Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 24/11 ως τις 14/12.

Πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο; Aπό τη Χρύσα Συκά

Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 24/11 ως τις 14/12.


Πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Ο Ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει τη ζωή μας. Προκαλεί μπερδέματα, αναβολές, δύσκολες διαπραγματεύσεις, επικοινωνιακά λάθη, καθυστερήσεις σε μετακινήσεις και ταξίδια. Καλό θα είναι να περιμένουμε και να μην ξεκινήσουμε τίποτα καινούργιο γιατί δεν θα έχει διάρκεια. Εκνευρισμοί και εντάσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι σοφό να κάνουμε τους απολογισμούς μας , να σκεφτούμε και να βάλουμε τη ζωή μας σε τάξη. Σε ποιον τομέα θα δυσκολέψει το κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ
Μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο αυτό το διάστημα. Θα αντιμετωπίσεις προβλήματα και καθυστερήσεις σε νέες συμφωνίες, ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνία και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Τελείωσε οτιδήποτε έχεις αφήσει στη μέση αυτό το διάστημα και μην περιμένεις να πάρεις χρήματα από πουθενά. Προσοχή σε νέες γνωριμίες, ταξίδια, νέες συμφωνίες και υπογραφές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αποκαλύψεις σε όλων των ειδών τις σχέσεις θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Προσοχή στα έξοδα που θα πάρουν την ανιούσα και σε λογαριασμούς που θα απαιτούν άμεση εξόφληση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ασυνεννοησία και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και συντρόφους θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής. Ρίξε τους τόνους σου. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα γιατί στο μέλλον θα αποδειχτούν προβληματικά. Προσοχή και στην υγεία.

ΛΕΩΝ
Εύνοια στην ερωτική σου ζωή αλλά και πολλά οικογενειακά προβλήματα θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να προγραμματίσεις το μέλλον. Ασχολήσου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και πρόσεχε την υγεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματικά μπερδέματα και μπλοκαρίσματα στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής. Προσοχή σε σπίτι, οικογένεια και περιουσιακά. Δεν αποκλείεται να δώσεις ένα τέλος σε προβληματικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει προβλήματα σε νέες συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, μετακινήσεις και ταξίδια. Μην πιέζεις τις καταστάσεις, μην κάνεις αγοραπωλησίες. Περίμενε για να μην έχεις μπερδέματα ή απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επενδύσεις ερωτικά ή οικονομικά αυτό το διάστημα γιατί θα υπάρξουν επικοινωνιακά λάθη. Θα έχεις την αίσθηση πως έχεις έρθει από άλλο πλανήτη. Μην δημιουργείς άλλα έξοδα γιατί έρχονται δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, δεν θα έχεις καθαρό μυαλό. Μην σκέφτεσαι αρνητικά πράγματα. Ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν αλλά μην ξεκινήσεις τίποτα γιατί στο μέλλον θα αποδειχτούν προβληματικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μακριά από οτιδήποτε σε είχε πληγώσει στο παρελθόν, αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να βελτιώσεις την ψυχική σου κατάσταση. Σκέψου θετικά και πρόσεχε συνεργασίες και υγεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσοχή στο παρασκήνιο με τον ανάδρομο Ερμή. Μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις καλά γιατί θα απογοητευτείς. Δεν προσεχτικά τα λάθη σου και μην ονειρεύεσαι πράγματα που δεν θα πραγματοποιηθούν.

ΙΧΘΥΕΣ
Πολλές αλλαγές, θετικές ή αρνητικές, έρχονται στο προσκήνιο σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Μην περιμένεις βοήθεια από πουθενά. Κάνε σχέδια και ξεκίνα μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ