Follow us

Αφροδίτη στο Σκορπιό από 22 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

H Aφροδίτη στο Σκορπιό ευνοεί τα ζώδια της Γης και του Νερού. Πάθη, συγκινήσεις, μεγάλες στιγμές στις σχέσεις μας ως 15/12. Κριοί και Ζυγοί βγαίνουν κερδισμένοι οικονομικά.

1448FA0C-44E2-4C7A-A1D6-F91380A1038E

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, της ομορφιάς και του ρομαντισμού, της ενότητας, της γαλήνης, της τέχνης και της αισθητικής αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, σε ζώδιο αδυναμίας.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι παθιασμένη, ζηλιάρα, εμμονική, κτητική, αυτοκαταστροφική, απόλυτη, αγαπά της αδιέξοδες και τις παράνομες σχέσεις. Τα συναισθήματα αυτό το διάστημα είναι έντονα, η διαίσθηση επίσης. Το σεξ κυριαρχεί, δοκιμάζουμε και εξερευνούμε το ταίρι μας, υπάρχει ένταση και βάθος, επιθυμούμε τη βαθιά ένωση με τον άλλο. Το παιχνίδι της αποπλάνησης ξεκινά με τις αισθήσεις. Υπάρχουν υπόγεια παιχνίδια εξουσίας, τάσεις χειραγώγησης και κρυφά κίνητρα σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη στο Σκορπιό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα κοινών οικονομικών, οικονομικές συμφωνίες, οφειλές προς τρίτους. Μπορείς αυτό το διάστημα να δεις στενά τα χρέη σου προς τράπεζες, εφορίες, να κάνεις ρυθμίσεις. Η λίμπιντο είναι ψηλά, το πάθος αναζωπυρώνει τη σχέση και αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση. Χρησιμοποιείς τη διαίσθησή σου και βλέπεις τι κρύβεται στην ψυχή του συντρόφου σου. Μείνε μακριά από ζήλια και παιχνίδια εξουσίας. Αν είσαι μόνη, μπορεί να επιστρέψει ένας έρωτας από το παρελθόν. Προσοχή καθώς μπορεί να προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει συναισθηματικά ή ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, δίνεις και παίρνεις αγάπη, τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Συζητάς με το ταίρι σου την πορεία της σχέσης σας και βρίσκεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Ο μαγνητισμός και η γοητεία κυριαρχούν, ζεις έντονες στιγμές πάθους και συντροφικότητας. Νιώθεις συναισθηματική πληρότητα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δώσεις μια ευκαιρία σε έναν έρωτα από το παρελθόν με το οποίο μπορεί να μην έχει κλείσει ο κύκλος ακόμα ή μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο με το οποίο θα δεθείς συναισθηματικά από την πρώτη στιγμή. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία ή να βελτιώσεις τις συνθήκες στη δουλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βελτιώνει τις συνθήκες στον χώρο εργασίας σου και την καθημερινότητά σου. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σου, στο αντικείμενο ή σε συναδελφικές σχέσεις από τις οποίες θα βγεις ευνοημένη. Μπορεί να κάνεις κάποιες δραστηριότητες που θα βελτιώσουν την φυσική σου κατάσταση, κάνεις γυμναστική ή δίαιτα ή αλλάζεις διατροφή. Ευχάριστα τα νέα για την υγεία σου. Ένα φλερτ μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φλερτάρεις, παθιάζεσαι, ζεις τον έρωτα, διασκεδάζεις. Μια νέα αγάπη σου προσφέρει νύχτες πάθους, γοητεύεσαι και δεν μπορείς να αντισταθείς. Αν έχεις σχέση, αναζωπυρώνεται η φλόγα του πάθους, παίρνεις συναισθηματικά ρίσκα, μιλάς για όσα αισθάνεσαι. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και αποκομίζεις οικονομικά οφέλη κάνοντας πράγματα που σε ενθουσιάζουν. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό φέρνει σε πρώτο πλάνο σπίτι και οικογένεια. Οι σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα βελτιώνονται και απολαμβάνεις την παρέα τους. Περνάς χρόνο στο σπίτι σου με το ταίρι σου, συζητάς για το παρελθόν και για αναμνήσεις. Έχεις μια συμβιβαστική διάθεση, νιώθεις κάτι δυνατό να σε ενώνει με το σύντροφό σου. Μπορεί να αποφασίσεις να ομορφύνεις το χώρο σου, να κάνεις μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση ή μια άλλη διαρρύθμιση. Κάνεις κάποιους διακανονισμούς σε ακίνητη περιουσία. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις σε μια συμβίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό επικοινωνείς με πάθος, όλοι ζητούν τις συμβουλές σου. Είσαι ευχάριστη στην ομιλία και διεισδύεις στο βάθος των πραγμάτων. Πείθεις με το λόγο σου. Η σχέση σου γίνεται πιο ευχάριστη, κάποια πάθη σου έρχονται στην επιφάνεια. Κινείσαι συνεχώς και δεν βαριέσαι. Η διορατικότητά σου είναι μεγάλη, δικτυώνεσαι επαγγελματικά και κάποια πρόσωπα σε πάνε παρακάτω. Κάνεις κοντινές αποδράσεις και μετακινήσεις. Αν είσαι μόνη, κάνεις νέες γνωριμίες. Σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς βελτιώνονται.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βελτιώνει τα οικονομικά σου. Βρίσκεις νέες πηγές εισοδήματος, τακτοποιείς διάφορες οφειλές και κάνεις τις απαραίτητες αγορές. Κάνε μια σωστή διαχείριση για να αποκομίσεις οφέλη και για να νιώσεις ασφαλής. Μπορείς τώρα να κάνεις τις σωστές ενέργειες, χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου και κάνε καλές οικονομικές συμφωνίες. Προσοχή σε κρυφές οικονομικές καταστάσεις. Αν έχεις σχέση, προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα. Αν είσαι μόνη, αναζητάς ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είσαι ακαταμάχητη, γοητευτική, αισθησιακή, μυστηριώδης, αινιγματική. Μια νέα παθιασμένη σχέση έρχεται στη ζωή σου και σε κάνει ευτυχισμένη. Είσαι όμορφη και προσελκύεις εύκολα κόσμο. Κατακτάς τους ερωτικούς σου στόχους. Αν έχεις σχέση, διανύεις μια περίοδο ρομαντική και παθιασμένη, νιώθεις μια βαθιά και ουσιαστική ένωση με το ταίρι σου. Θετικές οι εξελίξεις και για τα οικονομικά σου, για επαγγελματικά θέματα και συνεργασίες. Προσοχή στη χειραγώγηση και σε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας προκειμένου να ικανοποιήσεις τις δικές σου επιθυμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό είσαι πιο ευαίσθητη, πιο συμπονετική, φροντίζεις περισσότερο τους άλλους. Πλάθεις σενάρια για την ερωτική σου ζωή, ζεις σε έναν ονειρικό κόσμο και όχι στην πραγματικότητα. Μπορεί να ζεις ένα κρυφό έρωτα ή μπορεί να είσαι με κάποιον που δεν είναι διαθέσιμος συναισθηματικά ή μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σου κρύβει πράγματα. Πρόσεξε μην πέσεις θύμα. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό ή μπορεί ένας από τους δύο να βρίσκεσαι σε συναισθηματική σύγχυση. Προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου αυτό το διάστημα. Το ένστικτο και η διαίσθηση λειτουργούν καλύτερα από τη λογική. Διαχειρίσου απωθημένα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό αφορά τους στόχους και τα όνειρά σου. Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και προκύπτουν ερωτικές γνωριμίες μέσα από αυτόν ή μέσα από φιλίες και ομάδες. Λύνεις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα ή διασκεδάζεις με φίλους. Είσαι πιο συμβιβαστική και υποχωρητική στις σχέσεις σου. Κάνεις πολλά πράγματα που σε ενθουσιάζουν, μπορεί να γίνεις μέλος σε μια ομάδα με κοινούς στόχους. Κάνεις όνειρα για το μέλλον και οι επιθυμίες σου εκπληρώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ασχολείσαι με την καριέρα και τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να αναλάβεις μια καλύτερη θέση στη δουλειά σου. Όλοι σε υπολογίζουν και στηρίζονται σε σένα. Συνάδελφοι και συνεργάτες βρίσκονται στο πλευρό σου. Η δημοτικότητά σου αυξάνεται. Μπορεί να κάνεις ένα νέο εγχείρημα ή να πάρεις μια προαγωγή ή να κάνεις μια νέα συμφωνία που θα αυξήσει τα οικονομικά σου. Προσοχή στο παρασκήνιο και σε χειριστικές συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει θέματα σχετικά με το εξωτερικό, τις σπουδές σου, την κοσμοθεωρία σου. Επαγγελματικές σχέσεις με το εξωτερικό ευνοούνται, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα σεμινάριο ή ένα μεταπτυχιακό για να εξελιχθείς. Μπορεί να αποφασίσεις ένα μακρινό ταξίδι για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Σκέφτεσαι το μέλλον, κάνεις σχέδια, βάζεις στόχους. Θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, να βρεις ένα διέξοδο, να ζήσεις την περιπέτεια. Γνωρίζεις πρόσωπα με τα οποία έχεις τις ίδιες απόψεις και πεποιθήσεις και μαθαίνεις πολλά από τις εμπειρίες τους. Μπορεί να κάνεις μια σχέση με κάποιον από μακριά ή με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Έχεις ανάγκη την προσωπική σου ελευθερία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ