Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 24 Ιουνίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Αυτό το διάστημα αποφεύγουμε να ξεκινήσουμε νέες συνεργασίες, να κάνουμε γάμους ή αρραβώνες, να κάνουμε αισθητικές επεμβάσεις στον εαυτό μας ή στο χώρο μας γιατί μετά θα το μετανιώσουμε.

Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 24 Ιουνίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, του χρήματος, της τέχνης, της ειρήνης, της διπλωματίας, των προσωπικών σχέσεων, της ομορφιάς, της συμπόνιας, της αρμονίας, δείχνει τον τρόπο που συνδεόμαστε με άλλα πρόσωπα. Οι Δίδυμοι συμβολίζουν τα ΜΜΕ, την επικοινωνία γενικότερα και τις μετακινήσεις.

Η Αφροδίτη γυρνάει ανάδρομη κάθε 18 μήνες για 6 εβδομάδες. Αυτήν την περίοδο της ανάδρομης πορείας της μπορεί να βιώσουμε αλλαγές σε σημαντικές σχέσεις μας. Θα δούμε πιο καθαρά ασταθείς σχέσεις, θα εξετάσουμε αν οι σχέσεις μας είναι αρμονικές. Θα πρέπει να λειτουργούμε αργά και με ειλικρίνεια. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να μπουν όρια εκεί που δεν υπήρχαν. Είναι η στιγμή να αναζωογονήσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, να ανακτήσουμε μια προοπτική, να δούμε πόσο σωστά διαχειριζόμαστε τη σχέση μας, τι δίνουμε, τι παίρνουμε. Εργαζόμαστε για να κάνουμε αλλαγές, για να αναβαθμίσουμε τον τρόπο λειτουργίας μας. Είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης και επανεκτίμησης, κάνουμε έναν απολογισμό και επαναπροσδιορίζουμε τις αξίες και τις ανάγκες μας, είναι η περίοδος μοιραίων συναντήσεων όπου μπορεί να έρθεις σε επαφή με την αδελφή ψυχή σου.

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της κοινωνικότητας, είναι συνεχώς απασχολημένοι, περίεργοι και ερωτικοί. Θα μας δοθεί η ευκαιρία για γνωριμίες με νέους ανθρώπους μέσα από τον κοινωνικό μας κύκλο. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις με πολύ ενθουσιασμό. Θα υπάρχουν βέβαια καθυστερήσεις και ακυρώσεις. Θα δούμε άτομα από τα παλιά, εραστές ή φίλους. Είναι ένα μοιραίο διάστημα όπου εμφανίζονται καρμικές σχέσεις και λύνονται καρμικά ζητήματα. Μπορεί να συναντήσουμε ένα πρόσωπο και να νιώσουμε μεγάλη οικειότητα. Ωστόσο δεν κάνουμε κινήσεις μέχρι να επανέλθει σε ορθή πορεία η Αφροδίτη.

Προσοχή θα χρειαστεί το διάστημα που η ανάδρομη Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα (20-22/5), θα υπάρξει σύγχυση και εξαπάτηση στις σχέσεις. Ψευδαισθήσεις, παραλογισμός, απραγματοποίητες επιθυμίες, φαντασιώσεις είναι πιθανά. Αυτό βέβαια μπορεί να επεκταθεί και στα οικονομικά μας αφού η Αφροδίτη κυβερνά και το χρήμα. Δεν είναι καλό διάστημα για επενδύσεις και αγορές. Θα πρέπει να ξεδιαλύνουμε την πραγματικότητα, ποια είναι μεταξύ του ιδανικού και του πραγματικού.

Αυτό το διάστημα αποφεύγουμε να ξεκινήσουμε νέες συνεργασίες, να κάνουμε γάμους ή αρραβώνες, να κάνουμε αισθητικές επεμβάσεις στον εαυτό μας ή στο χώρο μας γιατί μετά θα το μετανιώσουμε.

Πώς θα επηρεάσει όμως η ανάδρομη Αφροδίτη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου, τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Καλό διάστημα για να επαναπροσδιορίσεις φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις. Καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις μπορεί να γίνουν σε κοντινά ταξίδια, συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να αλλάξει τους οικονομικούς όρους μιας συνεργασίας. Κάποιες υποσχέσεις που σου είχαν δώσει μπορεί να μην πραγματοποιηθούν, μπορεί να σου επιστρέψουν χρήματα που σου χρωστούσαν. Δες αυτό το διάστημα μήπως είχες δώσει μεγαλύτερη αξία σε μια σχέση σου. Επανεξετάζεις τι αξίζει σαν προτεραιότητα στη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα επαναξιολογήσεις σχέσεις και γνωριμίες που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα. Ξαναβλέπεις με νέα ματιά καταστάσεις και ανθρώπους και παίρνεις τελικές αποφάσεις λίγο αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου. Μπορεί να κάνεις έναν ανασχεδιασμό στην εργασία σου. Μπορεί πάλι να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν με το οποίο δεν είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος και να σε διεκδικήσει δυναμικά. Έχεις μια περίεργη διάθεση σε συναισθηματικές ή επαγγελματικές υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη ασχολείσαι με τις φιλικές σου σχέσεις και τους στόχους σου. Σκέφτεσαι αν αξίζει να βρίσκονται στη ζωή σου κάποια φιλικά πρόσωπα. Διλήμματα είναι πιθανά σε επαγγελματικές επιλογές και σε προσωπική δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα ασχοληθείς με την καριέρα σου. Κάνε ένα βήμα πίσω, δες ξανά τα σχέδιά σου και κάνε διορθωτικές κινήσεις. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις με υπερβολή κάποιες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη βλέπεις ξανά τα σχέδιά σου, μια επαγγελματική επανεκκίνηση. Αν διατηρείς σχέσεις από απόσταση ή από το εξωτερικό, θα τις ξαναδείς με μια νέα ματιά. Διλήμματα και αναθεωρήσεις σε σπουδές, συμβόλαια, μακρινά ταξίδια, διαπραγματεύσεις, νομικά θέματα είναι πιθανά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα επαναξιολογήσεις τα οικονομικά σου, θα δεις με ποιες συνεργασίες μπορείς να προχωρήσεις και με ποιες θα δώσεις ένα τέλος. Δες με προσοχή κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά. Ερωτικά μπερδέματα με το παρελθόν είναι πιθανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο θα επανεξετάσεις σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση ή να τελειώσεις μια σχέση που έχει βαλτώσει. Αντίστοιχα μπορείς να πράξεις και με μια συνεργασία. Να είσαι επιφυλακτική στις υποσχέσεις που σου δίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη προσπαθείς να ισορροπήσεις την καθημερινότητά σου αφού οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Απόφυγε αισθητικές επεμβάσεις ή αλλαγές στην εμφάνισή σου γιατί δεν θα έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αλλαγές στην εργασία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορέσεις να δεις με πιο καθαρή ματιά τις ερωτικές σου σχέσεις καθώς μπορεί να τις είχες εξιδανικεύσει. Βλέπεις διαφορετικά σχέσεις με παιδιά ή δημιουργικά σχέδια. Μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα επαναδιαπραγματευτείς θέματα ακινήτων, μπαίνουν στο μικροσκόπιο σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Ο οικονομικός παράγοντας είναι σημαντικός στις εξελίξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network