Follow us

Ερμής στον Τοξότη από 17 Νοεμβρίου- 6 Δεκεμβρίου 2022. Και η αισιοδοξία επιστρέφει.

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες είναι οι πιο ευνοημένοι. Ευκαιρίες θα έχουν και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Στο αεροπλάνο ή στο σούπερ μάρκετ; Πού κινδυνεύουμε περισσότερο να κολλήσουμε κορονοϊό;

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης,της ικανότητας του λόγου, των ταξιδιών, του εμπορίου και των διαπραγματεύσεων βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας, στον Τοξότη.

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι ξερόλας, δεν είναι αντικειμενικός, είναι φανατικός στο λόγο και κουτοπόνηρος. Έχει να κάνει με το εξωτερικό, το διαδίκτυο, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία.

Αυτό το διάστημα είμαστε αισιόδοξοι, διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, σκεφτόμαστε ελεύθερα,δεν είμαστε οργανωμένοι και δεν βάζουμε σε τάξη τις σκέψεις μας. Είμαστε ανοιχτόμυαλοι και φιλοσοφούμε τα πράγματα. Λέμε ότι μας έρχεται στο μυαλό και μπορεί να πληγώσουμε τους άλλους. Ασχολούμαστε με πολλά πράγματα και δεν περιοριζόμαστε σε ένα στόχο.

Ο Τοξότης, με κυβερνήτη το Δία, μας καλεί να διασκεδάσουμε, να ταξιδέψουμε, να περάσουμε καλά, να αποφορτιστούμε αφήνοντας στην άκρη την αρνητική μας ενέργεια.

Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Τοξότη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Τοξότη θα σου δώσει ευκαιρίες να προοδεύσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να ταξιδέψεις και να περάσεις καλά. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο από μακριά ή σε ένα ταξίδι. Βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση και μελετάς διάφορα πράγματα. Είναι μια ευχάριστη περίοδος όπου δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, κληρονομικά,ασφάλειες. Μπορεί να εξασφαλίσεις ένα εισόδημα μέσω τρίτων, από εκμετάλλευση ακινήτων, συντάξεις, διατροφές κλπ. Μπορεί να αποπληρώσεις τα χρέη σου. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ή μπορεί να ζήσεις ένα πάθος. Είσαι μυστικοπαθής, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια μυστικά αυτό το διάστημα. Δεν σε ικανοποιούν επιφανειακές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. θα κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με σύντροφο και συνεργάτες και θα βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Θα συσφίξεις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα μετατραπεί σε σοβαρή σχέση. Χαλάρωσε και μην ασχολείσαι με ασήμαντα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη θα ασχοληθείς με εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Θα εφαρμόσεις τις ιδέες σου, θα κάνεις νέα ξεκινήματα για να βελτιώσεις τα έσοδά σου. Συζητάς με συναδέλφους και μπορεί να κάνεις καλές αλλαγές στη δουλειά σου. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και την δημιουργικότητά σου και αναζητάς μια καλύτερη εργασία ίσως. Μπορεί να ζήσεις έναν έρωτα μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Αν έχεις ενοχλήσεις στην υγεία, θα τις διευθετήσεις, θα κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στον Τοξότη θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα ερωτευτείς. Η επικοινωνία με το ταίρι σου καλυτερεύει, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και λαμβάνεις ανταπόκριση. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα εξελιχθεί ραγδαία. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Οι σχέσεις σου με τα παιδιά βελτιώνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη θα ασχοληθείς με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να διακοσμήσεις το σπίτι σου, να μετακομίσεις, να διορθώσεις βλάβες. Μπορεί να επισκεφτείς το πατρικό σου και να συναντήσεις συγγενικά πρόσωπα. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις μια συμβίωση με το ταίρι σου με σκοπό να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Νοσταλγείς, μιλάς για το παρελθόν, κάνεις συζητήσεις με την οικογένεια σου. Η διαίσθησή σου είναι αυξημένη.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη είσαι εξωστρεφής, κοινωνική, πολυάσχολη. Κάνεις επαφές, συζητήσεις και νέες γνωριμίες σημαντικές για την πρόοδό σου και την προσωπική σου ζωή. Ταξιδεύεις και συναντάς συγγενείς,αδέρφια,γείτονες. Οι σχέσεις σου βελτιώνονται και οι νέες γνωριμίες είναι ευχάριστες. Προσοχή στο κουτσομπολιό, μην λες πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις. Υπερέχεις στη γραφή και την ομιλία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, να κάνεις καλές οικονομικές συμφωνίες, να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων. Βρίσκεις τρόπους να κερδίσεις χρήματα. Είσαι έξυπνη και ευέλικτη. Συναισθηματικά, θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια με το ταίρι σου. Πείθεις με τις ιδέες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου είσαι εξωστρεφής. Κάνεις επαφές και συναντήσεις με καλές προοπτικές. Αν ψάχνεις για δουλειά, διατυπώνεις τα επιχειρήματά σου και κατακτάς αυτό που σου αξίζει. Συναισθηματικά, το ταίρι σου αναγνωρίζει την αξία σου. Αν είσαι μόνη, πολλοί υποψήφιοι θα θέλουν να σε κατακτήσουν. Εκφράζεις τις απόψεις σου άμεσα και με σαφήνεια. Πείθεις με τα λόγια σου και το μυαλό σου. Μπορεί να πετύχεις κάτι μεγάλο αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη κάνεις την αυτοκριτική σου, αξιολογείς τις πράξεις σου και επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου σε κάθε επίπεδο. Δες τι θέλεις από τη ζωή σου, ξεκαθάρισε τις επιθυμίες σου και κινήσου μυστικά, μην αποκαλύπτεις σε κανέναν τα σχέδιά σου ακόμα. Αν θέλεις να επιστρέψεις σε μια σχέση από το παρελθόν, θα πρέπει να εκδηλώσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου. Είναι καλή περίοδος να στοχαστείς, να εξετάσεις πρόσωπα και πράγματα. Είσαι επιφυλακτική, μοναχική, δεν ανοίγεσαι εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη είσαι κοινωνική, μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα και ιδανικά. Οι ιδέες σου είναι εκκεντρικές, περιπλανάσαι, κινείσαι πολύ. Μαθαίνεις νέα από τους φίλους σου, βγαίνεις με φίλους, συμμετέχεις σε ομαδικές συζητήσεις, συλλόγους και συνεδριάσεις. Γνωρίζεις νέα πρόσωπα με τα οποία νιώθεις πολύ οικεία. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή μπορεί να μεσολαβήσει ένας φίλος για να αναζωπυρώσεις μια σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη ασχολείσαι με την καριέρα σου. Οι απαιτήσεις στη δουλειά σου είναι μεγάλες, ανοίγονται όμως νέες προοπτικές που θα αυξήσουν το εισόδημά σου. Οργανώνεσαι, σχεδιάζεις το μέλλον. Επικοινωνείς με ανώτερα πρόσωπα, παίρνεις αποφάσεις. Επικεντρώνεσαι στους στόχους σου και την πρόοδό σου. Προσοχή στον εγωισμό σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ