Follow us

Ανάδρομος Δίας στο Ζυγό από 06/02 - 08/06

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

anadromos

Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα ως τις αρχές καλοκαιριού στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού. Έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση των θεμάτων που θα μας απασχολήσουν από τον περασμένο Νοέμβριο. Αυτήν την περίοδο θα χρειαστεί να βρούμε λύσεις σε ότι μας απασχολεί, όμως τα αποτελέσματα θα είναι ορατά το Σεπτέμβριο. Είναι ένα διάστημα ενδοσκόπησης όπου μπορεί να δοκιμαστούμε σε σχέσεις και συνεργασίες πριν απολαύσουμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας.

Προσοχή τις παρακάτω ημερομηνίες:

27/2: Η δράση μπλοκάρεται και τα σχέδια δεν προχωρούν, ξεκαθάρισε με το παρελθόν.

3/3: Αιφνίδια γεγονότα και τάσεις ανεξαρτησίας σε οτιδήποτε μας εμποδίζει να περνάμε καλά.

30/3: Εντάσεις που μας αναγκάζουν να βρούμε λύση.

5/4: Προσαρμογή στην πραγματικότητα.

12/5: Νέες ιδέες βοηθούν την προώθηση παλαιότερων σχεδίων.

17/5: Διορθωτικές κινήσεις για να επέλθει η ισορροπία.

19/5: Εντάσεις σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, ξεκαθαρίζουμε παλαιότερα ζητήματα και παίρνουμε αποφάσεις.

Από την ανάδρομη πορεία του Δία επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Θα υπάρχουν αλλαγές σχεδίων, αναβολές και καθυστερήσεις. Οι ιδέες σου δεν θα βρίσκουν ανταπόκριση και θα νιώθεις απογοήτευση. Το Μάρτιο, θα έρχεσαι σε κόντρα με τις απόψεις ατόμων από τον επαγγελματικό χώρο για κάποια σχέδια που μπορεί να μην είναι και εφαρμόσιμα. Μην πεισμώνεις και μην χρησιμοποιείς δόλιους τρόπους για να περάσει το δικό σου γιατί τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά, ειδικά τον Απρίλιο. Οι σχέσεις σου επίσης θα κινούνται σε τεντωμένο σχοινί. Εγωιστικές συμπεριφορές θα αντιμετωπίσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και το Μάιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία. Θα χρειαστεί υπομονή και ψυχραιμία για να ξεπεράσεις τις καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν. Τον Απρίλιο μπορεί να απογοητευτείς έντονα από μια σχέση ή συνεργασία. Μη δράσεις παρορμητικά λόγω ψυχολογικής φόρτισης, τα πράγματα θα επανέλθουν στην ηρεμία και οι συμπεριφορές θα αλλάξουν. Το Μάιο θα χρειαστεί να περιμένεις καθώς θα υπάρξουν κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Προσοχή στην υγεία και το υπέρμετρο άγχος. Η συμβουλή είναι να βάλεις νερό στο κρασί σου και να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις όπως έρχονται ακόμα και όταν αυτές δεν βαδίζουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει τις ερωτικές σου σχέσεις, σχέσεις με παιδιά αλλά και την δημιουργικότητά σου. Απόφυγε την υπερβολή και την υπεραισιοδοξία, τις βιαστικές κινήσεις καθώς μπορεί να μην έχεις εξετάσει τις λεπτομέρειες. Μπορεί να νιώσεις πως τα θέλω σου έρχονται σε δεύτερο πλάνο. Το Μάιο ασχολήσου με σχέδια του παρελθόντος. Χαλάρωσε και κάνε πράγματα που σου δίνουν χαρά. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί και να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις και να σκεφτείς αν θέλεις να υπάρχει στη ζωή σου. Σε καλύπτει πραγματικά;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, το παρελθόν, τους γονείς. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αλλαγές σ’αυτούς τους τομείς και θα κληθείς να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Προσοχή τον Απρίλιο σε εντάσεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις το Μάρτιο που μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον της οικογένειας ή της καριέρας. Είναι επικίνδυνες οι πλάγιες κινήσεις για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ο Μάιος εμπεριέχει ανατροπές και καθυστερήσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρχουν συγκρούσεις που προέρχονται από διαφορετικές απόψεις των μελών σχετικά με τη διαχείριση κάποιου θέματος.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει τις μετακινήσεις σου, τα ταξίδια, την επικοινωνία, τις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Μπορεί να απογοητευτείς από αλλαγές σχεδίων στα παραπάνω θέματα. Σκέψου και σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια. Άλλαξε τον τρόπο που κινείσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον ή τον τρόπο που ζητάς πράγματα το Μάιο. Επαναξιολόγησε θέματα και καταστάσεις στον οικογενειακό χώρο. Πρόσεχε τις εκφράσεις σου και τον τρόπο που εκλαμβάνουν οι άλλοι όσα λες. Προβλήματα με συγγενείς είναι πιθανά και να χρειαστεί εσύ να σκεφτείς να βρεις τη λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει τα οικονομικά σου αλλά και τις αξίες σου. Μπορεί να εμφανιστούν κάποια απρόβλεπτα έξοδα που να σχετίζονται με οικογένεια, σπίτι, ακίνητα. Προσοχή στα έξοδα και τη σπατάλη. Μη χαλάς χρήματα για να αισθανθείς καλύτερα ψυχολογικά, για να ανανεωθείς. Απόφυγε τις επενδύσεις. Το Μάιο θα κάνεις αναθεωρήσεις και θα χρειαστεί να στηρίξεις ίσως ή να προσαρμοστείς στις ανάγκες του συντρόφου σου. Μπορεί να δεχτείς κάποια πρόταση από συνεργάτη ή σύντροφο και θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις πολύ προσεχτικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει την προσωπικότητά σου, την εμφάνισή σου, τη στάση σου απέναντι στις καταστάσεις. Μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες, μεταφορικό μέσο. Εντάσεις θα υπάρχουν το Μάρτιο με σύντροφο ή συνεργάτες και θα απογοητευτείς. Χρειάζεσαι μια αλλαγή, μια ανανέωση, θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή, και ο σύντροφός σου το ίδιο και αυτό μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες της σχέσης. Κάνε υπομονή τον Απρίλιο καθώς κάποιες κινήσεις σου σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο δεν θα έχουν την κατάλληλη ανταπόκριση και θα προβληματιστείς. Μη βιάζεσαι να φέρεις την αλλαγή καθώς υπάρχουν μπλοκαρίσματα ή ελεγκτικές κινήσεις μέσα από τον οικογενειακό χώρο που δεν μπορείς να αποφύγεις. Ο Μάιος είναι πιο βοηθητικός. Οι απόψεις αλλάζουν, αναλαμβάνεις δράση, προσαρμόζεσαι σε μια άλλη καθημερινότητα. Περιόρισε το άγχος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει το υποσυνείδητο, έχει να κάνει με τους φόβους που έχεις ή κρύβεις, τους εχθρούς, τα μυστικά πράγματα. Αυτήν την περίοδο θα χρειαστεί να δουλέψεις με αυτά για να πας παρακάτω. Ο Μάρτιος κρύβει κούραση και εντάσεις. Μείωσε τους ρυθμούς σου για να αποφύγεις μια υπερκόπωση, χρειάζεσαι ξεκούραση. Ο Απρίλιος είναι εξίσου κουραστικός και δεν σου δίνει τα αποτελέσματα που θα ήθελες. Μην χρησιμοποιείς πλάγιους τρόπους για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Άσε τα πράγματα να προχωρήσουν από μόνα τους. Βάλε νερό στο κρασί σου και πρόσεχε την υγεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Δίας έχει να κάνει με φιλίες, ομάδες, σχέδια, φιλοδοξίες. Είναι μια περίοδος που θα δεις στενά τα λάθη σου και θα κάνεις διορθωτικές κινήσεις στα σχέδιά σου. Μπορεί να κουραστείς και να απογοητευτείς, όμως θα ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και θα δεις κατάματα την πραγματικότητα. Το Μάιο θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια ισορροπία σε θέματα του παρελθόντος, προσωπικά ή επαγγελματικά. Θα προσπαθείς να καλύψεις τις ανάγκες των άλλων πιο πολύ από τις δικές σου. Θα μπερδευτείς στο χειρισμό καταστάσεων. Θα αναλάβεις τις ευθύνες σου και θα κατανοήσεις πως δεν μπορείς να βασίζεσαι πάντα σε φίλους ή άλλα πρόσωπα καθώς οι άνθρωποι αλλάζουν και δεν γίνεται να συμφωνούν απόλυτα μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Δίας έχει να κάνει με την καριέρα σου και τη θέση σου στην κοινωνία. Παρουσιάζονται καθυστερήσεις και εμπόδια που οφείλονται σε αλλαγές σχεδίων. Οι ιδέες σου δεν είναι εφαρμόσιμες. Το Μάρτιο μπορεί να υπάρξουν εντάσεις για θέματα ακινήτων ή επενδύσεων. Ανατρεπτικά θα είναι τα γεγονότα και θα χρειαστεί να τα επιλύσεις. Οι καταστάσεις θα τακτοποιηθούν το Σεπτέμβριο. Πρόσεχε τις κινήσεις σου, δούλευε και τις λεπτομέρειες Απρίλιο και Μάιο. Η δημοτικότητά σου ή η υποστήριξη στο χώρο εργασίας σου πέφτουν. Απογοητεύσεις μπορεί να υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει τους στόχους σου, τις φιλοδοξίες σου, τα όνειρά σου, θέματα εκπαίδευσης ή νομικά. Κάποια εμπόδια θα σε βοηθήσουν να δεις βαθύτερα τις καταστάσεις. Το Μάιο θα διορθώσεις τα λάθη σου και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί τα σχέδιά σου να καθυστερούν να εξελιχτούν, όμως αυτό γίνεται για να μπορέσεις να επεξεργαστείς κάθε λεπτομέρεια. Πρόσεχε τις επενδύσεις που κάνεις γιατί μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο φαίνονται. Είναι καλή περίοδος για να σχεδιάσεις το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη και οφειλές προς τρίτους. Η εύνοια και η στήριξη που έχεις από ανώτερα πρόσωπα ή άτομα κλειδιά στον επαγγελματικό χώρο θα μειωθεί. Η ανάγκη σου επίσης να έρθεις σε πιο στενή επαφή με το σύντροφό σου μπορεί να μην είναι εφικτή από την πλευρά του και να απογοητευτείς. Τον Απρίλιο θα χρειαστεί να προσαρμοστείς γιατί τίποτα από όλα όσα συμβαίνουν δεν θα είναι στο χέρι σου. Ο Μάιος θα είναι εξίσου δύσκολος και θα χρειαστεί την υπομονή σου. Οικονομικά και επαγγελματικά βρίσκονται σε ύφεση και θα πρέπει να παλέψεις με ότι διαθέτεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ