Follow us

Ανάδρομος Ερμής: Από τις 5 μέχρι τις 25 Ιανουαρίου. Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια;

Πώς θα μας επηρεάσει ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2016;

slide-zodia

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο στις 5-8/1 και στον Αιγόκερω στις 9/25-1. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω κάνουμε μια επιστροφή στο παρελθόν και επανεξετάζουμε τους στόχους μας. Σκεφτόμαστε έντονα τον τομέα της καριέρας μας και μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση. Θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή καθώς δεν θα μπορούμε εύκολα να οργανωθούμε, θα υπάρχει μια στασιμότητα. Ένας φόβος για το αντικείμενο της εργασίας μας είναι πιθανός ενώ μπορεί να πρέπει να δουλέψουμε και πιο σκληρά. Ας κάνουμε καλύτερα έναν απολογισμό, τι καταφέραμε ως τώρα, τι χάσαμε. Ας βάλουμε αυτό το διάστημα τις βάσεις για την πορεία μας και ας κλείσουμε δουλειές του παρελθόντος. Νέα ξεκινήματα είναι απαγορευτικά.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει προβλήματα σε συζητήσεις και μετακινήσεις, καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια και δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα κύρους. Προσοχή σε διαπραγματεύσεις και νέα ξεκινήματα. Μια διαμάχη με συνεργάτες για ζητήματα του παρελθόντος είναι πιθανή και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Σκέψου την πορεία της καριέρας σου και μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις. Σχέδια με φίλους ή ομάδες ως τις 8 παγώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τις 8, υποσχέσεις και σχέδια δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Όσο αισιόδοξη και αν είσαι, θα υποστείς καθυστερήσεις και εμπόδια. Κάνε υπομονή! Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω,νομικά θέματα και ταξίδια προχωρούν με πολύ καλό προγραμματισμό αν και το πιο πιθανό είναι να αναβληθούν. Μην υπογράφεις σημαντικά έγγραφα και μην ξεκινάς τώρα μια νέα εκπαίδευση. Τελείωνε με πράγματα παρελθοντικά που έχεις αφήσει στη μέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως τις 8, επιχειρηματικά σχέδια, ταξίδια, σπουδές βρίσκονται στον αέρα. Κατόπιν, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σου ζητά να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές με δημόσιο και τράπεζες. Η επικοινωνία δυσκολεύει και μπορεί να γίνουν λάθη με οικονομικά, φορολογικά ή κληρονομικά και να πληγούν οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Ζητήματα με χρέη, δάνεια, ασφάλειες καθυστερούν ή ανατρέπονται. Απόφυγε νέες επενδύσεις. Αν περίμενες χρήματα, θα καθυστερήσουν. Ζητήματα επίσης εμπιστοσύνης μπορεί να προκύψουν ίσως με τον αγαπημένο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως τις 8, κάποια σχέδια που αφορούν τα οικονομικά σου μένουν στη μέση. Κατόπιν, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω, φέρνει ασυννενοησία και παρανοήσεις σε συζητήσεις σχετικές με την προσωπική σου ζωή. Δύσκολα θα καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή με σύντροφο ή συνεργάτες καθώς σκέψεις και επιθυμίες μπερδεύονται. Νέες σχέσεις δεν εξελίσσονται γρήγορα. Μην παίρνεις τώρα σημαντικές αποφάσεις καθώς η κρίση σου δεν θα είναι σωστή. Κλείσε καλύτερα ζητήματα του παρελθόντος. Πιθανή επίσης η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Ως τις 8, αποφάσεις που αφορούν το κοινό μέλλον με σύντροφο ή συνεργάτες παγώνουν. Στη συνέχεια, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες στη δουλειά που κρύβουν όμως παγίδες. Δεν μπορείς αυτή τη στιγμή να σκεφτείς πρακτικά. Είναι απαγορευτικό το διάστημα για σοβαρές αποφάσεις. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην υπογράφεις σημαντικά έγγραφα ή συμβόλαια. Είναι εύκολο να παρερμηνεύσεις λόγια και καταστάσεις με συναδέλφους. Ανακατατάξεις ευθυνών ή αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα σε αποσυντονίζουν. Σκέψου καλύτερα τι αλλαγές θα μπορούσες να κάνεις στην εργασία σου για να είσαι πιο ικανοποιημένη. Παρελθοντικά προβλήματα υγείας ίσως σε ξαναεπισκεφτούν ή μπορεί να βρεις τη θεραπεία γι’ αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως τις 8, η επικοινωνία με πρόσωπα του εργασιακού χώρου θα είναι δύσκολη. Κατόπιν, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει καθυστερήσεις, τα μηνήματα δεν φτάνουν το στόχο τους και δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Μπορεί να δημιουργηθούν παρανοήσεις με τον αγαπημένο σου ή και τα παιδιά σου. Κάνε μια επαναξιολόγηση της σχέσης σου και μην επιβάλλεσαι. Μια επιστροφή προσώπου από το παρελθόν είναι πιθανή. Μην πάρεις αποφάσεις πριν σκεφτείς αν αξίζει να ξαναμπεί στη ζωή σου. Νέα δημιουργικές δραστηριότητες δεν ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Ως τις 8, τα σχέδιά σου μπαίνουν στην αναμονή όσο αισιόδοξη και αν είσαι. Στη συνέχεια, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σου ζητά να κάνεις υπομονή σε συζητήσεις καθώς υπάρχουν παρεξηγήσεις με οικογενειακά πρόσωπα και αναβολές σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη σε όσα λες. Παλιά ζητήματα με σπίτι και οικογένεια επιστρέφουν και σε αγχώνουν. Μην παραμελείς αγαπημένα πρόσωπα. Ανακαίνιση ή αγοραπωλησίες δεν ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ως τις 8, συζητήσεις και αποφάσεις που αφορούν την οικογενειακή ζωή καθυστερούν. Στη συνέχεια, με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, πρόσεχε την επικοινωνία με το περιβάλλον σου. Οργανώσου καθώς μπορεί να επικρατεί μια σύγχυση, μια ανασφάλεια. Αναβολές και καθυστερήσεις μπορεί να υπάρχουν σε ταξίδια ή μηνύματα. Απόφυγε νέες συμφωνίες και υπογραφές. Ο τρόπος επικοινωνίας σου δεν θα είναι κατανοητός στους γύρω σου. Ενδεχομένως ξεχνάς πράγματα ενώ δεν βλέπεις και ξεκάθαρα. Πήγαινε σε μέρη που είχες επισκεφτεί και στο παρελθόν ή επικοινώνησε με αδέρφια και συγγενείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως τις 8, προσοχή με γείτονες, φίλους,συγγενείς, κοντινά πρόσωπα καθώς μια κουβέντα μπορεί να οδηγήσει σε παρεξήγηση. Στη συνέχεια, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει εμπλοκές σε οικονομικά θέματα. Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να προωθήσεις θέματα ούτε να κάνεις συναλλαγές. Έκτακτα έξοδα είναι πιθανά. Απόφυγε νέες οικονομικές συμφωνίες καθώς οι ιδέες σου θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν. Μην δανείζεις γιατί δεν θα λάβεις. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμμότητες του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως τις 8, μην συζητάς οικονομικά θέματα καθώς το διάστημ α είναι ακατάλληλο για αγορές και επενδύσεις. Στη συνέχεια, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου παγώνει φιλόδοξα σχέδια και συζητήσεις για αλλαγές. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα περιπλέκονται, άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουν. Τα λόγια σου παρεξηγούνται, κυριαρχεί ασάφεια. Μην παίρνεις τώρα σημαντικές αποφάσεις γιατί η κρίση σου δεν θα είναι σωστή. Μπορεί να μπερδευτείς από κάποιες συμπεριφορές ή κάποιες συναντήσεις να ακυρωθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, κάποιες συζητήσεις καθυστερούν ή αναβάλλονται. Στη συνέχεια, περνώντας στον Αιγόκερω, κυριαρχούν το παρασκήνιο, οι μυστικές συζητήσεις και επαφές που κρύβουν παγίδες και παρεξηγήσεις. Πρόσεξε σε ποιους εμπιστεύεσαι μυστικά καθώς θα υπάρχει σύγχυση. Μην υπογράφεις συμβόλαια ή συμφωνίες. Κάνε τον απολογισμό σου, μπορεί και να είσαι λίγο απόμακρη αυτό το διάστημα. Θα αναζητάς τη μοναξιά και οι άλλοι δεν θα σε καταλαβαίνουν. Μην επιστρέφεις σε άτομα από το παρελθόν αν δεν ελέγξεις τις προθέσεις τους. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα σε στόχους και όνειρα ή πρόσωπα που ρουφάνε την ενέργειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ως τις 8, κυριαρχούν παρασκήνιο και παρεξηγήσεις. Στη συνέχεια, πρόσεχε παρανοήσεις με φιλικά πρόσωπα. Ακόμα και μια καλοπροαίρετη κουβέντα μπορεί να παρεξηγηθεί. Μην θίγεις θέματα φιλικών σχέσεων καθώς μια απομάκρυνση είναι πιθανή. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος μπορεί να εμφανιστούν και να σε μπερδέψουν. Απόφυγε τις σκληρές κουβέντες. Δες αν κάποιες φιλίες, ομάδες ή στόχοι ανταποκρίνονται στα ιδανικά σου. Φιλίες από το παρελθόν μπορεί επίσης να επανεμφανιστούν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ