Follow us

Τα τυχερά ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου!

Ποια είναι τα πιο ευνοημένα ζώδια;

δώρα Αγίου Βαλεντίνου iStock

Η Αφροδίτη κινείται ως τις 19/2 στο ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας ερωτική άνθιση στα ζώδια του νερού και ευκαιρίες στα ζώδια της γης.

Ας δούμε πιο αναλυτικά την ερωτική ζωή των ζωδίων ξεκινώντας από τα ζώδια του νερού:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη υπόσχεται ερωτικές μέρες την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου. Ο ρομαντισμός χτυπάει κόκκινο. Έρχεται ένας μεγάλος έρωτας, ένα έντονο ειδύλλιο, πρωτόγνωρα συναισθήματα ξυπνάνε. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Υπάρχει σεξουαλική ένταση, χημεία αλλά προσοχή σε ζήλια και κτητικότητα. Η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα μπορεί να σε παρασύρει σε λόγια πάθους ή εμμονές. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε σημαδέψει ή να είναι μοιραία για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σου διάθεση συνάδει με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και σε κάνει να κινείσαι στους ρυθμούς του έρωτα. Η Αφροδίτη ευνοεί το φλερτ, τα νέα ειδύλλια, τη ρομαντική ατμόσφαιρα, τον αισθησιασμό, τα όνειρα. Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου. Ένας απαγορευμένος έρωτας ή μια σχέση που πρέπει να μείνει κρυφή είναι πιθανά σενάρια. Η ένταση αυτού του έρωτα κάνει τον Άγιο Βαλεντίνο ανεπανάληπτο. Μην ξεχνάς όμως πως ο Ουρανός βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και θα πρέπει να περιμένεις ανατροπές στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, μπορεί να περάσεις διακυμάνσεις ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια που προκαλεί αστάθεια. Θα βάλεις όμως τη ζωή σου σε τάξη για να πατήσεις σε σταθερό έδαφος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου φέρνει εκπλήξεις. Στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η ρομαντική σου διάθεση είναι στα ύψη και σε παρασύρει σε ροζ ουτοπικά σύννεφα. Το συναίσθημα σε παραπλανά και σε βάζει σε μια εικονική πραγματικότητα. Η νέα Σελήνη στις 20 στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει. Πολλά πράγματα θα μπουν σε τάξη. Ο μήνας μιλά για πάθος, αυξημένη ερωτική διάθεση και ψυχική ανάταση.

Ευκαιρίες όμως θα έχουν και τα ζώδια της γης:

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες γύρω στα μέσα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι τρυφερές και πολύ ρομαντικές. Θα βρεθείς πολύ κοντά σε φιλικά πρόσωπα και αν είσαι μόνη, μπορεί να δεις με άλλη ματιά ένα φιλικό πρόσωπο. Τις τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να εμπλακείς σε μυστικές σχέσεις και παρασκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου θα προσπαθήσεις να λύσεις τις διαφορές που υπάρχουν στη σχέση σου ενώ αν είσαι μόνη, θα σε πιάσει μια νοσταλγία και μια διάθεση για απομόνωση. Η νέα Σελήνη στις 20 στο απέναντι ζώδιο σε προτρέπει σε αλλαγές. Να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σε αιφνιδιάσει και θα αλλάξει τα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητή. Η περίοδος του Αγίου Βαλεντίνου σε βρίσκει με ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου αλλά δεν το είχες εκτιμήσει όσο θα έπρεπε. Οι επιθυμίες σου θα πάρουν σάρκα και οστά αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές.

Από τις 20, ο έρωτας ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα:

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τις 20, είσαι πιο εκδηλωτική και ενθουσιώδης. Εκφράζεις το ενδιαφέρον σου σε ένα πρόσωπο που σε γοητεύει.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη, από τις 20, η ερωτική σου ζωή ανθίζει. Προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 20, ανακάμπτεις, είσαι πιο αισιόδοξη. Ο Δίας σε προστατεύει και ξεπερνάς κάθε εμπόδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη, από τις 20, σε ξεσηκώνει να βγεις,να διασκεδάσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες, να δεις φίλους.

ΖΥΓΟΙ

Με την Αφροδίτη, από τις 20 στο απέναντι ζώδιο, θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να δεθείς συναισθηματικά με το ταίρι σου και να ανανεώσεις τη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, θα σε απασχολήσουν πολύ θέματα συντροφικότητας. Μπορεί να νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Με την Αφροδίτη, από τις 20, βγαίνεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Η επικοινωνία είναι στα ύψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ