Follow us

Πρωτότυπες και αντισυμβατικές ιδέες με τον Ερμή στον Υδροχόο ως τις 2 Μαρτίου 2023.

Ευνοούνται τα ζώδια του αέρα.

Σκέψου τα οφέλη από το να χάσεις βάρος: Κάποιοι είπαν οτι ένιωσαν πιο άνετα με το σύντροφό τους, όταν δοκίμαζαν ρούχα, σε ένα ραντεβού. Εσωτερική ευεξία και ενέργεια είναι επίσης ψηλά  στη λίστα.

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας , των μετακινήσεων, των διαπραγματεύσεων βρίσκεται στην έξαρσή του, στο ζώδιο του Υδροχόου. Έτσι, αυτό το διάστημα είμαστε πιο ανοιχτόμυαλοι, πιο λογικοί, βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά. Ο Υδροχόος έχει κυβερνήτη τον Ουρανό, που σχετίζεται με την τεχνολογία, την επανάσταση, την καινοτομία. Η επικοινωνία είναι γρήγορη, εύκολη.

Τύχη εξ’ ουρανού για τα ζώδια του αέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκφράζεις τη γνώμη σου και τις πεποιθήσεις σου ελεύθερα. Κάποια πρόσωπα σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου. Λειτουργείς με καθαρό μυαλό και οργανώνεις καλύτερα θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, νομικά ζητήματα. Μπορεί να έχεις αυτό το διάστημα επαφές με συγγενείς που μένουν μακριά ή μπορεί να ταξιδέψεις στο εξωτερικό.

ΖΥΓΟΙ

Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Είσαι πιο ανοιχτή και εξωστρεφής. Βγαίνεις, διασκεδάζεις, φλερτάρεις, παίζεις τυχερά παιχνίδια. Έχεις αυτοπεποίθηση και ασχολείσαι με ευχάριστες δραστηριότητες. Αφιερώνεις πολύ χρόνο στα παιδιάσου. Μπορεί να κάνεις μια ερωτική γνωριμία. Η σεξουαλική διάθεση είναι αυξημένη και το πάθος κυριαρχεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η επικοινωνία είναι η προτεραιότητά σου. Κάνεις πολλές συζητήσεις, ραντεβού, επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια. Εκφράζεσαι ευθέως. Το μυαλό σου είναι πιο ανήσυχο και νευρικό αυτό το διάστημα. Είναι πολύ καλή περίοδος αν ασχολείσαι με τα ΜΜΕ, το εμπόριο, την παιδεία, τις μεταφορές. Έχεις έμπνευση και δημιουργική σκέψη.

Ευκαιρίες για τα ζώδια της φωτιάς.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες που είναι χρήσιμες σε ομαδικές εργασίες. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και αντισυμβατικό. Συζητάς με φίλους και μπορεί να γίνεις ο ηγέτης μιας ομάδας. Διευρύνεις τον φιλικό σου κύκλο, δίνεις και παίρνεις συμβουλές και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο, σκέφτεσαι περισσότερο σχέσεις και συνεργασίες. Τι αλλαγές θα μπορούσες να κάνεις για να τις βελτιώσεις και να είσαι πιο ευτυχισμένη. Έχεις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες και μπορεί να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία ή μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Αν είχες προβλήματα στη σχέση σου, θα τα λύσεις μέσα από τον διάλογο. Είσαι πιο εξωστρεφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διάστημα συζητάς περισσότερο με φίλους και ομάδες, θέλεις να ξέρεις τα πάντα, μπορεί να πάρεις μια είδηση που περίμενες καιρό. Όλοι ακούνε τις ιδέες και τις απόψεις σου. Σκέφτεσαι λογικά, αντικειμενικά, ενδιαφέρεσαι για τη μάθηση και τη γνώση ενώ μπορεί να κάνεις και ένα κοντινό ταξίδι που θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει την ευκαιρία μιας νέας φιλίας. Ασχολείσαι με το ΙΧ σου, με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια της γης και του νερού;

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις καινοτόμες ιδέες στην καριέρα, δείχνεις τις ικανότητές σου και δεν φοβάσαι τον ανταγωνισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανώνεις την καθημερινότητά σου με το πρωτότυπο μυαλό σου, λύνεις εργασιακά προβλήματα με την ευστροφία σου ή θέματα υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις ξαφνικές ιδέες για να βγάλεις περισσότερα χρήματα και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Μπορεί να κάνεις μια οικονομική συμφωνία με φιλικό πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις εκκεντρικές ιδέες για να λύσεις ερωτικά και οικονομικά θέματα. Διαπραγματεύεσαι χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κοινά οικονομικά, περιουσιακά, κληρονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχολείσαι με θέματα σπιτιού και οικογένειας, μπορεί να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Είσαι πιο εσωστρεφής αυτήν την περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι σε σύγχυση, μπορεί να μάθεις κρυμμένες πληροφορίες, μην παρασύρεσαι με ψεύτικες υποσχέσεις. Άκου τη διαίσθησή σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ