Follow us

Χριστουγεννιάτικες ερωτικές εκπλήξεις! Ποιοι είναι οι τυχεροί του ζωδιακού;

Ρομαντισμός αλλά και ψευδαισθήσεις.

ταινίες χριστούγεννα

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης βρίσκεται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη ως τις 9 και από τις 10, περνάει στον σοβαρό και οργανωτικό Αιγόκερω. Ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους δημιουργώντας προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις ενώ από τις 29, ανάδρομος γυρίζει και ο Ερμής που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργώντας και αυτός μια σύγχυση στην επικοινωνία, μπλοκαρίσματα και εμπόδια.

Πως θα εξελιχτούν οι σχέσεις μας τον τελευταίο μήνα του χρόνου; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Από τις 21, ο Δίας περνάει στο ζώδιό σου και πραγματοποιείς σχέδια και όνειρα που αυτή τη στιγμή μοιάζουν ανέφικτα. Προσπάθησε τα Χριστούγεννα να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τις γιορτές και να περάσεις όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα. Προσοχή στις εντάσεις με την πανσέληνο στις 8. Προσοχή στις υπερβολές με την νέα Σελήνη στις 23. Στις 29, ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη δημιουργεί ακατάλληλες συνθήκες για φλερτ και επικοινωνία. Πρόσεξε μην εκτεθείς συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο είναι απογοητευτικό για τις σχέσεις σου. Εντάσεις και εξαπατήσεις είναι πιθανές. Μπορεί να γοητευτείς από όμορφα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις και να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα. Δώσε σημασία σε πράξεις και επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές. Μετά τις 10, τα πράγματα βελτιώνονται και διορθώνονται, επανέρχεται η εμπιστοσύνη και η συνέπεια στις σχέσεις σου. Ο Δίας, από τις 21, μεγαλώνει ανασφάλειες και απωθημένα. Προσοχή στις παρεξηγήσεις με τον ανάδρομο Ερμή από τις 29. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, κάντα όλα διαφορετικά επιλέγοντας το δρόμο της ουσίας και της αυθεντικότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις αρχές του μήνα, μπορεί να χαλάσει η διάθεση και η ψυχολογία σου από μικρά καβγαδάκια. Δώσε τόπο στην οργή, μην μεγεθύνεις ασήμαντα πράγματα . Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου σε απασχολεί έντονα η σχέση σου. Δεν μπορείς να λύσεις τα προβλήματά σου με το ταίρι σου και επιπλέον δεν συμβιβάζεσαι. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 29, προσοχή σε παρεξηγήσεις και λάθη που μπορεί να κλονίσουν τη σχέση σου. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη περιπλέκει τις σκέψεις σου, τα μηνύματά σου είναι μπερδεμένα. Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια και το ψέμα. Μπορεί να ζεις ρομαντικές στιγμές ή μπορεί και να έχεις ερωτικές ψευδαισθήσεις. Η πανσέληνος στις 8 στο ζώδιό σου σε φορτίζει και σε μπερδεύει συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί. Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο,από τις 7, καλύτερα να ακούς παρά να μιλάς. Όταν γυρίσει ανάδρομος, από τις 29, κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που μπορεί να σου δώσουν σύντροφος ή συνεργάτες. Με την Αφροδίτη, και αυτή στο απέναντι ζώδιο, από τις 10, η συντροφικότητα είναι σημαντική, έλκεις ανθρώπους σταθερούς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στις 22 μπορεί να φέρει έναν κεραυνονόλο έρωτα ενώ το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει την ατμόσφαιρα ρομαντική. Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ιδανικές για να ανανεώσεις τη σχέση σου, οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται. Η πανσέληνος στις 8 σε κάνει υπερευαίσθητη ενώ η νέα Σελήνη στις 23 στο απέναντι ζώδιο φέρνει χαρές στο αισθηματικό τομέα αν αποφύγεις τις υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Στις αρχές του μήνα, ενώ η διάθεσή σου είναι καλή και θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις, τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα. Η πανσέληνος στις 8 σε εκνευρίζει και μπορεί να τσακωθείς με φιλικό πρόσωπο. Ο Δίας, από τις 21,ανοίγει τους ορίζοντές σου, βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 29, προσοχή σε παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, μην πιστεύεις σε υποσχέσεις. Αν αποφύγεις τον παρορμητισμό, θα περάσεις όμορφες στιγμές τα Χριστούγεννα παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Απόφυγε την έπαρση με την νέα Σελήνη στις 23, προσγειώσου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις αρχές του μήνα, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, τα νεύρα και τις εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μην υπερεκτιμάς το ταίρι σου ή θέματα σχέσεων γενικότερα. Δεν είναι καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον με το σύντροφό σου. Φοράς ροζ γυαλιά και δεν βλέπεις καθαρά την πραγματικότητα. Μπορεί να συγχωρείς τον άλλο ενώ θα έπρεπε να δώσεις ένα τέλος ίσως σε μια σχέση. Μετά τις 10, αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν. Προσοχή στην επικοινωνία με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 29. Η νέα Σελήνη στις 23 σε κάνει να πιστεύεις εύκολα όποιον σε χαϊδεύει. Η παγίδα είναι πως μπορεί να κρατάς μια σχέση που ουσιαστικά είναι νεκρή.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας, από τις 21, περνάει στο απέναντι ζώδιο και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μια υπόθεση που προέκυψε την άνοιξη και σε απασχολούσε και το καλοκαίρι. Μπορεί να βρίσκεσαι ακόμα και στα δικαστήρια με τον σύντροφο ή μπορεί να χειρίστηκες κάποια πράγματα λανθασμένα. Ο Δίας θα μπορούσε να φέρει λύσεις, όμως το τετράγωνό του με τον Ήλιο και με τη νέα Σελήνη στις 23 θα φέρει εμπόδια σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα. Μπορεί τα σχέδιά σου να αναβληθούν. Ο ανάδρομος Άρης δεν σε αφήνει να κάνεις νέα ξεκινήματα, είσαι παρατηρητής τώρα και όχι πρωταγωνιστής. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 29, δυσκολεύει επικοινωνία και μετακινήσεις. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου τα Χριστούγεννα. Η Αφροδίτη γλυκαίνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Η πανσέληνος στις 8 μπορεί να φέρει εντάσεις με οικεία πρόσωπα,δώσε τόπο στην οργή. Η νέα Σελήνη στις 23 ευνοεί όσους κρατήσουν το στόμα τους κλειστό,το ‘χεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος συνεχίζει να φέρνει οικογενειακά προβλήματα, μπορεί ένα ηλικιωμένο πρόσωπο να σε επιβαρύνει και να σε περιορίζει. Ότι κι αν είναι θα λυθεί και θα αλλάξει το Μάρτιο 2023. Ο Ουρανός πάλι βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και φέρνει ευχάριστες ανατροπές και απρόσμενες αλλαγές. Τα συναισθήματα είναι δυνατά και μπορεί να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός, μπορεί να μην έχει διάρκεια, θα είναι μια δυνατή εμπειρία, ένας δυνατός, παράφορος και ιδιαίτερος έρωτας. Τα Χριστούγεννα θα περάσεις όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα, κοντά τους είσαι ο εαυτός σου. Προσοχή στην επικοινωνία με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 29, μπορεί να ακυρωθεί ένα ταξίδι ή ένα φλερτ μπορεί να είναι αδιάφορο. Προσοχή σε εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα με τη νέα Σελήνη στις 23.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας, από τις 21,περνάει σε μια θέση πολύ ευνοϊκή για σένα, μια πρόγευση είχες πάρει την άνοιξη. Έρωτας, φλερτ, χαρά,διασκέδαση ευνοούνται. Τα Χριστούγεννα βέβαια μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και μια σχέση να οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Ο ανάδρομος Άρης στο απέναντι ζώδιο σε ταλαιπωρεί και μπορεί να ζεις μια κατάσταση καθόλου ικανοποιητική στη σχέση σου, όμως δεν έχεις το θάρρος να αλλάξεις τα πράγματα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να είσαι μπερδεμένη ή άπραγη ή μπορεί να γυρνάς σε σχέσεις του παρελθόντος και αυτό είναι τραγικό λάθος. Μετά τις 10, μπορείς να κάνεις πιο σταθερά βήματα και σιγά σιγά να χτίσεις σχέσεις. Μπορεί ο Ποσειδώνας να σε παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και περίεργα παιχνίδια, ο Κρόνος όμως σε βοηθάει να δεις την αλήθεια και το ψέμα. Η πανσέληνος στις 8 στο απέναντι ζώδιο βγάζει στο προσκήνιο όλα τα κακώς κείμενα της σχέσης σου. Η νέα Σελήνη στις 23 μπορεί να φέρει στο πλευρό σου ένα πρόσωπο που θα σε στηρίξει συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 7, συζητάς τα θέματά σου και βρίσκεις λύσεις. Όμως ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος,από τις 29, και θα κάνεις αναθεωρήσεις, κράτα μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που σου δίνουν. Με την Αφροδίτη, από τις 10 και αυτή στο ζώδιό σου και με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, μπορεί να ζήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα αν είσαι μόνη. Περνάς όμορφες στιγμές, γεμάτες εκπλήξεις με αυτούς που αγαπάς. Με την νέα Σελήνη στις 23 στο ζώδιό σου, θα κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Με τον Δία, από τις 21, πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε οικογενειακά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης σε κάνει διστακτική και εσωστρεφής, αρνείσαι να είσαι με κόσμο και να διασκεδάζεις. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου δοκιμάζει τις αντοχές και την υπομονή σου. Ο Ουρανός φέρνει ανατροπές στην οικογενειακή σου ζωή που θα σε εκπλήξουν και θα σε βρουν απροετοίμαστη. Μπορεί να ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι στη σχέση σου και να μην μπορείς να δεις την πραγματικότητα. Από τις 7, θα το συνειδητοποιήσεις και ίσως να προλάβεις να κατέβεις. Τα Χριστούγεννα θα θέλεις να είσαι μόνη ή μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν. Ο ανάδρομος Ερμής,από τις 29, φέρνει παρασκήνιο εις βάρος σου, προσοχή στο χειρισμό του λόγου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Άρης φέρνει εντάσεις εσωτερικές ή μπορεί να αντιμετωπίζεις ασυνήθιστες συμπεριφορές από οικεία πρόσωπα. Το σπίτι είναι καζάνι που βράζει και μέσα στην επόμενη χρονιά θα βγουν όλα στην επιφάνεια. Από τις 7, θα συναντήσεις φιλικά πρόσωπα ή μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα που βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Προσοχή με τον ανάδρομο Ερμή,από τις 29, σε παρεξηγήσεις με φίλους. Πέρνα τα Χριστούγεννα όμορφες στιγμές , φόρτισε τις μπαταρίες σου και ξεκουράσου. Ένα φλερτ μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Η πανσέληνος στις 8 εντείνει το ανικανοποίητο μέσα στη σχέση σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ