Follow us

Αφροδίτη στον Κριό ως τις 16 Μαρτίου 2023

Ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Οι φόβοι στον έρωτα: Πότε να κάνουμε σεξ; Είναι σωστός για μένα; Κάθε απορία έχει απάντηση ΕΔΩ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι παθιασμένη, δυναμική, επιθετική, αυθόρμητη, βιτσιόζα, σπάταλη, βαριέται εύκολα και δεν είναι ιδιαίτερα τυχερή στα αισθηματικά καθώς προκαλεί εντάσεις στις σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Κριό είναι σε αδυναμία. Είναι ανεξάρτητη και ενθουσιώδης, αγαπά την περιπέτεια, τη δράση, την πρόκληση. Αυτήν την περίοδο ερωτευόμαστε σφόδρα, η φαντασία καλπάζει. Διεκδικούμε, ζηλεύουμε, ξενοκοιτάμε, παθιαζόμαστε. Ανάβουν τα αίματα και οι καρδιές φτερουγίζουν. Ευνοούνται φυσικά οι βιαστικοί και οι παρορμητικοί έρωτες.

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια με την Αφροδίτη στον Κριό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα βελτιώσεις την εμφάνισή σου ενώ θα έχεις και ευκαιρίες για έρωτα και γνωριμίες. Μαγνητίζεις, γοητεύεις και κατακτάς το αντίθετο φύλο. Αν στη σχέση σου υπήρχαν εντάσεις, θα βρεις τρόπους να την κάνεις αρμονική αρκεί να ρίξεις τους τόνους σου και να περιορίσεις τον εγωισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό σηματοδοτεί μια περίοδο μελαγχολική, μοναχική. Μπορεί να δημιουργήσεις μια μυστική σχέση ή να κάνεις παραστρατήματα. Μπορεί να σκέφτεσαι το παρελθόν, δεν είσαι τόσο ανοιχτή προς τους άλλους. Είσαι ευαίσθητη, συμπονετική και μπορεί να πληγωθείς εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Κριό, μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική ενώ και οικονομικά, μπορεί να λάβεις ένα ποσό που δεν το περίμενες. Σου αρέσει το ερωτικό παιχνίδι και αποφεύγεις τις δεσμεύσεις. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μπορεί να δεχτείς μια ευχάριστη έκπληξη από τους φίλους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί την καριέρα σου, μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Μια γνωριμία με ανώτερο πρόσωπο μπορεί να γίνει σχέση, χρήσιμη για την πορεία σου. Έχεις φήμη και αναδεικνύεις τα ταλέντα σου. Συνάδελφοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου. Οι συνθήκες στην εργασία βελτιώνονται και μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο από άλλη χώρα ή άλλης φιλοσοφίας. Μπορεί να κάνεις μια διαδικτυακή γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Θέλεις να ζήσεις νέες εμπειρίες, να ανοίξεις ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό θα τακτοποιήσεις κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά, μπορεί να λάβεις ένα μπόνους. Ερωτικά, κυριαρχεί το φλερτ και το πάθος, θα πρέπει να κοντρολάρεις όμως το συναίσθημά σου. Ζεις έντονες ερωτικές στιγμές. Μακριά από ζήλια και κτητικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, ενεργοποιούνται σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να δεσμευτείς με ένα άτομο που θα πληροί τις προσδοκίες σου. Είσαι ιδιαίτερα ερωτική, αναζητάς την αρμονία και τη συντροφικότητα. Οι ανάγκες σου ικανοποιούνται. Εύνοια θα υπάρξει και στις συνεργασίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό βελτιώνει την καθημερινότητά σου και την εργασία σου. Αν υπήρχαν θέματα υγείας, θα λυθούν. Ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις, απρόσμενα, μέσα από την καθημερινότητά σου. Μπορεί να δεχτείς μια πρόταση για δουλειά. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται, το κλίμα στη δουλειά είναι πιο ευνοϊκό. Νέα εγχειρήματα θα έχουν επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει έρωτα, δημιουργικότητα, φλερτ, διασκέδαση και χαρά. Έχεις ερωτική διάθεση, είσαι χαρούμενη και ενθουσιώδης, εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και τα παιδιά σου. Μπορεί να ξεκινήσεις μια παθιασμένη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση στο σπίτι σου ή να αλλάξεις διακόσμηση ή ίσως και κατοικία. Αναζητάς την γαλήνη και την ηρεμία και θα θέλεις να βρίσκεσαι με λίγους και εκλεκτούς. Μπορεί να σε πιάσει μια νοσταλγία για καταστάσεις του παρελθόντος. Ο έρωτας έρχεται απρόσμενα με άτομο του περιβάλλοντός σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει κοινωνική. Βγαίνεις, φλερτάρεις, συζητάς. Προωθείς τις ιδέες σου και τα σχέδιά σου. Κάνεις επαφές και νέες γνωριμίες ενώ μπορεί να αποφασίσεις και ένα κοντινό ταξίδι. Έχεις ευχάριστη διάθεση και εκφράζεις τις απόψεις σου. Βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες βελτιώνονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό σε ευνοεί οικονομικά. Μπορεί να εισπράξεις χρήματα από το πουθενά. Μπορεί να κάνεις μια αγορά ή να ξοδέψεις χρήματα για τον εαυτό σου. Αναζητάς τρόπους για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση ή μπορεί να αναζητάς έναν σύντροφο που θα σου παρέχει υλικές ανέσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ