Follow us

Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από 30/10/2022-11/1/2023. Δράση με εντάσεις και δεύτερες ευκαιρίες.

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής έως τις 26 Νοεμβρίου στον Τοξότη και τον Σκορπιό!

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, της αντοχής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Η ανάδρομη πορεία του καταπιέζει τη δράση, υπάρχουν καθυστερήσεις και εντάσεις, η ενέργεια είναι πεσμένη. Αυτό το διάστημα είναι καλό για να πάρουμε το χρόνο μας να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Είναι δύσκολο να εκφραστούμε και να προχωρήσουμε όπως θέλουμε. Είμαστε μπλοκαρισμένοι, πιεσμένοι, βγαίνουν θυμός και νεύρα στην επιφάνεια, οι κινήσεις μας είναι σπασμωδικές. Τα συναισθήματα σιγοβράζουν. Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους, σε ένα επικοινωνιακό και εγκεφαλικό ζώδιο και μας καλεί αυτόν τον καιρό να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το θυμό μας, να είμαστε ψύχραιμοι και καθόλου παρορμητικοί γιατί στη συνέχεια θα το μετανιώσουμε.

Αυτό το διάστημα θα νιώσουμε σαν να βιώνουμε ανάδρομο Ερμή. Δεν είναι καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα, θα πρέπει να επαναξιολογήσουμε τη δράση μας και να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά μας. Θα πρέπει να προσέχουμε τις εκφράσεις μας για να αποφύγουμε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Προσοχή στην επικοινωνία, την τεχνολογία, τις μετακινήσεις, σε σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Τσεκάρουμε διπλά τα νέα που λαμβάνουμε, μακριά από κουτσομπολιά. Θα πρέπει να βρούμε μέσα εκτόνωσης για να αποσυμφορήσουμε το νευρικό μας σύστημα. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή μας. Προσοχή επίσης στο αναπνευστικό σύστημα, το νευρικό σύστημα, σε χέρια-πόδια, ομιλία, ακοή. Αυτά είναι τα ευάλωτα σημεία του σώματος αυτή τη στιγμή.

Στην ανάδρομη πορεία του, ο ανάδρομος Άρης θα τετραγωνίσει με τον Ποσειδώνα στις 19/11. Θα επικρατούν σύγχυση, θολούρα, παραπλάνηση, άγχος, φοβίες, ανασφάλειες. Θα πρέπει να αποφύγουμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις. Στις 29/11, θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή και θα πρέπει να αποφύγουμε εντάσεις και καβγάδες. Μπορεί να ακούσουμε λόγια βαριά και δεν θα παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Στις 1/12 θα σχηματίσει αντίθεση με την Αφροδίτη και θα βγουν στην επιφάνεια πάθος και ερωτισμός. Νιώθουμε το ανικανοποίητο και αυτό δημιουργεί συγκρούσεις με το ταίρι μας και χωρισμό. Τάσεις απιστίας και σεξουαλικές επιθέσεις είναι πιθανά σενάρια. Η πανσέληνος στις 8/12 κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη με κυρίαρχα στοιχεία τον εκνευρισμό και την κυκλοθυμία. Θα δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις, κανείς δεν θα κάνει πίσω, όλοι θα τραβάνε το σκοινί.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τον ανάδρομο Άρη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σου και θα πρέπει αυτό το διάστημα να είσαι πολύ προσεκτική στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Είσαι παρορμητική και μπορεί να μιλάς απότομα δημιουργώντας εντάσεις και αντιπαραθέσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί αυτό το διάστημα να υπάρχουν διαφωνίες και κανένα σημείο συνεννόησης. Καθυστερήσεις θα υπάρχουν σε μηνύματα, μέιλς, κοντινές μετακινήσεις, άλλα θα λες άλλα θα καταλαβαίνουν και τα νεύρα σου θα δοκιμάζονται παρέα με την υπομονή σου.Νιώθεις πως κανείς δεν σε στηρίζει από το περιβάλλον σου, κάνεις ένα βήμα πίσω και δεν προχωράς τα σχέδιά σου. Αναβολές ταξιδιών και προβλήματα με ΙΧ είναι πιθανά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει τα οικονομικά σου. Πρόσεχε πολύ τη διαχείρισή τους, υπολόγιζε έσοδα-έξοδα, απόφυγε τις αγορές και τις σπατάλες. Μη ρισκάρεις, μην ξεπερνάς τα οικονομικά σου όρια, τσέκαρε τους λογαριασμούς σου και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Απόφυγε καλύτερα ηλεκτρονικές πληρωμές και δοσοληψίες με τράπεζες. Πρόσεχε μην πέσεις θύμα απάτης. Καθυστερήσεις θα έχεις σε έσοδα ή έκτακτα έξοδα θα σε πιέσουν. Μπορεί να νιώσεις συναισθηματική ανασφάλεια και να έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου σε εξαντλεί σε κάθε επίπεδο. Αισθάνεσαι κουρασμένη και η ενέργειά σου είναι πεσμένη ενώ οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Νιώθεις πως θα εκραγείς, είσαι έτοιμη για τσακωμούς. Νευριάζεις πολύ εύκολα,πιέζεσαι. Πρόσεχε ιδιαίτερα στην πανσέληνο στις 8/12 στο ζώδιό σου. Πρόσεχε πως διοχετεύεις το θυμό σου για να μην δημιουργήσεις προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις και μην ρισκάρεις. Απαγορευτικές οι σοβαρές αποφάσεις, μην κάνεις νέα ξεκινήματα σε κανένα επίπεδο. Απόφυγε τα κουτσομπολιά, τσέκαρε διπλά ειδήσεις και νέα, πρόσεχε τι υπογράφεις. Ξεκουράσου, ηρέμησε, ασχολήσου με την υγεία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης δημιουργεί παρασκήνιο. Μπορεί να γίνονται κάποιες συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου, να το βλέπεις και να πιέζεσαι ή μπορεί εσύ να κάνεις μυστικές κινήσεις μη γνωρίζοντας την κατάληξή τους και να αγχώνεσαι. Προβλήματα του παρελθόντος μπορεί τώρα να διογκωθούν. Προσοχή σε σωματική και ψυχική υγεία, ξεκουράσου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, διοχέτευσε θετικά την ενέργειά σου, κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε ξεμπλοκάρουν. Ασχολήσου με χόμπι που σου φτιάχνουν τη διάθεση, δες τις ανάγκες σου, κάνε γυμναστική. Δώσε σημασία στο σώμα σου, την υγεία σου και μην αφήνεις κανέναν να σε φτάνει στα όριά σου.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Άρη αναθεωρείς τα σχέδιά σου. Μπορεί να έχεις απογοητευτεί, μπορεί κάποιοι στόχοι να καθυστερούν να πραγματοποιηθούν και να πιέζεις πρόσωπα και καταστάσεις για να προχωρήσουν τα πράγματα. Νευριάζεις, αγχώνεσαι. Κάνε υπομονή και απόφυγε παρορμητικές κινήσεις. Προχώρα ψύχραιμα και λογικά. Αναθεωρήσεις κάνεις και στον φιλικό και κοινωνικό σου κύκλο. Μπορεί να απομακρυνθείς από μια ομάδα, ένα σύλλογο, μια παρέα με τα οποία δεν έχεις πλέον κοινά. Μπορεί ένα φίλος να σε απογοητεύσει και να τσακωθείς μαζί του ή μπορεί να διακόψεις μια φιλική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές στην καριέρα. Μην πιέζεις πρόσωπα και καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να έχεις πολύ δουλειά και να εξαντλείσαι,να πιέζεσαι, απόφυγε συγκρούσεις και μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις. Ρίξε τους τόνους σου, ξεκουράσου και μην αναλαμβάνεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς να κάνεις. Μην είσαι απαιτητική με συναδέλφους, απόφυγε τις ρήξεις. Μπορεί αυτό το διάστημα να σου γίνουν προτάσεις από προηγούμενες δουλειές ή παλιούς συνεργάτες. Σκέψου το αλλά μην απαντήσεις. Μπορεί να υλοποιήσεις ιδέες για δουλειά του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και καθυστερήσεις σε ταξίδια, σπουδές, διαπραγματεύσεις, νομικά θέματα. Να είσαι προετοιμασμένη για αναβολές ταξιδιών,σχεδίων, δικαστηρίων, σε θέματα εξωτερικού. Αυτό το διάστημα,δες τι θα μπορούσες να μάθεις για να επεκταθείς, για να εξελιχτείς, για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Απόφυγε την παρορμητικότητα και μην υποστηρίζεις φανατικά τις απόψεις σου για να πείσεις αυτούς που διαφωνούν μαζί σου για τις επιλογές σου. Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα από θέματα του παρελθόντος. Κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, κληρονομικά, φορολογικά, ασφάλειες θα σε απασχολήσουν. Προσοχή σε έξοδα, σπατάλες, οικονομικό ρίσκο, κάρτες. Ερωτικά, βρίσκεσαι σε μια περίοδο που έχει να κάνει με βαθιά συναισθήματα και βλέπεις την ουσία στη σχέση σου. Μπορεί να βγουν όλα τα κακά της σχέσης στην επιφάνεια. Αν κάτι σε απασχολούσε στο παρελθόν, τώρα θα σε πιέζει περισσότερο. Θέλεις να σε φροντίζουν, να σε νοιάζονται, η σαρκική απόλαυση δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Άρης στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Κράτα το θυμό σου για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Θα νιώσεις πίεση, στρες, οι άλλοι απαιτούν και σηκώνεις όλο το βάρος στην πλάτη σου, νιώθεις πως δεν έχεις τον έλεγχο της ζωής σου. Το ταίρι σου αναζητά την προσοχή σου, οι ευθύνες στη δουλειά είναι μεγάλες και προσπαθείς να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς. Ξεσπάς σε αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες. Βάλε τα όριά σου στο ταίρι σου και σε συνεργάτες. Μπορεί να έχεις επιστροφές καταστάσεων και προσώπων από το παρελθόν. Θα πρέπει να το αποφύγεις για να μην χάσεις το χρόνο σου άδικα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Δες πως μοιράζεις το χρόνο σου και μην παραμελείς την υγεία και την φυσική σου κατάσταση. Αν έχεις ενοχλήσεις, θα πρέπει να απευθυνθείς σε ειδικούς. Κάνε δραστηριότητες που σου φτιάχνουν το κέφι, σε ξεκουράζουν και σε διασκεδάζουν. Στη δουλειά, μπορεί να υπάρχουν γκρίνιες και εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Μπορεί οι απαιτήσεις να είναι πολλές και συ να μην έχεις δυνάμεις ή μπορεί να σκέφτεσαι να αλλάξεις εργασία. Μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις τώρα, μην νευριάζεις, μην φτάνεις τα πράγματα στα άκρα, μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα αντέχεις. Μπορεί να έχεις προτάσεις να επιστρέψεις σε προηγούμενη δουλειά, σκέψου το ρεαλιστικά και απόφυγε τον παρορμητισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει έρωτα, παιδιά, δημιουργικότητα. Έχεις πολλές ιδέες στο μυαλό αλλά μπορεί να μην τις αξιοποιείς δημιουργικά, μην τα παρατάς. Πιέζεσαι και μπορεί να μην έχεις χρόνο να ασχοληθείς με χόμπι και διασκέδαση. Επαναπροσδιόρισε ερωτικές σχέσεις, άκου την καρδιά σου και τις ανάγκες σου. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με σύντροφο ή παιδιά ή μπορεί τα παιδιά σου να έχουν προβλήματα και να αγχώνεσαι. Μπορεί να καθυστερεί να έρθει ένας απόγονος ή μπορεί να επιστρέψει ένας έρωτας από τα παλιά και να ζητά δεύτερη ευκαιρία. Σκέψου το διπλά πριν αποφασίσεις να επιστρέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Άρης φέρνει πιέσεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με συγγενείς και οικεία πρόσωπα, μπορεί να έχεις κληρονομικά θέματα, θέματα ακίνητης περιουσίας ή προβλήματα με το σπίτι σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και μην ανοίγεις συζητήσεις που ξύνουν πληγές και δεν κλείνουν εύκολα. Μπορεί να είσαι συναισθηματικά μπλοκαρισμένη και να μην μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Νιώθεις πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Μπορεί και κάποιο οικείο πρόσωπο να έχει προβλήματα και να πρέπει να το στηρίξεις. Αναλαμβάνοντας τα βάρη άλλων, στρεσάρεσαι. Βρες τρόπους να αποφορτιστείς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ