Πανσέληνος στους Διδύμους στις 8 Δεκεμβρίου 2022. Ποιοι πρέπει να προσέξουν;

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες βρίσκονται στο στόχαστρο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Πραγματοποιείται στην 16.02 μοίρα των Διδύμων. Κάνει σύνοδο με τον Άρη, τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Κρόνο. Οι όψεις αυτές δημιουργούν ένα θολό τοπίο, εντάσεις, εξαπατήσεις, μοιραία λάθη, αναταραχές, εξιδανικεύσεις, μεγάλες ευαισθησίες. Το τρίγωνο υπόσχεται σταθερότητα στα σχέδιά μας, όμως με το τετράγωνο δεν θα έχουμε καθαρή εικόνα των πραγμάτων για να πάρουμε αποφάσεις. Έχουμε την αίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος, διεκδικούμε τα θέλω μας. Τα ξεκαθαρίσματα είναι μαθήματα που πρέπει να πάρουμε για να προχωρήσουμε στη ζωή μας. Οργανωνόμαστε και βάζουμε στόχους.

Νεύρα και θυμός κυριαρχούν. Ερχόμαστε στα όριά μας και κάνουμε ξεκαθαρίσματα. Κλείνουν κάποιοι κύκλοι που δεν μας εξυπηρετούν πια. Οι Δίδυμοι έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τους συγγενείς, τους γείτονες, την παιδεία. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που σκεφτόμασταν με επιθετικό τρόπο. Βίαιες αντιδράσεις και τελεσίγραφα πάνε και έρχονται. Η διάθεσή μας είναι κυκλοθυμική και δεν θα ξέρουμε πως να αντιδράσουμε. Οι ρήξεις μπορεί να είναι αναπόφευκτες καθώς δεν θα υπάρχει αυτοέλεγχος.

Γεωφυσικά,μετεωρολογικά φαινόμενα και σκάνδαλα είναι πιθανά. Το κλίμα είναι φιλοπολεμικό.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 14-18 μοίρα.

Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος σε κάνει επικοινωνιακή και μπορεί να κλείσεις κάποιες συμφωνίες ή μπορεί να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Ένα ταξίδι θα σε ανανεώσει. Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα. Προβάλλεις τις ιδέες σου και είσαι ιδιαίτερα κοινωνική. Προσοχή στα παρορμητικά λόγια. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς ή μπορεί να κάνεις πολλά πράγματα ή μπορεί οι σκέψεις σου να μην έχουν συνοχή. Απόφυγε τις εντάσεις και τις διαφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα. Μπορεί να βρεις μια νέα πηγή εσόδων. Μπορεί να συσφίξεις τη σχέση σου με το ταίρι σου ή αν είσαι μόνη, να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με σοβαρές προοπτικές. Αγωνίζεσαι για την συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια. Έχεις ιδέες για να βελτιώσεις τα έσοδά σου και να περνάς καλύτερα. Μια νέα οικονομική συμφωνία ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σε οδηγούν στην ευημερία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου είσαι έτοιμη να εκραγείς. Η ευαισθησία σου είναι μεγάλη. Αναρωτιέσαι για τα πάντα, πιέζεσαι, μπερδεύεσαι. Προσοχή στην υγεία και την φυσική σου κατάσταση. Δεν έχεις καθαρή εικόνα των πραγμάτων τώρα. Εντάσεις, διαφωνίες, τάσεις φυγής είναι πιθανά. Απομακρύνσου από ανθρώπους που σε βαραίνουν και χάραξε μια νέα πορεία. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, επαναξιολόγησε τις επιλογές σου. Μην λειτουργείς παρορμητικά, μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος σε κάνει διαισθητική. Ξεκαθαρίζεις πράγματα και καταστάσεις. Απομακρύνεσαι από άτομα τοξικά και δημιουργείς νέες συνθήκες ζωής, πιο ανάλαφρες και χαρωπές. Βλέπεις καθαρά τώρα τις αρνητικές επιλογές και αποφάσεις σου. θέλεις να μείνεις μόνη, στο σπίτι σου μακριά από κόσμο και να έρθεις σε επαφή με το ασυνείδητο. Είσαι πολύ ευαίσθητη με τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει ευκαιρίες και πραγματοποιείς τα όνειρά σου. Βρίσκεσαι με φίλους, συζητάς, διασκεδάζεις. Μπορεί να κάνεις μια εκκαθάριση σε φίλους και ομάδες αν κάποιοι δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με τις δικές σου ή αν σε επιβαρύνουν. Μπορεί πάλι κάποια φιλικά πρόσωπα να σε συμβουλέψουν και να σε στηρίξουν, μπορεί να μπεις σε έναν νέο κοινωνικό κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει επαγγελματικές υποχρεώσεις και εντάσεις. Πιέζεσαι, ασχολείσαι πολύ με τη δουλειά σου,στρεσάρεσαι, νιώθεις πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει και απογοητεύεσαι. Προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Πρόσεχε τα λόγια και την συμπεριφορά σου. Μπορεί πάλι να δεχτείς μια νέα επαγγελματική πρόταση, που θα πρέπει να εξετάσεις εξονυχιστικά πριν πάρεις αποφάσεις καθώς μπορεί να παραπλανηθείς και να κάνεις λάθος κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος αυτή διευρύνει τους ορίζοντές σου, την πνευματικότητά σου. Μπορεί να δεχτείς νέες προτάσεις από το εξωτερικό που θα σου ανοίξει μια νέα πορεία. Μπορεί να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου ενώ μπορεί να έρθει ένας νέος έρωτας αν είσαι μόνη. Είσαι αισιόδοξη, έχεις ιδέες και βγαίνεις από την ρουτίνα. Μπορεί να ξεκινάς ένα σεμινάριο, την μελέτη νέων πραγμάτων. Είσαι πιο κοινωνική, αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, συζητάς με έμπειρα άτομα. Προσοχή στις εντάσεις αν κάποιοι πάνε κόντρα στις ιδέες σου. Ένα ταξίδι είναι πιθανό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, κληρονομικά. Προσπαθείς να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε έξοδα και έσοδα. Σκέφτεσαι να αποπληρώσεις κάποια χρέη που σε αγχώνουν. Μπορεί να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσα από νέες επαγγελματικές προτάσεις. Το πάθος με το ταίρι σου είναι έντονο ή αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σεξουαλική σχέση. Έχεις ανάγκη την ασφάλεια, τη σταθερότητα, οι σκέψεις σου είναι έντονες. Βλέπεις τα πράγματα εις βάθος και απομακρύνεσαι από οτιδήποτε απειλεί την ηρεμία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Κάνεις αναθεωρήσεις και σκέφτεσαι αν λαμβάνεις αυτά που θέλεις από τις σχέσεις σου. Μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις και να αναγκαστείς να προσαρμοστείς ή μπορεί να πιεστείς. Γίνονται ξεκαθαρίσματα και πρέπει να πεις αυτά που νιώθεις. Μπορείς να συνεννοηθείς, ταιριάζεις, αξίζει να συνεχίσεις; Χειρίσου ψύχραιμα και λογικά τις καταστάσεις και μην φτάνεις στα άκρα. Απόφυγε τον παρορμητισμό, δείξε σοβαρότητα, μείνε διπλωματική με σύντροφο ή συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει υγεία, εργασία, καθημερινότητα. Οι κόποι σου αναγνωρίζονται. Μπορεί να ετοιμάζεις κάποια επαγγελματική αλλαγή ή μια δουλειά στο εξωτερικό. Ανταλλάσσεις τις απόψεις σου, παίρνεις συμβουλές από κάποια πρόσωπα. Μπορεί να επωμιστείς περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε αγχώσουν. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που επιβαρύνουν την υγεία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πανσέληνο αυτή διασκεδάζεις και απολαμβάνεις τον έρωτα. Όλα είναι καλοδεχούμενα και θα σε εκπλήξουν. Επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου, η ζωή σου είναι χαρούμενη, οι συναισθηματικές σου ανάγκες καλύπτονται. Αν έχεις παιδιά, περνάς όμορφες στιγμές μαζί τους. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, προβάλλεις το έργο σου και αποκτάς φήμη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να υπάρχουν κόντρες με οικεία πρόσωπα και να βγάλεις τον κακό σου εαυτό. Είσαι έτοιμη για καβγά. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα, έχεις άγχος, είσαι φορτισμένη. Μπορεί να έχεις θέματα με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία ή οικογενειακά πρόσωπα. Μπορεί να πρέπει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες. Μπορεί να πρέπει να μετακομίσεις, να αλλάξεις το σπίτι σου, να πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα νέο περιβάλλον. Δύσκολο να βρεθούν λύσεις, κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Υπάρχει μια σύγχυση και οι αντιδράσεις σου είναι υπερβολικές. Μείνε ψύχραιμη για να δεις τη σωστή εικόνα των πραγμάτων.