Follow us

Άρης στον Σκορπιό από 3 Ιανουαρίου έως 2 Αυγούστου

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια ο Άρης στο Σκορπιό; (Plus: οι προβλέψεις της εβδομάδας)

zodia

Ο Άρης έχει μπει στο ζώδιο του Σκορπιού και ουσιαστικά θα παραμείνει ως τις 2 Αυγούστου. 6 Μαρτίου-27 Μαίου θα βρεθεί στον Τοξότη και από 28 Μαίου - 2 Αυγούστου θα επιστρέψει στο Σκορπιό, ανάδρομος από 2-28 Ιουνίου.

Ο Άρης στο Σκορπιό είναι δυνατός, παθιασμένος, διαθέτει στρατηγική, δρα παρασκηνιακά και στοχευμένα, ίσως και εκδηκητικά. Είναι ελεγκτικός, σεξουαλικός, δυνατός εχθρός, απόλυτος, πεισματάρης, επίμονος, σταθερός, ζηλιάρης, κτητικός, φιλόδοξος, μυστήριος, αινιγματικός. Οι συμβιβασμοί θα είναι μια δύσκολη υπόθεση καθότι θα επικρατεί το όλα ή τίποτα. Όταν απειλείται, εκδικείται και προκαλεί πόνο. Πολλές φορές δρα αυτοκαταστροφικά.

Με την ανάδρομη πορεία του αλλάζουν σχέδια και τακτικές. Η ενέργεια θα είναι μπλοκαρισμένη και καλό θα ήταν να αποφύγουμε νέα ξεκινήματα. Οι σχέσεις θα είναι προβληματικές και οικονομικά θέματα, εφορίες, κληρονομιές, δάνεια κλπ ίσως αναθεωρηθούν. Ψυχολογικά και ερωτικοσεξουαλικά θέματα θα είναι ιδιαίτερα έντονα.

Εξελίξεις θα υπάρχουν στα παραπάνω θέματα από 28/6-2/8 στην ορθόδρομη πορεία του.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από τον Άρη στον Σκορπιό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στο Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικονομικά, κληρονομικά, δάνεια, εφορίες κλπ που ζητούν διευθέτηση. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να τα τακτοποιήσεις μέχρι τις 5 Μαρτίου καθώς αργότερα στην ανάδρομη πορεία του θα συναντήσεις καθυστερήσεις και επιπλοκές. Το ίδιο διάστημα είναι απαγορευτικό και για νέες οικονομικές συμφωνίες, είναι ιδανικό όμως για τροποποιήσεις. Η στάση σου πάνω σε αυτά τα θέματα θα αλλάξει, θα είσαι πιο διεκδικητική και ίσως ασχοληθείς και με χρήματα άλλων προσώπων. Θα κυριαρχεί μια διάθεση για έλεγχο, μην εκδηλώσεις ζήλια ή καχυποψία. Ο ερωτισμός σου θα βρίσκεται στα ύψη. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα και οι επιθυμίες δυνατές. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του θα κάνεις αναθεωρήσεις στην ερωτική σου ζωή. Λύσε ερωτικά και προσωπικά σου ζητήματα. Το ένστικτό σου θα είναι τονισμένο. Επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν είναι πιθανές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό το διάστημα θα είσαι πιο εριστική, ανταγωνιστική, προκλητική, επιθετική. Είναι ένα διάστημα ξεκαθαρίσματος όπου όλα τα σενάρια είναι πιθανά, πχ ένας βιαστικός γάμος ή ένα γρήγορο διαζύγιο. Διαπληκτισμοί για οικονομικά θέματα ή ακίνητα είναι επίσης ένα δυνατό σενάριο. Μείνε ψύχραιμη για να μην θρηνήσουμε θύματα και υπερασπίσου σχέσεις που αξίζει να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω. Σε περίπτωση χωρισμού, νέα πρόσωπα εμφανίζονται στη ζωή σου, πιθανές και επιστροφές ερώτων του παρελθόντος. Θα κάνεις αναθεωρήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες. Αν είσαι μόνη, το φλερτ, το πάθος, ο έρωτας θα κυριαρχούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο Σκορπιό σου ζητά να είσαι ευέλικτη και προσαρμοστική και αν λάβουμε υπόψιν μας και τον Κρόνο που βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο, η ωριμότητα, η υπευθυνότητα και η υπομονή θα είναι τα παυσίπονα. Ο Άρης στο Σκορπιό επηρεάζει την καθημερινότητά σου, την εργασία σου, την υγεία σου. Αξιοποίησε την εξυπνάδα σου, την καλή σου διάθεση και το χαμόγελο για να τη βγάλεις ανώδυνα. Ανταγωνισμοί με συναδέλφους, εντάσεις στον εργασιακό χώρο, πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, πολύ δουλειά και ελάχιστος ελεύθερος χρόνος είναι μερικά σενάρια. Φρόντισε την υγεία σου καθώς ψυχοσωματικά συμπτώματα είναι πιθανά. Ξεκίνα γυμναστική, μια καλύτερη διατροφή, ξεκουράσου όσο μπορείς και κάνε ένα τσεκάπ στην ανάδρομη πορεία του. Τότε ίσως κάνεις και αναθεωρήσεις με συναδέλφους ή ίσως βρεις μια εργασία αν είσαι άνεργη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ΄Αρης στο Σκορπιό βάζει φωτιές στην ερωτική σου ζωή. Θα βιώσεις έντονες στιγμές πάθους και τα απωθημένα σου θα βγουν στη φόρα. Θα φλερτάρεις, θα θέλεις να διασκεδάζεις και να περνάς καλά. Ο ρομαντισμός σου θα σε οδηγήσει ίσως σε ένα μεγάλο έρωτα. Ένας απόγονος είναι πιθανό σενάριο. Η δημιουργικότητα, η αισιοδοξία, η χαρά, η καλή πλευρά της ζωής επιστρέφουν. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα σε αναζωογονήσει και θα σου δώσει φτερά. Αν έχεις σχέση, θα την αναθερμάνεις και η αισθηματική σου ζωή θα τονωθεί. Η κοινωνικότητά σου αλλά και η εξωστρέφεια θα είναι στα ύψη. Πιθανές επιστροφές ερώτων του παρελθόντος. Επιχειρηματικά σχέδια και ανοίγματα προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στο Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχετικά με οικογένεια, σπίτι, ακίνητη περιουσία, προσωπικές σχέσεις. Θα χρειαστεί να είσαι διαλλακτική και λιγότερο πεισματάρα για να αποφύγεις εντάσεις και ρήξεις. Θα κληθείς να βρεις τη χρυσή τομή. Κατά την ανάδρομη πορεία του, αγοραπωλησίες ακινήτων και διαπραγματεύσεις θα είναι απαγορευτικά. Αλλάζεις και διεκδικείς ότι σου ανήκει. Είσαι πιο πειθαρχημένη είτε προς τον εαυτό σου είτε γιατί άλλοι σε περιορίζουν. Το ένστικτό σου θα είναι ισχυρό και θα ζητάς εξασφάλιση οικονομική αλλά και συναισθηματική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στο Σκορπιό επηρεάζει την επικοινωνία, διαπραγματεύσεις, επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, συνδιαλλαγές. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου ως τις 5/3 αν ψάχνεις μια εργασία ή αν ενδιαφέρεσαι για σεμινάρια, σπουδές, επιμόρφωση. Είναι μια δημιουργική περίοδος. Ωστόσο πρόσεχε επαφές με αδέρφια και συγγενείς. Προώθησε τα θέματά σου καθώς θα έχεις ευκαιρίες και τύχη. Θα κληθείς να δράσεις και να αγωνιστείς για να αποδείξεις την αξία σου. Θα δικαιωθείς σε θέματα με συγγενείς. Στην ανάδρομη πορεία του, αποφεύγεις αγοραπωλησίες ακινήτων, υπογραφές συμβολαίων, νομικά ζητήματα. Προσοχή επίσης σε εξαπατήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια οικονομικού τύπου θέματα. Θα προσπαθήσεις να καλύψεις τις ανάγκες σου και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου μέσα από νέες επαγγελματικές ενέργειες. Προσοχή στη διαχείριση ακινήτων. Το κέρδος είναι αυτό που σε απασχολεί έντονα και θα θέλεις να ανεβάσεις ψηλά τον πήχη. Οι οικονομικές απαιτήσεις και υποχρεώσεις είναι πολλές και κάνεις τα πάντα για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι αξίες σου και οι σταθερές σου αλλάζουν. Κατά την ανάδρομη πορεία του, μην δανείζεις, μείνε συντηρητική και προσπάθησε να πάρεις χρήματα που σου οφείλουν. Μην κάνεις ανοίγματα. Ο Ιούλιος θα είναι ένας θετικός μήνας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σού δίνει τη δύναμη για να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς θα υπάρχουν εντάσεις. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου για να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να εξελιχθείς. Οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες και θα καταφέρεις να πετύχεις τα σχέδιά σου με οργάνωση και πειθαρχία. Ας είσαι πιο υποχωρητική και λιγότερο εγωίστρια για να βγεις κερδισμένη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και είναι καλό διάστημα για να αναθερμάνεις τη σχέση σου και να λύσεις προβλήματα. Αν είσαι μόνη, φλερτ και διασκέδαση θα σε τονώσουν. Στην ανάδρομη πορεία του, απόφυγε επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Προσοχή και στα ατυχήματα λόγω βιασύνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο Σκορπιό σου ζητά να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Να εστιάσεις κάπου συγκεκριμένα και να δουλέψεις κομμάτια που βρίσκονται στο υποσυνείδητο. Το ένστικτό σου θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο. Πρόσεχε κρυφές συμμαχίες και εχθρούς καθώς ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Δούλεψε με λίγους και καλούς, θα δεις αυτό το διάστημα ποιοι σε στηρίζουν και ποιοι όχι. Αν ετοιμάζεις νέα σχέδια, απομονώσου και σκέψου πολύ, οι ισορροπίες θα είναι εύκολο να ανατραπούν. Μην εμπλέκεσαι σε νομικά θέματα και περίεργες υποθέσεις. Πρόσεχε την υγεία σου, ξεκουράσου. Επωφελήσου την άνοιξη και τον Ιούλιο για να θερίσεις καρπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στο Σκορπιό ανεβάζει την κοινωνικότητά σου στα ύψη. Βάζεις νέους στόχους, νέες φιλοδοξίες, κάνεις νέα όνειρα. Η εύνοια και οι ευκαιρίες έρχονται μέσα από φιλίες, ομάδες, συλλογικούς χώρους, εταιρείες. Σχέσεις και επαγγελματικο-οικονομικά ενισχύονται. Θα έχεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις τη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, να ερωτευτείς, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά. Μια ηγετική θέση είναι πιθανή. Νέες φιλίες προκύπτουν από τον επαγγελματικό χώρο. Οι ιδέες και οι αξίες σου θα είναι σταθερές. Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική σχέση. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα. Προσοχή κατά την ανάδρομη πορεία του καθώς θα υπάρχουν αναθεωρήσεις σε φιλίες, στόχους, ομάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις, ευθύνες, απαιτήσεις. Προσοχή σε ανταγωνιστικότητα, θυμό, εγωισμό. Θα θέλεις να ανέβεις ψηλά, όμως ο δρόμος θα είναι δύσκολος. Θα υπάρχουν εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα. Πάλεψε για την αρμονία και την ισορροπία. Ειδικά στην ανάδρομη πορεία του, προσοχή στην κοινωνική καταξίωση και την καριέρα καθώς θα γίνουν αναθεωρήσεις. Μπορεί να πάρεις έναν άλλο δρόμο. Θα χρειαστεί να βρεις επίσης τη χρυσή τομή ανάμεσα σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου θα ενισχυθούν και θα προσπαθήσεις να πάρεις πίσω ότι σου ανήκει. Μένεις σταθερή στους στόχους σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στο Σκορπιό ευνοεί νομικά ζητήματα, μετακινήσεις, μετακομίσεις, θέματα και επαφές με το εξωτερικό. Είναι καλό διάστημα να βρεις εργασία, αν ψάχνεις, ως τις 5/3. Ανοίγουν οι πνευματικοί σου ορίζοντες και φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν. Επιστροφές ατόμων από το παρελθόν είναι πιθανές. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και η δράση σου πετυχημένη αν έχεις ψυχική ηρεμία. Στόχοι και δουλειές με εξωτερικό ευνοούνται, μελέτη και έρευνα επίσης. Πολεμάς για την διατήρηση των αρχών σου. Κατά την ανάδρομη πορεία του, αποφεύγεις ταξίδια, μετακινήσεις και δικαστικά θέματα. Θα είναι ένα δύσκολο διάστημα που θα κληθείς να δώσεις αγώνες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ