Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες από 5 έως 28 Μαρτίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Με ανάδρομο Ερμή δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή καθώς θα οδηγηθούμε σε λανθασμένα μονοπάτια.

Ανάδρομος Ερμής

Ο Ερμής στους Ιχθύες βρίσκεται σε πτώση και αυτό είναι φυσιολογικό καθώς δεν εκφράζεται με λογική αλλά με διαίσθηση και φαντασία. Έτσι, αυτές τις μέρες που είναι ανάδρομος θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις καθώς θα είναι ασαφή και θα χαρακτηρίζονται από σύγχυση, καθυστερήσεις και παρανόηση. Όμως οι δουλειές που έχουν να κάνουν με τέχνη και φαντασία θα ευνοηθούν. Είναι καλό διάστημα για να δούμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας για να προχωρήσουμε πιο προσεκτικά στο μέλλον.

Ουρανός στον Ταύρο από 5 Μαρτίου για τα επόμενα 7 χρόνια | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Το να σκεφτόμαστε λογικά και να μην είμαστε εξαρτημένοι από τα συναισθήματά μας είναι το κλειδί των ημερών του ανάδρομου Ερμή. Μια εσωστρέφεια, μια μοναχικότητα, μια αδυναμία συγκέντρωσης είναι πιθανά. Μπορεί να ασχοληθούμε με υποθέσεις του παρελθόντος χωρίς όμως να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι, θα ωραιοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις και θα οδηγούμαστε σε λανθασμένες αποφάσεις. Η συγκέντρωση και η έκφραση συναισθημάτων θα είναι δύσκολες, όμως θα έχουμε ανεπτυγμένη τη διαίσθηση και την καλλιτεχνία. Μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό μας, να κάνουμε μια ενδοσκόπηση, να δούμε τις πληγές μας και να βρούμε διέξοδο.

Με ανάδρομο Ερμή δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή καθώς θα οδηγηθούμε σε λανθασμένα μονοπάτια. Είναι καλό διάστημα για να σκεφτούμε το δρόμο που θέλουμε να ακολουθήσουμε, να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα για να δρομολογήσουμε σκέψεις και κινήσεις.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Συγκρούσεις, ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, αναβολές, αντιδικίες είναι στο πρόγραμμα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες | Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με ανάδρομο Ερμή μπορείς να κάνεις μια ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας σου. Οι εμπειρίες σου θα σε βοηθήσουν να χαράξεις τα επόμενα βήματά σου. Μπορείς να κάνεις μια ανάλυση σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, να δεις τη συμπεριφορά σου, αν έχεις πληγώσει κάποια πρόσωπα και να κάνεις μια επαναπροσέγγιση. Μια μοναχικότητα, μια εσωστρέφεια είναι πιθανά. Κάποιοι φόβοι και απωθημένα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Κάποια πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν για να κλείσουν κεφάλαια που είχαν μείνει ανοιχτά. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Ασχολήσου με κάτι καλλιτεχνικό για να ανακουφιστείς. Κάποιο παρασκήνιο ή μυστικά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σε απογοητεύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δεις φίλους από το παρελθόν, να επανεξετάσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να βρεις νέους τρόπους για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Δεν είναι καλό διάστημα για να ξεκινήσεις νέα πράγματα αλλά για να τελειώσεις με θέματα που έχουν κολλήσει. Κάποια ασυνεννοησία ή καθυστερήσεις μπορεί να υπάρχουν σε φιλίες ή ομάδες. Κοίτα μέσα σου να δεις ποια είναι τα πραγματικά όνειρά σου, ποιοι είναι οι φίλοι σου, ποιες είναι οι ομαδικές δραστηριότητες που σε αγγίζουν. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς τι θέλεις και τι πρέπει να διορθώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορείς αυτό το διάστημα να επανεξετάσεις τους στόχους σου, να δεις τα λάθη σου για να φτάσεις στην επιτυχία. Αν είσαι άνεργη, μπορεί να λάβεις ειδοποίηση από κάποια δουλειά που είχες αφήσει βιογραφικό. Γενικά όμως προσπάθησε να αποφύγεις υπογραφές συμβολαίων. Προσοχή σε συζητήσεις με ανώτερα πρόσωπα ή συνεργάτες για να αποφύγεις διαμάχες, συγκρούσεις, ασυνεννοησία. Κάνε διορθωτικές κινήσεις και δες ποια σχέδια σε καλύπτουν. Καθυστερήσεις σε εκνευρίζουν και η επικοινωνία δυσκολεύει. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα και κινήσου με την ορθή πορεία του Ερμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να έχεις κάποια νέα που θα ολοκληρώσουν την άποψή σου για κάτι. Τελείωνε με ότι έχεις αφήσει στην άκρη και μην προχωράς σε μεγάλες αλλαγές. Μπορεί να αποφασίσεις να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου. Ασυνεννοησία και καθυστερήσεις θα κυριαρχούν. Προσοχή σε ταξίδια στο εξωτερικό, οργάνωσέ τα με τον καλύτερο τρόπο, καθυστερήσεις ή αναβολές είναι πιθανά. Να είσαι ξεκάθαρη και σαφής στην επικοινωνία σου για να αποφύγεις συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Είναι καλό διάστημα για να σκεφτείς τι θέλεις στη ζωή σου, τι σε καλύπτει.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στην επιφάνεια οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις. Απόφυγε νέες συμφωνίες και συναλλαγές γιατί θα αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένες. Ερωτικά, μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση του παρελθόντος που σε απασχολεί ακόμα. Αν είσαι μόνη, ένας νέος παθιασμένος έρωτας είναι πιθανός. Η καχυποψία σου θα είναι έντονη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μοναχικότητα και εσωστρέφεια. Έρχεσαι αντιμέτωπη  με τα βαθύτερα συναισθήματά σου, τους φόβους και τις ανασφάλειες. Σκέψου καλύτερα το μέλλον της ερωτικής σου ζωής και βρες λύσεις τον επόμενο μήνα σε τυχόν προβλήματα της σχέσης σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείς να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν με το ταίρι σου και να κάνεις κάποιες αλλαγές. Επαγγελματικές αλλαγές πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά για να είσαι βέβαιη για το νέο σου βήμα. Ολοκλήρωσε θέματα που εκκρεμούν και απόφυγε τα νέα ξεκινήματα. Προσοχή σε παρεξηγήσεις που οδηγούν σε κρίσεις. Μπορείς αυτό το διάστημα να σκεφτείς αν τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα είναι κατάλληλα για σένα και αν καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν δυναμικά στη ζωή σου και είναι στο χέρι σου αν θα τα δεχτείς ή όχι. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, σκέψου καλά τις κινήσεις σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network