Follow us

Αφροδίτη στον Κριό | Πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο;

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, της ομορφιάς, της τέχνης, της καλαισθησίας αλλά και των αποκτημάτων

woman lives in harmony and respect with nature

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, της ομορφιάς, της τέχνης, της καλαισθησίας αλλά και των αποκτημάτων.

Η Αφροδίτη αυτό το μήνα διανύει το ζώδιο του Κριού. Η Αφροδίτη σ’αυτό το ζώδιο είναι παθιασμένη, δυναμική, επιθετική, αυθόρμητη, δρα γρήγορα, είναι σπάταλη, τσαμπουκάς, βαριέται εύκολα και μερικές φορές προκαλεί εντάσεις σε σχέσεις-συνεργασίες.

Έχουμε ανάγκη την ανεξαρτησία, είμαστε θερμοί και ενθουσιώδεις, δεν αντέχουμε την παθητικότητα και τη ρουτίνα, θέλουμε να κερδίζουμε το θαυμασμό. Είμαστε δυναμικοί και πράττουμε χωρίς δεύτερη σκέψη, θέλουμε να ζούμε τον έρωτα. Αναζητάμε το αλατοπίπερο στη σχέση, η φαντασία καλπάζει και φέρνει την ανανέωση. Η Αφροδίτη στον Κριό μας χρωματίζει, φέρνει το δυνατό έρωτα ή αυτόν της περιπέτειας. Έρωτες βιαστικοί και παρορμητικοί ευνοούνται.

Πώς επηρεάζει όμως η Αφροδίτη στον Κριό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου να περιμένεις χρήμα και έρωτα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες και θα έχεις προτάσεις μέσα από γνωριμίες αρκεί να ρίξεις και λίγο τον εγωισμό σου. Χρησιμοποίησε τη γοητεία σου και θα κατακτήσεις ότι ποθείς. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, αυτή βελτιώνεται και τυχόν διαμάχες εξαφανίζονται. Αναζητάς την αρμονία, εκφράζεις τα συναισθήματά σου και έχεις ερωτική διάθεση. Αν είσαι μόνη, κάνεις νέες συναρπαστικές, ερωτικές γνωριμίες. Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου ή να ξεκινήσεις μια δίαιτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι για σένα μια περίοδος λίγο μυστική και μελαγχολική. Μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση που δεν θα μπορεί να γίνει γνωστή στο περιβάλλον σου ή να αισθανθείς ένα πάθος που θα πρέπει να μείνει κρυφό. Μπορεί να κάνεις κάποια παραστρατήματα ή να δεις με άλλο μάτι έναν πρώην σύντροφο. Γενικότερα θα αναζητάς τη μοναξιά, δεν είσαι και τόσο ανοιχτή, είσαι όμως συμπονετική. Είσαι επιρρεπής στον πόνο και τη θλίψη, τρέχεις να βοηθήσεις αλλά μπορεί και εύκολα να πληγωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Κριό, μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική εκεί που δεν το περιμένεις και να ζήσεις συγκλονιστικές στιγμές. Ο έρωτας αυτήν την εποχή για σένα είναι ένα παιχνίδι, ασκείς γοητεία στον κοινωνικό σου κύκλο. Θέλεις να βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και να μοιράζεσαι τα ίδια ιδανικά. Μπορεί πάλι να δεις το σύντροφό σου σαν φίλο. Μια φιλική σχέση θα μπορούσε επίσης να σε οδηγήσει σε μια επικερδή επαγγελματική συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό θα έχεις τύχη σε θέματα καριέρας. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάτι δικό σου για να είσαι οικονομικά ανεξάρτητη. Θέλεις να ανέβεις, να αναδειχτείς. Έχεις φήμη και αναδεικνύεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η κοινωνική σου θέση βελτιώνεται μέσα από καλές γνωριμίες ή ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε βοηθήσει ή μπορεί να νιώσεις έλξη και να δημιουργήσεις σχέση με ένα ανώτερο πρόσωπο. Οι συνθήκες στο περιβάλλον της εργασίας σου βελτιώνονται.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Κριό, έχεις ανάγκη να κάνεις νέα πράγματα για να βγεις από τη ρουτίνα. Ανταλλάσσεις τις απόψεις σου με φιλικά πρόσωπα. Θέλεις να επεκταθείς, να αποκτήσεις νέες γνώσεις, να ταξιδέψεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή που να μένει στο εξωτερικό ή μακριά. Μπορεί πάλι να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο και να εξελιχθούν. Κάνεις σχέδια, είσαι πιο φιλόδοξη, πιο ενθουσιώδης. Μπορείς να ασχοληθείς με τη μόδα και την τέχνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό μπορείς να τακτοποιήσεις κοινά οικονομικά. Να ρυθμίσεις δάνεια, χρέη ή οικονομικά που συνδέονται με σύντροφο ή συνεργάτες. Αν έχεις ανάγκη να δανειστείς χρήματα, θα έχεις στήριξη. Το φλερτ είναι έντονο, όπως και οι ερωτικές σου επιδόσεις. Μπορεί να ζήσεις ένα πάθος με δεσμευμένο πρόσωπο. Κάνε σωστό κοντρόλ στα συναισθήματά σου. Έχεις ανάγκη από αισθήματα οικειότητας, τα συναισθήματα είναι έντονα και θα χρειαστεί να αποφύγεις ζήλια και κτητικότητα για να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Κατακτάς εύκολα το αντίθετο φύλο χάρις στη σεξουαλικότητα και τον αισθησιασμό σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, θα έχεις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αποφασίσεις να δεσμευτείς με ένα πρόσωπο που να πληροί τις προσδοκίες σου ή μπορεί να ζήσεις μια περιπέτεια. Τα σχέδιά σου προωθούνται και οι συνεργασίες σου έχουν εύνοια. Είσαι πολύ ερωτική, διπλωματική και δεκτική στο αντίθετο φύλο. Αναζητάς την αρμονία, τη συντροφικότητα και μπορεί να θελήσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου. Οι ανάγκες σου ικανοποιούνται και νιώθεις χαρά και ευτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό, οι συνθήκες εργασίας σου βελτιώνονται και οι σχέσεις σου με συναδέλφους αποκαθίστανται. Ένας έρωτας με πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο ή μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες είναι πιθανός αλλά και απρόσμενος. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη και αρμονική, το άγχος περιορίζεται. Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα πετυχαίνουν ή μπορεί να βρεις μια δουλειά αν είσαι άνεργη. Θέματα υγείας καλμάρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό είσαι χαρούμενη, ενθουσιώδης, γενναιόδωρη. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου και περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και τα παιδιά σου. Έχεις διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ξεκινήσει μια παθιασμένη σχέση, έχεις ανάγκη για κάτι διαφορετικό, κάτι που να μην σε πονοκεφαλιάζει. Βγαίνεις, διασκεδάζεις, καλοπερνάς. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και φέρνει αναγνώριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό, μπορείς να ανανεωθείς σωματικά και ψυχικά. Μπορείς να κάνεις αλλαγές στον τρόπο ζωής σου ή στο περιβάλλον που μένεις. Ένας έρωτας μέσα από περιβάλλοντες χώρους είναι επίσης πιθανός. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι σου για να είναι πιο άνετο και ευχάριστο. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις σπίτι ή διακόσμηση. Αναζητάς την ηρεμία και τη γαλήνη και θέλεις να είσαι καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι καλό διάστημα να λύσεις μαζί τους παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Μπορεί να αναπολείς στιγμές από την παιδική σου ηλικία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό περνάς όμορφες στιγμές με τους γύρω ανθρώπους χάρις στην πειθώ και την ευγλωττία σου. Επικοινωνείς ευχάριστα και κάνεις ταξίδια ή πολλές μετακινήσεις. Εκφράζεις τις απόψεις σου και διασκεδάζεις. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη ενώ και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες βελτιώνονται. Φλερτάρεις και αναζητάς ερωτικό ταίρι. Μπορείς μέσα από φίλους, από το περιβάλλον σου ή μέσα από το διαδίκτυο, να βρεις τον έρωτα και να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Οι νέες γνωριμίες είναι πολλές.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό, μπορεί να ξοδέψεις χρήματα για αγορές και διασκέδαση. Προσοχή στις επιπόλαιες και βιαστικές αγορές γιατί μπορεί να αγοράσεις πράγματα που στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο χρήσιμα. Μπορεί να ασχοληθείς με την αισθητική σου και την περιποίηση του εαυτού σου. Αναζητάς τρόπους για να αυξήσεις τα οικονομικά σου ή μπορεί να αναζητάς έναν σύντροφο που να σου παρέχει υλικές ανέσεις. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις υπερβολές. Η ζωή είναι πολύ ωραία όταν ξοδεύεις, η καταναλωτική σου μανία είναι έντονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ