Κοσμογονικές αλλαγές με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο από 24 Μαρτίου 2023 και για τα επόμενα 20 χρόνια

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Πλούτωνας είναι ο Θεός του κάτω κόσμου. Συνδέεται με το σκοτάδι, τη νύχτα, το θάνατο, το παρασκήνιο, την δίψα για εξουσία, το μυστήριο, τη μεταμόρφωση, τον πλούτο, τη γεωλογία. Έχει να κάνει με το χρηματιστήριο, τις κληρονομιές, με το βαθύ ψυχισμό, την αναπαραγωγή. Έρχονται στην επιφάνεια μυστικά που μας φοβίζουν.

Ο Υδροχόος έχει κυβερνήτη τον Ουρανό και έχει να κάνει με τη φιλία, τη συλλογικότητα. Η ανθρωπότητα, οι επιστήμες, η τεχνολογία είναι οι προτεραιότητές του. Να περιμένουμε αλλαγές στην κοινωνία, τις επιστήμες, την τεχνολογία. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, αργά και σταδιακά, θα φέρει ένα δίκαιο και ανθρώπινο σύστημα και θα βελτιώσει τις συνθήκες ζωής. Το διαδίκτυο θα είναι πιο σωστό και ασφαλές. Θα βγει στην επιφάνεια η σκοτεινή πλευρά της τεχνολογίας, πειράματα για βιολογικούς πολέμους, ρομπότ,βιοτεχνολογία κλπ. Η σχέση μας με την τεχνολογία θα αλλάξει. Όλα θα γίνουν πιο αυτοματοποιημένα, ρομποτικά, αποξενωμένα, δεν θα χρειαστεί να είμαστε παρόντες, δεν θα χρειαστεί να δουλεύει το μυαλό και το σώμα. Θα χρειαστεί τα επόμενα χρόνια να εστιάσουμε στην ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, σε πρωτοποριακές ιδέες για να ζούμε ισότιμα και ειρηνικά στην κοινωνία. Θα γίνουν μεγάλες ανακαλύψεις που αφορούν τη φυσική, τη βιολογία, τη χημεία, τη γενετική, το DNA. H τεχνητή νοημοσύνη θα αλλάξει την ανθρωπότητα. Συνδικάτα και ομάδες θα πάρουν αξία. Νέες εναλλακτικές μορφές ενέργειας θα εμφανιστούν. Ισχυρές παρεμβάσεις στην εξέλιξή μας και την υγεία μας θα υπάρξουν μέσω της τεχνολογίας. Πρόοδος θα υπάρξει και στις τηλεπικοινωνίες. Η τεχνολογία θα υπάρχει παντού, ρομπότ και άνθρωπος θα γίνουν ένα. Θα εμφανιστούν νέοι επαναστάτες, ερευνητές, εφευρέτες, πολιτικοί. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα μας φέρει πιο κοντά με τα άλλα ηλιακά συστήματα, σε απόσταση αναπνοής με τα παράλληλα σύμπαντα. Καλωσορίζουμε μια νέα εποχή!

Πως θα επηρεάσει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο αλλάζει την οπτική σου και τα οράματά σου για το μέλλον. Συνδέεσαι με ανθρώπους γύρω σου με διαφορετικό τρόπο και δημιουργείς ομάδες. Δημιουργείς ισχυρούς δεσμούς με άτομα που έχουν κοινές ελπίδες και όνειρα με σένα. Θα ονειρευτείς ένα κόσμο που θεωρούσες απίθανο να υπάρχει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο αλλάζει τους στόχους σου. Επηρεάζονται η καριέρα και η δημόσια εικόνα σου. Ανεβαίνεις επαγγελματικό επίπεδο. Η φιλοδοξία σου είναι μεγάλη, προχωράς μπροστά εστιασμένη στα σχέδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο έχεις νέες ιδέες και ζεις νέες εμπειρίες. Μπορεί να κάνεις μακρινά ταξίδια ή μια εκπαίδευση που θα σε μεταμορφώσουν. Ανοίγουν οι ορίζοντές σου, αλλάζει η φιλοσοφία σου. Είσαι από τη φύση σου ανοιχτόμυαλη, προετοιμάσου για μεγάλες αλλαγές, αλλάζουν πλήρως οι πεποιθήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Βουτάς βαθιά στην ψυχοσύνθεσή σου και μεταμορφώνεσαι. Κάνεις σοβαρή δουλειά μέσα σου, βγαίνουν τα άπλυτα από την ντουλάπα, θα σταματήσεις να είσαι ευάλωτη και θα κοιτάς κατευθείαν στα μάτια.θα αποκτήσεις δύναμη και θα νιώσεις πιο ανάλαφρη.

ΛΕΩΝ

Ο Πλούτωνας στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Οι άνθρωποι γύρω σου είναι ο καθρέφτης του εαυτού σου. θα είσαι πιο αυθεντική στις συνεργασίες σου. Αφήνεις στην άκρη τα παιχνίδια εξουσίας και δίνεις βάθος στις σχέσεις που αξίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία. θα βελτιώσεις τον εαυτό σου μέσα από καθημερινές συνήθειες. Αλλάζουν το πρόγραμμά σου και οι υποχρεώσεις σου, χαλαρώνεις, μπαίνεις σε νέους ρυθμούς, δημιουργείς νέα μονοπάτια. Η παραγωγικότητα σε κάνει ισχυρή.

ΖΥΓΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο σε εμπνέει, σου δίνει δημιουργικές ιδέες, σε κάνει καλλιτεχνική. Η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο μυστήρια, πιο μαγική, κυριαρχούν οι εντάσεις, το βάθος, το πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Η ζωή σου στο σπίτι θα αλλάξει, μπορεί να αποκτήσεις νέο ρόλο στην οικογένεια, θα αντιμετωπίσεις τις εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα. θα σκάψεις στο παρελθόν και θα βρεις το παιδί μέσα σου. θα δημιουργήσεις γερές βάσεις και θα χτίσεις την υπόλοιπη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Αναζητάς βαθύτερα νοήματα στις επαφές σου, ανούσιες κουβέντες δεν σε γεμίζουν. Χτίζεις μια νέα στάση ζωή, τα λόγια σου έχουν δύναμη, μιλάς και σε ακούνε. Βρίσκεις βαθύτερο νόημα στην καθημερινότητά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας μεταμορφώνει τον οικονομικό τομέα και τις αξίες σου. Βλέπεις την οικονομική σου κατάσταση με διαφορετικό τρόπο. Φεύγει η νοοτροπία που σε κρατά πίσω και αρχίζεις να εκτιμάς όλα όσα έχεις. Παίρνεις τον έλεγχο της οικονομικής σου ζωής στα χέρια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου πας κόντρα στο κατεστημένο. Έρχεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου, αλλάζεις την εμφάνισή σου και την παρουσία σου. Είναι μια νέα εποχή για σένα, εξελίσσεσαι και ανανεώνεσαι πλήρως.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο κάνεις ενδοσκόπηση. Γυρνάς στο παρελθόν, βλέπεις τη σκοτεινή σου πλευρά, τα κρυμμένα σου κίνητρα, παλεύεις με τον εαυτό σου και τις μακρινές γωνιές της ψυχής σου. Τα όνειρά σου είναι έντονα.

Tags