Follow us

Άρης στη Παρθένο από 18 Αυγούστου έως 3 Οκτωβρίου | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της αντοχής, της σεξουαλικότητας, περνάει στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου.

everton-vila-AsahNlC0VhQ-unsplash

Ο Άρης στην Παρθένο αγαπάει τη δουλειά και τη λεπτομέρεια, ασκεί κριτική, παρέχει υπηρεσίες. Αγαπάμε την καθαριότητα και την τάξη, την οργάνωση. Ο Άρης στην Παρθένο βλέπει το σεξ σαν μια απλή σωματική λειτουργία, δεν χρειάζεται ρομαντισμό και συναίσθημα. Αυτό το διάστημα θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την εργασία, την ανεργία, την υγεία, τη διατροφή, την καθημερινότητά μας.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια με τον Άρη στην Παρθένο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο, θα ασχοληθείς με τη δουλειά σου και τις υποχρεώσεις σου. θα πρέπει να είσαι συνεπής για να αποφύγεις προβλήματα. Οι δυσκολίες είναι στο πρόγραμμα, είναι σημαντικό λοιπόν να είσαι οργανωμένη. Αυτό το διάστημα είσαι εργατική, δυναμική, αποδοτική, δραστήρια, παραγωγική. Ασχολήσου με την φυσική σου κατάσταση, κάνε σπορ και γυμναστική και προσπάθησε να χαλαρώσεις για να αποφύγεις την υπερκόπωση. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο θα ασχοληθείς με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά. θα κάνεις οτιδήποτε σου προσφέρει ευχαρίστηση. Απολαμβάνεις τη διασκέδαση και τον έρωτα, αναζητάς το σεξ. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Αν έχεις σχέση, αυτή θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και έναν απόγονο. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, θα είσαι ιδιαίτερα καλλιτεχνική και δημιουργική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να αντιμετωπίσεις θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, επιδιορθώσεις ή ανακαίνιση ή να πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις σε κάποια θέματα με οικεία πρόσωπα. Βρες τη χρυσή τομή. Μείνε κοντά σε μεγαλύτερα πρόσωπα αν έχεις. Εξελίξεις θα έχεις και σε θέματα ακίνητης περιουσίας, κληρονομικά, περιουσιακά. Γενικώς έχεις κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, ασχολείσαι με τη διακόσμηση και το νοικοκυριό. Μπορεί να κάνεις και μια μετακόμιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο, μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Είσαι επικοινωνιακή και εκδηλώνεις με κάθε τρόπο τα συναισθήματά σου. Προσοχή στις εντάσεις λόγω νευρικότητας. Κάποια κοντινά ταξίδια είναι πιθανά. Αυτό το διάστημα είναι καλό για συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε συμφωνίες. Αν είσαι μόνη, θα βρεις το κατάλληλο άτομο για σχέση. Αν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία με το ταίρι σου γίνεται πιο ουσιαστική ή μπορεί να κάνετε μαζί μια απόδραση.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στην Παρθένο θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου. Κάνεις τα πάντα για να σταθεροποιήσεις το εισόδημά σου, προσπαθείς να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου έστω και μέσα από δυσκολίες, αναζητάς μια νέα πηγή εσόδων. Αν έχεις σχέση, θα θέλεις να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια με το ταίρι σου και να απολαμβάνεις τη ζωή. Θέλεις να περνάς καλά και υπερασπίζεσαι τις αξίες σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη. Προσοχή στα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, οργανώνεσαι και δουλεύεις σκληρά. Είσαι δραστήρια και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να προωθήσεις τη ζωή σου. Ξεπερνάς ότι εμπόδιο προκύψει και πετυχαίνεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Γενικότερα στις σχέσεις σου προσπάθησε να αποφύγεις παγίδες. Υπάρχει περίπτωση να απογοητεύσεις ή να απογοητευτείς. Ασχολήσου με τον αθλητισμό και την υγεία σου. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου, απόφυγε τον τυχοδιωκτισμό. Προσοχή σε ατυχήματα.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο θα έχεις πιο βαριά ψυχολογία. Μπορεί αυτό το διάστημα να κάνεις έναν απολογισμό για να εντοπίσεις τα υπέρ και τα κατά των πράξεών σου, κάνε διορθωτικές κινήσεις ή παραδέξου τα λάθη σου στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να μπλεχτείς σε παράνομη σχέση. Είσαι ήρεμη και μπορεί να έχεις κάποια κρυφά όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είσαι ευαίσθητη στα προβλήματα των άλλων. Είσαι πιο μυστικοπαθής σε αυτά που κάνεις και σου αρέσει να δουλεύεις μόνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο, έχεις πρωτότυπες και εφευρετικές ιδέες. Μπορεί αυτό το διάστημα να γίνεις πιο επαναστατική και καλό θα ήταν να κατευθύνεις θετικά και όχι ανατρεπτικά την ενέργειά σου. Αγωνίζεσαι για τις ιδέες σου και πραγματοποιείς στόχους και φιλοδοξίες σχετικούς με την καριέρα. Συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις που σου προσφέρουν εμπειρίες και μέσα από αυτές μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα καταλήξει σε μακροχρόνια σχέση. Είναι καλό το διάστημα για να ασχοληθείς με τις φιλικές σου σχέσεις και να ψυχαγωγηθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στην Παρθένο φέρνει εξελίξεις στην καριέρα. Αγωνίζεσαι και κατακτάς ακριβώς αυτό που σου αξίζει. Μια νέα επαγγελματική πρόταση, μια προαγωγή είναι πιθανά σενάρια. Χρησιμοποίησε τις γνώσεις και τα ταλέντα σου και θα πετύχεις, είσαι πολύ φιλόδοξη. Η σχέση σου μπορεί αυτό το διάστημα να επισημοποιηθεί ή αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Προσοχή σε εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα ή γονείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και τις φιλοδοξίες σου και να ωφεληθείς. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια στο εξωτερικό ή μπορεί να μετακομίσεις σε μια άλλη χώρα. Έχεις όρεξη για μάθηση και δυνατά επιχειρήματα σε συζητήσεις. Κάνεις φιλοσοφικές συζητήσεις. Η επισημοποίηση μιας σχέσης ή ένας νέος έρωτας μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο μπορείς να ανακαλύψεις κρυμμένα πράγματα. Ξέρεις να χειρίζεσαι τα πάντα. Κάτι μπορεί να σε ταράξει ή να σε αγγίξει βαθιά. Κινείσαι με στρατηγική αυτό το διάστημα. Θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, περιουσιακά, χρέη, δάνεια. Κάποιες υποχρεώσεις θα ζητάνε άμεση τακτοποίηση. Κάνε μια ρύθμιση για να απεγκλωβιστείς από αδιέξοδες καταστάσεις. Η λίμπιντο είναι στα ύψη και αναζητάς ένα σεξουαλικό σύντροφο. Ενδίδεις σε πειρασμούς και αν έχεις σχέση, θα πρέπει να είσαι προσεκτική.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Προσπάθησε να κατανοήσεις περισσότερο το ταίρι σου, να αποφύγεις αμφιβολίες και καχυποψίες. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις λόγω θρασύτητας και υπερβολικών απαιτήσεων. Να είσαι επιφυλακτική σε νέες γνωριμίες καθώς δεν θα υπάρχει αγάπη και αφοσίωση αλλά πάθος. Μην κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα. Απόφυγε την διεκδικητική και εριστική στάση σου και προσπάθησε να είσαι συνεργάσιμη και χαλαρή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ