Follow us

Άρης στον Ταύρο από 10 Μαρτίου ως 20 Απριλίου

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

shutterstock_599292080

Ο Άρης είναι η δράση, το θάρρος, οι πρωτοβουλίες, το πάθος, το σεξ. Μπορεί να δημιουργήσει, μπορεί να καταστρέψει καθώς από τη φύση του είναι δυναμικός, ανταγωνιστικός πλανήτης.

Ο Άρης στον Ταύρο βρίσκεται σε θέση αδυναμίας αλλά τον χρειαζόμαστε τώρα να μας σταθεροποιήσει καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει απουσία πλανητών από το σταθερό σταυρό. Ο Άρης στον Ταύρο είναι υπομονετικός και επίμονος προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει. Κινείται αργά και σκέφτεται διπλά. Είναι πειθαρχημένος και πεισματάρης. Εργάζεται σκληρά για να πετύχει και απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών του. Αγαπά το πάθος και την ομορφιά. Είναι πρακτικός και δεν αλλάζει κατευθύνσεις.

Ερωτικά, θα αναζητάμε τον αισθησιασμό, την ευχαρίστηση, τα ερωτικά παιχνίδια. Δεν περιπλέκουμε τις καταστάσεις, είμαστε πιστοί. Απολαμβάνουμε το σεξ και εκδηλώνουμε ζήλια. Αναζητάμε τη συναισθηματική ασφάλεια, έχουμε αντοχές αλλά δεν κάνουμε εύκολα νέα ξεκινήματα.

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο αναζητάς την οικονομική ασφάλεια. Αγωνίζεσαι για τα κεκτημένα σου, ασκείς δύναμη και έλεγχο στα οικονομικά τρίτων, κάνεις σπατάλες για να περνάς καλά. Μη ρισκάρεις, μην κάνεις εύκολα νέες επενδύσεις. Προσπάθησε να λύσεις τώρα τα οικονομικά σου προβλήματα. Προσοχή στα έξοδα ή σε πιθανές μεταβολές εισοδημάτων. Κάποια γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν το σύστημα αξιών σου και να κάνεις αλλαγές στο κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου εκφράζεσαι δυναμικά και διεκδικείς ότι σου αξίζει. Διαθέτεις αντοχές, θάρρος, τόλμη, υπομονή, επιμονή για να πετύχεις τους στόχους σου και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Έχεις αυτοπεποίθηση και ξεδιπλώνεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Οι εξελίξεις τώρα θα είναι γρήγορες, βγάζεις στην επιφάνεια ότι σε καταπιέζει και αλλάζεις τη ζωή σου. Εκφράζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου , είσαι πιο νευρική και πεισματάρα, η ανάγκη σου για ανεξαρτησία αυξάνεται. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις. Επαγγελματικά, θα πάρεις πρωτοβουλίες για ανακατατάξεις και θα δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Ταύρο δημιουργεί παρασκηνιακές καταστάσεις. Δεν ανοίγεσαι σε σχέσεις και επαγγελματικά σχέδια. Απομονώνεσαι για να σκεφτείς τι θέλεις, τι χρειάζεσαι για να προχωρήσεις παρακάτω. Μπορεί να αποφασίσεις αυτό το διάστημα να αλλάξεις εργασία, αναλύεις τη σχέση σου για να αποφασίσεις πως θα τη βελτιώσεις. Μέχρι να φύγει ο Άρης από αυτή τη θέση, δεν θα έχεις ολοκληρωμένη άποψη για τα πράγματα. Προσοχή επίσης σε εξαπατήσεις, το άγχος και ο θυμός σου θα είναι αυξημένα. Μπορεί τώρα να σε κατηγορήσουν ή να προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν. Κάνε τον απολογισμό σου σχετικά με τα πρόσωπα που θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου. Άκου τη διαίσθησή σου πριν πράξεις. Η ευαισθησία σου απέναντι στον πόνο των άλλων θα είναι αυξημένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο αυξάνει την κοινωνικότητα. Θα θέλεις να διευρύνεις τον κύκλο σου, να βρίσκεσαι περισσότερο με φιλικά πρόσωπα, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να συμμετέχεις σε ομαδικές εκδηλώσεις. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από αυτές. Βάζεις νέους επαγγελματικούς στόχους και κάνεις συμμαχίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Νέες γνωριμίες σε βοηθούν να αναπτυχθείς οικονομικά. Έχεις ανάγκη να βγεις από την καθημερινότητα, να παθιαστείς, να κάνεις κάτι διαφορετικό. Αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο μέλλον. Το διαδίκτυο σε βοηθά.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στην καριέρα σου. Μπορεί να αλλάξεις αντικείμενο, να κάνεις νέα σχέδια, να υπάρξουν ανακατατάξεις. Μπορεί να αλλάξεις και πορεία. Η επαγγελματική σου ζωή σε απασχολεί πολύ, κυνηγάς τα όνειρά σου και ενδεχομένως αλλάξεις και τη δημόσια εικόνα σου. Αγωνίζεσαι για τους στόχους σου με επιμονή και υπομονή. Προχωράς αργά για να χτίσεις γερά θεμέλια. Κάποια χρήματα που περίμενες από τη δουλειά μπορεί να έρθουν τώρα. Μακριά από πείσμα και εγωισμό με ανώτερα πρόσωπα για να αποφύγεις συγκρούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο προσπαθείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, τα ταξίδια ευνοούνται. Κάνεις σχέδια για το μέλλον, προσωπικά και επαγγελματικά και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Εκπαίδευση, σπουδές, νομικά ζητήματα εξελίσσονται θετικά. Έχεις ανάγκη τη γνώση, να μάθεις νέα πράγματα για να αναπτυχθείς. Δραστηριοποιείσαι με το εξωτερικό ή μπορεί να δεις πρόσωπα που μένουν μακριά. Επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και βλέπεις τη ζωή πιο φιλοσοφημένα. Πρόσεξε μόνο πως θα εκφράζεις τις απόψεις σου καθώς μια τάση για επιβολή, αδιαλλαξία και πείσμα θα κυριαρχεί.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο επηρεάζει τα κοινά οικονομικά. Μπορεί να σε απασχολούν τα οικονομικά του συντρόφου σου, χρέη, οφειλές, συμφωνίες, κληρονομιές. Πρακτικά ζητήματα συμβίωσης έρχονται στην επιφάνεια και είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπη με φοβίες ή απωθημένα. Μπορεί να έχεις την τάση να χειραγωγήσεις το ταίρι σου, συναισθηματικά ή οικονομικά. Άκου το ένστικτό σου και μη βιάζεσαι να πράξεις, δες τα πράγματα βαθιά πριν αποφασίσεις να κάνεις ριζικές αλλαγές. Προσοχή σε εντάσεις και συγκρούσεις. Μια απόφαση να χωρίσετε το κοινό ταμείο είναι πιθανή. Τα μυστήρια της ζωής και η πνευματικότητα σε έλκουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ΄Αρης στον Ταύρο επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Εντάσεις μπορεί να βιώσεις στην ερωτική και επαγγελματική σου ζωή. Οικονομικές διαφωνίες με αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες είναι πιθανές. Η ισχυρή σου προσωπικότητα, το πείσμα και η αδιαλλαξία σου είναι στα ύψη. Η ζήλια και η κτητικότητα επίσης. Νέα δεδομένα δημιουργούνται τώρα. Αν είσαι μόνη, θα έχεις την ανάγκη της συντροφικότητας, κάποιος θα σε αναστατώσει χωρίς εγγυημένες προοπτικές. Αλλαγές θα υπάρξουν και σε υπάρχουσες συνεργασίες ή μπορεί τώρα να δημιουργήσεις μια νέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ΄Αρης στον Ταύρο επηρεάζει την καθημερινότητά σου, την εργασία και την υγεία. Οι ρυθμοί σου αλλάζουν, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και καλείσαι να λύσεις πρακτικά θέματα. Θέλεις να αποδείξεις την αξία σου και να δείξεις τις ικανότητές σου, να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου. Εντάσεις μπορεί να βιώσεις με συναδέλφους, ο εγωισμός και το πείσμα σου θα είναι αυξημένα. Μπορείς να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, ξεκινώντας μια αθλητική δραστηριότητα ή διατροφή. Προσοχή σε ιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Ταύρο επηρεάζει την ερωτική σου ζωή. Φλερτ και διασκέδαση έρχονται σε πρώτο πλάνο, η σεξουαλική σου διάθεση είναι στα ύψη. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σε μαγέψει, το πάθος και ο αισθησιασμός είναι μεγάλα. Απόλαυσέ την χωρίς άλλες προσδοκίες. Αν έχεις σχέση, θα κυριαρχούν η ζήλια και η κτητικότητα, θα αναζητάς μεγαλύτερη σταθερότητα. Προσοχή στις εντάσεις ή σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η δημιουργικότητα αυξάνεται, προβάλλεις τις ικανότητές σου και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Οι σχέσεις σου με τα παιδιά βελτιώνονται ενώ είναι πιθανή και η απόκτηση απογόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να σε απασχολούν η ακίνητη περιουσία σου, μια μετακόμιση, επισκευές ή η διακόσμηση του σπιτιού σου. Εντάσεις μπορεί να βιώσεις και με οικογενειακά πρόσωπα. Αναζητάς τη ζεστασιά, τη θαλπωρή. Γυρνάς στο παρελθόν για να αντιμετωπίσεις παιδικά τραύματα και ανασφάλειες. Σκέφτεσαι τι πραγματικά θέλεις από τη ζωή σου, που να επενδύσεις. Προσοχή στο πείσμα και τον ανταγωνισμό. Μπορεί να φιλοξενήσεις αγαπημένα πρόσωπα στην οικία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σε κάνει επικοινωνιακή και εξωστρεφή. Νέα δεδομένα, ειδήσεις και κινητικότητα κυριαρχούν και αλλάζουν τα σχέδιά σου, θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις. Εκφράζεις τις απόψεις σου, διεκδικείς τα θέλω σου και γνωρίζεις νέα πρόσωπα που βοηθούν την εξέλιξή σου. Εξελίξεις θα υπάρξουν και με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις και ΙΧ. Εκφράσου με διπλωματία για να αποφύγεις εντάσεις, πρόσεχε τα απότομα λόγια που πληγώνουν. Η κακή κριτική φέρνει απομακρύνσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ