Follow us

Άρης στον Αιγόκερω από 16 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, της δράσης, της αντοχής βρίσκεται στον Αιγόκερω, στο ζώδιο της έξαρσής του.

lovely gently couple embracing with closed eyes at kitchen

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, της δράσης, της αντοχής βρίσκεται στον Αιγόκερω, στο ζώδιο της έξαρσής του.

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι δυνατός, δίνει αγώνα κύρους και εξουσίας, είναι ανελέητος, σκληρός, εγωιστής, επίμονος όταν θέλει κάτι, έχει αντοχές, μαχητικότητα, δρα στρατηγικά, παρασκηνιακά και διπλωματικά όταν θέλει να εξοντώσει.

Με τον Άρη στον Αιγόκερω εργαζόμαστε δυναμικά για να πετύχουμε τους στόχους μας, θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Αντιμετωπίζουμε ρεαλιστικά το κάθε εμπόδιο, λειτουργούμε αυτόνομα και δεν θέλουμε να λαμβάνουμε εντολές από άλλους. Ξυπνάει ο ηγέτης μέσα μας. Η σεξουαλικότητα κυριαρχεί, βλέπουμε με σοβαρότητα τη σχέση μας. Δεν είμαστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, η εξουσία είναι το αφροδισιακό, μας έλκουν δυναμικά πρόσωπα ή πρόσωπα εξουσίας.

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει την καριέρα σου. Θα έχεις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, θα πετύχεις τους στόχους σου αν είσαι συγκεντρωμένη και το παλεύεις πολύ. Αν έχεις δουλέψει σκληρά θα αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για κάτι νέο. Προσοχή σε συγκρούσεις με ανώτερα πρόσωπα ή εξουσίας ή εργοδότες. Οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες, ζητάς αναγνώριση και κύρος, θέλεις να αποκτήσεις καλή φήμη. Πάλεψε σκληρά για να φτάσεις στην κορυφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα έχεις εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούν. Ευνοείται ότι έχει να κάνει με σπουδές, σεμινάρια, επέκταση, νομικά θέματα ή θέματα με το εξωτερικό ή μακρινούς συγγενείς. Μπορεί να αποφασίσεις να εγκατασταθείς σε μια ξένη χώρα ή να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι για να ζήσεις την περιπέτεια. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, μπορεί να αλλάξει καθοριστικά η ζωή σου με έναν νέο έρωτα. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει σεξουαλική και συναισθηματική, ευχάριστες οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να αποφύγεις τη ζήλια και την κτητικότητα. Κρυμμένα πράγματα μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια, μπορεί να ανακαλύψεις κρυφές καταστάσεις. Τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά θα σε απασχολήσουν επίσης. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τυχόν οφειλές, πρόσεχε τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο θα δεις όλων των ειδών τις σχέσεις σου με άλλο μάτι και θα κάνεις αλλαγές. Αν κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες φρενάρουν την πρόοδό σου, δεν θα διστάσεις να δώσεις ένα τέλος για να προχωρήσεις μπροστά. Αν όμως διατηρείς σχέσεις που σε στηρίζουν, θα τις συσφίξεις και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις και μια επισημοποίηση αν η σχέση σου έχει δοκιμαστεί. Είσαι περισσότερο διεκδικητική τώρα σε σχέσεις και συνεργασίες. Απόφυγε τις συγκρούσεις και την επιθετικότητα.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα υπάρξουν εξελίξεις στη δουλειά σου. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις αλλά θα ανταμειφθείς και ανάλογα. Είσαι ενεργητική, δημιουργική και φέρνεις εις πέρας κάθε εργασία όσο δύσκολη και αν είναι. Αν ψάχνεις για εργασία, μπορεί να βρεις κάτι που θα σου αρέσει. Ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και πρόσεχε τις εντάσεις με συναδέλφους αν προκύψουν διαφορές στην δουλειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι ευνοϊκός για τις επιθυμίες και τα όνειρά σου. Η ερωτική σου ζωή θα πάρει ευχάριστη τροπή. Θα νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις αν σε καλύπτει απόλυτα. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή. Είσαι ενθουσιώδης και πολύ σεξουαλική. Προσοχή στις σχέσεις σου με τα παιδιά, μπορεί να προκύψουν επαναστατικές και συγκρουσιακές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Προσοχή στις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα καθώς θα υπάρχει μια επιθετική συμπεριφορά. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα με ακίνητα. Συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πιθανά καθώς θα θέλεις να κυριαρχήσεις στους άλλους. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου. Θα έρθεις αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα που θα πρέπει να λύσεις άμεσα και η σχέση σου θα επηρεαστεί αρνητικά. Χρησιμοποίησε την διπλωματία σου για να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες που θα επηρεάσουν την εξέλιξή σου. Νέες συμφωνίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σου δώσουν την δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Μια νέα συναισθηματική γνωριμία μπορεί να σε ενθουσιάσει. Κοντινά ταξίδια, μετακινήσεις, αδέρφια, συγγενείς, γείτονες παίζουν ρόλο στις υποθέσεις σου. Προσοχή στις εντάσεις λόγω παρορμητικότητας και επιθετικότητας, προσοχή στα ατυχήματα και την οδήγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικονομικά σου. Προσοχή στα έξοδα. Προσπάθησε να βρεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Θέλεις να είσαι ανεξάρτητη , να ελέγχεις περισσότερο εσύ την οικονομική σου ζωή. Είσαι ενεργητική και θαρραλέα και κοιτάς τα οικονομικά σου συμφέροντα. Στην συναισθηματική σου ζωή θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στη σχέση σου ή με μια νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου προβάλλεις τις ηγετικές σου ικανότητες, παίρνεις πρωτοβουλίες για να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Πρόσεχε την επιθετικότητά σου, τον εγωισμό σου και την επιβολή εξουσίας στους άλλους. Είσαι δραστήρια, δυναμική, παραγωγική. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σε οδηγήσουν εκεί που σου αξίζει. Προσπάθησε να ασχοληθείς περισσότερο με αγαπημένα πρόσωπα και να δημιουργήσεις μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να κλειστείς στον εαυτό σου και να ασχοληθείς με μυστικές δραστηριότητες που ίσως φέρουν θετικά αποτελέσματα. Δουλεύεις κρυφά ή μοναχικά. Δεν είσαι ανοιχτή και ειλικρινής. Είσαι πολύ ευαίσθητη τώρα, με μειωμένη αυτοπεποίθηση, πρόσεχε μην παρεξηγηθείς. Ασχολήσου περισσότερο με καλλιτεχνικά πράγματα και χαλάρωσε. Η διαίσθηση και η φαντασία σου είναι στα ύψη και μπορεί να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με λογικό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω είσαι αυτόνομη και ανεξάρτητη, δεν θέλεις να λειτουργείς με κανόνες. Θέλεις να βρίσκεσαι με λίγους φίλους ή ίσως κάποιοι φίλοι σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς να ενταχθείς σε μια ομάδα που εκφράζει τα ιδανικά σου. Μπορείς επίσης να κάνει νέες και αξιόλογες γνωριμίες. Νέες προτάσεις μπορεί να ανοίξουν νέες προοπτικές και να αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο. Αν έχεις σχέση μπορεί να την επισημοποιήσεις ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις έναν νέο έρωτα μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή μέσα από την κοινωνικότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ