Follow us

Έρωτας με εμμονές. Ποια ζώδια αφορά;

Πως θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

7 κοινά χαρακτηριστικά που έχουν τα ερωτικά ζευγάρια iStock

Ο μήνας ξεκινάει με τον πλανήτη της επικοινωνίας σε ανάδρομη πορεία στο σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερου ενώ ο πλανήτης της αγάπης διανύει σχεδόν όλο το μήνα το εγκεφαλικό ζώδιο του Υδροχόου. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο κινητικό ζώδιο των Διδύμων και θα είναι ανάδρομος ως τα μέσα του μήνα.

Πως θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με ήπιους ρυθμούς, όλα σέρνονται και κινούνται με καθυστερήσεις και εκνευρισμούς. Σανίδα σωτηρίας η Αφροδίτη στον Υδροχόο και ο Δίας στο ζώδιό σου. Το εξάγωνο που σχηματίζουν φέρνει όμορφες στιγμές με φίλους, νέες γνωριμίες και φλερτ. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21 φέρνει μόνο όμορφα πράγματα, συναρπαστικά και ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει ήρεμα,όλα κινούνται απελπιστικά αργά. Τα πράγματα αλλάζουν από τα μέσα του μήνα και μετά. Μη βιάζεσαι λοιπόν να βγάζεις συμπεράσματα. Το τρίγωνο Ήλιου/Ουρανού μπορεί να φέρει μια ευχάριστη έκπληξη. Μέσα από το θολό τοπίο προκύπτουν θετικές εξελίξεις. Μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο κύρους. Με την πανσέληνο είσαι ιδιαίτερα ρομαντική και συναισθηματική. Τα μηνύματά σου φτάνουν στην καρδιά που σημαδεύεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου ως τα μέσα του μήνα και τα πράγματα μένουν στάσιμα. Η επικοινωνία είναι δύσκολη. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο όμως σου χαρίζει όμορφες ερωτικές στιγμές ακόμα και αν έχεις την τάση να γυρνάς σε παρελθοντικές σχέσεις οι οποίες ήταν και προβληματικές. Μην δίνεις δεύτερες ευκαιρίες. Κάνε μια νέα αρχή με την νέα Σελήνη στις 21. Ο Δίας πολλαπλασιάζει σχέσεις και επαφές με ανθρώπους που στηρίζουν τα όνειρά σου. Κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα στο απέναντι ζώδιο μπορεί να φέρει μια δυνατή, παθιασμένη σχέση, έναν μοναδικό έρωτα στις αρχές του μήνα. Ωστόσο προσοχή σε συζητήσεις με τον ανάδρομο Ερμή, η ασυνεννοησία κυριαρχεί. Μπορεί να μεταδίδεις λάθος μηνύματα ή να αντιλαμβάνεσαι λάθος πράγματα και να γίνονται παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Τα πράγματα καλυτερεύουν όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα. Μια απρόσμενη συνάντηση ή είδηση σε κάνει να αναθεωρείς μια πληγωμένη σχέση.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και σε δοκιμάζει σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να νιώσεις ασφυξία μέσα στη σχέση σου. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει προβλήματα στη σχέση ή το γάμο σου ενώ δεν αποκλείεται και ένας χωρισμός. Αν νομίζεις πως έχεις κάνει ότι περνούσε από το χέρι σου, θα επέλθει η ρήξη. Ο Δίας στον Κριό όμως σε βοηθάει να επεκταθείς, να ανοίξεις φτερά, να εξελιχθείς σαν άνθρωπος και όλα αυτά μέσα από καθυστερήσεις και αναβολές λόγω ανάδρομου Ερμή. Προσοχή στην πανσέληνο τις συναισθηματικές εντάσεις και την εμπλοκή τρίτων. Η νέα Σελήνη στις 21 στο απέναντι ζώδιο ανοίγει έναν νέο κύκλο στην συναισθηματική σου ζωή. Δίνεις μια νέα πνοή στη σχέση σου και αν είσαι μόνη, κάτι καλό θα εμφανιστεί…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Η συνεννόηση όμως δεν είναι εύκολη αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ο έρωτας κωλυσιεργεί, έρχεται σε λάθος χρόνο ή με λάθος πρόσωπο. Γύρω στην πανσέληνο μπορεί να κολλήσεις με κάποιον που για κάποιο λόγο δεν μπορείς να έχεις. Μπορεί να είναι ένας ανομολόγητος έρωτας, κρυφός, απαγορευμένος, άτυχος. Το σενάριο δεν είναι καλό. Οι εμμονές δεν σε αφήνουν να πας μπροστά. Άκου τις συμβουλές των φίλων σου που θέλουν το καλό σου. Το τρίγωνο Ήλιου/Δία στο τέλος του μήνα θα σε ανταμείψει για τις προσπάθειές σου. Μια απρόσμενη είδηση ή συνάντηση θα σε ξεκλειδώσει. Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ενισχύονται οι τάσεις εξάρτησης από τον σύντροφο, η ανάγκη συντροφικότητας είναι μεγάλη.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, σχεδόν όλο το μήνα, στον Υδροχόο ανοίγει ένα παράθυρο στις σχέσεις και τον έρωτα. Αν έχεις σχέση, έρχεται η ανανέωση, η αναγέννηση. Ζεις στιγμές τρυφερότητας και ζεστασιάς και βγαίνεις από την ρουτίνα. Κάποιες εκπλήξεις μπορεί να σώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, φλερτάρεις και περνάς καλά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο Δίας στο απέναντι ζώδιο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια θέματα που έχουν σχέση με το γάμο ή τη σχέση σου. Η Αφροδίτη σε βοηθά να βγεις από τυχόν αδιέξοδα. Προσοχή με τον ανάδρομο Ερμή στις οικογενειακές σχέσεις. Μπορεί να έρθει μια ρήξη και να αναγκαστείς να μετακομίσεις. Με την νέα Σελήνη στις 21 στον Υδροχόο, ένας νέος έρωτας μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Κλείνεις ένα κεφάλαιο και μια νέα συναρπαστική ιστορία ξεκινάει. Καλή η περίοδος και για απόκτηση απογόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη, το πάθος κυριαρχεί και διεκδικείς την ερωτική σου ευτυχία. Η γοητεία σου είναι μεγάλη. Ζεις έναν κινηματογραφικό έρωτα, μια σχέση σου μπορεί να αναθερμανθεί. Να θυμάσαι όμως πως μια νέα κατάσταση θα είναι πιο θεαματική. Ίσως και μέσα από τον επαγγελματικό χώρο και μπορεί ο έρωτας αυτός να είναι απαγορευμένος και ανέφικτος, κάτι που θα φουντώσει περισσότερο τα πράγματα. Πολλά χρόνια είχες να ζήσεις κάτι τέτοιο. Κατά τ’ άλλα, ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθάει την επικοινωνία, απόφυγε συζητήσεις που καίνε. Το σπίτι και η οικογένεια σε απασχολούν έντονα. Προς το τέλος του μήνα, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, τα πράγματα γλυκαίνουν και γίνεσαι πιο αισιόδοξη. Ζεις λίγο σαν να βρίσκεσαι σε τρενάκι του λούνα παρκ. Από τη μια ο Ουρανός στο απέναντι ζώδιο σε ξεσηκώνει για αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, από την άλλη ο Κρόνος περιορίζει τις κινήσεις σου ή φέρνει οικογενειακούς περιορισμούς. Παίζει το σενάριο σχεδιασμού μιας μετακόμισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο σε απασχολεί έντονα η προσωπική σου ζωή είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μόνη. Η σχέση σου είναι ένα καζάνι που βράζει αλλά και αν είσαι μόνη, η έλλειψη συντρόφου είναι ένα πρόβλημα. Μπορεί να βρεθείς σε ένα αδιέξοδο, τα πράγματα κινούνται αργά και ανακυκλώνονται, ασχολείσαι με τα ίδια και τα ίδια και τίποτα δεν ξεκαθαρίζει. Αν η σχέση σου είναι προβληματική, μπορεί να λήξει. Αν συμβεί αυτό, ένας νέος έρωτας θα βρεθεί στη γωνία. Με το Δία, βγαίνεις, διασκεδάζεις, ερωτεύεσαι σαν τρελός και περνάς τέλεια. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, απόφυγε τις οριστικές αποφάσεις και πρόσεξε τα λόγια σου. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου φτιάχνει το κέφι. Προς το τέλος του μήνα, τα νέα είναι ευχάριστα στην προσωπική σου ζωή, η τύχη σου χαμογελά. Η νέα Σελήνη στις 21 φέρνει συναισθηματικό ενδιαφέρον, ίσως και μέσα από τη δουλειά και σου προσφέρει τη ζεστασιά που τόσο έχεις ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα απογειώνουν την ερωτική σου διάθεση και σε οδηγούν σε άλλο επίπεδο. Η σχέση σου μπορεί να αναγεννηθεί αρκεί να μην εκμεταλλευτείς την αδυναμία που σου έχουν. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου που μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και ανατροπές, μην κάνεις λάθη με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει γιατί θα μείνεις μόνη. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει ρομαντική, παθιασμένη και επαναστάτρια. Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο μπορεί να φέρει εντάσεις στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να νιώθεις αυτό το μήνα πως η σχέση σου βαλτώνει. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε περιορίζει. Υπομονή, έχεις απογοητευτεί αλλά θα δικαιωθείς για τις προσπάθειές σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το μήνα και το εξάγωνο που θα δημιουργήσει με τον Δία σε κάνει ανοιχτή σε νέες ερωτικές γνωριμίες. Μια από αυτές θα εξελιχτεί και θα μπει στη ζωή σου. θα επιδιώκεις όλο και μεγαλύτερη επικοινωνία όσο και αν ο ανάδρομος Ερμής θα δίνει έδαφος στο παρασκήνιο και τα πισώπλατα σχόλια, όλα σέρνονται. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στα μέσα του μήνα φέρνει απρόσμενη αλλά παροδική αναστάτωση σε σπίτι και οικογενειακές σχέσεις. Η νέα Σελήνη στις 21 στο ζώδιό σου φέρνει φιλόδοξες αλλαγές. Θα αναγεννηθείς, θα νιώσεις άλλος άνθρωπος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα σε κάνει γοητευτική. Με την πανσέληνο ζεις τον έρωτα και τη χαρά της ζωής. Μια μοιραία σχέση, ο ένας και μοναδικός μπορεί να έρθει στη ζωή σου,μια σχέση ζωής, μια σχέση σαν μυθιστόρημα. Με τον ανάδρομο Ερμή αυτό το μήνα, προσοχή σε παρεξηγήσεις και εντάσεις με φιλικά πρόσωπα. Ο ανάδρομος Άρης, ως τα μέσα του μήνα, προκαλεί οικογενειακά προβλήματα και θέματα ακινήτων, μια μετακόμιση είναι πιθανή. Συναισθηματικά, μην γυρνάς σε σχέσεις του παρελθόντος γιατί θα ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Μια μυστική, παρασκηνιακή σχέση είναι πιθανή. Μείνε μακριά από θολές ερωτικές καταστάσεις. Η Αφροδίτη, στο τέλος του μήνα, μπαίνει στο ζώδιό σου και φέρνει την αναγέννηση. Γίνεσαι πιο ρομαντική. Η νέα Σελήνη στις 21 σε κάνει διαισθητική.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ