Follow us

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες από 5 έως 28 Μαρτίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Με ανάδρομο Ερμή δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή καθώς θα οδηγηθούμε σε λανθασμένα μονοπάτια.

searching-for-inspiration-picture-id874368692

Ο Ερμής στους Ιχθύες βρίσκεται σε πτώση και αυτό είναι φυσιολογικό καθώς δεν εκφράζεται με λογική αλλά με διαίσθηση και φαντασία. Έτσι, αυτές τις μέρες που είναι ανάδρομος θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις καθώς θα είναι ασαφή και θα χαρακτηρίζονται από σύγχυση, καθυστερήσεις και παρανόηση. Όμως οι δουλειές που έχουν να κάνουν με τέχνη και φαντασία θα ευνοηθούν. Είναι καλό διάστημα για να δούμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας για να προχωρήσουμε πιο προσεκτικά στο μέλλον.

Ουρανός στον Ταύρο από 5 Μαρτίου για τα επόμενα 7 χρόνια | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Το να σκεφτόμαστε λογικά και να μην είμαστε εξαρτημένοι από τα συναισθήματά μας είναι το κλειδί των ημερών του ανάδρομου Ερμή. Μια εσωστρέφεια, μια μοναχικότητα, μια αδυναμία συγκέντρωσης είναι πιθανά. Μπορεί να ασχοληθούμε με υποθέσεις του παρελθόντος χωρίς όμως να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι, θα ωραιοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις και θα οδηγούμαστε σε λανθασμένες αποφάσεις. Η συγκέντρωση και η έκφραση συναισθημάτων θα είναι δύσκολες, όμως θα έχουμε ανεπτυγμένη τη διαίσθηση και την καλλιτεχνία. Μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό μας, να κάνουμε μια ενδοσκόπηση, να δούμε τις πληγές μας και να βρούμε διέξοδο.

Με ανάδρομο Ερμή δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή καθώς θα οδηγηθούμε σε λανθασμένα μονοπάτια. Είναι καλό διάστημα για να σκεφτούμε το δρόμο που θέλουμε να ακολουθήσουμε, να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα για να δρομολογήσουμε σκέψεις και κινήσεις.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Συγκρούσεις, ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, αναβολές, αντιδικίες είναι στο πρόγραμμα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες | Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με ανάδρομο Ερμή μπορείς να κάνεις μια ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας σου. Οι εμπειρίες σου θα σε βοηθήσουν να χαράξεις τα επόμενα βήματά σου. Μπορείς να κάνεις μια ανάλυση σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, να δεις τη συμπεριφορά σου, αν έχεις πληγώσει κάποια πρόσωπα και να κάνεις μια επαναπροσέγγιση. Μια μοναχικότητα, μια εσωστρέφεια είναι πιθανά. Κάποιοι φόβοι και απωθημένα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Κάποια πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν για να κλείσουν κεφάλαια που είχαν μείνει ανοιχτά. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Ασχολήσου με κάτι καλλιτεχνικό για να ανακουφιστείς. Κάποιο παρασκήνιο ή μυστικά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σε απογοητεύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δεις φίλους από το παρελθόν, να επανεξετάσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να βρεις νέους τρόπους για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Δεν είναι καλό διάστημα για να ξεκινήσεις νέα πράγματα αλλά για να τελειώσεις με θέματα που έχουν κολλήσει. Κάποια ασυνεννοησία ή καθυστερήσεις μπορεί να υπάρχουν σε φιλίες ή ομάδες. Κοίτα μέσα σου να δεις ποια είναι τα πραγματικά όνειρά σου, ποιοι είναι οι φίλοι σου, ποιες είναι οι ομαδικές δραστηριότητες που σε αγγίζουν. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς τι θέλεις και τι πρέπει να διορθώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορείς αυτό το διάστημα να επανεξετάσεις τους στόχους σου, να δεις τα λάθη σου για να φτάσεις στην επιτυχία. Αν είσαι άνεργη, μπορεί να λάβεις ειδοποίηση από κάποια δουλειά που είχες αφήσει βιογραφικό. Γενικά όμως προσπάθησε να αποφύγεις υπογραφές συμβολαίων. Προσοχή σε συζητήσεις με ανώτερα πρόσωπα ή συνεργάτες για να αποφύγεις διαμάχες, συγκρούσεις, ασυνεννοησία. Κάνε διορθωτικές κινήσεις και δες ποια σχέδια σε καλύπτουν. Καθυστερήσεις σε εκνευρίζουν και η επικοινωνία δυσκολεύει. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα και κινήσου με την ορθή πορεία του Ερμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να έχεις κάποια νέα που θα ολοκληρώσουν την άποψή σου για κάτι. Τελείωνε με ότι έχεις αφήσει στην άκρη και μην προχωράς σε μεγάλες αλλαγές. Μπορεί να αποφασίσεις να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου. Ασυνεννοησία και καθυστερήσεις θα κυριαρχούν. Προσοχή σε ταξίδια στο εξωτερικό, οργάνωσέ τα με τον καλύτερο τρόπο, καθυστερήσεις ή αναβολές είναι πιθανά. Να είσαι ξεκάθαρη και σαφής στην επικοινωνία σου για να αποφύγεις συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Είναι καλό διάστημα για να σκεφτείς τι θέλεις στη ζωή σου, τι σε καλύπτει.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στην επιφάνεια οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις. Απόφυγε νέες συμφωνίες και συναλλαγές γιατί θα αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένες. Ερωτικά, μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση του παρελθόντος που σε απασχολεί ακόμα. Αν είσαι μόνη, ένας νέος παθιασμένος έρωτας είναι πιθανός. Η καχυποψία σου θα είναι έντονη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μοναχικότητα και εσωστρέφεια. Έρχεσαι αντιμέτωπη με τα βαθύτερα συναισθήματά σου, τους φόβους και τις ανασφάλειες. Σκέψου καλύτερα το μέλλον της ερωτικής σου ζωής και βρες λύσεις τον επόμενο μήνα σε τυχόν προβλήματα της σχέσης σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείς να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν με το ταίρι σου και να κάνεις κάποιες αλλαγές. Επαγγελματικές αλλαγές πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά για να είσαι βέβαιη για το νέο σου βήμα. Ολοκλήρωσε θέματα που εκκρεμούν και απόφυγε τα νέα ξεκινήματα. Προσοχή σε παρεξηγήσεις που οδηγούν σε κρίσεις. Μπορείς αυτό το διάστημα να σκεφτείς αν τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα είναι κατάλληλα για σένα και αν καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν δυναμικά στη ζωή σου και είναι στο χέρι σου αν θα τα δεχτείς ή όχι. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, σκέψου καλά τις κινήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής αφορά την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία σου. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου ή να αποφασίσεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις στην εργασία σου για καλύτερες αποδόσεις. Αν υπάρχουν προβλήματα υγείας από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν και θα πρέπει να τα κοιτάξεις. Καθυστερήσεις και αναβολές στο καθημερινό σου πρόγραμμα ή σε σχέσεις με συναδέλφους θα σε εκνευρίσουν και θα σε αγχώσουν. Σκέψου καλύτερα τι θέλεις να αλλάξεις στη δουλειά σου και στο καθημερινό σου πρόγραμμα, τι δεν σε ικανοποιεί. Μην κάνεις νέα εργασιακά ξεκινήματα, δες περισσότερο τα υπέρ και τα κατά και κινήσου πιο δυναμικά τον επόμενο μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής αφορά τους έρωτές σου, τα παιδιά σου, την δημιουργικότητά σου. Είναι ικανοποιητική η προσωπική σου ζωή, ανταποκρίνεται το ταίρι σου στις ανάγκες σου; Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν μπορεί να σε βάλουν σε διλήμματα και προβληματισμούς για το αν πρέπει να επιστρέψεις. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις. Σκέψου τι πραγματικά θέλεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα καρμική σχέση. Νέα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια μπορεί να μην αποδώσουν όπως θα ήθελες. Επανεξέτασε τα ήδη υπάρχοντα σχέδιά σου ή θέματα με τα παιδιά. Μπορεί να καλλιεργήσεις κάποιο κρυφό σου ταλέντο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, τα ακίνητα, την οικογένεια. Μπορείς αυτό το διάστημα να κάνεις κάποιες διορθώσεις σε ζημιές στο σπίτι σου και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις του παρελθόντος με οικογενειακά πρόσωπα. Η εσωστρέφεια και η ευαισθησία σου είναι μεγάλες και μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια μοναχικότητα. Αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται πάλι στο μυαλό σου. Προσοχή στα νεύρα και την ασυνεννοησία με οικεία πρόσωπα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Απόφυγε διαπραγματεύσεις για θέματα ακινήτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την επικοινωνία σου και τις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου και προσπάθησε να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Καθυστερήσεις και αναβολές μπορεί να έχεις σε κοντινά ταξίδια, προσοχή σε σημαντικά έγγραφα. Πρόσεχε επίσης πως εκφράζεσαι για να αποφύγεις εντάσεις και προστριβές, δώσε την δυνατότητα στους άλλους να εκφραστούν. Σκέψου περισσότερο τι θέλεις από το στενό σου περιβάλλον και άσε τις διεκδικήσεις για τον επόμενο μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τα οικονομικά σου. Δες τι λάθη κάνεις στη διαχείρισή τους. Κάνε περικοπές εξόδων όπου χρειάζεται για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Αν σου οφείλουν χρήματα, μπορεί να τα λάβεις πίσω αυτό το διάστημα. Κάποια οικονομικά θέματα σου δημιουργούν ανασφάλεια και σε αγχώνουν. Σκέψου τι πρέπει να κάνεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Κάποιες ανασφάλειες που νιώθεις με το ταίρι σου, θα ήταν καλύτερο να τις συζητήσεις τον επόμενο μήνα. Απόφυγε νέες οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου αλλάζει τη συμπεριφορά σου και τη φιλοσοφία σου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις, υπογραφές εγγράφων και παγίδες σε κάθε επίπεδο. Ασχολήσου με πράγματα που έχεις αφήσει στη μέση. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει. Αυτό το διάστημα είναι καλό για να δεις εκ νέου τους χειρισμούς σου, τον τρόπο που κινείσαι, τι είναι αυτό που μπορείς να δώσεις σε σχέσεις και συνεργασίες για να τις βελτιώσεις. Πρόσεχε την επικοινωνία, την ασυνεννοησία, δώσε χρόνο στους άλλους για να εκφραστούν και απόφυγε βιαστικές αποφάσεις. Απόφυγε επίσης νέες σχέσεις και συνεργασίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ