Follow us

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 23/11/2022. Ποιοι είναι οι τυχεροί του ζωδιακού;

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 0-4η μοίρα.

Νέα Σελήνη στο Λέοντα

Πραγματοποιείται στην 1.38 μοίρα του Τοξότη και έρχεται για να μας δώσει αισιοδοξία και θετικές προοπτικές. Κάνουμε σχέδια και νέα ξεκινήματα, βάζουμε νέους στόχους, έχουμε νέες ιδέες. Η ενέργεια του Τοξότη είναι διάχυτη αφού σε αυτό το ζώδιο βρίσκονται Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος. Ο κυβερνήτης του Τοξότη, ο Δίας, γυρίζει την ίδια μέρα σε ορθή πορεία και μπορεί να μας φουσκώσει τα μυαλά. Θα πρέπει να είμαστε οργανωμένοι, προσγειωμένοι και να εστιάζουμε σε πράξεις, όχι σε λόγια. Όλα μπορεί να συμβούν αρκεί να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μας κάνει να ονειρευόμαστε.

Με τη νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα κοιτάξουμε το μέλλον. Τα εμπόδια θα εξαφανιστούν, οι ορίζοντες ανοίγουν μέσα από τη μάθηση, τη γνώση, τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες. Ο Τοξότης δεν αγαπά τη στασιμότητα, αγαπά τη χαρά και τη διασκέδαση, εκτοξεύει μακριά τα βέλη του. Αυτό το διάστημα είμαστε πιο περιπετειώδεις, πιο αισιόδοξοι, πιο ενθουσιώδεις, πιο ειλικρινείς. Μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο ζωής σε κάθε επίπεδο. Βλέπουμε κατάματα την πραγματικότητα και διεκδικούμε την ευτυχία. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Ο Άρης είναι ανάδρομος και επιβραδύνει τα σχέδιά μας, δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Το τετράγωνό του με Δία/Ποσειδώνα μας λέει να μην κινούμαστε εγωιστικά. Το τρίγωνό του με τον Κρόνο μας βοηθά να δείξουμε υπεύθυνη συμπεριφορά και πειθαρχία. Πράττουμε κοιτώντας το ρεαλιστικό και το επιτεύξιμο.

Η νέα Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη. Η διάθεσή μας είναι τρυφερή, αποφεύγουμε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Προσοχή σε κολακείες από χειριστικούς ανθρώπους. Είμαστε πολύ ευαίσθητοι στην απόρριψη. Είναι καλό διάστημα για να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε, να ασχοληθούμε με την εμφάνισή μας, να κάνουμε αγορές. Η νέα Σελήνη κάνει σύνοδο και με τον Ερμή. Κάνουμε συζητήσεις και εκλογικεύουμε το συναίσθημα. Προσοχή να μην πληγώσουμε άλλους ανθρώπους. Μπορούμε να ανταλλάξουμε τις ιδέες μας, να μαζέψουμε πληροφορίες που θα αξιοποιήσουμε αργότερα. Η σύνοδος Αφροδίτης/Ερμή ευνοεί την τέχνη, την ομορφιά,τις οικονομικές συναλλαγές.

Πως θα επηρεάσει η νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέα ξεκινήματα, να αποκτήσεις γνώσεις, να διευρύνεις τις εμπειρίες σου. θα συμβούν θετικές εξελίξεις στη ζωή σου σε κάθε τομέα. θέματα σχετικά με εκπαίδευση, εξωτερικό, νομικά θέματα, διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Επηρεάζεσαι από τις ιδέες των άλλων. Αναζητάς την ελευθερία, θέλεις να επεκτείνεις το νου. Μπορεί να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι, η νέα Σελήνη σε ωθεί στην περιπλάνηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις κοινά οικονομικά. Μπορεί να πάρεις ένα δάνειο, μπορεί να αποπληρώσεις τα χρέη σου ή μπορεί να κάνεις επενδύσεις. Είναι καλό διάστημα να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου. Ερωτικά μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή. Αν έχεις σχέση, το πάθος αναζωπυρώνεται, μπορεί να πειραματιστείς στο σεξ. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο φέρνει αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάνεις νέα ξεκινήματα, ανανεώνεις τη σχέση σου, ένας γάμος ή μια συμβίωση είναι πιθανά. Μια νέα συνεργασία μπορεί να εξελιχτεί θετικά. Αν έχεις σχέση, λύνεις παρεξηγήσεις και βρίσκεις τη μέση λύση ή μπορεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Η αρμονία και η ισορροπία είναι σημαντικές τώρα. Αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί να αγοράσεις νέες συσκευές , να βρεις νέους πελάτες ή νέες τεχνικές στην δουλειά σου. Μαθαίνεις πολλά από συναδέλφους. Βελτιώνεις τη διατροφή σου και βάζεις τη γυμναστική στη ζωή σου. θεραπεύεις προβλήματα υγείας. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο και να έχει καλή εξέλιξη. Φτιάξε καλύτερα το καθημερινό σου πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς, να φλερτάρεις. Βγάζεις στην επιφάνεια τον καλό σου εαυτό, είσαι γενναιόδωρη και οι κατακτήσεις σου είναι πολλές. Μπορεί να αποφασίσεις έναν γάμο αν βρίσκεσαι σε καλή σχέση. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Είσαι τολμηρή και ρισκάρεις. Κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, παίζεις με τα παιδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την νέα Σελήνη θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια. Οι σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα θα βελτιωθούν, θα δεις πρόσωπα που είχες να δεις καιρό. Μπορεί να αποφασίσεις μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση ή μπορεί να ασχοληθείς με την διακόσμηση για να νιώσεις πιο άνετα στο χώρο σου. Προσαρμόζεσαι σε νέα δεδομένα για να ικανοποιήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Κάτι αλλάζει στο σπίτι σου ή με τα μέλη της οικογένειάς σου, οι αλλαγές αυτές θα έχουν διάρκεια. Βασίσου στη διαίσθησή σου.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Επικοινωνείς με φίλους και γνωστούς, αγοράζεις ηλεκτρικό εξοπλισμό ή ένα ΙΧ. Ξεφεύγεις από την καθημερινή ρουτίνα κάνοντας μικρές αποδράσεις, αλλάζεις παραστάσεις και ανανεώνεσαι. Μια νέα γνωριμία μέσα από μια μετακίνηση είναι πιθανή. Κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Είσαι κοινωνική και ανταλλάσσεις τις ιδέες σου. Κάνεις εκκαθάριση στη ζωή σου και ανοίγεις χώρο για το καινούργιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη θα σου δοθεί η ευκαιρία να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να εξασφαλίσεις νέες πηγές εσόδων. Προσοχή στα έξοδα. Έχεις νέες ιδέες για να αυξήσεις τους οικονομικούς σου πόρους. Οι επενδύσεις που κάνεις είναι ικανοποιητικές, μπορεί να έχεις επιστροφές χρημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα προχωρήσεις τα σχέδιά σου, θα κάνεις αλλαγές για να βελτιώσεις την υγεία σου, θα ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και θα γίνεις πιο γοητευτική. Ερωτικά είναι ευχάριστο το διάστημα αφού μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Ενεργοποιείσαι και κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Έχεις χαρούμενη συμπεριφορά, αφοπλίζεις τους άλλους, ξεχωρίζεις τις ευκαιρίες σε κάθε τομέα. Σε έλκει το καινούργιο. Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την νέα Σελήνη έχεις ανάγκη την απομόνωση, θέλεις να μείνεις μακριά από όλους, παρέα με λίγους και καλούς φίλους για να περάσεις όμορφα και χαλαρά. Αρνείσαι προσκλήσεις και συγκεντρώσεις που δεν σου αρέσουν. Βρες χρόνο να μείνεις περισσότερο με το ταίρι σου ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Φόρτισε τις μπαταρίες σου, μείνε μακριά από οτιδήποτε σε φορτίζει συναισθηματικά και σε στεναχωρεί. Μην εξαντλείσαι με άσχημες σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα Σελήνη είσαι πολύ κοινωνική, διασκεδάζεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Δέχεσαι κάθε πρόσκληση και περνάς καλά. Επανεκτιμάς τις φιλίες σου και τις σχέσεις σου. Μπορεί να απομακρυνθείς από κάποιο φίλο αν παίρνει περισσότερα από όσα δίνει. Τα πράγματα μπορεί να αποκατασταθούν με την υπεύθυνη συμπεριφορά σου, απόφυγε προκλητικές ενέργειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη φέρνει νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και νέες δραστηριότητες που σου δίνουν φήμη. Ανοίγουν νέες πόρτες, έρχονται σημαντικές ευκαιρίες. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, κινήσου γρήγορα για να έχεις επαγγελματικά οφέλη. Γίνεσαι γνωστή και τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται. Έχεις νέα οράματα. Μπορεί να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ