Follow us

Ερωτικές προβλέψεις 2019 | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου τη χρονιά που έρχεται;

Πώς θα εξελιχθεί τη νέα χρονιά ο τομέας αυτός;

Hugging

Το 2019 είναι μια έντονη χρονιά με πολλές εξελίξεις. Δεν θα λείψουν οι έρωτες, οι δοκιμασίες αλλά και οι απότομες ρήξεις και χωρισμοί.

Ερωτικές προβλέψεις 2019 | Πώς θα εξελιχτεί η αισθηματική ζωή των ζωδίων αυτή τη χρονιά; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας, από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι το Δεκέμβριο, θα φέρει ευκαιρίες για τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από σπουδές, ταξίδια, διαδίκτυο, μετακινήσεις, σεμινάρια. Αν έχεις σχέση, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βελτιωθεί. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα επηρεάσει το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Θα πιεστείς από πολλές επαγγελματικές ευθύνες και μπορεί να παραμελήσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε μια σοβαρή σχέση ή γάμο, θα πιεστείς από τη σχέση σου και θα πρέπει να κάνεις υπομονή για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου ως το Μάρτιο θα φέρει αλλαγές για σένα του 3ου δεκαημέρου. Θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε καταπιέζει και σε επιβαρύνει. Ένας αιφνίδιος χωρισμός, μια απομάκρυνση ή ακόμα και ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανά σενάρια. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επηρεάζει το 2ο και κυρίως το 3ο δεκαήμερο φέρνοντας ερωτικά πάθη που δεν σου εγγυώνται όμως την ευτυχία.

Το 2019 φέρνει εμπειρίες. Ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή αλλάζει και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να δημιουργήσεις μια νέα που θα σε ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη ως το Δεκέμβριο θα σε ανανεώσει ψυχολογικά αλλά και ερωτικά αν ανήκεις στο 2ο και 3ο δεκαήμερο. Η σεξουαλική σου ζωή θα τονωθεί και θα σου προσφέρει νέες εμπειρίες. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μια επισημοποίηση αλλά και μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές για σένα που έχεις γεννηθεί το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου από το Μάρτιο θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Θα φέρει αλλαγές και ανατροπές στα σχέδιά σου αλλά και στις προσωπικές σου επιθυμίες. Οι αιφνιδιασμοί κυριαρχούν και θα χρειαστεί να προσέξεις που επενδύεις. Αν έχεις σχέση, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν σε καλύπτει το ταίρι σου ή μπορεί να αποφασίσεις να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν. Κεραυνοβόλοι έρωτες επίσης σε εξιτάρουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές ζωής. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Μπορεί αυτή τη χρονιά να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, να κάνεις νέες παθιασμένες γνωριμίες που θα σε κάνουν πιο τολμηρή, με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή διαφοράς ηλικίας.

Το 2019, η συναισθηματική σου ζωή μπαίνει σε τροχιά σταθεροποίησης και πολλές επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο μέχρι το Δεκέμβριο και σου δίνει την δυνατότητα της επέκτασης αν ανήκεις στο 2ο και 3ο δεκαήμερο. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συναρπαστική σχέση ή αν βρίσκεσαι σε σχέση να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω λέγοντας αντίο στην εργένικη ζωή σου. Αυτή τη χρονιά σου δίνεται η δυνατότητα μιας σχέσης με έναν άνθρωπο που θα μοιράζεσαι εμπειρίες ζωής και συντροφικότητα. Προσοχή αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σε οδηγήσει σε εξιδανίκευση προσώπων και πραγμάτων. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη συναισθηματικά γιατί το ενδεχόμενο να βρεθείς μπλεγμένη ανάμεσα σε δυο πρόσωπα είναι υπαρκτό. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από την κοινωνικότητα και να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Βέβαια, Κρόνος/Πλούτωνας μπορεί να σε κάνουν πιο κτητική, ζηλιάρα και απόλυτη. Όσο για σένα που είσαι γεννημένη το 1ο δεκαήμερο, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες και να έχεις σημαντικές εξελίξεις.

Το 2019 είναι μια χρονιά δυνατή και χαρούμενη για τις σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2019 είναι μια μεταβατική και εκκαθαριστική χρονιά καθώς θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για την αισθηματική σου ζωή.

Οι σχέσεις σου θα δοκιμαστούν και θα πρέπει να σκεφτείς τι αξίζει και τι επιθυμείς να έχεις στο πλευρό σου. Μην ταλαιπωρείς άλλο τον εαυτό σου και μην κουκουλώνεις άλλο τα προβλήματα χάνοντας το χρόνο σου. Οι 4 από τις 5 εκλείψεις της χρονιάς πραγματοποιούνται στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου και σου δίνουν τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Ο Κρόνος, από τον Αιγόκερω, φέρνει εμπόδια και δοκιμασίες που θα σε βοηθήσουν να ωριμάσεις και να κάνεις τις τελικές επιλογές σου. Η σταθερότητα της σχέσης σου θα δοκιμαστεί και θα πρέπει να επιλέξεις με ποιους προχωράς και ποιους αφήνεις πίσω. Κάνε επιλογές σύμφωνα με τις βαθιές επιθυμίες σου για να βγεις κερδισμένη. Ο Πλούτωνας, κι αυτός από τον Αιγόκερω, φέρνει ριζικές και μεταμορφωτικές αλλαγές στις σχέσεις σου. Αποκαλύψεις, μυστήριο, δύσκολα και αδιέξοδα πάθη είναι μερικά σενάρια για τις γεννημένες το 3ο δεκαήμερο. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο καθώς πλέον έχεις πάρει τα μαθήματά σου, έχεις κατασταλάξει στο τι θέλεις να έχεις στο πλευρό σας. Έχεις ωριμάσει και μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω δοκιμασμένες σχέσεις. Με τον Ουρανό στον Ταύρο, από το Μάρτιο, θα μπορέσεις να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από την κοινωνικότητα και να έχεις ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Δίας, στο τέλος της χρονιάς, μπαίνει στο απέναντι ζώδιο και φέρνει ουσιαστικές δεσμεύσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας ανανεώνει την ερωτική σου ζωή αν έχεις γεννηθεί το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Οι ερωτικές σου επιθυμίες είναι πολλές και γίνονται πραγματικότητα, απολαμβάνεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και ζεις στιγμές που σου είχαν λείψει. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, προσοχή για να μην μπλεχτείς σε διπλές καταστάσεις. Ο Κρόνος μπορεί να σε πιέσει, αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο στον επαγγελματικό τομέα, όμως θα περνάς πολύ όμορφες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή. Ο Ουρανός ως τον Μάρτιο φέρνει ευκαιρίες για αλλαγή και ανανέωση αν έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μέσα από ταξίδια, σεμινάρια, διαδίκτυο, μετακινήσεις μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός από τα συνηθισμένα. Στη συνέχεια περνάει στον Ταύρο επηρεάζοντας τις γεννημένες το 1ο δεκαήμερο. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα σε αποσταθεροποιήσουν αλλά οφείλεις να τις αποδεχτείς και να προχωρήσεις. Απελευθερώνεσαι από δύσκολες καταστάσεις, αλλάζουν οι στόχοι σου και κάνεις νέες, συναρπαστικές γνωριμίες που όμως δεν θα έχουν διάρκεια. Αιφνιδιασμούς στην ερωτική σου ζωή θα έχεις από την αρχή της χρονιάς, με την έκλειψη στο ζώδιό σου στις 21/1. Μια νέα ερωτική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει αλλά στην πορεία θα κυριαρχεί αστάθεια.

Το 2019 σου προσφέρει τον έρωτα γενναιόδωρα. Αν έχεις σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ικανοποιώντας κοινά σχέδια και επιθυμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ουρανός στον Ταύρο, από τον Μάρτιο, φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην αισθηματική σου ζωή αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο. Κάνεις νέες γνωριμίες με έναν ξαφνικό τρόπο και εκεί που δεν το περιμένεις. Ξέρεις πολύ καλά πλέον τι θέλεις σε μια σχέση και έτσι αυτή τη χρονιά έρχεσαι πιο κοντά στα όνειρά σου. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα προς το τέλος της χρονιάς με τον Δία στον Αιγόκερω. Ο Δίας στον Τοξότη ως τότε βοηθάει εσένα του 2ου και 3ου δεκαημέρου. Ανεβαίνεις ψυχολογικά και συναισθηματικά. Ο Κρόνος επηρεάζει εσένα του 2ου δεκαημέρου και σου δίνει την ανάγκη μιας σοβαρής σχέσης. Αυτή η ανάγκη μπορεί να ικανοποιηθεί αν κάνεις σωστές επιλογές και αποφύγεις να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Με τον Ποσειδώνα στο απέναντι ζώδιο μπορεί να νιώσεις πως βρήκες τον πρίγκιπα του παραμυθιού, μπορεί να περνάς υπέροχες και μαγικές στιγμές, όμως στην πορεία μπορεί να ανακαλύψεις πως ήταν αυταπάτη. Ο Πλούτωνας επηρεάζει τις γεννημένες το 3ο δεκαήμερο. Μαζί του, μπορεί να βιώσεις έναν παθιασμένο έρωτα, να μεταμορφωθείς ουσιαστικά, να αναγεννηθείς. Αν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο μπορεί να σε εξιτάρει ενώ αν έχεις σχέση, θα μπορέσεις να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή ενώ δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς σε πειρασμούς.

Το 2019 είναι μια χρονιά εκπλήξεων για σένα. Θα ανανεωθείς, θα κάνεις όνειρα και θα σταθεροποιηθείς. Μια επανασύνδεση, αν έχεις γεννηθεί το 2ο και 3ο δεκαήμερο είναι πιθανή.

ΖΥΓΟΣ

Το 2019 σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαχτείς από βαρίδια, να ηρεμήσεις και να ξεπεράσεις παρελθοντικές καταστάσεις αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο. Ανακουφίζεσαι γιατί ξέρεις πλέον τι θέλεις για να νιώσεις ψυχικά και συναισθηματικά γεμάτη. Θα έχεις εκπλήξεις και με τον Ουρανό στον Ταύρο, από το Μάρτιο, κάνεις νέες γνωριμίες, η λίμπιντο ανεβαίνει και αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ζήσει νέες ερωτικές εμπειρίες. Αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο ζεις το παράλογο καθώς από τη μια πλευρά, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει νέες γνωριμίες και κοινωνικότητα και από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει εμπόδια και δοκιμασίες, βάζει όρια, φέρνει πολλές ευθύνες και πολλά πρέπει που σε οδηγούν να κρατήσεις κοντά σου μόνο τα σημαντικά, ότι αξίζει. Θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και να ενεργήσεις ώριμα για να καταφέρεις να σταθεροποιηθείς. Αν έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, θα πρέπει να κάνεις σωστές επιλογές για να ανανεωθείς. Ο Ουρανός ως το Μάρτιο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, να αλλάξεις αιφνιδιαστικά τα πράγματα στις σχέσεις σου. Ένας χωρισμός είναι πιθανό σενάριο αν η σχέση σου είναι προβληματική. Όμως, και ένας νέος έρωτας θα μπορούσε να σου αλλάξει όλη τη ζωή. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σου, μπορεί να σε μεταμορφώσει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Μπορεί πάλι να φέρει αδιέξοδα πάθη και ψυχολογικά ή συναισθηματικά μπερδέματα.

Το 2019 φέρνει αλλαγές και ξεκαθαρίσματα για να οδηγηθείς σε μια νέα ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ουρανός στον Ταύρο, από το Μάρτιο, φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σου αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο με έναν αιφνίδιο τρόπο. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι ευχάριστες, μπορεί όμως να ανατρέπουν και τις σταθερές σου. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα μπορούσε να σου αλλάξει τη ζωή, όμως δεν θα σου προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα. Αστάθεια, ρήξεις, τσακωμοί, εναλλαγές χαρακτηρίζουν τη σταθερή σχέση σου και για να διατηρηθεί, θα πρέπει να γίνουν σοβαρές αλλαγές που δεν θα είναι εύκολες. Πιο τυχερή θα είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο καθώς ξέρεις ακριβώς τι θέλεις στη συναισθηματική σου ζωή και ξέρεις να κάνεις τις επιλογές εκείνες που θα σε σταθεροποιήσουν. Ο Ποσειδώνας σε βοηθάει να ζήσεις τη σχέση που ονειρεύεσαι και επιθυμείς και σου δίνει καλές προοπτικές αν είσαι μόνη. Αν έχεις σχέση, κάνεις κοινά σχέδια που γίνονται πραγματικότητα. Αν έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, κάνεις μια νέα αρχή σβήνοντας τις πληγές του παρελθόντος. Ο Πλούτωνας αλλάζει τη σκέψη σου και φέρνει αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή. Νέες παθιασμένες γνωριμίες σε περιμένουν και θα χρειαστεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής.

Το 2019 είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά, με σημαντικές εξελίξεις. Ο έρωτας κυριαρχεί, κάνεις αλλαγές και ικανοποιείς όνειρα και επιθυμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το Δία στο ζώδιό σου βλέπεις τις σχέσεις σου με αισιοδοξία αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Νέες γνωριμίες, κατακτήσεις, σχέδια εξελίσσονται υπέρ σου. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση τη βιασύνη και την επιπολαιότητα. Είναι μια χρονιά με εξελίξεις που δεν θα τις δεις από την πρώτη στιγμή. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, η χρονιά σου ανήκει. Είσαι τολμηρή, αισιόδοξη, ενθουσιώδης, απολαμβάνεις τη ζωή και τις νέες εμπειρίες. Απόφυγε και συ την αστάθεια και την επιπολαιότητα για να μην βρεθείς μπλεγμένη. Προχώρα στις σχέσεις σου αργά, μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα, μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις, μην επενδύεις. Και για σένα του 3ου δεκαημέρου, η χρονιά είναι καταπληκτική. Μέχρι τον Μάρτιο, με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να ζήσεις έναν νέο έρωτα που θα αποτελέσει έκπληξη για σένα. Η τύχη είναι στο πλευρό σου και φέρνει θετικές εξελίξεις και ουσιαστική πρόοδο στις σχέσεις σου.

Το 2019 είναι μια σημαντική και τυχερή χρονιά. Σου δίνονται ευκαιρίες για να απολαύσεις τη ζωή στο έπακρο αρκεί να μετριάσεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου και τις τάσεις υπερβολής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός στον Ταύρο, από το Μάρτιο, φέρνει όμορφες και ξαφνικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Μπορεί να ζήσεις απρόσμενα έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα σου δώσει χαρά και ενθουσιασμό στη ζωή σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο ή να έχεις άλλες όμορφες εκπλήξεις. Είσαι πλέον απαλλαγμένη από τον Κρόνο, έχεις κατασταλάξει, κάνεις ώριμες επιλογές και απολαμβάνεις τη χαρά της ζωής. Προς το τέλος της χρονιάς, ο Δίας περνά στο ζώδιό σου και σου δίνει ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης της ερωτικής σου ζωής. Η έκλειψη στο τέλος του 2019 στο δεκαήμερό σου φέρνει μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Η ανανέωση σε περιμένει. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο βρίσκεσαι σε μια φάση ωρίμανσης. Ο Κρόνος φέρνει δοκιμασίες στις σχέσεις σου και οι εκλείψεις στο ζώδιό σου δοκιμάζουν την πορεία της. Παίρνεις σοβαρές αποφάσεις και δίνει τέλος στο παρελθόν ακόμα και με ένα δύσκολο τρόπο. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες, όμως δεν θα έχεις και πολύ χρόνο για να ασχοληθείς, θα είσαι επιλεκτική και εγκρατής. Θα χρειαστεί υπομονή και προσπάθεια για να γίνουν οι γνωριμίες αυτές σχέση. Αλλαγές περιμένουν εσένα του 3ου δεκαημέρου αλλά και μεγάλες συγκινήσεις. Ο Ουρανός μέχρι το Μάρτιο φέρνει αστάθεια στις σχέσεις σου, με πιθανές ξαφνικές ρήξεις και χωρισμούς ή εναλλαγές συναισθημάτων. Από την άλλη, ο Πλούτωνας φέρνει πάθη, αποκαλύψεις, ζήλειες, μεγάλους έρωτες, απόλυτες συμπεριφορές, κτητικές αλλά και μοιραίες αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή. Δεν πρέπει πλέον να διατηρείς προβληματικές καταστάσεις, μεταμορφώσου και κάνε ώριμες επιλογές. Απόφυγε σκάνδαλα, πειρασμούς και ερωτικά μπερδέματα που θα σε οδηγήσουν σε λάθη μη αναστρέψιμα.

Το 2019 θα δοκιμαστείς, θα πάρεις μαθήματα, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα κρατήσεις στο πλευρό σου ότι αξίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονιά ξεκινάει με έρωτα, σχέδια και επιθυμίες αλλά και αστάθεια και αλλαγές στις σχέσεις σου αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο. Ο Ουρανός στον Ταύρο, από το Μάρτιο, φέρνει εντάσεις και γεγονότα που ανατρέπουν τη σχέση σου. Ζήσε τη στιγμή χωρίς να κάνεις μεγάλα όνειρα και επενδύσεις που στη συνέχεια θα σε απογοητεύσουν. Μείνε ψύχραιμη αν έχεις σχέση καθώς κάποιες εντάσεις μπορεί να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Πιο εύκολα τα πράγματα θα είναι για σένα του 2ου δεκαημέρου. Ο Δίας φέρνει νέες γνωριμίες και κοινωνικότητα. Τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν. Το μελανό σημείο είναι ότι οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δεν θα σε αφήνουν να απολαύσεις τον έρωτα. Όσο για σένα του 3ου δεκαημέρου, έχεις μπροστά σου μια χρονιά διασκεδαστική, κοινωνική, με νέες γνωριμίες και πολλές κατακτήσεις αν είσαι μόνη. Αν έχεις σχέση, θα ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Με τον Ουρανό ως το Μάρτιο, ανανεώνεις τη ζωή σου, δέχεσαι προτάσεις και εκπλήξεις και παίρνεις πρωτοβουλίες για την αισθηματική σου ζωή.

Το 2019 είναι μια χρονιά με επαφές, γνωριμίες, κοινωνικότητα. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και σου χαρίζουν όμορφες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η χρονιά ξεκινά με σχέδια και στόχους, με πάθος αλλά και παρασκήνιο που δημιουργεί φόβους και ανασφάλειες. Ο Ουρανός στον Ταύρο, από το Μάρτιο, φέρνει όμορφες εκπλήξεις, προτάσεις αλλά και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Αν έχεις σχέση, κάποιες ξαφνικές αποφάσεις θα αλλάξουν την πορεία της και θα νιώσεις χαρά και ανακούφιση. Ο Δίας στο τέλος της χρονιάς από τον Αιγόκερω θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σου, θα φέρει νέες γνωριμίες και ευκαιρίες για να περάσεις καλά. Πιο ψηλά βάζεις τον πήχη εσύ του 2ου δεκαημέρου καθώς αναζητάς πιο πολύ τη σταθερότητα και την ασφάλεια, όμως ο Ποσειδώνας μπορεί να σε κάνει να ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι, να μην μπορείς να δεις την πραγματικότητα, να ονειροβατείς. Μπορεί αυτή τη χρονιά να ζήσεις το ρομαντισμό, να απολαύσεις τον έρωτα, να κάνεις νέα όνειρα. Όμως μπορεί και να βιώσεις σύγχυση, διλήμματα, αστάθεια γιατί οι καταστάσεις δεν θα εξελίσσονται όπως επιθυμείς. Βαθιές επιθυμίες όμως θα πραγματοποιηθούν. Αν έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, ζεις τον έρωτα, το πάθος και κάνεις τα πάντα για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Μπορεί να ξεκινήσεις μια σχέση με καλές προοπτικές ή να σου δοθεί η ευκαιρία για μια μεγαλύτερη δέσμευση.

Το 2019 είναι μια όμορφη χρονιά για την αισθηματική σου ζωή. Βάζεις στόχους και τους υλοποιείς, οι προσπάθειές σου ανταμείβονται και οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ