Follow us

Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό από 31 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια;

Πως επηρεάζονται τα ζώδια με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ζώδια

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, του τρόπου σκέψης και της αντίληψης, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, των διαπραγματεύσεων, του εμπορίου γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό.

Ο Ερμής στο Σκορπιό είναι καχύποπτος, απαισιόδοξος, μελαγχολικός, βαθυστόχαστος, εμμονικός, αναλυτικός, καυστικός, έξυπνος.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα βρούμε την κρυμμένη δύναμή μας, θα διερευνήσουμε εσωτερικά τον εαυτό μας, τις σκέψεις μας, τον τρόπο που βλέπουμε τις καταστάσεις. Μπορεί κάποιες ανασφάλειες να μην μας αφήνουν να δούμε την αλήθεια, να είμαστε καχύποπτοι και δύσπιστοι απέναντι στους άλλους. Τι είναι αυτό που μας δένει συναισθηματικά με τους άλλους. Είναι ένα καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με ερωτικά και οικονομικά θέματα, να αποφύγουμε συμφωνίες, δεσμεύσεις, αγοραπωλησίες, υπογραφές συμβολαίων. Καλό θα ήταν να προσέχουμε τα λόγια μας για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα ασχοληθείς με ερωτικά και οικονομικά θέματα. Μπορείς αυτό το διάστημα να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, να ρυθμίσεις χρέη και δάνεια για να τα αποπληρώσεις πιο εύκολα, να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή μπορεί αντίθετα να λάβεις ποσά που σου οφείλουν. Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές είναι στο πρόγραμμα. Ερωτικά, μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να σου χτυπήσει ξανά την πόρτα. Το σεξ είναι κάτι που θα σε απασχολήσει. Ζήλια και κτητικότητα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Δες καλύτερα τις ανάγκες σου και αυτές του συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείς αυτό το διάστημα να συζητήσεις τις διαφορές και τις διαφωνίες με το ταίρι σου σε ήρεμους τόνους, να λύσεις προβλήματα που εκκρεμούν. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξανά ή μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση που θα έχει καρμικό χαρακτήρα και θα εξελιχθεί. Βρες νέους τρόπους επικοινωνίας με τους άλλους, μην κολλάς στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία, υγεία. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και να διαμορφωθεί μια νέα καθημερινότητα. Το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο με υποχρεώσεις και θα πρέπει να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Κλείσε εκκρεμότητες στην εργασία σου και πρόσεχε τα λάθη και τις παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Πρόσεχε τα λόγια σου και μην μπερδεύεις τις καταστάσεις. Ασχολήσου με την υγεία σου αλλά μην ξεκινήσεις δίαιτα και γυμναστική καθώς δεν θα έχεις καλά αποτελέσματα τώρα. Μπορεί να επιστρέψεις σε μια δουλειά από το παρελθόν ή να συναντήσεις παλιούς συναδέλφους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα επανεκτιμήσεις τη σχέση με το ταίρι σου και τα παιδιά σου. Μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, να ξαναζήσεις τον έρωτά σου, να αναζωπυρώσεις το πάθος και να βάλεις γερές βάσεις για το μέλλον στην ερωτική σου ζωή. Ένας νέος έρωτας που θα σε γοητέψει μπορεί να έρθει στη ζωή σου ή μπορεί να εμφανιστεί ένας παλιός έρωτας. Κάποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις με τα παιδιά σου. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας μπορεί να δεις παλιούς πελάτες να επιστρέφουν. Καλλιτεχνικά σχέδια ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να αναπολήσεις κάποιες στιγμές από το παρελθόν ή μπορεί να εμφανιστεί κάποιο άτομο από το παρελθόν ή μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανάγκες από το παρελθόν ή μπορεί να ακούσεις νέα από πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Παλιά οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν τη λύση τους. Μπορεί να ασχοληθείς με το χώρο σου, το σπίτι σου και να κάνεις αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό έρχεσαι πιο κοντά με συγγενείς, αδέρφια και γείτονες και λύνεις τις διαφορές. Προσοχή στην επικοινωνία, στη συμπεριφορά σου, στα μηνύματα που στέλνεις καθώς είναι εύκολο αυτό το διάστημα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Άλλα θες να πεις και αλλιώς τα λες, έχεις ιδέες αλλά δεν μπορείς να τις κάνεις πράξη. Προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να δοθεί μια λανθασμένη εντύπωση. Αν προγραμματίζεις κοντινά ταξίδια, δες τα πάντα λεπτομερώς. Προσοχή σε σημαντικά έγγραφα και μετακινήσεις. Τσέκαρε το μεταφορικό σου μέσο. Μπορεί να δεις άτομα από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτό το διάστημα να δεις πώς θα τα βελτιώσεις, να κάνεις ένα καλύτερο budget, να κόψεις κάποια περιττά έξοδα για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Βρες νέες ιδέες για να βγάλεις περισσότερα χρήματα, κάνε συζητήσεις για οικονομικά θέματα του παρελθόντος, βρες νέους τρόπους διαχείρισης οικονομικών πόρων. Διαχειρίσου σωστά την οικονομική σου κατάσταση. Σε απασχολεί τώρα η συναισθηματική σου ασφάλεια. Μπορεί να επιδιώξεις μια πιο στενή σχέση με το ταίρι σου ή να ενδώσεις σε κάτι που σε περιτριγυρίζει. Μπορεί να συναντήσεις κάποια εμπόδια στη δημιουργία μιας νέας σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, μπορεί να αλλάξεις συμπεριφορά και τρόπο σκέψης. Θα ξαναδείς τους στόχους και τις επιθυμίες σου αλλά δεν μπορείς τώρα να κάνεις ριζικές αλλαγές γιατί δεν θα έχεις το σωστό αποτέλεσμα. Κάνε διορθωτικές κινήσεις, λύσε ζητήματα που εκκρεμούν και απόφυγε νέα ξεκινήματα, τελείωνε με παλιές εργασίες και εκκρεμότητες. Εξέτασε διπλά τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Ένας νέος έρωτας αυτό το διάστημα θα είναι το πεπρωμένο σου. Μπορεί να εμφανιστεί και πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να ακούσεις νέα από το παρελθόν ή μπορεί να εμφανιστούν κάποια ψυχολογικά προβλήματα από το παρελθόν, μοναξιά και απογοήτευση κυριαρχούν. Προσπάθησε να θεραπεύσεις πληγές του παρελθόντος. Κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και λειτουργούν προς όφελός σου, δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα τώρα ούτε εσύ. Είναι ένα καλό διάστημα για να κάνεις έναν απολογισμό στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Δες τα λάθη σου και διόρθωσέ τα για να νιώσεις την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή σου. Μπορείς τώρα να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις ή παρεξηγήσεις. Μια παράνομη ή μυστική σχέση είναι πιθανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, πρόσεχε μην παρεξηγηθείς με φίλους. Μπορεί να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις σε συναντήσεις αν είσαι μέλος μιας ομάδας ή ενός συλλόγου ή μπορεί να αναβληθούν κάποιες εκδηλώσεις. Είναι καλό διάστημα για να ξαναδείς τα όνειρα, τις επιθυμίες σου και τους στόχους σου. Μπορεί να δεις φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν ή μπορεί κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις παλαιότερους στόχους σου. Νέοι στόχοι κάπου σκαλώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να αντιμετωπίζεις θέματα στην καριέρα. Μπορείς τώρα να δεις τα λάθη σου και να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα. Νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις γιατί δεν υπάρχει σταθερό έδαφος, μην υπογράφεις συμφωνίες, πρόσεχε την επικοινωνία με ανώτερα πρόσωπα. Δεν είναι καλό διάστημα για να αλλάξεις επαγγελματική πορεία ή θέση. Αν διατηρείς σοβαρή σχέση, μπορεί να σκεφτείς την επισημοποίησή της.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, πολλές απόψεις σου θα αλλάξουν, αλλάζουν γενικώς η φιλοσοφία σου, τα όνειρά σου, οι επιθυμίες σου. Ακολουθείς μια νέα στάση ζωής, νέοι ορίζοντες ανοίγονται, προσέγγισε διαφορετικά τις καταστάσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να συνεχίσεις τις σπουδές σου ή να κάνεις σεμινάρια ή να πάρεις ένα πτυχίο ή να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι. Κάνε διορθωτικές κινήσεις για ένα καλύτερο μέλλον, μπορεί να έχεις ηθικά διλήμματα. Αν έχεις σχέση, μπορεί τώρα να την επισημοποιήσεις ενώ αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα πάρει σοβαρές διαστάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ