Follow us

Ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Από 26 Ιουνίου έως 26 Αυγούστου

Woman at the marina

Ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ανθρωπιστικό και ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου. Οι κινήσεις μας, οι στόχοι μας, η δράση μας επαναπροσδιορίζονται και τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά.

Ο Υδροχόος έχει να κάνει με φιλίες, εταιρείες, ομάδες, τεχνολογία. Κάποιες φιλίες θα αναζωπυρωθούν, κάποιες άλλες θα διακοπούν. Αλλαγές μπορεί να δούμε σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, σε συλλόγους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε πολιτικό επίπεδο λόγω επαναστατικότητας και ανατροπών. Αλλαγές θα υπάρξουν και στις προσωπικές σχέσεις λόγω προκλητικότητας και εγωιστικής συμπεριφοράς, σε στόχους και όνειρα, σε επιχειρηματικά σχέδια, σε ιδέες και ιδεολογίες.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Ιδιαίτερη προσοχή στις παρακάτω ημερομηνίες :

  • 5/7 : Ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη μπορεί να φέρει δυσκολίες σε συμφωνίες, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και συμβόλαια.
  • 27/7: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη μπορεί να φέρει εκρήξεις θυμού αν νιώσεις πως σε θίγουν ενώ και οι συμπεριφορές είναι πιο εγωιστικές.

    2/8: Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη φέρνει έντονα ξεσπάσματα που οδηγούν σε ρήξεις και απρόσμενα γεγονότα.

  • 8/8: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις να αποκατασταθούν.

Ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο | Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τον ανάδρομο Άρη στην καρδιά του καλοκαιριού; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης θα επηρεάσει τις φιλίες σου, τις κοινωνικές σου συναναστροφές, τους στόχους σου, τα σχέδιά σου μέσα σε μια ομάδα. Μπορεί να χρειαστεί να ρίξεις τους ρυθμούς σου και να περιορίσεις τις κινήσεις σου στους παραπάνω τομείς. Μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με φιλικά πρόσωπα ή μέσα σε ομάδες με άτομα που δουλεύεις για ένα κοινό σκοπό. Αυτό το διάστημα πρέπει να λειτουργείς πειθαρχημένα και να μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για να μην διακοπούν σχέσεις και φιλίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει την καριέρα σου και την κοινωνική σου εικόνα. Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να κρατήσεις μια σοβαρή και υπεύθυνη στάση στον επαγγελματικό τομέα. Μην βιαστείς να αρπάξεις ευκαιρίες και να ξεκινήσεις νέα σχέδια, κάνε ένα βήμα πίσω να σκεφτείς όλες τις παραμέτρους. Μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις και μην πηγαίνεις κόντρα σε ανώτερα πρόσωπα, αντίθετα φρόντισε τις σχέσεις σου μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει τους στόχους σου, τις φιλοδοξίες σου, τα όνειρά σου. Επανεξετάζεις τις ιδέες σου, τα πιστεύω σου, τις πεποιθήσεις σου, τις βαθύτερες επιθυμίες σου και βλέπεις ποια όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Δες στενά αυτό το διάστημα αν πράγματι αγωνίζεσαι για κάτι εφικτό. Νομικά θέματα, θέματα με το εξωτερικό και τις σπουδές μπορεί να συναντήσουν εμπόδια. Μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει τα κοινά οικονομικά και τα περιουσιακά σου. Αυτό το διάστημα θα επανεξετάσεις χρέη, δάνεια, ασφάλειες, εφορία αλλά και χρήματα που διαθέτεις από κοινού με σύντροφο. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπόδια, εντάσεις, διαμάχες σε αυτά τα θέματα ή μπορεί να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος στα θέματα αυτά. Προσπάθησε να τα βάλεις όλα σε μια τάξη και μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις τώρα.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Άρης στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Μπορεί να επανεξετάσεις αυτούς τους τομείς και καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή συνεργασία τώρα. Θα βγουν στην επιφάνεια παλαιότερα προβλήματα με σύντροφο ή με έναν συνεργάτη και είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις λόγω επίδειξης δύναμης και προσπάθειας ελέγχου. Ένα πάθος ή μια σχέση του παρελθόντος μπορεί να αναζωπυρωθούν. Μην παίρνεις τώρα σοβαρές αποφάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί το άγχος σου να είναι αυξημένο και οι υποχρεώσεις σου πολλές. Η καθημερινότητα μπορεί να είναι κουραστική. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κόψεις κακές συνήθειες και να προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Επαγγελματικά, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα προσπαθήσεις να τις τακτοποιήσεις οριστικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και θέματα με τα παιδιά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αναγκαστείς να συμβιβαστείς στον ερωτικό τομέα αφήνοντας στην άκρη για λίγο τα θέλω σου. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου. Να έχεις στο μυαλό σου, σε αυτή την περίπτωση, πως μπορεί να περάσεις καλά μαζί του αλλά όπως εμφανίστηκε έτσι θα εξαφανιστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, το παρελθόν. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με οικεία πρόσωπα. Καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν με ακίνητα και κληρονομικά ζητήματα. Μπορεί να κάνεις μια στροφή προς το παρελθόν σου και να νιώσεις μια νοσταλγία ή ακόμα και πόνο. Μπορεί να είσαι πιο επιθετική καθώς δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς τα συναισθήματα και τις απογοητεύσεις που έχεις βιώσει στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, σχέσεις με συγγενείς και αδέρφια. Προσπαθείς να επιβάλλεις τις ιδέες σου και να ελέγχεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό φυσικά δεν θα γίνει με ανώδυνο τρόπο καθώς θα δημιουργηθούν εντάσεις αν κάποιος διαφωνεί. Προσοχή σε συσκευές που έχουν να κάνουν με επικοινωνία αλλά και στο μεταφορικό σου μέσο. Προσοχή σε μετακινήσεις και οδήγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει τα οικονομικά σου και την αυτοεκτίμησή σου. Προσοχή στα έξοδα καθώς η τάση για σπατάλη θα είναι μεγάλη. Μην επενδύεις, μην αγοράζεις άχρηστα πράγματα. Μπορεί να σου βγουν έκτακτα έξοδα στη μέση και να δυσκολευτείς ή μπορεί να σε ενοχλήσουν άτομα στα οποία χρωστάς ή μπορεί οφειλές του παρελθόντος να βγουν ξανά στην επιφάνεια. Κάνε ένα πλάνο και βάλε τα οικονομικά σου σε τάξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζει την προσωπικότητά σου. Κάνε ένα βήμα πίσω, ρίξε τους ρυθμούς σου και δες εκ νέου τους στόχους και τις προτεραιότητές σου. Δες στενά τι πάει σωστά και τι λάθος στα σχέδιά σου και γιατί δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Είναι ένα διάστημα σκέψης και περισυλλογής, δεν είναι περίοδος δράσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Άρης σε επηρεάζει ψυχολογικά. Δώσε βάση στη διαίσθησή σου, το υποσυνείδητο, τα όνειρά σου για να μπορέσεις να χειριστείς σωστά οτιδήποτε σε απασχολεί και σε αγχώνει. Χαλάρωσε, ξεκουράσου, φρόντισε την σωματική και ψυχική σου υγεία. Μην αφήνεις το άγχος να σε οδηγεί. Παρασκηνιακές ενέργειες και κινήσεις είναι πιθανές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ