Follow us

Αφροδίτη στον Καρκίνο από 8 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο έχουμε ανάγκη το συναίσθημα, την οικονομική ασφάλεια, τη θαλπωρή στις σχέσεις μας, αφιερώνουμε χρόνο σε αγαπημένα και οικεία πρόσωπα.

Couple in love make heart-shape with hands. Love concept.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της γαλήνης, της ενότητας, της ισορροπίας, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών περνάει στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι συναισθηματική, ρομαντική, αγαπά την οικογένεια και την οικειότητα, αρρωσταίνει όταν εγκαταλείπεται, έχει ταλέντο στην αισθητική και την διακόσμηση, θυμάται τον πρώτο έρωτα. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο έχουμε ανάγκη το συναίσθημα, την οικονομική ασφάλεια, τη θαλπωρή στις σχέσεις μας, αφιερώνουμε χρόνο σε αγαπημένα και οικεία πρόσωπα. Είναι σημαντικό τα πρόσωπα που μας περιτριγυρίζουν να μας εμπνέουν σταθερότητα και προστασία. Το φλερτ γίνεται ρομαντικό, τρυφερό, ευγενικό, σαν σε μια άλλη εποχή. Οι παραδοσιακές αξίες εκτιμώνται. Είμαστε ευάλωτοι και θέλουμε να ζούμε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αν πληγωθούμε δεν θα το ξεπεράσουμε εύκολα.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θέλεις να νιώθεις ασφαλής, θέλεις να σε φροντίζουν. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου, συναντάς οικεία πρόσωπα ή φιλοξενείς συγγενείς. Το σπίτι σου σού προσφέρει ευχαρίστηση, αναζητάς την αρμονία και την ισορροπία. Μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ακινήτου ή να αλλάξεις διακόσμηση. Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν είναι πιθανές. Μπορεί να σκεφτείς τη δημιουργία οικογένειας ή να ασχοληθείς με ακίνητη περιουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, η επικοινωνία σου είναι αρμονική. Κατανοείς περισσότερο τους άλλους και υποχωρείς. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κοντινές εκδρομές και μέσα από αυτές, αν είσαι μόνη, να κάνεις νέες ρομαντικές γνωριμίες. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες βελτιώνονται. Μοιράζεσαι τις απόψεις σου και αυτές γίνονται αποδεκτές. Επωφελείσαι συναισθηματικά ή επαγγελματικά από νέα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου, νιώθεις περισσότερο ασφαλής. Ξοδεύεις περισσότερα χρήματα προς ευχαρίστησή σου και αισθάνεσαι καλύτερα. Μπορεί να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από οικεία πρόσωπα. Μην σπαταλάς λεφτά για την αγορά περιττών αντικειμένων. Βρίσκεσαι με πρόσωπα που σε φροντίζουν και με τα οποία έχεις τις ίδιες αξίες. Είσαι γενναιόδωρη με τους ανθρώπους που αγαπάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου χαρίζει γοητεία, αυτοπεποίθηση, κάνει αρμονικές τις σχέσεις σου. Γνωρίζεις νέο κόσμο και δεν αποκλείεται να γεννηθεί ένα ειδύλλιο με μπόλικο πάθος και συναίσθημα. Αν έχεις σχέση, είσαι πιο τρυφερή και γεμάτη κατανόηση. Περνάς καλά και έχεις καλή διάθεση. Η προσωπικότητά σου εντυπωσιάζει. Η ευαισθησία και ο ρομαντισμός είναι στα ύψη. Προσφέρεις την αγάπη σου και η αφοσίωσή σου αναγνωρίζεται. Αυτό το διάστημα παίρνεις ότι επιθυμείς.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει ονειροπόλα και αναζητάς τις ρομαντικές περιπέτειες. Είναι καλό διάστημα για να ξεκουραστείς και για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σου ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα και θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια μεγάλη αγάπη. Μην εξιδανικεύεις, άκου την διαίσθησή σου γιατί έχεις την τάση να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα. Είσαι τώρα πολύ ρομαντική, γενναιόδωρη, συμπονετική και μπορεί να σε εκμεταλλευτούν. Μπορεί να σκέφτεσαι μια παλιά σου αγάπη, απομακρύνσου από το παρελθόν, προχώρα μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει κοινωνική και εξωστρεφή. Κάνεις νέες φιλίες, συναντάς παλιούς φίλους ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο μέσα από τις παρέες σου με το οποίο θα υπάρξει έλξη και οικειότητα από την πρώτη στιγμή. Μπορεί να ξεκινήσει μια πλατωνική σχέση με ένα φιλικό πρόσωπο. Αν έχεις σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με τις παρέες σου. Θα κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου και θα μοιράζεσαι κοινές ιδέες με το περιβάλλον σου. Είσαι πιο συμπονετική και γενναιόδωρη με φιλικά πρόσωπα. Γνωρίζεις άτομα με τα οποία έχεις τις ίδιες απόψεις και την ίδια φιλοσοφία ζωής. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία και αυτά μπορεί να συγκρούονται με την ανάγκη σου για οικειότητα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί την καριέρα σου και τις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα. Βελτιώνεις την δημόσια εικόνα σου και φτάνεις πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου έλκουν θαυμαστές. Το έργο σου αναγνωρίζεται. Η δουλειά σου σε ικανοποιεί και σου δίνει χαρά. Βοηθάς συναδέλφους και συνεργάτες. Ξεχωρίζεις στο χώρο σου, η δύναμή σου δεν περνάει απαρατήρητη. Ένα φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανό ή μπορεί να ενδιαφερθείς για κάποιον σε μια εκδήλωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει αισιόδοξη και εξωστρεφή. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι ή να ασχοληθείς με πράγματα που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Κάνεις νέες γνωριμίες και μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας ή πολιτισμού. Συνεργασίες με το εξωτερικό και ανοίγματα σχεδίων ευνοούνται. Θετικά τα νέα και από νομικές υποθέσεις ακινήτων ή παλιότερες συνεργασίες ή σπουδές, σεμινάρια. Μπορεί να κάνεις σχέση με άτομο από το εξωτερικό ή μπορεί να επεκτείνεις την επιχείρησή σου. Μπορεί να φιλοξενήσεις άτομο από μακριά. Έχεις ανάγκη να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να μάθεις νέα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα κοινά οικονομικά, τα περιουσιακά, τις συναλλαγές σου. Μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα που σου οφείλονταν, μπορεί να ξεχρεώσεις ένα χρέος, δάνειο ή να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία. Μπορεί να βελτιωθούν τα εισοδήματα του συντρόφου σου. Έχεις ανάγκη να εκφράσεις βαθιά κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες. Σε χαρακτηρίζει το πάθος αλλά μπορεί να γίνεις απόμακρη ή κυκλοθυμική. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη και μπορείς να κατανοήσεις τα συναισθήματα των άλλων ή τα κίνητρά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, οι σχέσεις σου είναι αρμονικές. Κυριαρχεί το συναίσθημα, η κατανόηση, η τρυφερότητα, η ισορροπία, δίνεις και παίρνεις στοργή, φροντίδα και αγάπη. Δείχνεις στο ταίρι σου τα αληθινά σου συναισθήματα, δημιουργείς μεγαλύτερη οικειότητα ενώ μπορεί να σκεφτείς και την συγκατοίκηση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση που θα εξελιχτεί σε σχέση ζωής. Θετικά τα νέα και για τις συνεργασίες σου. Μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα ή να βελτιώσεις τις συνθήκες στις ήδη υπάρχουσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί την εργασία, την υγεία, την καθημερινότητα. Σπας τη ρουτίνα με όμορφες δραστηριότητες. Η δουλειά βγαίνει πιο εύκολα, με λιγότερο κόπο. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους βελτιώνονται. Χαλαρώνεις και αποβάλλεις το άγχος των υποχρεώσεων. Είσαι χαρούμενη με το καθημερινό σου πρόγραμμα. Βοηθάς συναδέλφους στα προβλήματά τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει έρωτα, χαρά, διασκέδαση, δημιουργικότητα. Έχεις πολλές ευκαιρίες για εξόδους που θα εμπεριέχουν φλερτ και πάθος. Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει, τα συναισθήματα είναι έντονα. Μπορεί να αναλάβεις εγχειρήματα που θα σου φέρουν αναγνώριση. Η ευαισθησία σου προσελκύει αγαπημένα πρόσωπα και τα παιδιά σου. Μπορεί να δημιουργήσεις μια έντονα συναισθηματική σχέση αυτό το διάστημα. Λαμβάνεις αναγνώριση για το δημιουργικό σου έργο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ