Follow us

Ανάδρομη Αφροδίτη από 5/10 έως 15/11: Πώς θα σε επηρεάσει;

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου

A Caucasian woman sleeping on her bed

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της τέχνης, της ισορροπίας, της γαλήνης, της αρμονίας, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της.

Αρχικά, από το ζώδιο του Σκορπιού, μας καλεί να κάνουμε μια βαθιά ενδοσκόπηση σε προσωπικά θέματα αλλά και οικονομικά ζητήματα που μας απασχολούν. Ανασφάλειες, καχυποψίες, έντονα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και καλούμαστε να επανεξετάσουμε τη σχέση μας με το σύντροφό μας. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι σε αδύναμο σημείο, είναι ζηλιάρα, κτητική, εμμονική, απόλυτη, χειριστική. Δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα και συγκρούσεις. Θα εξετάσουμε όμως αυτό το διάστημα και οικονομικά θέματα με τρίτους, δάνεια, ασφάλειες, χρέη, συμφωνίες.

Από 1/11 περνάει ανάδρομη στο Ζυγό, στη φυσιολογική έκφρασή της, σε ένα ζώδιο στενά δεμένο με την συντροφικότητα και την κατανόηση. Αν είμαστε ευχαριστημένοι από τη σχέση μας, μπορεί να αποφασίσουμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω. Γίνεται μια εσωτερική αναζήτηση για το αν σχέσεις και συνεργασίες μας δίνουν αυτά που ζητάμε, αν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας. Τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε είναι καταλυτικά για την πορεία την ερωτικής και οικονομικής μας ζωής.

Αυτή την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης, καλό θα ήταν να μην πάρουμε σοβαρές αποφάσεις αλλά να τις αφήσουμε για μετά τις 15/11.

Πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από την ανάδρομη Αφροδίτη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό φέρνει ζήλια, καχυποψία, πάθος, έντονα συναισθήματα που μπορεί να δυναμιτίσουν τη σχέση σου και οι αντιπαραθέσεις να είναι πολλές. Τα ερωτήματα που θέτεις είναι πολλά : πχ. Ανταποκρίνεται το ταίρι σου στις ανάγκες σου; επιβάλλεσαι πολύ ή εκείνος είναι χειριστικός; Προσπάθησε αυτό το διάστημα να αποφύγεις διευθετήσεις σε οικονομικά με τρίτους αλλά και οικονομικές συμφωνίες, εκτός αν εκκρεμούν από το παρελθόν, οπότε μπορεί και να κλείσουν.

Περνώντας ανάδρομη στο απέναντι ζώδιο, θα επανεξετάσεις σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να σκεφτείς να προχωρήσεις μια σχέση ένα βήμα παρακάτω. Όμως, δεν είναι κατάλληλο το διάστημα για σοβαρές αποφάσεις. Το κλίμα θα είναι πιο ξεκάθαρο από τις 16/11.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αλλάξει ο τρόπος χειρισμού σου ή να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Κάνε ένα βήμα πίσω, σκέψου καλύτερα και κάνε ένα πλάνο δράσης. Απόφυγε τον παρορμητισμό για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Πριν προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, σκέψου αν ο άνθρωπος που έχεις στο πλευρό σου είναι ο κατάλληλος, το κατά πόσο σε καλύπτει. Σε εκτιμάει, δείχνει κατανόηση; Πρόσωπα επίσης από το παρελθόν έρχονται ξανά στη ζωή σου. Οι συνεργασίες σου σε απασχολούν και σκέφτεσαι αν είσαι ευχαριστημένος από τις ήδη υπάρχουσες.

Περνώντας ανάδρομη στο Ζυγό, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Προβλήματα του παρελθόντος σε αυτούς τους τομείς μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, μετά τις 16/11 που τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Μπορεί να νιώσεις έντονη κούραση και απογοήτευση. Η διάθεσή σου πέφτει. Σε απασχολεί η δουλειά σου, η καθημερινότητά σου και μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις το πρόγραμμά σου ή τη διατροφή σου.

Περνώντας ανάδρομη στο Ζυγό ασχολείσαι με την ερωτική σου ζωή. Σε καλύπτει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου; Σχέσεις του παρελθόντος έρχονται εκ νέου στη ζωή σου αλλά θα πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις. Δημιουργικότητα, παιδιά, διασκέδαση μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Μην πάρεις αποφάσεις, μετά τις 16/11 τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό θα συνειδητοποιήσεις την κατάσταση της ερωτικής σου ζωής. Είσαι ικανοποιημένη από τη σχέση σου; Σε καλύπτει σε συναισθηματικό επίπεδο, σε επίπεδο χαράς, διασκέδασης, απόλαυσης; Δες την αλήθεια κατάματα και διαχειρίσου την κατάσταση. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου και να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Μην βιαστείς να αποφασίσεις.

Περνώντας ανάδρομη στο Ζυγό θα σε απασχολήσουν σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Έχεις ανάγκη τη στοργή, την ασφάλεια, την τρυφερότητα και σκέφτεσαι αν οι δικοί σου άνθρωποι το αντιλαμβάνονται αυτό. Σε απασχολούν οι σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα. Μην σκαλίζεις καταστάσεις γιατί δεν θα έχεις τις αναμενόμενες εξελίξεις, μετά τις 16/11 τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

ΛΕΩΝ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό, σε απασχολούν το σπίτι, η οικογένεια, τα ακίνητα. Σκέφτεσαι τις βαθύτερες ανάγκες σου, έχεις ανάγκη από τρυφερότητα, ασφάλεια, αγάπη. Τα λαμβάνεις αυτά από οικεία πρόσωπα; Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου, τη διακόσμηση του. Απόφυγε τα περιττά έξοδα.

Περνώντας ανάδρομη στο Ζυγό επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, την κοινωνικότητα. Μπορεί να είσαι πιο νευρική, να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σου, να νιώθεις πως θέλεις να απομονωθείς. Μην κάνεις συζητήσεις και ιδιαίτερες μετακινήσεις καθώς δεν θα μπορέσεις να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα, μετά τις 16/11.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, την κοινωνικότητα. Μπορεί να υπάρχει μια απομάκρυνση αυτήν την περίοδο ή μια εσωστρέφεια και αυτά να επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Η δύσκολη επικοινωνία και οι παρεξηγήσεις ή οι παρερμηνείες μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Περνώντας ανάδρομη στο Ζυγό, στρέφεσαι προς τις συναισθηματικές και υλικές σου ανάγκες. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια οικονομικά θέματα του παρελθόντος. Απόφυγε τις σπατάλες και τα έξοδα που βαραίνουν το budget σου. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην παίρνεις αποφάσεις καθώς τώρα είσαι πιο κτητική και απόλυτη.

ΖΥΓΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό ασχολείσαι με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είσαι πιο απόλυτη και κτητική και μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στις σχέσεις σου. Προσοχή απαιτείται στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Απόφυγε τις σπατάλες.

Περνώντας ανάδρομη στο ζώδιό σου, σκέφτεσαι αν οι σχέσεις σου σε καλύπτουν ή πως βιώνεις εσύ τη σχέση. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, όμως μην βιαστείς, σκέψου γιατί κάποτε απομακρύνθηκες. Μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις γιατί θα απογοητευτείς. Επίσης, απόφυγε συμφωνίες και συνεργασίες, μετά τις 16/11.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου επανεξετάζεις την προσωπική σου ζωή, τις ανάγκες σου, τις συνεργασίες σου. Σε καλύπτει ο σύντροφός σου, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, πως βιώνεις τη σχέση σου; Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σου και να ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Μην πάρεις αποφάσεις, περίμενε πρώτα τις εξελίξεις.

Περνώντας ανάδρομη στο Ζυγό γίνεσαι πιο ευαίσθητη. Έχεις ανάγκη να δώσεις πράγματα, οι άλλοι το εκτιμούν; Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με πληγές του παρελθόντος. Είναι μια περίοδος μεταβατική, μεταμορφωτική για τη ζωή σου. Εξέφρασε τα συναισθήματά σου και τα θέλω σου μετά τις 16/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό έχεις ανάγκη να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα, πραγματικά ή νοητικά. Αποφασίζεις και δίνεις ένα τέλος σε ότι σου έχει κοστίσει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Έχεις ανάγκη να δώσεις και να στηρίξεις τους άλλους αλλά οι άλλοι το εκτιμούν; Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν στη ζωή σου και ειδικότερα αν υπάρχουν ανοιχτά θέματα.

Περνώντας ανάδρομη στο Ζυγό σε απασχολούν οι φιλίες σου, τα όνειρά σου, οι στόχοι σου, οι φιλοδοξίες σου. Σε ικανοποιούν οι φιλίες σου; Μπορεί να θέλεις να απομακρυνθείς από κάποιες ή μπορεί κάποιοι φίλοι να σου εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό σκέφτεσαι αν οι φιλίες σου, οι στόχοι σου, οι φιλοδοξίες σου σε ικανοποιούν. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα με φιλικά πρόσωπα, να δεις αν σε κατανοούν ή μπορεί και να απομακρυνθείς από κάποια από αυτά. Μπορεί πάλι να αναζητάς την ελευθερία σου και να δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σου λόγω της απόμακρης στάσης σου.

Περνώντας ανάδρομη στο Ζυγό σε απασχολούν η καριέρα σου και η δημόσια εικόνα σου. Είναι ικανοποιητικά αυτά ή μήπως θέλεις να δείξεις μια άλλη εικόνα; Απόφυγε τις συζητήσεις σε θέματα που σε απασχολούν γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις, μετά τις 16/11.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό σε απασχολεί η καριέρα σου. Επανεξετάζεις τις ανάγκες σου και σκέφτεσαι αν αυτές καλύπτονται από τις επιλογές σου. Ο σύντροφός σου είναι στο πλευρό σου, σε βοηθάει να βελτιώσεις την εικόνα σου στον κοινωνικό τομέα; Προσοχή σε επαγγελματικές συμφωνίες καθώς μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες.

Περνώντας ανάδρομη στο Ζυγό ανακινούνται θέματα επέκτασης και πνευματικών αναζητήσεων. Μπορεί να αναρωτηθείς αν επικοινωνείς με το ταίρι σου σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο, αν καλύπτει την ανάγκη σου για περιπέτεια, αν σου δίνει χαρά και αισιοδοξία. Μην κάνεις τώρα συζητήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις, μετά τις 16/11.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό σε καλεί να επανεξετάσεις τους στόχους σου, τις πνευματικές σου αναζητήσεις, τις σχέσεις σου με μακρινούς συγγενείς, θέματα με το εξωτερικό. Δεν θα είσαι και πολύ ανοιχτή αυτό το διάστημα. Αναρωτιέσαι αν αντιλαμβάνεται το ταίρι σου την ανάγκη σου για περιπέτεια, χαρά και αισιοδοξία.

Περνώντας ανάδρομη στο Ζυγό έρχεσαι σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου και επανεξετάζεις το πάθος, τον έρωτα, τα συναισθήματα. Μπορεί να υπάρξουν παιχνίδια ελέγχου ή χειρισμού και να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση με το σύντροφό σου. Μην παίρνεις αποφάσεις τώρα γιατί θα το μετανιώσεις, μετά τις 16/11 κάνε και οικονομικές τακτοποιήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ