Ανάδρομος Άρης στον Κριό έως τον Νοέμβριο 2020 | Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Ανάδρομος Άρης στον Κριό έως τον Νοέμβριο 2020 | Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά θα πρέπει να προσέχουν το επόμενο διάστημα τις κινήσεις και τη δράση τους.

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, των αντοχών, της κίνησης, της πρωτοβουλίας έχει γυρίσει ανάδρομος. Δεν είναι καλό διάστημα για δράση. Είναι καλό διάστημα για να κλείσουμε θέματα, για να οργανώσουμε με στρατηγική και σκέψη βλέποντας στενά όλα τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας. Ας τελειώσουμε με πράγματα που έχουμε αφήσει στη μέση.

Σχέση και χωρισμός | Πώς τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

Μην διεκδικείς, μην τσακώνεσαι, μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ, μην ξεκινάς νέες δραστηριότητες. Ο Άρης στον Κριό μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2020 κινείται μαχητικά για να κερδίσει τα θέλω του. Είναι δυναμικός, επιθετικός, διεκδικεί. Στην ανάδρομη πορεία του, μπορεί να γίνουμε καταπιεστικοί, επαναπροσδιορίζουμε τη δράση μας, τις κινήσεις μας. Θα πρέπει να αποφύγουμε τον παρορμητισμό και την νευρικότητα που μπορεί να μας διαλύσει, να μας εξουθενώσει. Επαναπροσδιορίζουμε τις σχέσεις μας ενώ και η λίμπιντο είναι πεσμένη. Η προσωπική μας ζωή θα μας απασχολήσει. Μπορεί αυτό το διάστημα να νιώθουμε θυμό, να είμαστε αυτοκαταστροφικοί, αναβλητικοί, τα πράγματα δεν τρέχουν. Το πάθος, η εκδικητικότητα, η ψυχρότητα κυριαρχούν. Θα πρέπει να μάθουμε να διακρίνουμε τι πραγματικά θέλουμε και τι πρέπει να πράξουμε, θα πρέπει να γνωρίζουμε ξεκάθαρα τον στόχο μας έτσι ώστε να μην αποθαρρυνόμαστε από εμπόδια και καθυστερήσεις.

Τι πρέπει να κάνεις για να σε παντρευτεί;

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Άρης όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου, το διάστημα κρίνεται κρίσιμο για την προσωπική σου ζωή. Θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, τη συμπεριφορά σου και τις αντιδράσεις σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τον παρορμητισμό που θα σε οδηγήσει σε λάθη. Η νευρικότητα, η επιθετικότητα, οι εντάσεις, ο θυμός κυριαρχούν στην καθημερινότητά σου. Προσοχή σε ατυχήματα. Απομακρύνσου από καταστάσεις που σε φουντώνουν. Επαναπροσδιόρισε τη δράση σου, δες εκ νέου τα σχέδιά σου, τις συνεργασίες σου. Απόφυγε αντιπαραθέσεις στη σχέση σου, μπορεί να νιώσεις πως είσαι το θύμα. Διώξε το άγχος σου και τα αρνητικά συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, δεν έχεις υπομονή και αντοχές. Βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες, απογοήτευση, κρυμμένα μυστικά και σου δημιουργούν εντάσεις. Θα πρέπει να αποτραβηχτείς και να επαναπροσδιορίσεις τις καταστάσεις. Κλείνουν κύκλοι και αυτό δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Μπορεί να νιώσεις πως οι προσπάθειές σου δεν αναγνωρίζονται. Τα πράγματα μένουν στάσιμα ή μπορεί να γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα. Απομακρύνσου από τοξικές καταστάσεις και αρνητικούς ανθρώπους. Δες τι σε κρατάει πίσω στα επαγγελματικά σου και σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις σου. Μπορεί να νιώσεις αδύναμη, κάνε μια ενδοσκόπηση. Αν βρίσκεσαι σε απαγορευμένη σχέση, θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες και τα σχέδιά σου δεν υλοποιούνται γρήγορα. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί με φιλικά πρόσωπα για παρελθοντικά θέματα ή μπορεί να επέλθει μια ρήξη σε ομάδες, συλλόγους, εταιρείες. Θα πρέπει να καταλάβεις αυτό το διάστημα πως δεν γίνονται πάντα κατανοητές οι κινήσεις μας από τους άλλους, δεν υπάρχει πάντα κοινή πορεία πλεύσης. Προχώρα με ανθρώπους με τους οποίους έχεις ένα κοινό όραμα. Ξεχώρισε την ήρα από το στάρι. Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανός αλλά θα έχεις ερωτηματικά. Υπάρχει μια τάση επιπολαιότητας ή μπορεί εσύ να κρύβεις τις προθέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στην καριέρα, στους στόχους σου. Θα υπάρχουν εμπόδια, μπλοκαρίσματα, οι κινήσεις σου δεν εκτιμώνται όπως θα έπρεπε ή μπορεί να μην είναι σωστές. Τα πράγματα εξελίσσονται αργά και εκνευριστικά. Απόφυγε τον παρορμητισμό που οδηγεί σε συγκρούσεις με άτομα κύρους ή πρόσωπα σημαντικά για την εργασία σου. Επαναπροσδιόρισε τα σχέδιά σου και τις κινήσεις σου, βγες από αδιέξοδες καταστάσεις. Μείνε ψύχραιμη γιατί μπορεί να σου στήσουν παγίδες ή να σου βάλουν εμπόδια. Θέσε τα όριά σου, κινήσου με θάρρος.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, φιλοσόφησε τη ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο. Έχεις αποκτήσει πολλές εμπειρίες και μπορείς πλέον να χειριστείς διαφορετικά τις καταστάσεις. Μπλοκαρίσματα μπορεί να έχεις σε νομικές υποθέσεις, μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, σεμινάρια. Νευρικότητα και εντάσεις είναι πιθανά καθώς όλα εξελίσσονται αργά. Κάνε επαναπροσδιορισμούς στα σχέδιά σου, βάλε νέες προτεραιότητες, οργάνωσε σωστά θέματα με το εξωτερικό. Υπάρχει μια τάση αναβλητικότητας και αμφιβολιών αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, μπορεί να έχεις προβλήματα με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, ερωτική ζωή. Προβλήματα από το παρελθόν έρχονται στη σκηνή. Μην ρισκάρεις, μην δανείζεις, μη δανείζεσαι. Κάνε μελετημένες κινήσεις. Εντάσεις και νευρικότητα είναι πιθανά για κληρονομικά, περιουσιακά ζητήματα. Στην ερωτική σου ζωή θα πρέπει να αποφύγεις ζήλιες, κτητικότητα, φοβίες, ανασφάλειες. Η λίμπιντο είναι πεσμένη. Μπορεί τώρα να μετανιώσεις για επιλογές του παρελθόντος. Ένα πάθος μπορεί να μην έχει την διάρκεια που θα επιθυμούσες.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στο απέναντι ζώδιο θα αντιμετωπίσεις προβλήματα σε σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Μπορεί να βιώσεις εκρηκτικές συμπεριφορές, μπλοκάρονται οι εξελίξεις, δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες και αυτό σε εκνευρίζει. Δέχεσαι άσχημες συμπεριφορές και θέματα του παρελθόντος έρχονται εκ νέου στη σκηνή. Μην απογοητεύεσαι, μην τα παίρνεις όλα προσωπικά. Σκέψου πως μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να σου έδωσε ότι είχε να σου δώσει και να τελείωσε. Επανεξέτασε τις σχέσεις σου, μείνε μόνη σου και πάρε αποφάσεις. Ένας αιφνίδιος χωρισμός είναι πιθανός. Η ερωτική σου ζωή αλλάζει, μεταμορφώνεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, έχεις πολλές υποχρεώσεις και ανοιχτά μέτωπα, πιέζεσαι και πρέπει να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Θέματα στη δουλειά εξελίσσονται αργά και αυτό σε στρεσάρει. Ξοδεύεις αλόγιστα την ενέργειά σου, κουράζεσαι, βρίσκεσαι ίσως σε υπερένταση. Αντιμετωπίζεις ιδιόρρυθμους ανθρώπους ή καταστάσεις και παθαίνεις πανικό. Προγραμμάτισε σωστά τις δραστηριότητές σου, δες στενά την υγεία σου και την φυσική σου κατάσταση. Ολοκλήρωσε ανοιχτά θέματα και ανέλαβε τις ευθύνες σου. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, προσπάθησε να αποφύγεις τα κουτσομπολιά και τα σχόλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, καλείσαι να αποφύγεις τον παρορμητισμό και τις κινήσεις που οδηγούν σε λάθη σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα. Μπορεί να μετανιώσεις για κάποιες κινήσεις ή επιλογές του παρελθόντος όσον αφορά το ταίρι σου ή τα παιδιά σου. Θα πρέπει να σκεφτείς αυτό το διάστημα τι θα μπορούσε να σε κάνει χαρούμενη. Μπορεί πάλι να γνωρίσεις πρόσωπα ενθουσιώδη και διαφορετικά. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να ανατραπεί. Προσοχή σε σκηνές ζήλιας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό σου δημιουργεί εντάσεις με ζητήματα του παρελθόντος. Κάποια γεγονότα σε φέρνουν στο ίδιο σημείο που είχες βρεθεί ξανά στο παρελθόν. Μπορεί να μην έχεις την ψυχραιμία να διαχειριστείς ήρεμα θέματα με οικεία πρόσωπα και οικογενειακά ζητήματα και να δημιουργούνται έτσι εντάσεις και τσακωμοί. Προσοχή σε ζημιές στο χώρο του σπιτιού. Διαχειρίσου καλύτερα τον παρορμητισμό σου που σε οδηγεί σε ξεσπάσματα. Βγες από καταστάσεις που έχουν τελειώσει ή σκέψου μια νέα δέσμευση. Απόφυγε τα αρνητικά συναισθήματα όσο και αν νιώθεις καταπιεσμένη ή μπορεί να αισθάνεσαι πως δεν σε αγαπούν, δεν σε εκτιμούν και μαζεύεις απωθημένα. Προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μειώνονται οι μετακινήσεις και οι επικοινωνίες, κάποια πράγματα παγώνουν και δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες. Αλλάζει ο τρόπος έκφρασής σου, ο τρόπος που κινείσαι και θα πρέπει το επόμενο διάστημα να συγκρατήσεις τα νευρικά λόγια σου ή τις αιφνίδιες αποφάσεις που σε οδηγούν σε λάθη. Προσοχή σε ατυχήματα, προσοχή στο ΙΧ. Εντάσεις είναι πιθανές με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς. Έχεις ανάγκη να βγεις από τη ρουτίνα, θέλεις να μάθεις διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά δεν θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί κάποιες λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος να σου στερούν τώρα την άνεση και την ασφάλεια. Τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδα παγώνουν. Μην ανοίγεσαι, μην ρισκάρεις, μην επενδύεις, μην δανείζεσαι. Συναισθηματικά, δεν έχεις αυτοπεποίθηση, νιώθεις ανασφάλεια και πιστεύεις πως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για αυτό. Επαναπροσδιόρισε τις κινήσεις σου για να νιώσεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Φρόντισε τον εαυτό σου και κάλυψε τις ανάγκες σου. Προσπάθησε να ανέβεις ψυχολογικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ