Follow us

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23 Δεκεμβρίου. Κάνε μια νέα αρχή με μέτρο.

Η νέα Σελήνη επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν μοίρες από 0-4 σε αυτά τα ζώδια.

Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους στις 28 Μαίου;

Η νέα χρονιά τελειώνει με μια νέα Σελήνη στο σοβαρό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου, στην 1.33 μοίρα. Να πούμε πως η Σελήνη αυτή είναι σε ζώδιο αδυναμίας. Νέα Σελήνη σημαίνει μια νέα αρχή και το ζώδιο του Αιγόκερου κυβερνά τους στόχους,την πορεία μας,σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας,πατρικές φιγούρες. Ευνοούνται νέα δημιουργικά ξεκινήματα αν θέλουμε να κάνουμε κάτι με διάρκεια. Είναι καλή περίοδος για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας αρκεί να εργαστούμε σκληρά και να μείνουμε προσγειωμένοι στη γη.

Το φεγγάρι αυτό κάνει τετράγωνο με τον Δία και θα πρέπει να προσέξουμε την υπεραισιοδοξία, να μην παρασυρθούμε σε ουτοπικά σχέδια, να δούμε με σοβαρότητα τις αποφάσεις μας και να μην παίρνει το μυαλό μας αέρα. Επίσης θα πρέπει τα νέα ξεκινήματα να γίνουν ως τις 29/12 που ξεκινάει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, επίμονοι, φιλόδοξοι, σταθεροί, να επικεντρωθούμε σε εφικτούς στόχους, να εργαστούμε λογικά και ώριμα, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να βάλουμε τη ζωή μας σε τάξη.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τη νέα Σελήνη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Είναι η στιγμή να δείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, θα έχεις ευκαιρίες ανόδου. Μπορεί να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μπορεί να αλλάξεις επαγγελματική κατεύθυνση ή μπορεί να αλλάξεις χώρο. Μπορεί να αποκτήσεις φήμη και να γίνεις γνωστή στο χώρο σου. Αν είσαι άνεργη, συνέχισε τις προσπάθειές σου και θα βρεθείς κοντά στους στόχους σου. Επικεντρώσου στα όνειρά σου και πρόσεχε το τετράγωνο με τον Δία γιατί μπορεί να μείνεις στα λόγια και να μην περάσεις στη δράση. Μείνε με τα πόδια στη γη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα ταξίδια, τις σπουδές, τις διαπραγματεύσεις, τα νομικά θέματα. Κάνεις σχέδια για το μέλλον, βάζεις μακροπρόθεσμους στόχους και τους πετυχαίνεις με σκληρή δουλειά. Βλέπεις τι προοπτικές υπάρχουν και διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα σπουδών ή μπορεί να ταξιδέψεις στο εξωτερικό και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Μείνε με τα πόδια στη γη και μην κυνηγάς απραγματοποίητα σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη φέρνει οικονομικές ευκαιρίες, μια προαγωγή, ένα μπόνους ίσως. Μπορεί να βρεις νέες πηγές εσόδων ή μπορεί να πάρεις πίσω χρήματα που σου οφείλουν. Επηρεάζονται κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες. Βάλε τις υποχρεώσεις σου σε τάξη. Απόφυγε το ρίσκο γιατί δεν θα σου βγει σε καλό και οργάνωσε τα οικονομικά σου. Η νέα Σελήνη σε επηρεάζει και ερωτικά. Μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή ως προς τον τρόπο που επενδύεις συναισθηματικά. Θα απομακρυνθείς από οτιδήποτε σου δημιουργεί ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Έρχεται ανανέωση. Αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου και κάνεις πιο ουσιαστικές δεσμεύσεις. Επηρεάζονται θετικά οι σχέσεις που στηρίζονται στην ειλικρίνεια και την αμοιβαιότητα. Αν είσαι μόνη, νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σου και σε ανανεώνουν. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Επαγγελματικά, μπορεί να ξεκινήσει μια νέα συνεργασία, κάνεις νέα ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί να αλλάξεις διατροφή, να ξεκινήσεις γυμναστική ή να αλλάξεις το καθημερινό σου πρόγραμμα. Προσπαθείς να τονώσεις τον οργανισμό σου και ασχολείσαι με την υγεία σου. Μπορεί πάλι να κάνεις αλλαγές στην εργασία σου, να γίνεις πιο παραγωγική και να ασχοληθείς με λεπτομέρεια πάνω σε κάποια θέματα. Οι προοπτικές είναι θετικές. Ένας κύκλος κλείνει και ανοίγει ένας νέος. Κάνεις νέα ξεκινήματα αρκεί οι αποφάσεις που θα πάρεις να είναι σοβαρές και μετρημένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει έρωτα, παιδιά, δημιουργικότητα και επιχειρηματικά σχέδια. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου και βγάζεις στην επιφάνεια την παιδικότητά σου. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις και περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και τα παιδιά σου. Αν είσαι μόνη, το πάθος χτυπάει κόκκινο και η καρδιά σου χτυπάει δυνατά με μια νέα γνωριμία. Η περίοδος είναι θετική και για την απόκτηση απογόνων. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση. Η αισιοδοξία σου είναι μεγάλη.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, τις ρίζες σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση, μπορεί να εργαστείς στο σπίτι, μπορεί να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου ή μπορεί να ασχοληθείς με ένα ακίνητο. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα από το παρελθόν και να πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Κάνε μια νέα αρχή στο σπίτι σου. Μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή να έρθει ένας απόγονος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Έχεις νέες ιδέες, κάνεις ταξίδια και εκδρομές. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Έχεις έμπνευση, είσαι ευχάριστη και επικοινωνείς με το σωστό τρόπο. Ευνοούνται το εμπόριο,οι δημόσιες σχέσεις, η διαφήμιση, τα ΜΜΕ, η συγγραφή. Κλείνεις ραντεβού, κάνεις επαφές, συζητάς, διαπραγματεύεσαι. Μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία ή να υπογράψεις ένα συμβόλαιο. Νέες γνωριμίες ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

H νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σου. Βρίσκεις τρόπους για να νιώσεις πιο ασφαλής και προσπαθείς να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μπορεί μια νέα ιδέα να σου φέρει χρήμα, μια νέα πηγή εσόδων θα προκύψει. Μπορεί να πάρεις ένα μπόνους, μια αύξηση, η τύχη σου χαμογελά. Μείνε σε επαφή με την πραγματικότητα και απόφυγε το ρίσκο, μην κάνεις περιττά έξοδα. Βάλε μια τάξη στα οικονομικά σου, κάνε ένα πλάνο ή αποταμίευση. Μην επενδύεις αλόγιστα και σε ουτοπικά σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει νέα ξεκινήματα σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Αλλάζει όλη σου η ζωή. Κάνεις τον απολογισμό σου και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Βλέπεις ποιοι άνθρωποι αξίζει να μείνουν στο πλευρό σου και ποιοι σε κρατούν στάσιμη. Έχεις δύναμη και επαναπροσδιορίζεις τα θέλω σου. Ανανεώνεσαι, κάνεις μια νέα αρχή στις σχέσεις σου, στη δουλειά σου, στην εμφάνισή σου. Εκφράζεις την δημιουργικότητά σου και δείχνεις τα ταλέντα σου. Πρέπει να πατάς με τα πόδια στη γη και να μην ονειροβατείς. Οι προβολείς πέφτουν πάνω σου και η τύχη είναι στο πλευρό σου. Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, μπορεί να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν νιώθεις απογοήτευση, ήρθε η στιγμή να πας παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη σε βοηθάει να κοιτάξεις μέσα σου, να δεις τις ανάγκες σου, τι σε κάνει ευτυχισμένη, τι σε κουράζει. Αφήνεις πίσω σου συνήθειες και καταστάσεις που σε κρατάνε δέσμια και κάνεις μια νέα αρχή σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Τρέφεσαι πιο σωστά, κάνεις αποτοξίνωση, ξεκουράζεσαι, ηρεμεί το μυαλό σου. Προετοιμάζεσαι για την νέα σου πορεία. Μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου παρασκήνιο ή να κάνεις μυστικές συναντήσεις. Μπορεί να παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου ή μπορεί να κάνεις μυστικά ραντεβού. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη σου δίνει ευκαιρίες για να πετύχεις τους στόχους σου. Είσαι πιο εξωστρεφής, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Βγαίνεις και διασκεδάζεις με φίλους. Κάνεις νέες γνωριμίες με ανθρώπους που βοηθάνε τα σχέδιά σου. Η ομαδική δουλειά ευνοείται. Κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Βελτιώνονται οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Πετυχαίνεις τις φιλοδοξίες σου αρκεί να κινείσαι πειθαρχημένα, οργανωμένα και όχι ουτοπικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ