Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 10 Δεκεμβρίου 2022-2 Ιανουαρίου 2023. Τα πράγματα σοβαρεύουν.

Θετικές οι εξελίξεις για τα ζώδια της Γης και του Νερού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο σοβαρό και ώριμο ζώδιο του Αιγόκερου.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματά της, παίζει παιχνίδια εξουσίας, είναι ψυχρή αλλά πολύ παθιασμένη όταν νιώσει ασφαλής. Έλκεται από μεγαλύτερα άτομα ή πρόσωπα κύρους και είναι φιλόδοξη οικονομικά.

Αυτό το διάστημα θα είμαστε σοβαροί και συντηρητικοί, εσωστρεφείς και ντροπαλοί. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο μας κάνει να αναλύουμε τις καταστάσεις λογικά, ψυχρά, υπολογιστικά, δυσκολευόμαστε να χειριστούμε το συναίσθημα. Προσεγγίζουμε τις σχέσεις μας με σοβαρότητα και αναζητάμε αξιόπιστα πρόσωπα. Ψάχνουμε κάποιον να στηριχτούμε πάνω του, θαυμάζουμε αυτούς που στοχεύουν.

Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει την καριέρα σου. θα υπάρξουν εξελίξεις με συνεργάτες ή ανώτερα πρόσωπα ή μπορεί να ξεκινάς κάτι δικό σου τώρα. Φτιάχνεις τη δημόσια εικόνα σου. Πραγματοποιείς φιλόδοξα σχέδια, οι κόποι σου αναγνωρίζονται. Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ή να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά, αλλάζει η φιλοσοφία σου και διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία. Σε απασχολούν σπουδές ή σεμινάρια. Εύνοια έχεις και σε νομικά θέματα ή διαπραγματεύσεις. Θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα, να ζήσεις την περιπέτεια και νέες εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα, κλείνεις εκκρεμότητες. Κάνεις συμφωνίες και αποκομίζεις οφέλη. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που στο μεταξύ σας υπάρχει χημεία, το πάθος αναζωπυρώνεται αν έχεις σχέση. Η διαίσθησή σου είναι έντονη. Μαγνητίζεις, γοητεύεις, ανανεώνεις τη σχέση σου. Νιώθεις ασφαλής μέσα από κάποιες αποκαλύψεις. Μακριά από ζήλια και κτητικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Αν έχεις σχέση,μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Προσπαθείς να κάνεις αρμονικές τις σχέσεις σου. Επαγγελματικά, μπορεί να ξεκινάς μια νέα συνεργασία ή μπορεί να κάνεις μια καλή οικονομική συμφωνία.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις στην εργασία σου ή στο χώρο που εργάζεσαι ή με συναδέλφους και να γίνει πιο όμορφη η καθημερινότητά σου. Έχεις στήριξη μέσα από τον εργασιακό σου χώρο. Κάνεις πράγματα που σου αρέσουν αυτό το διάστημα. Ασχολείσαι με το σώμα σου και τη φυσική σου κατάσταση. Κάνεις τις υποχρεώσεις σου πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει εξωστρεφή και ερωτική. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις, ερωτεύεσαι, είσαι χαρούμενη, έχεις αυτοπεποίθηση, γοητεύεις, νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου. Αν έχεις σχέση, είσαι σε φάση ανανέωσης. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, όλοι αναγνωρίζουν τα ταλέντα σου. Είσαι αισιόδοξη, αισθάνεσαι καλά.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ομορφαίνει την οικογενειακή σου ζωή. Έρχεσαι πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, κάνεις καλύτερες τις σχέσεις σου με γονείς και συγγενείς. Μπορεί να αποφασίσεις να διακοσμήσεις το σπίτι σου, να κάνεις ένα πάρτι, μπορεί να φιλοξενήσεις κάποια πρόσωπα. Νιώθεις γαλήνη και ηρεμία,νιώθεις πιο οικεία με το ταίρι σου. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις κατοικία ή να κάνεις μια ανακαίνιση ή μπορεί να αναπολείς την παιδική σου ηλικία και παλιές οικογενειακές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει επικοινωνία και μετακινήσεις. Έρχεσαι πιο κοντά με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Μπορεί να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι που θα σε ανανεώσει. Βελτιώνεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή καθημερινά. Μιλάς με υπευθυνότητα και κάνεις συμφωνίες. Ανταλλάσσεις τις απόψεις σου και απολαμβάνεις την επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου και ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σου. Μπορεί να βρεις ένα επιπλέον εισόδημα ή μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μια επένδυση. Μπορεί να πάρεις ένα μπόνους ή μια στήριξη. Εργάζεσαι περισσότερο για να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η περίοδος είναι θετική για την ερωτική και επαγγελματική σου ζωή. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα στάδιο παρακάτω. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Είσαι πολύ δημιουργική και κοινωνική. Γοητεύεις και ξέρεις τι να κάνεις για να πάρεις αυτό που θέλεις. Είσαι υπεύθυνη και επιδιώκεις την αρμονία και την ειρήνη στις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω χαλαρώνεις. Πηγαίνεις σε μέρη που μπορείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, η ψυχολογία σου βελτιώνεται, αισθάνεσαι αρμονία και ισορροπία. Βγαίνεις, διασκεδάζεις και μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα. Η ενασχόληση με την τέχνη ευνοείται. Μπορεί να κρατάς μυστική την προσωπική σου ζωή ή μπορεί να κάνεις μια ενδοσκόπηση με σκοπό να ξεχάσεις κάποια γεγονότα. Δείχνεις την αγάπη σου και φροντίζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μπορεί να κάνεις νέες φιλίες ή να συσφίξεις τις φιλικές σου σχέσεις. Πραγματοποιείς τους στόχους και τα όνειρά σου. Εκμεταλλεύεσαι τις γνωριμίες σου για να τελειοποιήσεις τα σχέδιά σου.Συμμετέχεις σε εκδηλώσεις και μπορεί να εκπροσωπείς μια ομάδα με κοινά συμφέροντα.