Follow us

Ποια είναι τα 4 ζώδια που επηρεάζονται με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 20 Φεβρουαρίου 2023.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά στο πρώτο δεκαήμερο.

Νέα Σελήνη στο Ζυγό

Πραγματοποιείται στην 1.22 μοίρα των Ιχθύων και επηρεάζει τον ψυχισμό μας και την συναισθηματική μας κατάσταση. Ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης, ο Ποσειδώνας, κρύβει κινδύνους εξαπάτησης και διαστρεβλώνει την αλήθεια, απαιτείται τετράγωνη λογική. Η σύνοδός της με τον Κρόνο περιορίζει την φαντασία. Η τέχνη και ο διαλογισμός απογειώνονται, κυριαρχούν το μυστήριο, η συμπόνια, η φιλανθρωπία. Έχουμε ψηλά ιδανικά και όνειρα. Η νέα Σελήνη μας καλεί να αναπτυχθούμε πνευματικά και να δεθούμε βαθιά με τους άλλους.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά στο πρώτο δεκαήμερο.

Σε ποιους τομείς;

ΔΙΔΥΜΟI

Είσαι φιλόδοξη και κυνηγάς τους στόχους σου στην επαγγελματική σου ζωή. Έχεις το θάρρος να προχωρήσεις μπροστά και να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Ο ανταγωνισμός δεν σε πτοεί. Σκέψου ρεαλιστικά και θα ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που συναντάς. Βγαίνεις από τα αδιέξοδα και κάνεις νέα ξεκινήματα. Να είσαι συνεπής σε όσα υπόσχεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε απασχολούν σχέσεις και συνεργασίες και θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Θα δεις τα όριά σου και τις δυνατότητές σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση ή μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία. Γίνονται σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σου, αλλάζει η τρόπος που παρουσιάζεις τον εαυτό σου. Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι μεγάλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχολείσαι με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να σε απασχολήσουν οικογενειακά ζητήματα ή μπορεί να περάσεις πολύ χρόνο με οικεία πρόσωπα. Μια ανακαίνιση είναι πιθανή. Θέλεις να βρίσκεσαι στο σπίτι σου, νιώθεις ασφάλεια και προστασία, ηρεμείς. Συναισθηματικά, νιώθεις πως βουλιάζεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, είσαι πολύ ευαίσθητη. Νιώθεις γεμάτη και εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και κάνεις μια νέα αρχή σε ερωτική ή επαγγελματική ζωή. Η επικοινωνία είναι ψηλή και προχωράς μπροστά κάνοντας τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Απόφυγε τις τοξικές σκέψεις και θα τα καταφέρεις.

Πως επηρεάζονται όμως και τα υπόλοιπα ζώδια με την νέα Σελήνη στους Ιχθύες;

ΚΡΙΟΣ

Προετοιμάζεσαι για έναν νέο κύκλο. Είσαι αρκετά ευάλωτη, ανοίγεσαι συναισθηματικά και λες αλήθειες. Σκέφτεσαι, διαλογίζεσαι, κάνεις νέα όνειρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ηγείσαι μιας ομάδας και δημιουργείς νέες φιλίες. Ασχολείσαι με τα κοινά και δραστηριοποιείσαι έντονα. Κάποια πρόσωπα σε στηρίζουν και πραγματοποιείς τα όνειρά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναζητάς τα ταξίδια,την περιπέτεια, τις εμπειρίες. Αναθεωρείς την φιλοσοφία σου. Ασχολείσαι με σπουδές και νομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Ασχολείσαι με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες και βρίσκεις λύσεις. Μπορεί να συγκρουστείς με κάποιον με τον οποίο έχεις κοινά συμφέροντα. Σε απασχολεί μια σχέση με έντονο ψυχικό δέσιμο, κάνεις μια ενδοσκόπηση.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να έχεις αλλαγές στην εργασία σου. Προσπαθείς να αλλάξεις το πρόγραμμά σου για να βγεις από τη ρουτίνα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείς με την υγεία σου ή για να ξεκινήσεις μια δίαιτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί. Παίρνεις μηνύματα από το πρόσωπο που αγαπάς. Δέχεσαι ερωτικές προτάσεις αν είσαι μόνη. Σχέσεις με παιδιά ευνοούνται. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται. Βγαίνεις, διασκεδάζεις, φλερτάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προβάλλεις τις ιδέες σου, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μπορεί να μάθεις κάτι νέο ή να κάνεις μια έρευνα. Ασχολείσαι με το διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεις νέες πηγές εσόδων. Κινείσαι με στρατηγική και χαράζεις νέα οικονομικά σχέδια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ