Follow us

Αφροδίτη στο Ζυγό από 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Η Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Enjoying a night out together in Las Vegas

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΑΠΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της τέχνης αλλά και των αποκτημάτων διανύει το ζώδιο της φυσιολογικής της έκφρασης, το Ζυγό. Η Αφροδίτη στο Ζυγό είναι διπλωματική, αναζητά τη συντροφικότητα, απεχθάνεται τη βία, είναι φιλάρεσκη. Μαζί της, κάνουμε αμοιβαίες υποχωρήσεις, βλέπουμε τις ανάγκες μας αλλά και τις ανάγκες των άλλων. Σχέσεις που δημιουργούνται αυτό το διάστημα έχουν γερές βάσεις. Είμαστε ιδιαίτερα περιποιητικοί τώρα, ασχολούμαστε με την τέχνη, την ομορφιά, την αισθητική στον προσωπικό και επαγγελματικό μας χώρο. Είμαστε δίκαιοι, χαρούμενοι, ισορροπημένοι, έχουμε καλούς τρόπους. Εκφράζουμε όμορφα τα συναισθήματά μας. Είμαστε γοητευτικοί, καλαίσθητοι, κομψοί, καλλιτεχνικοί.’

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στο Ζυγό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε σχέσεις και συνεργασίες. Ξεπερνάς κάθε εμπόδιο και διατηρείς τη σχέση σου φλογερή. Μπορεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σταθερή σχέση ή μια επωφελή συνεργασία. Επιθυμείς αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις σου, συμβιβάζεσαι, είσαι ήρεμη και ευτυχισμένη, κινείσαι διπλωματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με συναδέλφους, δουλεύεις πιο ευχάριστα, συμβιβάζεσαι, κάνεις υπομονή, βλέπεις λεπτομερώς τις καταστάσεις και βγαίνεις κερδισμένη. Αν είσαι μόνη, μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον με άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο ή με άτομο από την καθημερινότητά σου. Νιώθεις μεγαλύτερη ευεξία τώρα, μπορεί να ξεκινήσεις μια δίαιτα ή γυμναστήριο, ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την εμφάνισή σου. Αναζητάς μια όμορφη καθημερινότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο Ζυγό βελτιώνει την ερωτική σου ζωή, είσαι πιο δημιουργική και απολαμβάνεις τις δραστηριότητές σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια δυνατή σχέση μέσα από πολλές προκλήσεις. Έχεις την ευκαιρία αυτό το διάστημα να λύσεις παρεξηγήσεις και να βάλεις πιο γερές βάσεις στη σχέση σου. Έχεις ζεστά και τρυφερά συναισθήματα. Η αυτοπεποίθησή σου ενισχύεται. Διασκεδάζεις και νιώθεις χαρά. Η κοινωνικότητά σου είναι μεγάλη και κάνεις γνωριμίες που σε ευνοούν οικονομικά. Ασχολείσαι με την καλλιτεχνία και τα χόμπι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Έρχεσαι πιο κοντά σε οικεία πρόσωπα, εκδηλώνεις την αγάπη σου, συμβιβάζεσαι, κάνεις υποχωρήσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να ομορφύνεις το χώρο σου, να κάνεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση. Έχεις καλή διάθεση, ηρεμία, γαλήνη, σκέφτεσαι την παιδική σου ηλικία, παλιές οικογενειακές στιγμές ή μπορεί να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να θελήσεις να το συναντήσεις.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσα από μετακινήσεις και αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με άτομο που θα σε κατανοεί απόλυτα. Μπορείς αυτό το διάστημα να κάνεις σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα που θα σου αποφέρουν κέρδη. Μέσα από τα ταξίδια, αποκτάς νέες και ευχάριστες εμπειρίες. Έχεις ανάγκη την επικοινωνία, νιώθεις χαρά στο κοντινό σου περιβάλλον. Προβάλλεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, είσαι ζεστή και συμβιβαστική. Κάνεις συζητήσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό ασχολείσαι με την οικονομική σου κατάσταση και μπορεί να ξοδέψεις χρήματα για την καλοπέρασή σου. Βοηθάς οικονομικά τους άλλους ή μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία ή βρίσκεις νέα πηγή εσόδων. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, μπορείς να το πετύχεις μέσα από την τέχνη και την δημιουργία χρησιμοποιώντας τη διπλωματία σου. Μια πολυπόθητη αγορά είναι πιθανή. Θετικά τα νέα και στον αισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τη γοητεία σου. Νέες πόρτες ανοίγονται και το διαπραγματευτικό σου ταλέντο σε βοηθά να χειριστείς καλύτερα τις υποθέσεις σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, μπορεί να απαλλαχτείς από χρέη και οφειλές. Η προσωπική σου ζωή εξελίσσεται θετικά και αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας σε αναζωογονεί και σε ανανεώνει. Είσαι αρκετά διπλωματική, κοινωνική, έλκεις το αντίθετο φύλο. Κάνεις τα πάντα για την ισορροπία και την αρμονία της σχέσης σου. Προβάλλεις το έργο σου και αποκομίζεις υλικά οφέλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό σκέφτεσαι το παρελθόν, τα λάθη και τις εμπειρίες σου. Αναζητάς τη μοναξιά, φαίνεσαι ψυχρή και απόμακρη, είσαι εσωστρεφής. Βρίσκεσαι με λίγους καλούς φίλους, ασχολείσαι με την τέχνη. Θέλεις να είσαι ήρεμη, προσπαθείς να θεραπεύσεις πληγές του παρελθόντος, έρχεσαι πιο κοντά σε ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη. Η διαίσθησή σου είναι έντονη, μια αόρατη δύναμη σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο Ζυγό σε κάνει κοινωνική, μπορείς να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου. Κάνεις νέες γνωριμίες μέσω internet, σου ανοίγονται νέες προοπτικές, έχεις οφέλη. Αν είσαι μόνη, μπορεί να προκύψει ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Οι σχέσεις σου γίνονται ευχάριστες, είσαι αυθόρμητη και ενθουσιώδης, κάνεις νέους φίλους ή γίνεσαι μέλος μιας ομάδας. Είσαι ιδιαίτερα κοινωνική και καλλιτεχνική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό είσαι φιλόδοξη, οι σχέσεις σου με συναδέλφους βελτιώνονται. Οι άλλοι αναγνωρίζουν την αξία σου, κάνεις νέες γνωριμίες που σε πάνε ψηλά. Είσαι διπλωματική και κάνεις τα πάντα για να γίνουν οι σχέσεις σου πιο αρμονικές και ισορροπημένες, συμβιβάζεσαι. Βάζεις νέους στόχους και κάνεις νέα σχέδια. Τομείς σχετικοί με ομορφιά και τέχνη ευνοούνται. Μια προαγωγή είναι πιθανή. Το διάστημα αυτό είναι καλό για επαγγελματικές συνεργασίες. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με σοβαρές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό ανοίγουν οι ορίζοντές σου, κάνεις σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, επαφές με νέες προοπτικές, μαθαίνεις νέα πράγματα. Σχέσεις και συνεργασίες με το εξωτερικό ή νομικά θέματα ευνοούνται. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις και να ακολουθήσεις το ταίρι σου ίσως και στο εξωτερικό. Αναζητάς την αρμονία, γνωρίζεις πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα ή κοινή φιλοσοφία ζωής. Μπορεί να κάνεις μια σχέση ή συνεργασία με άτομο από μακριά, η καθημερινότητά σου αλλάζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό εκπέμπεις μυστήριο και μαγνητισμό, το πάθος, το σεξ και ο αισθησιασμός χτυπάνε κόκκινο. Θετικές οι εξελίξεις με το ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, μια ερωτική πρόκληση εξάπτει το ενδιαφέρον σου. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης είναι πιθανή. Άκου την διαίσθησή σου και μην παρασύρεσαι. Μην αφήνεις τους φόβους και τις εμμονές να κυριαρχούν. Σε απασχολούν τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά. Μπορείς να κάνεις αποπληρωμές και να δημιουργήσεις μια νέα οικονομική βάση. Μια αγοραπωλησία, μια επένδυση, αύξηση οικονομικών συζύγου είναι πιθανά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ