Follow us

Όλα πάνε στραβά. Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω από 29 Δεκεμβρίου 2022-17 Ιανουαρίου 2023. Πως σε επηρεάζει;

Χάος, αναβολές, καθυστερήσεις....

Τα 9 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια

Η χρονιά ξεκινάει με τον πλανήτη της επικοινωνίας και των μετακινήσεων να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου. Όλο αυτό το διάστημα είμαστε οργανωτικοί, πρακτικοί, μεθοδικοί και σκεφτόμαστε ρεαλιστικά. Ότι έχει να κάνει με φιλοδοξίες, υποχρεώσεις και κοινωνικότητα βρίσκεται σε φάση αναθεώρησης. Τα σχέδιά μας αλλάζουν και προσαρμοζόμαστε σε μια νέα πραγματικότητα. Μπορεί να υπάρχει μια στασιμότητα ή μια απώλεια εργασίας ή ένας φόβος για περικοπές. Είναι καλό διάστημα για να δούμε που βρισκόμαστε, τι χάσαμε, τι πήραμε, για να ολοκληρώσουμε ημιτελή έργα. Να περιμένουμε καθυστερήσεις και αναβολές. Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα δεν ευνοούνται.

Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή θα ασχοληθείς με την καριέρα σου. θα γίνουν αλλαγές και αναθεωρήσεις στις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα ή στη δημόσια εικόνα σου. Οι στόχοι σου αλλάζουν, μπορεί να αναλάβεις ένα επαγγελματικό σχέδιο. Νέα δεδομένα φέρνουν αλλαγές στο επαγγελματικό σου μέλλον. Πρόσεχε τις διαπραγματεύσεις και απόφυγε νέα ξεκινήματα. Μια διαμάχη μπορεί να φέρει ανατροπές. Μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει εξελίξεις σε διαπραγματεύσεις,σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να βρεις μια δουλειά μακριά από την κατοικία σου. Μπορεί να επανεξετάσεις θέματα που αφορούν την εκπαίδευσή σου ή μπορεί να ασχοληθείς με ένα νέο αντικείμενο. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου γιατί θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις σε αυτά τα θέματα. Μην υπογράφεις και μην επιβάλλεις στους άλλους τη γνώμη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει ερωτικά και οικονομικά θέματα. Μπορεί να επιστρέψουν πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν αν υπήρχε έντονη σεξουαλικότητα στο μεταξύ σας και να πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση. Έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα και καταπιεσμένα συναισθήματα ενώ το σεξ σε απασχολεί έντονα. Οικονομικά, μπορεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες ή να ασχοληθείς με περιουσιακά, κληρονομικά και κοινά οικονομικά. θα υπάρξουν αναβολές, καθυστερήσεις, ανατροπές. Μην κάνεις τώρα επενδύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο απέναντι ζώδιο φέρνει νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να κάνετε κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας. Αν είσαι μόνη, μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση. Επαγγελματικά, μπορεί να γίνουν αλλαγές σε προϊσταμένους και ανώτερα πρόσωπα ή σε κάποια εγχειρήματα που είχες αναλάβει. Η κρίση σου τώρα δεν είναι σωστή και υπάρχει ασυνεννοησία.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει εργασία, καθημερινότητα, υγεία. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα ή στις υποχρεώσεις που είχες αναλάβει ή μπορεί να μπορεί να γίνουν αλλαγές στις μετακινήσεις σου ή στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο με καθυστερήσεις και αναποδιές. Μην παρερμηνεύεις λόγια και καταστάσεις. Επαναξιολόγησε τη δουλειά σου και βρες τρόπους να αλλάξεις τα πράγματα. Προσοχή στην υγεία και την φυσική σου κατάσταση. Περιόρισε τις βλαβερές συνήθειες και κάνε αλλαγές στη διατροφή σου. Μπορεί να προκύψει ένα θέμα υγείας ή να θεραπεύσεις ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρούσε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει έρωτα, δημιουργικότητα, παιδιά, ελεύθερο επάγγελμα. Θέλεις να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να αναλάβεις νέα δημιουργικά εγχειρήματα που θα σου χαρίσουν αναγνώριση. Η διάθεσή σου ανεβαίνει, θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς. Το πάθος με το ταίρι σου αναζωπυρώνεται. Ένας πρώην μπορεί να εμφανιστεί και να σε αναστατώσει. Σκέψου αν αξίζει να βρίσκεται στη ζωή σου. Ασχολείσαι με τα παιδιά σου ή μπορεί να θελήσεις να αποκτήσεις έναν απόγονο. Προσοχή σε παρεξηγήσεις, μην παίρνεις οριστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, να κάνεις μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση ή μπορεί να κάνεις επισκευές και επιδιορθώσεις. Μπορεί να επηρεαστούν οι σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα, μπορεί να θελήσεις να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις. Προβλήματα ακινήτων από το παρελθόν μπορεί να σε αγχώσουν. Μπορεί πάλι να παραμελείς οικογενειακά πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει επικοινωνία και μετακινήσεις. Μπορεί να λάβεις κάποιες ειδήσεις που περίμενες. Ραντεβού, επαφές και συναλλαγές αυξάνονται ενώ μπορεί να κάνεις επισκευές στο ΙΧ σου ή να αγοράσεις ένα νέο ΙΧ για να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις σου. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες μπορεί να επηρεαστούν, προσοχή στις παρεξηγήσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να μάθεις νέα πράγματα, να ασχοληθείς με ένα νέο αντικείμενο. Αναβολές και καθυστερήσεις μπορεί να υπάρχουν σε ταξίδια. Απόφυγε νέες συμφωνίες και υπογραφές. Δεν μπορείς να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχεις έκτακτα έξοδα ή να αλλάξει κάτι στο εισόδημά σου και να έχεις ανασφάλειες. Προσπάθησε να κάνεις καλή διαχείριση, δες που ξοδεύεις τα λεφτά σου για να μην έχεις απώλειες. Μπορεί να κάνεις μια επένδυση ή μια αγορά ή μπορεί να πάρεις πίσω χρήματα που σου χρωστάνε. Μην δανείζεις, μην δανείζεσαι. Μπαίνεις σε μια φάση επαναπροσδιορισμού προσώπων και πραγμάτων που είναι σημαντικά για σένα, αξιολογείς διαφορετικά τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει αναθεωρήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. θα υπάρξουν νέα δεδομένα στις σχέσεις σου που πρέπει να διαχειριστείς για να προχωρήσεις παρακάτω. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σου ή στις συναδελφικές σου σχέσεις που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σου. Επαναπροσδιορίζεις τις προσωπικές σου σχέσεις και παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον. Προσοχή σε παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν, προσοχή στη συμπεριφορά σου. Κάποια πράγματα καθυστερούν ή ματαιώνονται. Κάποια πρόσωπα μπορεί να σε μπερδέψουν με την συμπεριφορά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει περισυλλογή, κάνεις τον απολογισμό σου και είσαι απόμακρη. Προετοιμάζεσαι για κάποιες αλλαγές που θα γίνουν λίγο αργότερα στη ζωή σου. Κάνεις ένα βήμα πίσω. Το παρασκήνιο είναι έντονο τώρα στη δουλειά σου. Υπάρχει μια σύγχυση, δημιουργούνται νέα δεδομένα. Είσαι πιο εσωστρεφής, έχεις ανάγκη την ξεκούραση. Άκου τη διαίσθησή σου και κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν. Να είσαι επιφυλακτική με πρόσωπα που επιστρέφουν από το παρελθόν. Κάνε εκκαθάριση από πρόσωπα και καταστάσεις που σε απομυζούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή επαναπροσδιορίζεις τα σχέδιά σου και βάζεις νέους στόχους για το μέλλον. Οργανώνεις τα επόμενα βήματά σου και βάζεις νέες, πιο ρεαλιστικές βάσεις. Επηρεάζονται οι φιλικές σου σχέσεις καθώς και η συμμετοχή σου σε ομάδες και συλλόγους. Υπάρχουν εξελίξεις σε αυτά και αναθεωρήσεις. Μπορεί να απομακρυνθείς από μια φιλία ή μια ομάδα. Μην ασκείς σκληρή κριτική σε φίλους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ