Follow us

Άρης στον Ταύρο από 7 Ιανουαρίου έως 3 Μαρτίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Η κτητικότητα είναι έντονη, όπως και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις. Προσοχή στο πείσμα, την εμμονή, τον εγωισμό σε σχέσεις και συνεργασίες.

Funny active parents and children daughters dancing in living room

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της σεξουαλικότητας, της δράσης, των αντοχών, της επιθετικότητας βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, σε θέση αδυναμίας.

Ο Άρης στον Ταύρο είναι πρακτικός, ανθεκτικός, έχεις αντοχές, είναι πεισματάρης, αγαπά τα υλικά αγαθά και διαθέτει μια επικίνδυνη και αρρωστημένη επιθετικότητα. Του αρέσει η καλοπέραση, η ευημερία, η ασφάλεια. Ο τρόπος δράσης μας λοιπόν είναι επίμονος και σταθερός, πρακτικός, δεν αλλάζουμε εύκολα κατεύθυνση. Αναζητάμε την συναισθηματική και υλική ασφάλεια και κάνουμε τα πάντα για να την πετύχουμε. Το πάθος κυριαρχεί αλλά ίσως έρχεται σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας άλλων ενασχολήσεων και δραστηριοτήτων στην καθημερινότητα. Η κτητικότητα είναι έντονη, όπως και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις. Προσοχή στο πείσμα, την εμμονή, τον εγωισμό σε σχέσεις και συνεργασίες.

Πώς επηρεάζει ο Άρης στον Ταύρο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο θα βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Θα ρυθμίσεις έσοδα-έξοδα και θα προσπαθήσεις να βρεις νέες πηγές εσόδων με σκοπό την σταθερότητα και την εξασφάλιση. Κινήσου συντονισμένα, απόφυγε την επιπολαιότητα και τις σπασμωδικές κινήσεις. Μπορεί να κάνεις αγορές ή αγοραπωλησίες. Είσαι ιδιαίτερα αποφασιστική και διεκδικητική.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, έχεις ενέργεια και κάνεις τα πάντα για να πετύχεις τους στόχους σου. Κάνεις αλλαγές στη ζωή σου για να νιώσεις πιο σταθερή και για να ζεις καλύτερα. Παίρνεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Έχεις αυτοπεποίθηση και θέλεις να κυριαρχήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και να περάσεις τις απόψεις σου με διπλωματία και μέθοδο. Απόφυγε το πείσμα και την προσκόλληση σε συγκεκριμένες απόψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στον Ταύρο, προβληματίζεσαι για το μέλλον. Είναι ένα διάστημα κατάλληλο για να σκεφτείς να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου και για να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Αν κάνεις μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί, θα σκεφτείς να κάνεις ένα άλμα. Είσαι ιδιαίτερα ανήσυχη μέσα σου, δεν λείπουν οι διχασμοί και οι εσωτερικές συγκρούσεις. Ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου τι θες, κάνε έρευνα πριν προχωρήσεις. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις, βάλε το μυαλό σου σε τάξη. Βρες συναισθηματική ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο θα βρίσκεσαι συχνά με φίλους και θα διασκεδάζεις. Αν είσαι μόνη, είναι καλό διάστημα να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από παρέες και συλλογική δράση και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια σχέση. Θα σε ενθουσιάσουν πρόσωπα με διαφορετικό τρόπο σκέψης. Θα μπεις σε ομάδες με κοινές πεποιθήσεις, δεν λείπουν οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον Ταύρο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην καριέρα σου. Προβάλλεις τις ικανότητές σου και βγαίνουν τα ταλέντα σου στην επιφάνεια. Δείχνεις τον καλύτερο εαυτό σου και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Κινήσου συντονισμένα και δυναμικά. Είναι έντονη η ανάγκη για κυριαρχία. Προσοχή σε ανταγωνιστικές διαθέσεις, αντιπαραθέσεις και υπερβολές. Προσπάθησε να συνεργαστείς για εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο διευρύνεις τους ορίζοντές σου, κάνεις ταξίδια ή μπορεί να ξεκινήσεις σπουδές και σεμινάρια. Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή μπορεί να αποφασίσεις να ζήσεις στο εξωτερικό με καλές προοπτικές. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Παίρνεις πρωτοβουλίες, κάνεις συγκροτημένα βήματα, βγαίνει στην επιφάνεια η ανάγκη σου για εξασφάλιση. Προσοχή στις εμμονές και την προσκόλληση, κινήσου διαλλακτικά. Απόφυγε τις κόντρες, το εγωιστικό πείσμα, ο κάθετος τρόπος σκέψης δεν βοηθάει. Σκέψου πιο φιλοσοφημένα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σε φέρνει αντιμέτωπη με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, ασφάλειες. Θα κινητοποιηθείς για να τα βάλεις σε τάξη, θα κάνεις ρυθμίσεις. Στην προσωπική σου ζωή θα κάνεις μια μεγάλη στροφή, μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση από το παρελθόν ή μπορεί να ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό που θα σε μεταμορφώσει. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις και βρες σταθερά εδάφη για να πατήσεις. Μακριά από αντιπαραθέσεις, κινήσου διπλωματικά, συνδύασε το πάθος με την διαίσθηση για να έχεις εξελίξεις. Δες τις καταστάσεις εις βάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε απασχολεί η συντροφικότητα και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τις ανάγκες του συντρόφου σου. Προσπαθείς να βελτιώσεις το κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι μόνη, θα βρεις το σύντροφο που σου ταιριάζει. Κάνεις νέες γνωριμίες και κερδίζεις το ενδιαφέρον. Βάλε όρια στην καχυποψία σου, τις πιέσεις, την αμφισβήτηση, την επιβολή και τον έλεγχο. Κάνε συνεργασίες με μέθοδο αποφεύγοντας τον ανταγωνισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σου δίνει ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές υποχρεώσεις σου και τη δουλειά σου. Το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και προσπαθείς να βρεις τρόπο για να πετύχεις τους στόχους σου. θα έχεις ανοίγματα, κινήσου δυναμικά και μεθοδικά, συντονισμένα για να σταθεροποιήσεις την πορεία σου. Απόφυγε το ρίσκο, αναζήτησε σταθερά εδάφη. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη και κάποια πρόσωπα μπορεί να τα χειριστείς ανταγωνιστικά. Ασχολήσου με την υγεία, τη διατροφή σου, τη φυσική σου κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο, η ζωή σου θα πάρει μια θετική στροφή. Θα διασκεδάσεις και θα ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Ένα φλερτ θα ολοκληρωθεί, ο έρωτας κυριαρχεί. Αν έχεις σχέση, θα αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν είσαι μόνη, κάνεις νέες γνωριμίες, προσοχή στις υπερβολές. Βγαίνουν στην επιφάνεια το πάθος και οι ηγετικές σου διαθέσεις. Μπορεί να φερθείς ανταγωνιστικά σε κάποια πρόσωπα. Απόφυγε τις εμμονές και την προσκόλληση. Θα ανανεωθείς και θα ισορροπήσεις συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο στρέφει το βλέμμα σου στο σπίτι και την οικογένεια. Βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα για να λυθούν. Θα υπάρξουν διαφωνίες με οικεία πρόσωπα και θα δείξεις την σκληρή πλευρά του εαυτού σου. Προσοχή γιατί αυτό δεν θα σε βοηθήσει. Απόφυγε την επιθετικότητα και προσπάθησε να δεις και τις ανάγκες οικείων προσώπων. Κινήσου προσγειωμένα, ώριμα για να εξελιχθείς. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, θα της δώσεις μια πιο επίσημη μορφή. Αν είσαι μόνη, αναζητάς τις σταθερές σχέσεις και την σοβαρότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο, η επικοινωνία είναι αυξημένη, κάνεις γνωριμίες και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Οι σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες βελτιώνονται ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και κοντινά ταξίδια. Έχεις έμπνευση και νέες ιδέες. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με ένα πρόσωπο ενδιαφέρον. Απόφυγε το πείσμα και τις αντιπαραθέσεις, σκέψου διαλλακτικά και διατήρησε την αυτοσυγκράτησή σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ