Follow us

Άρης στον Αιγόκερω | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Από 18 Μαρτίου έως 15 Μαΐου!

iStock-803596856

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της σεξουαλικότητας, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, του θάρρους και της πρωτοβουλίας.

Ο Άρης στον Αιγόκερω βρίσκεται στην έξαρσή του. Η ενέργεια είναι δυνατή, αγωνιζόμαστε για το κύρος και την εξουσία ανελέητα και σκληρά. Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο γίνεται εγωιστής, επίμονος αν θέλει κάτι, μας δίνει αντοχές και μαχητικότητα, δημιουργεί παρασκήνιο και πισώπλατη στρατηγική, έχει ακραία διπλωματικότητα στην εξόντωση. Αυτό το διάστημα θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς να δεχόμαστε εντολές. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί και η εξουσία είναι το αφροδισιακό μας. Η τάση να γίνουμε απόλυτοι και εξουσιαστικοί είναι μεγάλη.

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, η καριέρα σου έρχεται σε πρώτο πλάνο. Θα υπάρχουν εξελίξεις με ανώτερα πρόσωπα ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις και επαγγελματικό περιβάλλον. Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και οι στόχοι σου πραγματοποιούνται. Αγωνίζεσαι για τις φιλοδοξίες σου και λαμβάνεις αναγνώριση. Μπορεί να αποκτήσεις μια ηγετική θέση, έχεις αυτοπεποίθηση για να ανέβεις ψηλά. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και έχεις δίπλα σου ισχυρούς συμμάχους. Τα εμπόδια εξαφανίζονται. Προσοχή σε διαμάχες με άτομα εξουσίας αλλά και στην εξουσιαστική σου τάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό, τα ταξίδια, τις σπουδές, τα σεμινάρια, τα νομικά θέματα. Μπορεί να αποφασίσεις να εξελιχτείς σε μια άλλη χώρα ή να κάνεις ταξίδια για επαγγελματικές υποθέσεις. Οι απόψεις σου μπορεί να είναι απόλυτες, προσπάθησε να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Έχεις ανάγκη την εξερεύνηση, την περιπέτεια. Φιλοσοφείς τη ζωή σου και θέλεις να αναπτύξεις την επιχειρηματικότητά σου. Προσοχή στις διενέξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, την ψυχολογία σου, τη λίμπιντό σου. Αυτό το διάστημα μπορεί να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να τον αναλύσεις με σκοπό να μεταμορφωθείς. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και το πάθος αναζωπυρώνεται. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και άλλαξε τη ζωή σου σε βάθος. Έχεις τη δύναμη και το πάθος να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη και να κάνεις νέα πράγματα. Ασχολήσου με χρέη, δάνεια, οφειλές, κοινά οικονομικά και βρες λύσεις. Προσοχή στα έξοδα. Μακριά από ζήλια, μνησικακία, εχθρότητες και κτητικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Μακριά από επιθετικότητα που δημιουργεί συγκρούσεις και απομάκρυνση. Μπορεί αυτό το διάστημα, κάποιοι να υπερβαίνουν τα όρια και τους κανονισμούς, εσύ θυμώνεις εύκολα και διεκδικείς πράγματα από την ερωτική και επαγγελματική σου ζωή. Γρήγορα μπορεί οι σχέσεις σου να κλονιστούν αν δεν κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αν έχεις σχέση, προσοχή σε εντάσεις που θα δημιουργήσουν ένα βαρύ κλίμα. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις χειριστικές και καταπιεστικές συμπεριφορές. Αν εσύ είσαι η καταπιεσμένη, πάρε πρωτοβουλίες. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια μοιραία γνωριμία που θα κυριαρχεί έντονη σεξουαλική χημεία. Επαγγελματικά, διοχέτευσε την ενέργειά σου παραγωγικά.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, η καθημερινότητά σου είναι έντονη και οι ευθύνες σου στη δουλειά πολλαπλασιάζονται. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε συναδελφικές σχέσεις, μπορεί να αλλάξεις εσύ δουλειά και το πρόγραμμά σου να διαμορφωθεί αναλόγως. Αυτό το διάστημα είναι πιεστικό και αγχωτικό, προσοχή σε υγεία και φυσική κατάσταση. Βρες χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Προσοχή σε εντάσεις με συναδέλφους και λάθη λόγω βιασύνης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει τους έρωτες, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά. Αυτό το διάστημα θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικό και δημιουργικό. Θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου ή ακόμα να ξεκινήσεις και νέα. Θα είσαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιώδης. Αν έχεις σχέση, ο αισθησιασμός είναι μεγάλος, η σεξουαλικότητα και η διάθεση για ερωτικά παιχνίδια επίσης. Αν είσαι μόνη, βγαίνεις, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Ανανεώνεσαι, αναζωογονείσαι και το πάθος κυριαρχεί. Προσοχή στην τάση κυριαρχίας σου για να μην δημιουργηθούν εντάσεις με παιδιά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει σπίτι, οικογένεια και ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση ή να αλλάξεις σπίτι ή να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ακινήτου. Προσοχή σε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή γονείς καθώς είναι πιθανές κάποιες εντάσεις. Προσοχή επίσης στα ατυχήματα στο σπίτι. Κάποια θέματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στην πατρική περιουσία ή μπορεί να χρειαστεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες με αγαπημένα ή οικεία πρόσωπα. Μπορεί αυτό το διάστημα να είσαι πιο επιθετική προσπαθώντας να επιβάλλεις όρια και κανονισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, είσαι πιο επιθετική στο λόγο και προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Παίζεις με τις λέξεις και δεν δέχεσαι προσβολές. Προσοχή στις λεκτικές αντιπαραθέσεις που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Προσοχή επίσης σε σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Μπορεί οι σχέσεις να αναθερμανθούν αν αποφύγεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Ταξίδια και μετακινήσεις δεν θα είναι ικανοποιητικά. Προσοχή στην παρορμητικότητά σου. Μπορεί πάλι να πείθεις ευκολότερα τους γύρω σου και να δείχνεις ευκολότερα τις ικανότητές σου υλοποιώντας τα σχέδιά σου. Νέα εγχειρήματα διευκολύνονται. Μπορείς να οργανώσεις καλύτερα τις ιδέες σου και να λύσεις πρακτικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Κάποια αλλαγή μπορεί να υπάρξει στο εισόδημά σου ή να αυξηθούν τα έξοδα. Διαχειρίσου τα οικονομικά με σύνεση. Κάποιες καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να επανεκτιμήσεις τα πράγματα και να αξιολογήσεις κάποια πρόσωπα διαφορετικά. Υπερασπίζεσαι τα συμφέροντά σου, απόφυγε τσακωμούς για οικονομικούς λόγους. Μπορεί να ξοδεύεις περισσότερα, μια νέα οικονομική συμφωνία είναι πιθανή ή μπορεί να ρίξεις χρήματα στην επιχείρησή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, το διάστημα αυτό είναι δημιουργικό και παραγωγικό. Έχεις τη δύναμη και τη μαχητικότητα να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, να εξελιχτείς και να κάνεις νέα πράγματα. Όλα τρέχουν γρήγορα. Μπορεί να είσαι πολύ αυταρχική και εξουσιαστική και να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Διαχειρίσου το θυμό σου. Τα ταλέντα και οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται και λαμβάνεις σεβασμό και εκτίμηση για τη δουλειά σου. Μην περιφρονείς τις ανάγκες των άλλων, μην κάνεις κακή χρήση της δύναμής σου γιατί δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα χρειαστεί υπομονή και ψυχραιμία. Κάποιοι φόβοι και ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια, το παρασκήνιο μπορεί να κυριαρχεί στον επαγγελματικό χώρο. Προσοχή σε σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα. Κρυφές καταστάσεις μπορεί να αποκαλυφθούν. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου, μείνε μακριά από καταστάσεις που σε πιέζουν και κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν. Αυτό το διάστημα είσαι πιο εσωστρεφής, πιο συναισθηματική, πιο ευαίσθητη. Δεν είσαι πολύ ανοιχτή και δεν κάνεις γνωστά τα σχέδιά σου. Κινείσαι κρυφά και αναζητάς τη μοναξιά. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση και τη φαντασία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, θα κάνεις νέα σχέδια. Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται, κάνεις νέους φίλους με τους οποίους μοιράζεσαι κοινές ιδέες και στόχους. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στο κοινωνικό σύνολο. Φιλικά πρόσωπα σε βοηθούν να πετύχεις επαγγελματικούς στόχους ή μπορεί να συνεργαστείς με φιλικά πρόσωπα. Αυτό το διάστημα θέλεις να βρίσκεσαι με φίλους, δεν αντέχεις όρια και κανονισμούς. Θέλεις να μείνεις μακριά από τη ρουτίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ