Follow us

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα λύσουν αιφνίδια τα προβλήματά τους με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 7 Μαρτίου;

Πανσέληνος στον Τοξότη

Η πανσέληνος αυτή φέρνει εντάσεις αλλά και απρόβλεπτες λύσεις. Το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα αλλά και το τρίγωνο που σχηματίζει το φεγγάρι με τον Ουρανό μας αναγκάζουν να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας μέσα όμως από πιέσεις, εντάσεις, σύγχυση. Ο Κρόνος, στις 8, μπαίνει στους Ιχθύες και μπορεί να φέρει το τέλος μιας κατάστασης που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020 που ο Κρόνος μπήκε στον Υδροχόο. Μιλάμε για ένα μήνα με καρμικές αλλαγές. Πανσέληνος σημαίνει ολοκλήρωση, ξεκαθάρισμα σε κάθε επίπεδο. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της λογικής και της πρακτικότητας, έχει να κάνει με την υγεία,την εργασία. Θα πάρουμε αποφάσεις που θα μας οδηγήσουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ουρανοκατέβατες λύσεις, θα πάρουμε ξαφνικές αποφάσεις, θα γίνουν αποκαλύψεις, θα υπάρξουν εκπλήξεις. Αναζητάμε τα επόμενα βήματά μας για να ανανεωθούμε. Το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα θα μας πιέσει, θα κάνουμε λάθη λόγω βιασύνης,θα υπάρξουν εντάσεις και κανείς δεν θα κάνει πίσω. Προσοχή στα ψέματα και την απάτη. Το μυαλό θα είναι χαοτικό και δεν θα μπορούμε να πάρουμε ξεκάθαρες αποφάσεις.

Μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα είναι πιθανά.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο με την Πανσέληνο;

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΟΥ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εντάσεις αλλά και αποκαλύψεις να περιμένεις. Η πανσέληνος επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να θέλεις να ασχοληθείς με την καριέρα σου αλλά οι συνθήκες δεν στο επιτρέπουν. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείς σε ένα νέο περιβάλλον,να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, να μετακομίσεις ή μπορεί να ασχοληθείς με οικογενειακά προβλήματα που ζητούν λύσεις. Διαχειρίσου ψύχραιμα τις καταστάσεις με οικεία πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου προκαλεί σύγχυση, τάσεις φυγής, στρες. Μπορεί να φτάσεις στα όριά σου και να πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Θα αναλογιστείς αν είσαι ικανοποιημένη με τη δουλειά σου, την εικόνα σου. Πιέζεσαι, μπερδεύεσαι, δεν μπορείς τώρα να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Κλείνεσαι στο καβούκι σου για να μην αντιμετωπίσεις την σκληρή πραγματικότητα. Μέσα από εντάσεις, ξεσπάσματα και διαφωνίες θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο.

ΤΟΞΟΤHΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει την καριέρα σου, την εικόνα σου, τη φήμη σου. Μπορεί να σου δοθούν ευκαιρίες προόδου στον επαγγελματικό τομέα, όμως θα νιώθεις πιεσμένη,μπερδεμένη, θα σε πιάσει το ανικανοποίητο, δεν θα νιώθεις πουθενά ευχαριστημένη. Θα νιώθεις ανασφάλεια για το αν παίρνεις τις σωστές αποφάσεις. Μια προαγωγή, μια δελεαστική πρόταση, ένας πιο υπεύθυνος ρόλος στη δουλειά είναι πιθανά σενάρια. Πριν δεσμευτείς, δες όλες τις λεπτομέρειες. Κάποιες αποκαλύψεις στη δουλειά ίσως σε προβληματίσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιό σου και θα πρέπει να βάλεις τα όριά σου, να είσαι ρεαλίστρια. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα πρέπει να κινείσαι ώριμα και σοβαρά. Μην ωραιοποιείς τις καταστάσεις, δες τι αλλαγές πρέπει να κάνεις για να είσαι πιο ευτυχισμένη. Βρες τη δύναμη να βγεις από προβληματικές καταστάσεις και να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Κάποιες αποκαλύψεις μυστικών θα φέρουν τα πάνω κάτω. Μείνε ψύχραιμη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ