Follow us

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο από 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Ο Ερμής στον Καρκίνο έχει καλή μνήμη, συναισθηματική νοημοσύνη, δεν είναι αντικειμενικός, μπερδεύει τη λογική με το συναίσθημα, είναι κυκλοθυμικός.

Relaxing at swimming pool whit a cocktail.

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, των ΜΜΕ, των ταξιδιών, της οδήγησης, των διαπραγματεύσεων, του εμπορίου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου.

Ο Ερμής στον Καρκίνο έχει καλή μνήμη, συναισθηματική νοημοσύνη, δεν είναι αντικειμενικός, μπερδεύει τη λογική με το συναίσθημα, είναι κυκλοθυμικός. Το συναίσθημα θα μας επηρεάζει ότι και να κάνουμε. Το αίσθημα της ασφάλειας είναι πολύ ισχυρό, βλέπουμε τους φόβους μας και τις ανασφάλειές μας και προσπαθούμε να βρούμε μια συναισθηματική ισορροπία. Όποιος είναι ισορροπημένος συναισθηματικά έχει τη δύναμη να κατακτήσει τους στόχους του. Η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι πολύ ενισχυμένα αυτό το διάστημα. Οι αναμνήσεις και οι επιθυμίες κατακλύζουν το μυαλό μας. Δεν μπορούμε να εκφράσουμε εύκολα αυτά που αισθανόμαστε, δεν ξέρουμε ποιο δρόμο να ακολουθήσουμε. Υπάρχει σύγχυση και μεγάλη ψυχική φόρτιση. Σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, πατρίδα, παρελθόν, ρίζες μας απασχολούν έντονα αυτή την περίοδο. Προσοχή στην υπερβολική τροφή και τις παθήσεις του στομαχιού.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την επικοινωνία με οικεία πρόσωπα. Πρόσεχε πως εκφράζεσαι για να μην πληγώσεις αγαπημένα πρόσωπα. Επικεντρώσου σε θέματα ακινήτων και σπιτιού. Όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν μπορεί να σου δημιουργήσουν μια νοσταλγία. Μια μελαγχολία μπορεί να νιώσεις. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ή ένας νέος καρμικός έρωτας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, προσοχή σε ταξίδια, επικοινωνία, μηνύματα, υπογραφές. Εκμεταλλεύσου την αυξημένη διαίσθησή σου καθώς δεν θα μπορείς να βλέπεις ξεκάθαρα τα πράγματα. Πρόσεχε την συμπεριφορά σου για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Βέβαια, αν βρίσκεσαι σε μια προβληματική σχέση, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για συζητήσεις που θα την ξεκαθαρίσουν. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με έναν άνθρωπο και να νιώσεις πολύ οικεία, μια νέα σχέση ήρθε για να μείνει αν είσαι μόνη. Σχέσεις από το παρελθόν επίσης μπορεί να επιστρέψουν αν δεν είχαν κλείσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή προσοχή σε έξοδα και επενδύσεις. Χρήματα έρχονται και φεύγουν, απόφυγε να κάνεις σημαντικές κινήσεις. Μην κάνεις νέα οικονομικά ξεκινήματα. Σε απασχολεί η συναισθηματική σου ασφάλεια και αυτό μπορεί να αλλάξει τη συμπεριφορά σου και να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου. Αναζητάς μια μόνιμη σχέση και γίνεσαι κτητική, πιεστική, το ταίρι σου αντιδρά. Χαλάρωσε και μην έχεις απαιτήσεις αυτό το διάστημα καθώς όλα είναι ρευστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, προσοχή σε επικοινωνία και διαπραγματεύσεις. Είσαι ιδιαίτερα ανήσυχη και θα πρέπει να προσέχεις πως μιλάς καθώς παρεξηγείς εύκολα ή μπορεί να νιώθεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Προσοχή και σε μηνύματα που στέλνεις. Μπορεί να αναπολείς σχέσεις από το παρελθόν που σε σημάδεψαν. Τώρα καταλαβαίνεις την αξία κάποιων ανθρώπων και δεν αποκλείεται να νιώσεις ενοχές. Μπορείς να επανορθώσεις αυτό το διάστημα. Εκδήλωσε τα συναισθήματά σου.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή, μην δίνεις σημασία σε όσα σου υπόσχονται γιατί θα απογοητευτείς. Μπορεί να εξαπατηθείς από κάποιο πρόσωπο ή κάποιος μπορεί να κινείται υπόγεια εναντίον σου ή μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα από το παρελθόν που θα πρέπει να λύσεις. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε προδώσει. Μπορεί αυτό το διάστημα να βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα ή να μην καταλήγεις πουθενά. Αφιέρωσε χρόνο σε πρόσωπα που αγαπάς και έχεις παραμελήσει. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ή μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση που θα πρέπει να κρατήσεις κρυφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει πίσω φιλίες από το παρελθόν ή άτομα που είχες να δεις καιρό. Σχεδιάζεις διάφορα πράγματα που θα κάνεις πράξη μετά τον ανάδρομο Ερμή. Προσοχή στην επικοινωνία με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Δες ξανά τους στόχους και τα όνειρά σου, συζήτα τα προβλήματα της σχέσης σου. Μια παλιά σχέση μπορεί να εμφανιστεί ξανά ή μπορεί να νιώσεις συναισθήματα για ένα φιλικό σου πρόσωπο και αυτά να σε οδηγήσουν σε μια νέα ερωτική ιστορία με προοπτικές. Νέες γνωριμίες κρύβουν από πίσω μια φιλία και οδηγούν σε μια καλή σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, πρόσεχε τις διαπραγματεύσεις στη δουλειά και τη σχέση σου με ανώτερα πρόσωπα. Η καριέρα βρίσκεται στο στόχαστρο, προσοχή στην επικοινωνία καθώς οικονομικά θέματα μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Μείνε ψύχραιμη με συνεργάτες και σε επαγγελματικά σχέδια. Να είσαι σαφής στα λόγια σου για να μην παρεξηγηθείς. Νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται τώρα. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να σε διεκδικήσει έντονα ή ένας νέος καρμικός έρωτας θα εμφανιστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, προσοχή σε διαπραγματεύσεις, μακρινά ταξίδια, νομικά θέματα, μακρινούς συγγενείς. Μπορεί να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, προσοχή σε υπογραφές. Προγραμμάτισε σωστά τις μετακινήσεις σου γιατί μπορεί να υπάρξουν ανατροπές. Καθυστερήσεις και λάθη είναι πιθανά. Μπορεί να κάνεις αναθεωρήσεις στις σχέσεις σου, να αλλάξεις νοοτροπία μέσα από κάποια γεγονότα που θα συμβούν. Μπορεί να αναρωτηθείς αν ο δρόμος που προχωράς είναι αυτός που θέλεις. Ένας νέος έρωτας, ίσως από το εξωτερικό, είναι πιθανός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, προσοχή σε δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, κληρονομικά, κοινά οικονομικά. Δεν είναι καλή περίοδος για να ζητήσεις ένα δάνειο. Δες ξανά τις πηγές εισοδήματός σου, δες πως ξοδεύεις τα χρήματά σου καθώς οι επενδύσεις δεν ευνοούνται τώρα. Το σεξ δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα ή μπορεί να αντιμετωπίζεις ερωτικά ή ψυχολογικά προβλήματα. Μπορεί να κάνεις σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές σου σχέσεις και να δημιουργηθεί μια νέα πραγματικότητα που θα σε καλύπτει περισσότερο. Αν μια σχέση έχει αντέξει στο χρόνο, το πάθος θα αναζωπυρωθεί. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ή να ζήσεις ένα νέο πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις αποφάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Απαγορευτική περίοδος για ένα γάμο ή μια νέα σχέση καθώς δεν θα έχουν διάρκεια. Η επικοινωνία τώρα δεν είναι καλή. Προσοχή σε διαπραγματεύσεις αλλά και στα λόγια σου. Κάνε συζητήσεις για να λύσεις παρελθοντικά προβλήματα με το ταίρι σου, βρες λύσεις. Αν είσαι μόνη, αναζητάς μια ουσιαστική σχέση στη ζωή σου. Ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά σου και να εκδηλωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, ασχολείσαι με την εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία. Μην κάνεις αλλαγές που θα μετανιώσεις. Μπορεί να ασχοληθείς με συναδέλφους ή να λύσεις παλαιότερα προβλήματα υγείας. Θα βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά μετά τον ανάδρομο Ερμή. Κάποια γεγονότα μπορεί να σε ταρακουνήσουν και να δώσεις απαντήσεις σε προβλήματα σχέσεων. Η δημιουργία μιας δυνατής σχέσης είναι πιθανή.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις ερωτικές ή με τα παιδιά σου. Νέες δραστηριότητες δεν είναι σαφείς τώρα, η κρίση σου δεν είναι σωστή, μην παίρνεις οριστικές αποφάσεις. Μπορείς αυτό το διάστημα να επανεξετάσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου με σκοπό να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη. Οργάνωσε ρομαντικές βραδιές και αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν το δεσμό σου. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να θελήσεις να βάλεις γερά θεμέλια για το μέλλον της. Δεν αποκλείεται όμως αυτό το διάστημα να γνωρίσεις και τον ονειρεμένο πρίγκιπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ