Ανάδρομος Ερμής από 17/11 έως 5/12: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

(Από 17-30/11 στον Τοξότη και από 1-5/12 στον Σκορπιό)

Ανάδρομος Ερμής από 17/11 έως 5/12: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης και του τρόπου σκέψης, της ικανότητας του λόγου, προφορικού και γραπτού γυρνάει φαινομενικά ανάδρομος, αρχικά στο ζώδιο του Τοξότη και στη συνέχεια στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι σε αδυναμία, δεν είναι αντικειμενικός, είναι φανατικός στο λόγο και κουτοπόνηρος. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο επικοινωνίας μας καθώς ελλοχεύουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στις μετακινήσεις μας καθώς μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις. Κάποια σχέδια, κάποιοι στόχοι ή πεποιθήσεις μας μπορεί να αναθεωρηθούν. Τσεκάρουμε τα πάντα διπλά αν θέλουμε να ταξιδέψουμε. Προσοχή επίσης σε έγγραφα, συμφωνίες, συμβόλαια, μεταφορικό μέσο, συσκευές. Μπερδέματα, συγχύσεις, πλάνες, αυταπάτες είναι στη σκηνή.

Πράγματα που μας υπόσχονται μπορεί να μην τηρηθούν. Είναι καλό διάστημα να κάνουμε έναν απολογισμό, μια ενδοσκόπηση ή ακόμα και να επικοινωνήσουμε με άτομα από το παρελθόν. Μέχρι το τέλος του μήνα, προσοχή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Καβγάδες, νευρικότητα και καθυστερήσεις θα προκαλούνται από αναβολές.

Στη συνέχεια, τις 5 πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου περνάει ανάδρομος στο Σκορπιό.

Ο Ερμής στο Σκορπιό είναι απαισιόδοξος, καχύποπτος, κρυψίνους, μελαγχολικός, βαθυστόχαστος, διεισδυτικός, εμμονικός, αναλυτικός, καυστικός, σεναριογράφος. Αυτό το διάστημα θα είναι ιδιαίτερα καλό για έναν εσωτερικό απολογισμό που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε πληγές του παρελθόντος. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Σχέσεις από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από τον ανάδρομο Ερμή; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη αλλάζει η κοσμοθεωρία σου. Μπορεί να επανεξετάσεις σχέδια που αφορούν το εξωτερικό ή νέα ανοίγματα. Προσοχή σε ταξίδια, θα χρειαστεί λεπτομερής οργάνωση. Τσεκάρεις διπλά και τριπλά. Συμφωνίες, εκπαίδευση, νομικές υποθέσεις θα χρειαστούν προσοχή. Να στηρίζεσαι μόνο σε ρεαλιστικά πλάνα. Συναντήσεις με πρόσωπα που μένουν μακριά είναι πιθανές.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα πρέπει να ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, υποχρεώσεις, τράπεζες, ασφάλειες που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν ή μπορεί να εμφανιστούν από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, τράπεζες. Μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα από το παρελθόν ή να πάρεις χρήματα από κάποια νομική υπόθεση ή να επαναδιαπραγματευτείς ένα δάνειο. Μπορεί να επανεξετάσεις το κοινό ταμείο ή τα εισοδήματα του συντρόφου σου. Μπορεί επίσης να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν ή να ασχοληθείς με ψυχολογικά σου θέματα. Κάποιοι φόβοι σου μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο το Δεκέμβριο θα κάνεις αναθεωρήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Μια επανασύνδεση είναι πιθανή. Σχέδια και συνεργασίες του παρελθόντος σου χτυπούν ξανά την πόρτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο μπορεί να επιστρέψει ένας σύντροφος από το παρελθόν με τον οποίο υπάρχουν ακόμα ανοιχτοί λογαριασμοί και τώρα καλείσαι να τους κλείσεις οριστικά. Αναθεωρήσεις θα κάνεις στις σχέσεις σου καθώς φαίνεται να αλλάζουν οι πεποιθήσεις σου. Ανακατατάξεις μπορεί να γίνουν και στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να συνεργαστείς και με άτομα από το παρελθόν. Έχεις ανάγκη να ανανεωθείς. Προσοχή σε κόντρες, παρανοήσεις, συγχύσεις. Τα πράγματα δεν προχωράνε γρήγορα.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα αλλά και σε εργασιακά ζητήματα. Ενοχλήσεις στην υγεία σου μπορεί να έχεις από προβλήματα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη θα υπάρξουν αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να αναλάβεις ένα νέο ρόλο ή να κάνεις μια νέα συνεργασία ή να αλλάξεις εργασία και επαγγελματική έδρα. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές και οι εκκρεμότητες επίσης. Μπορεί να σε απασχολήσουν και θέματα υγείας που προέρχονται από το παρελθόν. Ασχολήσου με την φυσική σου κατάσταση και τη διατροφή σου και κόψε κακές συνήθειες. Ξεκίνα γυμναστική και άλλαξε το καθημερινό σου πρόγραμμα.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να υπάρξουν επικοινωνίες με ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν ή μπορεί να αναπολείς παρελθοντικές ερωτικές σχέσεις. Μια επανασύνδεση είναι πιθανή. Παλαιότερα δημιουργικά σχέδια επιστρέφουν στο μυαλό σου ή μπορεί και θέματα του παρελθόντος που αφορούν τα παιδιά σου.

ΛΕΩΝ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη ασχολείσαι με αγαπημένα πρόσωπα. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου σε σημαντικά πράγματα. Μπορεί να έρθεις σε επικοινωνία με κάποιο παλιό σύντροφό σου ή να έρθεις πιο κοντά με άτομο από το παρελθόν. Δώσε σημασία στα λόγια σου, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα κατανοητή. Έμπνευση και δημιουργικότητα δεν είναι στα ύψη. Μπορεί να θέλεις να υλοποιήσεις ιδέες του παρελθόντος. Ασυμφωνίες με σύντροφο ή παιδιά είναι πιθανές. Προσπάθησε να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα πρέπει να προσέξεις ζημιές στο σπίτι, καβγάδες με τα άτομα που συμβιώνεις. Μην βάζεις στη μέση παλιές καταστάσεις που σε φθείρουν. Θέματα του παρελθόντος με οικογένεια, σπίτι, ακίνητα έρχονται ξανά στην επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη θα σε απασχολήσουν το σπίτι, η οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες επιδιορθώσεις ή επισκευές ή να κάνεις μια μετακόμιση ή να κάνεις αλλαγές στο χώρο που μένεις. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και κόντρες με οικεία πρόσωπα. Προσπάθησε να είσαι κατανοητή. Κάποιο οικείο πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά σου. Μπορεί πάλι να επισκεφτείς το πατρικό σου ή τα πάτρια εδάφη αν μένεις στο εξωτερικό. Μπορεί πάλι να κάνεις έναν απολογισμό της κατάστασής σου. Προσοχή σε ηλεκτρολογικές συσκευές.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό πρέπει να προσέξεις πως εκφράζεσαι και επικοινωνείς. Προσοχή στην οδήγηση καθώς και στο αυτοκίνητό σου. Επικοινωνίες με άτομα από το παρελθόν ή συγγενείς και αδέρφια είναι πιθανές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network