Follow us

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 4 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω όλα τα ζώδια;

Young girl

Ο πλανήτης της αγάπης, της τύχης, της αρμονίας, της ισορροπίας, της ομορφιάς, της τέχνης, της αισθητικής αλλά και των οικονομικών περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Στο ζώδιο αυτό παίζει παιχνίδια εξουσίας, εκφράζει δύσκολα τα συναισθήματά της για λόγους αξιοπρέπειας ή απόρριψης, φέρεται ψυχρά όταν απογοητεύεται, παθιάζεται όταν νιώσει ασφαλής, δημιουργεί παρασκηνιακούς έρωτες, είναι οικονομικά φιλόδοξη, εξουσιάζει μέσω του έρωτα, φέρεται διπλωματικά για να αποφύγει τον διασυρμό.

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω είμαστε πιο σοβαροί στις σχέσεις μας, πιο επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες, πιο οργανωτικοί στη διαχείριση των οικονομικών μας. Αναζητάμε αξιόπιστα πρόσωπα και μας ενδιαφέρουν οι κοινωνικά καταξιωμένοι άνθρωποι. Αναζητάμε σχέσεις με διάρκεια. Ο σεβασμός είναι η βάση της σχέσης. Χειριζόμαστε τις καταστάσεις με αξιοπρέπεια και θαυμάζουμε αυτούς που έχουν στόχους στη ζωή.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να έχεις κάποιες εξελίξεις στην εργασία σου, να ξεκινάς ένα νέο εγχείρημα ή μπορεί να σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα. Σε ενδιαφέρει η εικόνα σου και προσπαθείς να την βελτιώσεις. Αγωνίζεσαι σκληρά, με αποφασιστικότητα και οι άλλοι σε αποδέχονται. Είσαι πιο πρακτική και οργανωτική στη δουλειά σου και όλοι ζητούν τις συμβουλές σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό τομέα ή μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση ενώ αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βλέπεις τα πράγματα από μια διαφορετική γωνιά και θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Σπουδές, νομικά ζητήματα και διαπραγματεύσεις για ένα νέο εγχείρημα ή μια συνεργασία ευνοούνται. Αναζητάς την περιπέτεια, τον ενθουσιασμό και θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Είσαι αισιόδοξη και μπορεί να αποφασίσεις ένα σεμινάριο για να ενισχύσεις την καριέρα σου. Γνωρίζεις πρόσωπα με γνώσεις και εμπειρίες, αναζητάς την ανεξαρτησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω αρχίζεις και ανεβαίνεις συναισθηματικά και οικονομικά. Κάνεις τακτοποιήσεις σε δάνεια, χρέη, ασφάλειες, κοινά οικονομικά ή μπορεί να σου επιστραφούν και χρήματα που σου οφείλουν. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται. Μπορεί να νιώθεις έντονη χημεία με κάποιο πρόσωπο ή να ζεις στιγμές πάθους. Αναζητάς μεγαλύτερη οικειότητα και η διαίσθησή σου σε κατευθύνει σωστά. Ο μαγνητισμός και η γοητεία είναι στα ύψη και καταφέρνεις να ανανεώσεις τη σχέση σου. Έχεις έντονα συναισθήματα και κάποιες αποκαλύψεις θα σε φέρουν πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Απόφυγε τη ζήλια, τα αρνητικά συναισθήματα και την κτητικότητα και προσπάθησε να βελτιώσεις την ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο με το οποίο θα κάνεις μια σχέση σταθερή και μακροχρόνια. Μπορεί πάλι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που θα αλλάξει το στάτους σου. Αναζητάς τη σταθερότητα, την ασφάλεια, την ισορροπία. Νιώθεις ευτυχισμένη και κάνεις τα πάντα για να εξασφαλίσεις την αρμονία. Η συνέπεια και η σοβαρότητα σε βοηθούν να φτάσεις τους στόχους σου.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει την καθημερινότητά σου, την υγεία, την εργασία. Μπορεί να γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο, στον χώρο που εργάζεσαι ή σε συναδελφικό επίπεδο και η καθημερινότητά σου να γίνει πιο όμορφη. Έχεις περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την φυσική σου κατάσταση. Διεκπεραιώνεις τις υποθέσεις σου πιο εύκολα και λαμβάνεις ευχαρίστηση και ανταμοιβή. Είσαι σοβαρή, συνεπής και φτάνεις τους στόχους σου. Οι σχέσεις σου μέσα στον εργασιακό χώρο βελτιώνονται και νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δίνει χαρά και ευχαρίστηση. Έχεις διάθεση να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς. Νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου, έχεις αυτοπεποίθηση, γοητεία και έλκεις τους άλλους σαν μαγνήτης. Αν έχεις σχέση, θα την ανανεώσεις. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται. Είσαι χαρούμενη και βρίσκεσαι με αισιόδοξους ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεσαι καλά. Αναζητάς τη σταθερότητα και έναν άνθρωπο λογικό και σοβαρό. Ανταμείβεσαι συναισθηματικά για τις προσπάθειες που έχεις κάνει.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει τις οικογενειακές σου σχέσεις. Έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να αποφασίσεις να ομορφύνεις το χώρο σου, να διακοσμήσεις το σπίτι σου ή να φιλοξενήσεις κοντινά πρόσωπα. Μπορεί να αλλάξεις σπίτι ή να αναπολείς την παιδική σου ηλικία. Μια ανακαίνιση είναι πιθανή. Αισθάνεσαι καλύτερα μέσα σου, κυριαρχεί γαλήνη και αρμονία. Οι ανασφάλειες και τα συναισθηματικά σου κενά καλύπτονται και συσφίγγεις τις σχέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και τις σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, συγγενείς. Οι σχέσεις σου θα καλυτερέψουν και προβλήματα ή παρεξηγήσεις θα λυθούν. Μια κοντινή απόδραση είναι πιθανή. Η επικοινωνία βελτιώνεται, γίνεται πιο σοβαρή και σε βοηθά να δημιουργήσεις νέες σχέσεις. Κάνεις καλές συμφωνίες χάρις στις έξυπνες ιδέες σου. Ανταλλάσεις τις απόψεις σου και σε εκτιμούν για τον έξυπνο λόγο σου. Απολαμβάνεις τις συζητήσεις και τις μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου και ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σου. Τα εισοδήματά σου βελτιώνονται και τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται. Μπορεί να βρεις μια δεύτερη εργασία ή να κάνεις μια επένδυση ή αγοραπωλησία. Αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά. Μπορεί να λάβεις ένα μπόνους ή κάποιοι να σε στηρίξουν οικονομικά. Προσοχή στα περιττά έξοδα. Κάποια συνεργασία με άτομα κύρους είναι πιθανή. Ο αισθησιασμός είναι μεγάλος και αν είσαι σε σχέση, νιώθεις πως το ταίρι σου σε εκτιμά, σε σέβεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ξεκινά μια νέα περίοδος για τις σχέσεις σου. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, δείχνεις τα ταλέντα σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα ή να την ανανεώσεις ενώ αν είσαι μόνη, έχεις μεγάλες πιθανότητες να μπεις σε μια νέα σχέση. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία που να σου δώσει καλές οικονομικές απολαβές. Είσαι πολύ κοινωνική και αξιοπρεπής και όλοι σε σέβονται και σε εκτιμούν. Αναγνωρίζονται οι κόποι σου και απολαμβάνεις επαίνους και οικονομική ευημερία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, χαλάρωσε, ξεκουράσου. Προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, να νιώσεις όμορφα και ισορροπημένα. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα. Η έμπνευσή σου είναι μεγάλη και ευνοούνται οι καλλιτεχνικές ασχολίες. Κάνε διαλογισμό, ενδοσκόπηση, μείνε λίγο μόνη στον προσωπικό σου χώρο. Έχεις διάθεση να βοηθήσεις τους άλλους, να δώσεις ανιδιοτελή αγάπη, να δημιουργήσεις νέες στενές σχέσεις. Η δημιουργικότητά σου φέρνει επαίνους και αναγνώριση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει κοινωνική. Διευρύνεις τον κύκλο σου, κάνεις νέες φιλίες ή συσφίγγεις σχέσεις με φιλικά πρόσωπα. Πραγματοποιείς τα όνειρα και τους στόχους σου και δέχεσαι προτάσεις στην καριέρα σου. Μέσα από κάποιες γνωριμίες, κάνεις πράξη τα σχέδιά σου. Συμμετέχεις σε πολλές εκδηλώσεις. Έχεις ανάγκη την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Μια ερωτική γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο είναι πιθανή. Χρησιμοποίησε το διαδίκτυο για να βγάλεις χρήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ