Follow us

Άρης στον Υδροχόο | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Από 16 Μαΐου έως 15 Νοεμβρίου 2018

Constellations. Virgo (zodiacal)

Ο Άρης διανύει το ζώδιο του Υδροχόου. Από τις 26 Ιουνίου ως τις 26 Αυγούστου γυρνάει ανάδρομος ενώ από τις 13 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της δράσης, της αντοχής, της μαχητικότητας, της σεξουαλικότητας.

Ο Άρης στον Υδροχόο είναι αντισυμβατικός, απρόβλεπτος, αγωνίζεται πρωτοποριακά και εκεί που θέλει, είναι μαχητικός, επαναστατικός και απότομα βίαιος. Οι πράξεις μας γίνονται ακανόνιστες και δεν ακολουθούμε κανόνες. Δεν αντέχουμε τους περιορισμούς και τη ρουτίνα. Ενεργούμε αυθόρμητα και αν κάποιος πάει να μας επιβληθεί, αντιδρούμε ίσως και βίαια.

Σπάμε ταμπού και ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο που εμφανίζεται στον δρόμο μας. Μας έλκουν περίεργα πράγματα ενώ πειραματιζόμαστε και σεξουαλικά με διαφορετικούς και ασυνήθιστους ανθρώπους.

Με τον Άρη στον Υδροχόο, να περιμένουμε σημαντικές εξελίξεις και ανατροπές ακόμα και σε πολιτικό επίπεδο.

Πώς θα επηρεάσει όμως ο Άρης στον Υδροχόο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει τις φιλίες σου, την κοινωνικότητα αλλά και τους στόχους και τα όνειρά σου. Οι φίλοι θα είναι η προτεραιότητά σου, ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται ενώ γνωρίζεις και πρόσωπα με τα οποία μοιράζεσαι τις ίδιες ιδέες. Μπορεί να συμμετέχεις σε ομάδες και συλλόγους ή να ηγηθείς μιας ομάδας. Μπορεί κάποια φιλικά ή γνώριμα πρόσωπα να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Έχεις ανάγκη την ελευθερία, θέλεις να ξεφύγεις από όρια και περιορισμούς και να ακολουθήσεις πρωτότυπους δρόμους.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Με τον Άρη στον Υδροχόο, υπάρχει κινητικότητα στον τομέα της καριέρας. Μπορεί να αναλάβεις μια νέα θέση ή να αναλάβεις νέα εγχειρήματα ή να κάνεις κάποιες αλλαγές. Προσοχή σε εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα καθώς μπορεί να σου επιβάλλουν κάτι που δεν επιθυμείς. Προσπάθησε περισσότερο αυτό το διάστημα να προωθήσεις τα σχέδιά σου διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον. Αγωνίσου για τις φιλοδοξίες σου και δες με μια νέα ματιά εργασιακά θέματα. Δεν θέλεις να σου επιβάλλουν όρια και κανόνες, ούτε να ασχολείσαι με πράγματα που δεν φέρνουν κέρδη. Πάρε πρωτοβουλίες και με την υπομονή και επιμονή που διαθέτεις, θα φτάσεις ψηλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στον Υδροχόο θα είσαι πιο αισιόδοξη και εξωστρεφής, θα κάνεις σχέδια για το μέλλον και αυτό θα σου δώσει χαρά. Θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και τις γνώσεις σου. Ένα ταξίδι μακρινό, ένα μεταπτυχιακό ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία είναι πιθανά σενάρια. Έχεις ένα πιο ανοιχτό μυαλό, κάνεις νέες γνωριμίες με ανθρώπους που ζουν μακριά και αλλάζεις τη φιλοσοφία σου. Διαθέτεις την τόλμη να αγωνιστείς για τα ιδανικά σου. Αναζητάς την περιπέτεια, κινείσαι απρόβλεπτα και με θετική ενέργεια και αυτό σου δίνει ζωντάνια. Οι ιδέες σου είναι καινοτόμες και αποδεκτές από όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στον Υδροχόο ασχολείσαι με τα κοινά οικονομικά αλλά και τις ερωτικές ή σεξουαλικές σου σχέσεις. Σε απασχολούν δάνεια, οφειλές, χρωστούμενα, κληρονομικά. Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά του συντρόφου σου είναι πιθανές. Η λίμπιντο ανεβαίνει και θέλεις να εκφράσεις τη σεξουαλικότητά σου. Ένα ανεκπλήρωτο πάθος από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου. θέματα συμβίωσης σε απασχολούν επίσης. Η συμπεριφορά σου είναι κυκλοθυμική και μπορεί κάποια άτομα να απομακρυνθούν από κοντά σου. Μπορεί να σου βγουν άσχημα συναισθήματα στην επιφάνεια για ανθρώπους που σε έχουν πονέσει ή αδικήσει. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα. Μια έντονη σεξουαλική σχέση είναι πιθανή.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Αν έχεις σχέση, κράτα χαμηλούς τόνους καθώς κάποιες συμπεριφορές θα δημιουργήσουν εντάσεις. Κάνε δραστηριότητες που θα σε ανανεώσουν. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο. Ανακατατάξεις μπορεί να γίνουν και στον επαγγελματικό σου χώρο. Μια νέα συνεργασία είναι πιθανή. Γενικώς αυτό το διάστημα θα είσαι απρόβλεπτη στις αντιδράσεις σου και επιθετική. Μπορεί να νιώσεις καταπίεση και θυμό ή μπορεί να αναζητάς την ελευθερία σου. Ασχολείσαι με πολλά πράγματα, εκνευρίζεσαι και κουράζεσαι. Χρησιμοποίησε την διπλωματία σου ακόμα και αν νιώθεις πως κάποιοι σε περιορίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει την καθημερινότητα, την υγεία και την εργασία σου. Οι ρυθμοί επιταχύνονται και μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στη δουλειά σου που θα περιορίσουν τον προσωπικό σου χρόνο. Μπορεί να αλλάξεις αρμοδιότητες ή να γίνουν αλλαγές σε συναδελφικό επίπεδο. Έχεις αυτοπεποίθηση και δεν δέχεσαι υποδείξεις από άλλους, λειτουργείς αυτόνομα. Προσοχή στη νευρικότητα και την κριτική που ασκείς σε άλλους. Μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα υγείας ή μπορεί να ξεκινήσεις κάποιες δραστηριότητες για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση ή μπορεί να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον Υδροχόο θα σε απασχολήσει η ερωτική σου ζωή. Η αυτοπεποίθηση, η γοητεία και η εξωστρέφεια είναι στα ύψη. Διαθέτεις έντονη σεξουαλικότητα και έχεις ανάγκη το ερωτικό παιχνίδι. Φλερτ και νέες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα. Θέλεις να ζήσεις τον έρωτα και το πάθος, αναζητάς τη διασκέδαση και τη χαρά της ζωής. Η σχέση σου αναθερμαίνεται ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και απογόνους. Έμπνευση και δημιουργικότητα κυριαρχούν, έχεις νέες ιδέες που θα φέρουν θετικές επαγγελματικές εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Προσοχή στις εντάσεις με οικεία πρόσωπα. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου ή μια μετακόμιση. Θέματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια που έχουν να κάνουν με τις ρίζες σου ή κάποιο ακίνητο. Μπορεί να νιώσεις πως κάποια κοντινά σου πρόσωπα σε περιορίζουν ή μπορεί να θελήσεις να απομακρυνθείς. Η συμπεριφορά σου είναι κυκλοθυμική και σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να δεις και τις διαθέσεις των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στον Υδροχόο, οι μετακινήσεις αυξάνονται και αλλάζει ο τρόπος επικοινωνίας σου. Τρέχεις για να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου, ραντεβού και επαφές πληθαίνουν. Κάνεις νέες γνωριμίες που βοηθούν την εξέλιξή σου ενώ θέματα με αδέρφια και συγγενείς έρχονται σε πρώτο πλάνο. Οι απόψεις σου σοκάρουν, είσαι πιο ειλικρινής και επιβλητική. Έχεις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες και ελκύεις πρόσωπα που αναζητούν την ελευθερία όπως εσύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει τα οικονομικά σου και το σύστημα αξιών σου. Μπορεί να αυξηθούν τα έξοδά σου ή να νιώσεις μια ανασφάλεια σχετικά με την οικονομική πραγματικότητα. Μπορεί πάλι να κάνεις αγορές ή επενδύσεις. Προσπαθείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να ασχοληθείς με τα χρέη σου. θέλεις να είσαι ανεξάρτητη. Προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες με φίλους ή ομάδες. Μπορεί να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για την καλοπέρασή σου και τις απολαύσεις της ζωής. Μέσα από κάποια γεγονότα, οι ιδέες σου για κάποιους ανθρώπους θα αλλάξουν και θα κάνεις αναθεωρήσεις στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει σημαντικά γεγονότα στη ζωή σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκφράζεσαι με θάρρος και διεκδικείς τα θέλω σου. Μπορεί να ενταχθείς σε ομάδες ή συλλόγους και να δουλέψεις για ένα σκοπό. Η συμπεριφορά σου θα είναι πιο επιβλητική και απόλυτη και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις σου. Αναζητάς την ελευθερία και την πρωτοπορία και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Αγωνίζεσαι και πιστεύεις στον εαυτό σου και επαναστατείς σε οποιοδήποτε περιορισμό. Κινείσαι δυναμικά και με εξωστρέφεια και ίσως προσβάλλεις τους άλλους με την αυθόρμητη ειλικρίνειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει ανήσυχη και σου δημιουργεί εσωτερικές εντάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε συναισθηματικές εκρήξεις ή σε εναλλαγές διαθέσεων. Ασχολήσου με δημιουργικά πράγματα για να εκτονώνεσαι και άκου το ένστικτό σου όταν έχεις αμφιβολίες για κάποιες καταστάσεις σε οποιονδήποτε τομέα. Μπορεί να νιώσεις πιέσεις ή θυμό για γεγονότα του παρελθόντος ή κάποιους περιορισμούς. Δεν έχεις τη δύναμη τώρα να διεκδικήσεις και η διάθεσή σου είναι κυκλοθυμική. Προσοχή στο παρασκήνιο αλλά και στις φιλίες σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ