Follow us

Ανάδρομος Ερμής από 17 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Στους Ιχθύες από 17/2 έως 3/3 και στον Υδροχόο από 4/3 έως 9/3.

ζώδια

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης του ανθρώπου, ο πλανήτης των διανοητικών λειτουργιών, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων, των ταξιδιών γυρνάει σε ανάδρομη πορεία αρχικά στο ζώδιο των Ιχθύων και μετά στον Υδροχόο.

Ο Ερμής στους Ιχθύες είναι σε αδυναμία, αγαπά το ψέμα, τις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις. Είναι όμως καλλιτεχνικός, με φαντασία και διαίσθηση, μπερδεύει τη φαντασία με την πραγματικότητα. Δίνει εσωστρέφεια, μοναχικότητα και δεν βοηθάει το μυαλό να συγκεντρωθεί και να εκδηλώσει τις ιδέες και τα συναισθήματά του.

Αντίθετα, ο Ερμής στον Υδροχόο είναι στην έξαρσή του, είναι ευφυής και πρωτοποριακός, αγαπά τον προκλητικό λόγο και την επικοινωνία με το διαδίκτυο.

Ο ανάδρομος Ερμής μας γυρνάει σε ζητήματα του παρελθόντος και δεν έχουμε ξεκάθαρη την εικόνα των καταστάσεων, δεν μπορούμε να εκφράσουμε πραγματικά αυτά που νιώθουμε, όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή μας και τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα για να βρούμε την ψυχική μας ισορροπία. Μπορούμε αυτό το διάστημα να κάνουμε μια ενδοσκόπηση, να δούμε εις βάθος θέματα από το παρελθόν που μας πληγώνουν και να βρούμε λύσεις που μας απελευθερώνουν. Δεν είναι καλό διάστημα για σημαντικές αποφάσεις, χρειάζεται υπομονή και σύνεση. Η επικοινωνία θα είναι ασαφής και χαοτική. Η εξάρτηση από τα συναισθήματα μπορεί να αποδειχθεί ολέθρια.

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες μπορείς να κάνεις μια ενδοσκόπηση, να σκεφτείς την πορεία σου και τα βήματα που θα κάνεις για να οδηγηθείς στην επιτυχία. Χρησιμοποίησε τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει, κάνε μια ανάλυση της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής και δες εκ νέου τις συμπεριφορές σου. Είσαι εσωστρεφής και μοναχική αυτό το διάστημα, μπορεί να έχεις κάποιους φόβους μέσα σου. Πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία δεν έχουν κλείσει κύκλοι μπορεί να επιστρέψουν, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Ασχολήσου με την τέχνη και την μουσική για να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου. Ένα παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο είναι πιθανό, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα σε απογοητεύσουν.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα επανεξετάσεις τους στόχους σου και τις φιλίες σου ή τη θέση σου σε ομάδες και εταιρείες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες θα έρθεις σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που ίσως να έχεις να δεις καιρό. Επανεξετάζεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Ασχολήσου με θέματα του παρελθόντος και μην ξεκινάς νέες καταστάσεις. Μπορεί να έχεις καθυστέρηση αυτό το διάστημα σε συλλογικές προσπάθειες ή μπορεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα με φιλίες ή ομάδες. Μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία με φίλους ή μπορεί να πρέπει να ξαναδείς κάποιους στόχους και όνειρά σου ή ποιοι φίλοι μπορούν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια. Πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα ασχοληθείς με την καριέρα, τους στόχους και τα λάθη σου ή μπορεί να προκύψουν θέματα ή συνεργασίες από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες θα δεις κάποια λάθη σου στη δουλειά, θα ξαναδείς τους στόχους σου. Αν είσαι άνεργη, μπορεί να λάβεις κάποια ειδοποίηση από κάπου όπου έχεις αφήσει βιογραφικό. Σχέδια και επαγγελματικές συζητήσεις μπλοκάρουν, μπορεί να υπάρχουν διαμάχες με ανώτερα πρόσωπα ή ασυνεννοησία. Σκέψου αν αυτά που κάνεις σε καλύπτουν και τι θα πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τα όνειρά σου. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, υπάρχουν εντάσεις και εκνευρισμός και τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να αλλάξεις στάση ζωής ή μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με σπουδές, εξωτερικό, ταξίδια, νομικά θέματα. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με συγγενικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες αλλάζει η νοοτροπία σου στη ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις σπουδές και σεμινάρια που έχεις αφήσει στη μέση ή μπορεί να έχεις προβλήματα με ταξίδια και εξωτερικό. Οργάνωσέ τα με τον καλύτερο τρόπο υπολογίζοντας καθυστερήσεις και αναβολές. Η επικοινωνία δεν είναι καλή, κυριαρχεί ασυνεννοησία, προσοχή σε διαφωνίες με συγγενείς. Θα πρέπει να εκφράζεσαι με σαφήνεια, να είσαι ξεκάθαρη και συγκεντρωμένη για να αποφύγεις παρεξηγήσεις, εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Μπορεί να προκύψουν νομικά ζητήματα.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να είσαι πιο εσωστρεφής και να βγουν στην επιφάνεια φόβοι και απωθημένοι. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και επενδύσεις.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια οικονομικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Μπορεί να είναι επενδύσεις, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά. Μπορεί αυτό το διάστημα να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν με τον οποίο δεν έχει κλείσει ο κύκλος. Αν είσαι μόνη, θα νιώσεις μεγάλη οικειότητα με έναν νέο έρωτα. Μπορεί επίσης αυτό το διάστημα να είσαι πιο εσωστρεφής και να βγουν στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες, απωθημένα. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα γιατί μπορεί να είναι λάθος. Απόφυγε τη ζήλια και την κτητικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο προσπάθησε να αποφύγεις παρεξηγήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Μπορεί να επιστρέψουν σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο προσπάθησε να αποφύγεις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου. Μπορεί αυτό το διάστημα να σκεφτείς αν οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο σε καλύπτουν, αν καλύπτονται οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου, τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να θέλουν να μπουν στη ζωή σου, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Μπορεί να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για να γίνουν αλλαγές στη σχέση σας. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα, ολοκλήρωσε θέματα από το παρελθόν.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου ή μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αναβολές στην εργασία σου. Δες στενά προβλήματα υγείας που μπορεί να έχεις παραμελήσει.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία, υγεία. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στον τρόπο ζωής σου ή μπορεί να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις στην εργασία σου. Μπορείς αυτό το διάστημα να ασχοληθείς με την διατροφή σου και την υγεία σου, αν υπάρχουν προβλήματα που τα έχεις παραμελήσει. Καθυστερήσεις και αναβολές σε εργασία και καθημερινότητα μπορεί να σε αγχώσουν και να σε νευριάσουν. Δες τι είναι αυτό που δεν σε ικανοποιεί και κάνε ένα βήμα μπροστά. Προσοχή σε νέα ξεκινήματα που μπορεί να αποδειχθούν λανθασμένα.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο επανεξετάζεις θέματα ερωτικά, δημιουργικά σχέδια ή θέματα με τα παιδιά σου. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες θα σου δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το σύντροφό σου και τα παιδιά σου. Θα μπορείς να δεις και να τελειοποιήσεις δημιουργικά σχέδια. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που θα κρατήσει στο χρόνο. Μπορεί αυτό το διάστημα να κάνεις μια ενδοσκόπηση για την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να αναρωτηθείς κατά πόσο το ταίρι σου καλύπτει τις ανάγκες σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να σε προβληματίσουν. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, σκέψου καλά τι θέλεις και πως θα το κατακτήσεις. Νέα ξεκινήματα μπορεί να μην αποδώσουν στο μέγιστο.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες επηρεάζονται σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί κάποια προβλήματα να σε ρίξουν ψυχολογικά ή μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία με οικεία πρόσωπα. Αντιπαραθέσεις είναι πιθανές. Προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου κάποια γεγονότα που θα σου δείξουν το δρόμο, πως θα κινηθείς. Είναι καλό διάστημα για να κάνεις επιδιορθώσεις στο σπίτι σου ή για να αποκαταστήσεις σχέσεις με οικεία πρόσωπα αν είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα ασχοληθείς με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες για θέματα του παρελθόντος. Οργάνωσε σωστά μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες θα ασχοληθείς με το στενό σου περιβάλλον, αδέρφια, γείτονες, συγγενείς. Προσοχή σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Προσοχή επίσης σε εκδρομές και κοντινά ταξίδια, θα πρέπει να τα έχεις οργανώσει τέλεια καθώς καθυστερήσεις και αναβολές είναι πιθανές. Προσοχή σε μετακινήσεις και ΙΧ. Η επικοινωνία δεν είναι καλή, προσοχή σε χαρτιά και έγγραφα. Πρόσεχε πως εκφράζεσαι καθώς κυριαρχεί ασυνεννοησία. Σκέψου αυτό το διάστημα τι θέλεις και πως μπορείς να το διεκδικήσεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα προκύψουν οικονομικά ζητήματα. Δες πως μπορεί να τα βελτιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου και θα πρέπει να δεις τα λάθη σου όσον αφορά την διαχείριση. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις περικοπές στα έξοδα, να βάλεις ένα πρόγραμμα. Αν σου χρωστούν χρήματα, μπορεί τώρα να επιστραφούν. Δες πως θα χειριστείς οικονομικές υποθέσεις και πως θα αυξήσεις τα έσοδά σου. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να πρέπει να κλείσεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, θα έρθεις αντιμέτωπη με προσωπικά ζητήματα. Μπορεί να αλλάξεις τη φιλοσοφία σου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και μετακινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να αλλάξει η συμπεριφορά σου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και υπογραφές εγγράφων, μπορεί να υπάρχουν παγίδες. Ασχολήσου με ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και θα πρέπει να κλείσουν. Μια σχέση μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου. Είσαι σε μια περίοδο προσωπικής αναζήτησης και εσωστρέφειας. Σκέψου τι θέλεις, τι σου λείπει για να νιώσεις καλύτερα. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, υπάρχει ασυνεννοησία και διάθεση για παρεξηγήσεις και αυτά μπορεί να λειτουργήσουν εκρηκτικά για τις σχέσεις σου. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα κάνεις μια ανασκόπηση της πορείας σου. Χάραξε την πορεία σου σκεπτόμενη τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει από το παρελθόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ