Follow us

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18 Ιουνίου 2023

Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο.

new moon istock


Η Νέα Σελήνη της 18ης Ιουνίου στην 26η μοίρα των Διδύμων σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να αποτελεί μία ανάγκη των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/ Ιχθείς) ώστε να έρθει στην επιφάνεια η αλήθεια και η πραγματική πλευρά των πραγμάτων.

Θα χρειαστεί να πάρεις μέρος σε μία κουβέντα που προσπαθεί να εκλογικεύσει κάποιες καταστάσεις ώστε να ληφθούν τα τελικά συμπεράσματα. Μπορεί να χάσεις τον προσανατολισμό σου, να μπερδευτείς από τα λεγόμενα κάποιων ανθρώπων που έχουν την τάση να σε βάζουν στη διαδικασία αμφισβήτησης των απόψεων και των ιδεών σου. Ίσως βέβαια να αναζητάς την αφορμή για να αποδράσεις από τη σκληρή πραγματικότητα, με αποτέλεσμα μία συζήτηση ή δραστηριότητα που σε απομακρύνει από αυτή να αποτελεί το ιδανικό σενάριο για εσένα τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο από τη Νέα Σελήνη

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε βοηθήσει να οργανώσεις ένα ταξίδι που έχεις στο μυαλό σου, να βάλεις σε εφαρμογή ένα πλάνο που θέλεις να αποτελέσει την ευκαιρία να σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως να τολμήσεις να αποδράσεις προς έναν τόπο που θα αποτελέσει την ευκαιρία για να αδειάσεις το μυαλό σου ή κοντά σε πρόσωπα που σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με το δικό σου. Τέλος, είναι καιρός να ανοίξει μία κουβέντα με συγγενείς που έχει καθυστερήσει να λάβει χώρα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα μπορούσε να αποτελέσει μία παγίδα για θέματα οικονομικού περιεχομένου, καθώς είναι πιθανό να εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που δεν είναι καθόλου σίγουρο πως είναι σαφείς και ξεκάθαρες. Προσπάθησε να αποφύγεις να υποσχεθείς τη συμμετοχή σου σε ένα πλαίσιο δράσης που δεν έχει ακόμα οριοθετηθεί, γιατί υπάρχουν παγίδες που δεν είναι ακόμα εμφανείς. Τέλος, μπορεί να ξεκινά μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να βγεις από το καβούκι σου και να εκφράσεις τις απορίες, τις ενστάσεις ή τις επιθυμίες σου. Μπορεί να εκφράζεις διαθέσεις που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, να θέλεις να πραγματοποιήσεις σκέψεις σου που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως μπορούν να γίνουν και πράξη. Ίσως να ονειρεύεσαι κάποια απόδραση μακριά, κάτι που σε δυσκολεύει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά παράλληλα θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να βελτιώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα που σε ζορίζει.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις αρκετό παρασκήνιο στη ζωή σου, να χρειαστεί να κρυφτείς πίσω από ανθρώπους για να αποφύγεις μία κατά μέτωπο επίθεση που δεν έχεις αυτή τη στιγμή ανάγκη στη ζωή σου. Προσπάθησε να είσαι προσεκτικός/ή με τις επαφές και τις κουβέντες σου, να προφυλάξεις τον εαυτό σου από καταστάσεις στις οποίες δεν έχεις το πάνω χέρι, γιατί μπορεί να μπλεχτείς σε περιστάσεις που δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεδιαλύνεις χωρίς να εκτεθείς.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να θέλει να σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με κόσμο, να κοινωνικοποιηθείς και να δράσεις. Μπορεί να αποφασίζεις να αλλάξεις τη ροή της καθημερινότητας σου και να προσθέσεις δραστηριότητες που σε κάνουν να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις κάποιες μικρές στιγμές της ημέρας σου. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να λειτουργήσεις αρχηγικά μέσα σε μία ομάδα, να αναλαμβάνεις το ρόλο της καθοδήγησης και του μοιράσματος ρόλων με στόχο να μπορέσετε να φτάσετε στο στόχο σας που μοιάζει να απομακρύνεται.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε βάλει στη διαδικασία να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι, να προσπαθήσεις να κάνεις κατανοητή μία κατάσταση σε πρόσωπα που φαίνεται να δυσκολεύονται να λάβουν το μήνυμα που στέλνεις. Θα χρειαστεί να είσαι σαφής με τις εντολές σου, να προσπαθήσεις να εκφράσεις αυτά που ακριβώς έχεις στο μυαλό σου και να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα να μιλήσεις τη γλώσσα που αντιλαμβάνεται η άλλη πλευρά. Φρόντισε να είσαι αντικειμενικός/ή με τις προθέσεις σου και προσπάθησε να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα συναισθηματισμών που θα σε δυσκολέψουν στην προσπάθειά σου.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μοιάζει να αποτελεί την ευκαιρία σου να ταξιδέψεις μακριά από μία καθημερινότητα που σε δυσκολεύει. Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή, να βρεθείς μακριά από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να προσπαθήσεις να σπάσεις ένα πλαίσιο κινήσεων που σε εγκλωβίζει. Ίσως πάλι να εμπλακείς σε συζητήσεις που μοιάζουν ατέρμονες, που φαίνεται να μην έχουν αρχή και τέλος και να χάνεσαι σε προοπτικές που σε αποπροσανατολίζουν σε σχέση με τον επαγγελματικό σου στόχο.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να ενεργοποιεί ζητήματα της ερωτικής σου ζωής, να σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τα συναισθήματά σου. Μπορεί να επικοινωνείς με ένα άτομο που γνωρίζεις πως μπορεί να επηρεάσει τις αισθηματικές σου επιλογές και να μπλέκεις σε μία κατάσταση που δε φαίνεται να είναι και πολύ ξεκάθαρη. Αν είσαι σε μία σχέση, μπορεί να προκύπτουν εξελίξεις που αφορούν τη δημιουργία οικογένειας, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει και μία εξέλιξη που δεν ήταν καθόλου αναμενόμενη και η οποία σε οδηγεί σε αποφάσεις που σε απομακρύνουν από το ορθολογιστικό πλάνο που υπαγορεύει η λογική.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου θα σε βοηθήσει να βρεις συμμάχους στην προσπάθειά σου να βγεις από ένα στενό πλαίσιο καθημερινότητας. Έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις ένα άτομο που σε καταλαβαίνει και φαίνεται να στέκεται δίπλα σου στην απόπειρα να αλλάξεις τα επαγγελματικά σου, καθώς μπορεί να συζητάτε τη συνεργασία σας. Ίσως, πάλι, να κανονίζεις μία εκδρομή με τον/ην σύντροφό σου και να είσαι ενθουσιασμένος/η με την προοπτική που έχεις μπροστά σου και η οποία σε βοηθά να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να δυσκολεύει την καθημερινότητά σου αφού σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν εργασιακά δεδομένα που δε σε βοηθούν να ζήσεις με τον τρόπο που έχεις στο μυαλό σου. Θα χρειαστεί να μιλήσεις με ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από εσένα, που σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως υπάρχουν ασάφειες στον τομέα της καθημερινότητας που σε ενοχλούν και εκνευρίζουν. Τέλος, προσπάθησε να αλλάξεις κάτι στη διατροφή σου για να μπορέσεις να νιώσεις πιο άνετα σωματικά.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε βάλει στη διαδικασία να ρισκάρεις και να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με τρόπο που δε δείχνει σταθερότητα. Μπορεί να αποφασίσεις να ανοίξεις διάλογο με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με τις επιλογές σου στον ερωτικό τομέα. Μπορεί, πάλι, να ανοίγει μία κουβέντα μέσα στην υπάρχουσα σχέση σου σχετικά με τις προτεραιότητές σας και να αναρωτιέστε αν είναι ώρα να προχωρήσετε παρακάτω με τη δημιουργία οικογένειας. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μία σκιά αμφιβολίας και ασάφειας που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά σε σχέση με την πραγματικότητα.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς κατά πόσο είναι εφικτό να συνεχίσεις να ασχολείσαι με τους πάντες και να ξεχνάς τον εαυτό σου. Μήπως είναι καιρός να πάψεις να ενδιαφέρεσαι για τα προβλήματα των γύρω σου ώστε να αρχίσεις να σχεδιάζεις τη δική σου ζωή, να δεις την πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι; Αν έχεις αμφιβολίες σχετικά με τον τρόπο που θα κλείσεις μία ανοικτή εκκρεμότητα, τότε φρόντισε να έρθεις σε επικοινωνία με ένα άτομο που μπορεί να λειτουργήσει αντικειμενικά και να σε βοηθήσει ουσιαστικά και όχι επιφανειακά απέναντι στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Από τον Γιώργο Ματσάγγο, https://www.facebook.com/AstraNaPane

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ