Αφροδίτη στον Τοξότη | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Από 7 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου

Αφροδίτη στον Τοξότη

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ομορφιάς, της τέχνης αλλά και των οικονομικών, περνάει στον Τοξότη. Σ’ αυτό το σημείο η Αφροδίτη είναι συμπονετική, αγαπά τη φιλοσοφία, φέρνει αστάθεια στις σχέσεις, δεν θέλει πίεση, θέλει να αναπτύσσεται. Ευνοούνται θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, τα ΜΜΕ, τα ταξίδια, τον πολιτισμό, τις σπουδές, τα νομικά ζητήματα. Δεν δεσμευόμαστε στον έρωτα, αναζητάμε την περιπέτεια και τις εμπειρίες. Κάνουμε εύκολα σχέσεις αλλά δεν δεσμευόμαστε.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα. Ένα ταξίδι μπορεί να σε ανανεώσει. Αν έχεις σχέση, θέλεις να κάνεις αυτά που σου αρέσουν, περνάς ευχάριστες στιγμές ενώ αν είσαι μόνη, φλερτάρεις με διαφορετικά από εσένα άτομα. Κυνηγάς τους στόχους σου με αποφασιστικότητα, δύναμη και αισιοδοξία. Ευνοούνται θέματα νομικά, ανώτερης εκπαίδευσης, σπουδές, ζητήματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή μακρινούς συγγενείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, η λίμπιντο ανεβαίνει, η σεξουαλικότητα και το πάθος κυριαρχούν. Έχεις εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και θέλεις να δεσμευτείς βαθύτερα. Η σχέση σου αναζωπυρώνεται ενώ μπορεί και κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν να επιστρέψει. Προσοχή στη ζήλια, στις ανασφάλειες και την κτητικότητα. Οικονομικά, θα τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές, χρέη, δάνεια ή μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία. Ευνοούνται θέματα περιουσιακά ή κοινών οικονομικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, μπορείς να λύσεις με ενθουσιασμό θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ζεις το πάθος και την περιπέτεια. Λαμβάνεις στήριξη από το ταίρι σου και όλα κυλούν με αρμονία και ισορροπία. Έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφο και κάνετε μαζί κοινά σχέδια για το μέλλον ή οργανώνετε ένα ταξίδι. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Θετικά κυλούν οι συνεργασίες σου και μπορεί να δεχθείς κάποια οικονομική ανάκαμψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου, την εργασία, την φυσική σου κατάσταση. Νιώθεις αρμονία και γαλήνη, συναντάς αισιόδοξα πρόσωπα, έχεις στήριξη από το περιβάλλον σου και λύνεις τυχόν προβλήματα. Βοηθάς όσους έχουν ανάγκη και νιώθεις καλά μέσα σου. Αποδίδεις και είσαι δημιουργική στον εργασιακό τομέα ενώ βελτιώνεις και θέματα υγείας. Οι συναδελφικές σχέσεις ευνοούνται ενώ και ένας έρωτας μέσα από τον χώρο εργασίας ή την καθημερινότητά σου είναι πιθανός.

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη ζεις το φλερτ, το πάθος, την περιπέτεια και περνάς όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές. Είσαι αισιόδοξη και χαρούμενη. Μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που θα σε μαγέψει. Έρχεσαι πιο κοντά στα παιδιά σου και όλοι αναζητούν την παρέα σου. Ο έρωτας καραδοκεί, η γοητεία, η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται και οι επαγγελματικές ευκαιρίες αυξάνονται. Αν έχεις σχέση, μια επισημοποίηση ή ένας απόγονος είναι πιθανά σενάρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει εξελίξεις που αφορούν το σπίτι, τα ακίνητα, την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να ομορφύνεις το χώρο του σπιτιού, να το διακοσμήσεις διαφορετικά ή να κάνεις μια ανακαίνιση. Καλείς κόσμο σ’ αυτό και περνάς ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές. Σχέσεις με οικεία πρόσωπα βελτιώνονται. Θετικές είναι οι εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Εντάσεις και προβλήματα με αγαπημένα πρόσωπα ξεπερνιούνται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network