Ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Από 26 Ιουνίου έως 26 Αυγούστου

Ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ανθρωπιστικό και ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου. Οι κινήσεις μας, οι στόχοι μας, η δράση μας επαναπροσδιορίζονται και τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά.

Ο Υδροχόος έχει να κάνει με φιλίες, εταιρείες, ομάδες, τεχνολογία. Κάποιες φιλίες θα αναζωπυρωθούν, κάποιες άλλες θα διακοπούν. Αλλαγές μπορεί να δούμε σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, σε συλλόγους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε πολιτικό επίπεδο λόγω επαναστατικότητας και ανατροπών. Αλλαγές θα υπάρξουν και στις προσωπικές σχέσεις λόγω προκλητικότητας και εγωιστικής συμπεριφοράς, σε στόχους και όνειρα, σε επιχειρηματικά σχέδια, σε ιδέες και ιδεολογίες.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Ιδιαίτερη προσοχή στις παρακάτω ημερομηνίες :

  • 5/7 : Ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη μπορεί να φέρει δυσκολίες σε συμφωνίες, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και συμβόλαια.
  • 27/7: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη μπορεί να φέρει εκρήξεις θυμού αν νιώσεις πως σε θίγουν ενώ και οι συμπεριφορές είναι πιο εγωιστικές.
    2/8: Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη φέρνει έντονα ξεσπάσματα που οδηγούν σε ρήξεις και απρόσμενα γεγονότα.
  • 8/8: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις να αποκατασταθούν.

Ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο | Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τον ανάδρομο Άρη στην καρδιά του καλοκαιριού; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Ο ανάδρομος Άρης θα επηρεάσει τις φιλίες σου, τις κοινωνικές σου συναναστροφές, τους στόχους σου, τα σχέδιά σου μέσα σε μια ομάδα. Μπορεί να χρειαστεί να ρίξεις τους ρυθμούς σου και να περιορίσεις τις κινήσεις σου στους παραπάνω τομείς. Μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με φιλικά πρόσωπα ή μέσα σε ομάδες με άτομα που δουλεύεις για ένα κοινό σκοπό. Αυτό το διάστημα πρέπει να λειτουργείς πειθαρχημένα και να μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για να μην διακοπούν σχέσεις και φιλίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει την καριέρα σου και την κοινωνική σου εικόνα. Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να κρατήσεις μια σοβαρή και υπεύθυνη στάση στον επαγγελματικό τομέα. Μην βιαστείς να αρπάξεις ευκαιρίες και να ξεκινήσεις νέα σχέδια, κάνε ένα βήμα πίσω να σκεφτείς όλες τις παραμέτρους. Μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις και μην πηγαίνεις κόντρα σε ανώτερα πρόσωπα, αντίθετα φρόντισε τις σχέσεις σου μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει τους στόχους σου, τις φιλοδοξίες σου, τα όνειρά σου. Επανεξετάζεις τις ιδέες σου, τα πιστεύω σου, τις πεποιθήσεις σου, τις βαθύτερες επιθυμίες σου και βλέπεις ποια όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Δες στενά αυτό το διάστημα αν πράγματι αγωνίζεσαι για κάτι εφικτό. Νομικά θέματα, θέματα με το εξωτερικό και τις σπουδές μπορεί να συναντήσουν εμπόδια. Μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει τα κοινά οικονομικά και τα περιουσιακά σου. Αυτό το διάστημα θα επανεξετάσεις χρέη, δάνεια, ασφάλειες, εφορία αλλά και χρήματα που διαθέτεις από κοινού με σύντροφο. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπόδια, εντάσεις, διαμάχες σε αυτά τα θέματα ή μπορεί να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος στα θέματα αυτά. Προσπάθησε να τα βάλεις όλα σε μια τάξη και μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις τώρα.

ΛΕΩΝ
Ο ανάδρομος Άρης στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Μπορεί να επανεξετάσεις αυτούς τους τομείς και καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή συνεργασία τώρα. Θα βγουν στην επιφάνεια παλαιότερα προβλήματα με σύντροφο ή με έναν συνεργάτη και είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις λόγω επίδειξης δύναμης και προσπάθειας ελέγχου. Ένα πάθος ή μια σχέση του παρελθόντος μπορεί να αναζωπυρωθούν. Μην παίρνεις τώρα σοβαρές αποφάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί το άγχος σου να είναι αυξημένο και οι υποχρεώσεις σου πολλές. Η καθημερινότητα μπορεί να είναι κουραστική. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κόψεις κακές συνήθειες και να προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Επαγγελματικά, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα προσπαθήσεις να τις τακτοποιήσεις οριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες16 Ιανουαρίου 2019

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες14 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

ερωτικά ιανουαρίου
Πλανητικες Επιρροες11 Ιανουαρίου 2019

Ερωτικές εξελίξεις Ιανουαρίου | Πώς θα εξελιχθούν για κάθε ζώδιο;

Πώς θα ξεκινήσει η χρονιά στα ερωτικά σου;

Πλανητικες Επιρροες04 Ιανουαρίου 2019

Μερική ηλιακή έκλειψη Ηλίου/Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω | Πώς θα σε επηρεάσει;

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια από την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου;

Πανσέληνος στον Καρκίνο
Πλανητικες Επιρροες21 Δεκεμβρίου 2018

Πανσέληνος στον Καρκίνο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Η πανσέληνος αυτή είναι η τελευταία της χρονιάς και θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου

Πλανητικες Επιρροες14 Δεκεμβρίου 2018

Προβλέψεις 2019 | Οι γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι ετήσιες προβλέψεις για τη χρονιά που έρχεται

Best of network