Follow us

Σε ποιον τομέα θα επηρεάσει ο Κρόνος στους Ιχθύες από 8 Μαρτίου 2023-13 Φεβρουαρίου 2026 τις ζωές μας;

Νιώθεις μοναξιά; Η ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη αναλύει τι μπορείς να κάνεις

Κρόνος σημαίνει δικαιοσύνη, περιορισμός, εξουσία, παρασκήνιο, ψυχρότητα, αυστηρότητα αλλά και υπευθυνότητα, σοβαρότητα. Είναι ο δάσκαλος, είναι τα πρέπει, είναι η εγκράτεια, η αυτοκυριαρχία, το σύστημα, η δομή, η οργάνωση, η ωριμότητα, οι δοκιμασίες, οι ταλαιπωρίες, τα μαθήματα που παίρνουμε, οι αναστολές,οι καθυστερήσεις, η κατάκτηση με αίμα. Με τον Κρόνο υπάρχει απουσία χαράς, κυριαρχεί η μοναχικότητα, η κατάθλιψη, η μοναξιά.

Ο Κρόνος στους Ιχθύες θα βρίσκεται εκεί ως τον Μάιο 2025, θα περάσει για λίγο στον Κριό και θα κάνει το τελευταίο του πέρασμα από τον Σεπτέμβριο 2025-Φεβρουάριο 2026. Με τον Κρόνο στους Ιχθύες θα παλέψουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, θα συνειδητοποιήσουμε τι ανήκει στα σύνορα της φαντασίας και τι μπορεί να υλοποιηθεί.

Πως θα επηρεάσει ο Κρόνος τους Ιχθύες όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες, θα κλείσεις κύκλους και οτιδήποτε έχεις αφήσει ανοιχτό από τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα, θέλεις ίσως να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο. Θα απομονωθείς ίσως, θα κάνεις μια ενδοσκόπηση για να τα βρεις πρώτα από όλα με τον εαυτό σου. θα επαναξιολογήσεις καταστάσεις, θα δεις τι έχεις καταφέρει ως τώρα, θα δεις τα λάθη σου για να μην τα ξαναεπαναλάβεις. Θα απομακρυνθείς από πράγματα που σε βαραίνουν, μην αφήσεις ανασφάλειες, φοβίες και απωθημένα να ορίσουν τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες, θα ασχοληθείς με φιλίες, ομάδες, κοινωνικότητα. Θα απομακρυνθείς από φιλίες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν ή μπορεί να πιεστείς από φιλικά πρόσωπα και να απογοητευτείς. Θα δεις ξανά τους στόχους σου,τα όνειρά σου, τις προσδοκίες σου,θα δεις τι έχεις καταφέρει και τι πρέπει να εγκαταλείψεις. Αν έχεις δουλέψει σκληρά μέχρι τώρα, θα βρεθείς με μια πολύτιμη ομάδα στο πλευρό σου που θα σε στηρίξει στα επόμενα βήματά σου. Είναι σημαντική αυτά τα χρόνια η συλλογική προσπάθεια και θα πρέπει να δείξεις πρόθυμη να συνεργαστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες επηρεάζει την καριέρα σου. Αν είχες εργαστεί σκληρά τα προηγούμενα χρόνια, οι προσπάθειες σου τώρα θα ανταμειφθούν. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή, να αναλάβεις μια νέα θέση και γενικώς επιπλέον καθήκοντα και υποχρεώσεις. Θα δείξεις τις ικανότητές σου και θα λάβεις την εκτίμηση ανωτέρων προσώπων. Αν όμως μέχρι τώρα απέφευγες τις ευθύνες, τώρα θα έρθεις αντιμέτωπη με τις συνέπειες. Μπορεί μια συνεργασία να τελειώσει ή μπορεί να λάβεις μια κακή κριτική που δεν θα σε χαροποιήσει. Θα συναντάς εμπόδια στο δρόμο σου που θα σε αποθαρρύνουν. Είναι η στιγμή να πάρεις συμβουλές από μεγαλύτερα σε ηλικία πρόσωπα ή άτομα εξουσίας που θα σε κατευθύνουν σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες θα ζήσεις όμορφες εμπειρίες τα επόμενα χρόνια και θα αποκτήσεις μια νέα φιλοσοφία ζωής. Θα δεις με σοβαρή ματιά και ωριμότητα νομικά θέματα, σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, μακρινούς συγγενείς και οτιδήποτε έχει να κάνει με εξωτερικό και επέκταση. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας ή που έρχονται από μακριά που θα σου δώσουν μαθήματα ή μπορεί να έχεις μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό. Οι προκλήσεις θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου.θα δυσκολευτείς να διευρύνεις τις δραστηριότητές σου, όμως θα παλέψεις για να πας μπροστά.

ΛΕΩΝ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες θα σε απασχολήσουν κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά. Μπορεί να έχεις κάποιες απώλειες ή μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια. Θα πρέπει να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις και όχι στους άλλους. Μην στηρίζεσαι στα κοινά οικονομικά αν είσαι σε γάμο. Κλείσε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην βρεθείς αντιμέτωπη με δυσάρεστες συνέπειες. Οι ερωτικές σου σχέσεις επίσης θα έχουν προβλήματα. Θα θέλεις κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου και όχι κάτι εφήμερο. Θα αντιμετωπίσεις τραύματα του παρελθόντος και θα απαλλαγείς από ψυχοφθόρες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Οι σχέσεις σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και γίνονται ξεκαθαρίσματα. Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, πολύ πιθανόν να συγκατοικήσεις, να παντρευτείς ή να την επισημοποιήσεις. Αν βρίσκεσαι όμως σε μια προβληματική σχέση, μπορεί τώρα να έρθει η οριστική ρήξη. Αντιμετώπισε τις σχέσεις σου ώριμα και σοβαρά. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο με διαφορά ηλικίας, ώριμο και συνειδητοποιημένο, από το οποίο θα πάρεις πολλά μαθήματα. Επαγγελματικά, κάποιες συνεργασίες θα τελειώσουν, κάποιες άλλες θα σταθεροποιηθούν. Το σίγουρο είναι πως θα φορτωθείς με πολλές ευθύνες. Είναι η στιγμή να δείξεις τις ικανότητές σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες στρέφει το βλέμμα σου στην καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία. θα φορτωθείς με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στη δουλειά ή να υπάρχουν εντάσεις με συναδέλφους και να πιεστείς. Θα χρειαστεί να δουλέψεις και να γίνεις πιο παραγωγική, θα χρειαστεί υπομονή, επιμονή και οργάνωση για να πετύχεις. Μπορεί να φύγεις από μια δουλειά που σε καταπιέζει και δεν αναγνωρίζεται η αξία σου. Η ενέργειά σου θα είναι πεσμένη. Πρόσεχε την υγεία σου, κάνε τσεκάπ και απόφυγε κάθε τι εξαντλητικό και κουραστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες βλέπεις τον έρωτα με σοβαρή ματιά. Δεν εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου, είσαι συγκρατημένη, αναζητάς αποδείξεις από τον άλλο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με άτομο με διαφορά ηλικίας, σοβαρό και συγκροτημένο που θα σε βοηθήσει να δεις τον έρωτα με ώριμη ματιά. Αν έχεις μια καλή σχέση, μπορεί να την επισημοποιήσεις ή αντίθετα, αν ζεις κάτι προβληματικό, θα δώσεις οριστικό τέλος. Αν έχεις παιδιά, θα χρειαστεί αν είσαι πιο αυστηρή μαζί τους. Μπορεί οι υποχρεώσεις τους να σε αγχώσουν. Δημιουργικά σχέδια για τα οποία έχεις εργαστεί σκληρά θα πετύχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες σε απασχολούν σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να επωμιστείς οικογενειακά βάρη που θα σε ρίξουν ψυχολογικά. Μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο πρόσωπο. Μπορεί πάλι να νιώσεις πως δεν καλύπτονται οι συναισθηματικές σου ανάγκες και νιώθεις ανασφάλεια. Μπορεί να κλείσεις έναν κύκλο με παρελθοντικές καταστάσεις. Μπορεί πάλι να μετακομίσεις, να ασχοληθείς με ακίνητα, να κάνεις μια ανακαίνιση. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από σχέσεις εξάρτησης και να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σου βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και επηρεάζει επικοινωνία και μετακινήσεις. Μπορεί να νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν ή μπορεί εσύ να μην εκφράζεσαι άνετα. Δυσκολίες μπορεί να προκύψουν με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες. Μπορεί να έχεις τάσεις απομόνωσης ή να είσαι επιφυλακτική σε νέες γνωριμίες. Πρόσεχε τι συμφωνίες κάνεις, τι υπογράφεις. Προχώρα οργανωμένα και πειθαρχημένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες επηρεάζει τα χρήματα και τις αξίες σου. θα απομακρυνθείς από πράγματα που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Θα πρέπει να ξέρεις πως αν αναγνωρίσεις εσύ την αξία σου, θα κερδίσεις την εκτίμηση των άλλων. Οικονομικά, μπορεί να έχεις κάποια έξοδα που θα σε αγχώσουν και θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Από την άλλη, θα ωριμάσεις και θα κάνεις καλύτερη οικονομική διαχείριση. Αν λειτουργήσεις με οργάνωση, δύσκολα θα έχεις οικονομικά προβλήματα. Απόφυγε το ρίσκο και τις σπατάλες, κινήσου με ασφάλεια για να βγεις κερδισμένη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε κάνει ρεαλίστρια και πειθαρχημένη. Είναι ένας δάσκαλος που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις αλλά δίνει πολύτιμα μαθήματα ζωής. Μαζί του, μπορεί να απογοητευτείς, να αναγκαστείς να προσγειωθείς απότομα καθώς θα δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Μπορεί να φορτωθείς ευθύνες και υποχρεώσεις σε κάθε επίπεδο, οι άλλοι θα γίνουν πιο απαιτητικοί από εσένα και αυτό θα σε πιέσει ψυχολογικά. Μην εγκαταλείπεις τους στόχους σου, δείξε στους άλλους πως μπορούν να βασιστούν πάνω σου. θα κάνεις ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες και θα κλείσεις κύκλους. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα θα σου μάθουν πολλά, θα ωριμάσεις και θα αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις πιο υπεύθυνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ