Follow us

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 6 Ιανουαρίου. Συναισθηματική πληρότητα ή εμμονές;

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από 14-18η μοίρα στα ζώδια αυτά.

Kama muta: Τι είναι το νέο, υπέροχο συναίσθημα που περιέγραψαν για πρώτη φορά οι επιστήμονες

Το φεγγάρι αυτό φέρνει εξελίξεις που αφορούν την συναισθηματική μας ασφάλεια, το παρελθόν, τις ρίζες μας, την πατρίδα μας. Τα συναισθήματά μας βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.

Η πανσέληνος κάνει μια αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω και εξάγωνο με τον Ουρανό. Πραγματοποιείται στην 16.22 μοίρα του Καρκίνου. Έρχονται στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις που δεν είναι εύκολο να διευθετηθούν και μπορεί να αφορούν οικογενειακά θέματα και διαμάχες κρατών. Σανίδα σωτηρίας ο Ουρανός που φέρνει νέες ιδέες που θα δώσουν λύση σε οικογενειακά ζητήματα και συμφωνίες κρατών. Μπορεί να θελήσουμε να συνδεθούμε με κάποιον από το παρελθόν ή κάποιος από το παρελθόν να έρθει στο μυαλό μας. Κάνουμε απολογισμό των συναισθηματικών αναγκών μας. Μπορεί να υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση αυτές τις μέρες και να είμαστε αρκετά ευαίσθητοι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από την πανσέληνο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις ανάγκη την συναισθηματική ασφάλεια. Σε απασχολούν οι οικογενειακές σου σχέσεις αυτό το διάστημα και μπορεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Επιθυμείς ένα βαθύτερο συναισθηματικό δέσιμο με οικεία πρόσωπα. Απόφυγε την παρορμητική συμπεριφορά που σε οδηγεί σε λάθος δρόμο. Αν υπάρχουν προβλήματα ακινήτων ή με συγγενικά πρόσωπα, θα δώσεις ένα τέλος. Οικογενειακά πρόσωπα μπορεί να επηρεάζουν τα συναισθήματά σου. Αναπολείς το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει επικοινωνία, μετακινήσεις, σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες. Είσαι πιο συναισθηματική αυτές τις μέρες, πιο ευαίσθητη και μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα από τα παλιά ή να έρθουν στο μυαλό σου αναμνήσεις ή μπορεί να ακούς ιστορίες από τα παλιά. Κάποια νέα από οικογενειακά πρόσωπα μπορεί να έχεις ή μπορεί να συσφίξεις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Κάτι μπορεί να αλλάξει στις μετακινήσεις σου ή μπορεί να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι. Έχεις νέες απόψεις για τα οικεία πρόσωπα. Ενδιαφέρεσαι για τη γνώση. Μακριά από κουτσομπολιό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά και τις αξίες σου. Μπορεί να αλλάξει κάτι στο εισόδημά σου και να σου δημιουργήσει ανασφάλεια ή μπορεί να πρέπει να δώσεις χρήματα για κάποια οικογενειακά έξοδα και να βγεις εκτός προυπολογισμού. Η διαίσθησή σου σε βοηθά να βρεις τρόπους αύξησης εισοδήματος. Αγωνίζεσαι για να ξεπεράσεις οικονομικές δυσκολίες και για να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη. Οι αξίες σου αλλάζουν και μένεις κοντά σε πρόσωπα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου είναι σημαντική. Η διαίσθηση και το ένστικτό σου είναι αυξημένα και θα πρέπει να τα ακολουθήσεις για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις στην αισθηματική και επαγγελματική σου ζωή. Θέλεις να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεσαι ασφαλής και απομακρύνεσαι από νοσηρές εξαρτήσεις. Αγωνίζεσαι για τις φιλοδοξίες σου και προσπαθείς να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου με αυτές του συντρόφου σου. Μπορεί να είσαι κυκλοθυμική αυτές τις μέρες.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος σε καλεί να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και να κάνεις τον απολογισμό σου. Προετοιμάζεσαι για κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σου σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το μυαλό σου τώρα είναι θολό. Αναζητάς τη μοναξιά ή θέλεις να βρίσκεσαι με λίγους έμπιστους φίλους που σε καταλαβαίνουν. Απομακρύνεσαι από τοξικές καταστάσεις. Ζητήματα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και σου προκαλούν σύγχυση και κυκλοθυμική διάθεση. Δεν ανοίγεσαι εύκολα στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τις φιλίες και τους στόχους σου. Μπορεί να συναντήσεις φίλους από το παρελθόν και να μάθεις νέα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος όσον αφορά τους στόχους σου σε σχέση με το σπίτι ή ένα οικείο πρόσωπο. Ασχολείσαι με τη συναισθηματική ζωή φιλικών προσώπων. Είσαι καλή σύμβουλος. Συμμετέχεις σε ομάδες που έχουν τα ίδια με τα δικά σου συμφέροντα. Ζητήματα από το παρελθόν με φίλους έρχονται στην επιφάνεια και σε αναστατώνουν.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Σε απασχολούν οι φιλοδοξίες σου και ο επαγγελματικός προσανατολισμός σου. Προσοχή σε εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου. Ξεκινάς κάτι καινούργιο και απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. θέλεις να ανέβεις ψηλά και επανεξετάζεις τους στόχους σου. Το έργο σου αναγνωρίζεται. Έχεις δίπλα σου πρόσωπα που σε στηρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τις σπουδές, τα ταξίδια, τις διαπραγματεύσεις, τα νομικά θέματα και την κοσμοθεωρία σου. Μπορεί να αποφασίσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου ή να κάνεις μια επαγγελματική συνεργασία που απαιτεί ταξίδια και μετακινήσεις. Αλλάζει η αντίληψή σου για τα πράγματα. Αναζητάς την περιπέτεια και βρίσκεσαι με άτομα που έχουν διαφορετικό από εσένα υπόβαθρο. Μπορεί να επισκεφτείς ένα αγαπημένο πρόσωπο που μένει στο εξωτερικό. Ρισκάρεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να ζήσεις νέες εμπειρίες. Όλοι αναζητούν την παρέα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει κοινά οικονομικά,χρέη,δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά αλλά και ερωτικά θέματα. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια παρελθοντικές καταστάσεις. Μπορεί να διευθετήσεις τα χρέη σου ή μπορεί να κάνεις οικονομικές συμφωνίες που εκκρεμούσαν από παλιά. Μπορεί να αποφασίσεις να κλείσεις ένα ερωτικό κεφάλαιο που έρχεται από το παρελθόν. Φοβίες και εμμονές βγαίνουν στην επιφάνεια και προκαλούν συναισθηματικές αναταράξεις. Στηρίξου στη διαίσθησή σου για να βρεις λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να κλείσει ένα συναισθηματικό κεφάλαιο. Βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα της σχέσης σου από το παρελθόν που δεν είχαν λυθεί. Αγωνίζεσαι για ισορροπημένες σχέσεις. Επαγγελματικά, μπορεί να υπάρχει κάποια προστριβή ή αλλαγή με συναδέλφους. Μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις. Η διάθεσή σου μπορεί να είναι κυκλοθυμική καθώς θα περάσεις από συναισθηματικές αναταράξεις. Σκέψου ποιες σχέσεις σου σε καλύπτουν και ποιες όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στην εργασία σου ή σε επίπεδο συναδέλφων ή να γίνει αλλαγή στην έδρα της εταιρείας σου. Κάτι σε αγχώνει και σου δημιουργεί ανασφάλεια, πιέζεσαι. Αναζητάς τη στήριξη και τις συμβουλές των άλλων. Μπορεί πάλι να σε απασχολήσει η υγεία και η φυσική κατάστασή σου και να αποφασίσεις να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν τη ζωή σου, μπορεί να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Χαλάρωσε και ασχολήσου με τον εαυτό σου για να είσαι ψυχικά ισορροπημένη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος σε κάνει ερωτική, τρυφερή, δημιουργική. Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματική και μαγνητίζεις το αντίθετο φύλο. Είσαι χαρούμενη, γοητεύεις, έχεις πολλούς θαυμαστές. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα και να εκφράσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Θα έχεις ερωτικές ευκαιρίες και μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει το ρομαντισμό και με το οποίο θα νιώσεις ασφαλής ή μπορεί αν έχεις σχέση, να αποκτήσεις έναν απόγονο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ