Follow us

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό! Τι σημαίνει για το ζώδιό σου;

Ξεκινά στις 23 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 15 Απριλίου

Cheerful spring beauty

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό σημαίνει σύγχυση και παρορμητικότητα στα λόγια, βιαστικές σκέψεις, ανταγωνιστικότητα, μια τάση υπερβολής. Μπορεί να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα χωρίς να έχουμε εξετάσει σωστά όλες τις παραμέτρους, κυριαρχεί η νευρικότητα που οδηγεί σε εντάσεις. Ο εγωισμός είναι μεγάλος και οι κουβέντες παρερμηνεύονται.

Το ζώδιο του Κριού δεν αγαπά τον ανάδρομο Ερμή καθώς ο Κριός έχει μάθει να λειτουργεί γρήγορα, να παίρνει πρωτοβουλίες. Έτσι μπορεί να ξεκινήσουμε ένα σχέδιο χωρίς να το έχουμε πολυσκεφτεί, χωρίς να έχουμε αναλύσει τις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να προσέχουμε αυτό το διάστημα τα ατυχήματα και ιδιαίτερα τα χτυπήματα στο κεφάλι.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Θα πρέπει να προσέχουν την επικοινωνία και τις διαπραγματεύσεις, τις κινήσεις τους καθώς θα κυριαρχούν ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις και διαμάχες. Επηρεάζονται επίσης Δίδυμοι και Παρθένοι καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης τους.

Αυτό το διάστημα, όλα θα κινούνται πιο αργά, θα συναντάμε εμπόδια, αναβολές που θα επηρεάζουν το καθημερινό μας πρόγραμμα. Η επικοινωνία θα είναι δύσκολη, προσοχή στα μηνύματα που στέλνουμε.

Προσοχή στις μετακινήσεις και τα ταξίδια, ας τα τσεκάρουμε όλα διπλά αν χρειαστεί να ταξιδέψουμε. Είναι καλό διάστημα για αναθεωρήσεις και διορθωτικές κινήσεις, για ανασκόπηση και ενδοσκόπηση. Μπορούμε να κλείσουμε υποθέσεις του παρελθόντος ή να έρθουμε σε επαφή με άτομα από το παρελθόν.

Εξάλλου όλα θα είναι στάσιμα και τίποτα δεν θα προχωρά.

Πώς θα επηρεάσει όμως ο ανάδρομος Ερμής όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, αναθεωρείς τις πράξεις και τις κινήσεις σου. Μπορεί να συναντήσεις εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα και τις σχέσεις σου. Η καθημερινότητα θα κινείται αργά ενώ προβλήματα του παρελθόντος έρχονται εκ νέου στην επιφάνεια. Μην σκέφτεσαι παρορμητικά και απερίσκεπτα, μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις. Προσοχή στην επικοινωνία και στον τρόπο έκφρασής σου. Μπορεί να νιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνουν ή να σε παρεξηγούν. Μην ασκείς κριτική γιατί θα κάνεις λάθη, προσοχή στα μηνύματα που στέλνεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να κάνεις μια στάση για να σκεφτείς. Σκέψου εκ νέου αποφάσεις του παρελθόντος, κάνε μια ανασκόπηση. Προβλήματα μπορεί να συναντήσεις σε συμφωνίες, συναλλαγές και επικοινωνία. Ένα παρασκήνιο είναι πιθανό στον επαγγελματικό τομέα. Μη βασίζεσαι απόλυτα στη διαίσθησή σου γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Δεν θα είναι εύκολο να ξεμπλέξεις τις καταστάσεις. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τις φιλίες, τις ομάδες, τη συλλογική προσπάθεια. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με φίλους από το παρελθόν ή μπορεί κάποιοι φίλοι να είναι απόμακροι ή να έχεις μπερδέματα μαζί τους. Προσοχή, σε κάθε περίπτωση, στην επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα. Μην ξεκινάς νέα σχέδια, αντίθετα, βάλε μπρος τα παλαιότερα. Πάρε αποφάσεις μετά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη. Επικοινωνία με συνεργάτες, μετακινήσεις, νομικά ζητήματα δεν εξελίσσονται ομαλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την καριέρα σου. Επιχειρηματικά σχέδια και σταδιοδρομία ζητούν την προσοχή σου. Προσοχή στις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα ή στις διαπραγματεύσεις σου. Προσοχή στην επικοινωνία, προσπάθησε να είσαι ακριβής στα λόγια σου για να μην παρεξηγηθείς. Μην παίρνεις αυτό το διάστημα επαγγελματικές αποφάσεις. Είναι καλό διάστημα για να σκεφτείς απλά την πορεία σου, όχι να πράξεις καθώς η κρίση σου θα είναι θολωμένη. Μπορεί να συναντήσεις συνεργάτες από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά σου, οι στόχοι σου. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις κατεύθυνση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια. Μπορεί να αναβληθούν ή να ακυρωθούν ή να υπάρξουν αιφνίδιες ανατροπές. Προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν σε σπουδές και πνευματικές δραστηριότητες ενώ και νομικά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν. Μην παίρνεις αποφάσεις αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και αναβολές σε οικονομικά θέματα, δάνεια και χρέη. Οι επενδύσεις δεν ευνοούνται, μη στηρίζεσαι σε χρήματα συντρόφου. Μην ξοδεύεις, αντίθετα μάζευε. Προσοχή με πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινά οικονομικά. Επανεξέτασε θέματα κτήσεων και ασφάλειας. Ένας κύκλος μπορεί να κλείσει σε οικονομικές δοσοληψίες. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες. Αυτό το διάστημα θα επανεξετάσεις επίσης την ερωτική σου ζωή και τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο επηρεάζονται σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν είχαν ολοκληρωθεί ή αποσαφηνιστεί. Προσοχή σε εντάσεις και διαφωνίες. Νέες σχέσεις ή συνεργασίες δεν ευνοούνται γιατί θα έχουν μικρή διάρκεια. Δεν είναι καλό διάστημα για σοβαρές αποφάσεις ή ένα γάμο. Η επικοινωνία με σύντροφο ή συνεργάτες θα είναι προβληματική. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις. Ένα άτομο από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την εργασία σου, την καθημερινότητα, την υγεία σου. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή σε μηχανήματα, τηλέφωνα, υπολογιστές. Μην ασκείς κριτική σε συναδέλφους, οι καταστάσεις παρερμηνεύονται. Μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις στη δουλειά σου, πρόσεχε τα λόγια σου. Προσοχή επίσης σε σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα. Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση, μια ίωση ή αλλεργίες μπορεί παροδικά να σε ταλαιπωρήσουν. Παλαιότερα προβλήματα υγείας θα ξεκαθαριστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου μια σχέση από το παρελθόν. Προσοχή στην ερωτική σου ζωή αλλά και με τα παιδιά σου. Μπορεί η σχέση σου να μην προχωράει αυτό το διάστημα ή μπορεί να υπάρχουν ακυρώσεις και αναβολές στα ραντεβού σου. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Να είσαι ξεκάθαρη στα λόγια σου και να κάνεις υπομονή. Τυχερά παιχνίδια και επιχειρηματικές δραστηριότητες δεν ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή θα έρθουν στην επιφάνεια παλαιότερα θέματα σπιτιού και οικογενειακά ζητήματα. Προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες, να ασχοληθείς περισσότερα με οικεία πρόσωπα και να κάνεις τακτοποιήσεις στο χώρο σου. Προσοχή στην επικοινωνία για να μην πληγώσεις κοντινά σου πρόσωπα. Προσοχή επίσης σε θέματα ακινήτων, μην παίρνεις αποφάσεις τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις επαφές, τις σχέσεις σου με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες. Μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα με έγγραφα και συμφωνίες. Μπορεί να συναντήσεις άτομα από το παρελθόν ή να μάθεις κάποια νέα από γνώριμα πρόσωπα. Προσοχή σε συμβόλαια, υπογραφές και μηνύματα, προσοχή στον τρόπο που εκφράζεις τις ιδέες σου. Τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα. Προσοχή επίσης στα τηλεφωνήματα ή μπορεί να επικοινωνήσεις με άτομα που είχες να δεις καιρό. Μακριά από κουτσομπολιά για να μην παρεξηγηθείς. Προσοχή επίσης στο μεταφορικό σου μέσο. Κοντινά ταξίδια δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τα οικονομικά σου. Απόφυγε τις επενδύσεις, τις αγορές και τα έξοδα. Προσοχή στα δάνεια και τις τραπεζικές ή εμπορικές συναλλαγές. Μην κάνεις περιττά έξοδα. Το χρήμα όπως μπαίνει, βγαίνει. Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές είναι πιθανές. Μην κάνεις νέα οικονομικά ξεκινήματα. Μη δανείζεσαι, τελείωνε με οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Προσπάθησε να βάλεις χρήματα στην άκρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ