Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 4 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω όλα τα ζώδια;

αφροδίτη στον αιγόκερω

Ο πλανήτης της αγάπης, της τύχης, της αρμονίας, της ισορροπίας, της ομορφιάς, της τέχνης, της αισθητικής αλλά και των οικονομικών περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Στο ζώδιο αυτό παίζει παιχνίδια εξουσίας, εκφράζει δύσκολα τα συναισθήματά της για λόγους αξιοπρέπειας ή απόρριψης, φέρεται ψυχρά όταν απογοητεύεται, παθιάζεται όταν νιώσει ασφαλής, δημιουργεί παρασκηνιακούς έρωτες, είναι οικονομικά φιλόδοξη, εξουσιάζει μέσω του έρωτα, φέρεται διπλωματικά για να αποφύγει τον διασυρμό.

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω είμαστε πιο σοβαροί στις σχέσεις μας, πιο επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες, πιο οργανωτικοί στη διαχείριση των οικονομικών μας. Αναζητάμε αξιόπιστα πρόσωπα και μας ενδιαφέρουν οι κοινωνικά καταξιωμένοι άνθρωποι. Αναζητάμε σχέσεις με διάρκεια. Ο σεβασμός είναι η βάση της σχέσης. Χειριζόμαστε τις καταστάσεις με αξιοπρέπεια και θαυμάζουμε αυτούς που έχουν στόχους στη ζωή.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να έχεις κάποιες εξελίξεις στην εργασία σου, να ξεκινάς ένα νέο εγχείρημα ή μπορεί να σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα. Σε ενδιαφέρει η εικόνα σου και προσπαθείς να την βελτιώσεις. Αγωνίζεσαι σκληρά, με αποφασιστικότητα και οι άλλοι σε αποδέχονται. Είσαι πιο πρακτική και οργανωτική στη δουλειά σου και όλοι ζητούν τις συμβουλές σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό τομέα ή μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση ενώ αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βλέπεις τα πράγματα από μια διαφορετική γωνιά και θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Σπουδές, νομικά ζητήματα και διαπραγματεύσεις για ένα νέο εγχείρημα ή μια συνεργασία ευνοούνται. Αναζητάς την περιπέτεια, τον ενθουσιασμό και θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Είσαι αισιόδοξη και μπορεί να αποφασίσεις ένα σεμινάριο για να ενισχύσεις την καριέρα σου. Γνωρίζεις πρόσωπα με γνώσεις και εμπειρίες, αναζητάς την ανεξαρτησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω αρχίζεις και ανεβαίνεις συναισθηματικά και οικονομικά. Κάνεις τακτοποιήσεις σε δάνεια, χρέη, ασφάλειες, κοινά οικονομικά ή μπορεί να σου επιστραφούν και χρήματα που σου οφείλουν. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται. Μπορεί να νιώθεις έντονη χημεία με κάποιο πρόσωπο ή να ζεις στιγμές πάθους. Αναζητάς μεγαλύτερη οικειότητα και η διαίσθησή σου σε κατευθύνει σωστά. Ο μαγνητισμός και η γοητεία είναι στα ύψη και καταφέρνεις να ανανεώσεις τη σχέση σου. Έχεις έντονα συναισθήματα και κάποιες αποκαλύψεις θα σε φέρουν πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Απόφυγε τη ζήλια, τα αρνητικά συναισθήματα και την κτητικότητα και προσπάθησε να βελτιώσεις την ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο με το οποίο θα κάνεις μια σχέση σταθερή και μακροχρόνια. Μπορεί πάλι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που θα αλλάξει το στάτους σου. Αναζητάς τη σταθερότητα, την ασφάλεια, την ισορροπία. Νιώθεις ευτυχισμένη και κάνεις τα πάντα για να εξασφαλίσεις την αρμονία. Η συνέπεια και η σοβαρότητα σε βοηθούν να φτάσεις τους στόχους σου.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει την καθημερινότητά σου, την υγεία, την εργασία. Μπορεί να γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο, στον χώρο που εργάζεσαι ή σε συναδελφικό επίπεδο και η καθημερινότητά σου να γίνει πιο όμορφη. Έχεις περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την φυσική σου κατάσταση. Διεκπεραιώνεις τις υποθέσεις σου πιο εύκολα και λαμβάνεις ευχαρίστηση και ανταμοιβή. Είσαι σοβαρή, συνεπής και φτάνεις τους στόχους σου. Οι σχέσεις σου μέσα στον εργασιακό χώρο βελτιώνονται και νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δίνει χαρά και ευχαρίστηση. Έχεις διάθεση να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς. Νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου, έχεις αυτοπεποίθηση, γοητεία και έλκεις τους άλλους σαν μαγνήτης. Αν έχεις σχέση, θα την ανανεώσεις. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται. Είσαι χαρούμενη και βρίσκεσαι με αισιόδοξους ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεσαι καλά. Αναζητάς τη σταθερότητα και έναν άνθρωπο λογικό και σοβαρό. Ανταμείβεσαι συναισθηματικά για τις προσπάθειες που έχεις κάνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network