Άρης στους Ιχθύες: Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Από 16 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου

Άρης στους Ιχθύες: Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει ως το τέλος της χρονιάς.

Ο Άρης στους Ιχθείς έχει σεξουαλική φαντασία, είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός και γοητευτικός, φανατικός με την πίστη και τη θρησκεία και όταν δεν ικανοποιείται έχει τάσεις προς τις καταχρήσεις. Χαρακτηρίζεται για την παρασκηνιακή του δράση και σεξουαλικότητα, έχει τάσεις απομόνωσης και ντύνεται ένα ρόλο. Μια πτώση ζωτικότητας είναι πιθανή αυτό το διάστημα. Είμαστε πιο ευαίσθητοι και βοηθάμε τους άλλους, αντιμετωπίζουμε παθητικά τις καταστάσεις.

Η διαίσθηση είναι αναπτυγμένη, κρύβουμε τον πραγματικό μας εαυτό και αποφεύγουμε τις αντιπαραθέσεις.

Ο Άρης στους Ιχθείς θέλει ρομαντισμό και ερωτικό παιχνίδι. Δεν θέλει κριτική και αγενείς τρόπους. Η τέχνη τονίζεται ιδιαίτερα.

Πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια με τον Άρη στους Ιχθείς; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τον Άρη στους Ιχθείς δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα, λείπει η αυτοπεποίθηση. Η ζωτικότητα είναι πεσμένη και προτιμάς την απομόνωση. Η ευαισθησία σου είναι έντονη, είσαι πιο συμπονετική και κατανοείς τα προβλήματα των άλλων. Έχεις ανεπτυγμένη την φαντασία, την ονειροπόληση, τον ιδεαλισμό και εκφράζεσαι καλλιτεχνικά. Οι ρυθμοί πέφτουν και έχεις ανάγκη να αποδράσεις από τη ρουτίνα. Είσαι πιο εσωστρεφής, διαισθητική και χρειάζεσαι ξεκούραση. Είναι καλό διάστημα για μια ενδοσκόπηση και για μια προετοιμασία για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν στις σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Άρης στους Ιχθείς αυξάνει την κοινωνικότητα. Θέλεις να διευρύνεις τον κύκλο σου και περνάς πολύ χρόνο με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να θελήσεις να ενταχθείς σε μια ομάδα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ή μπορεί να φτάσεις τους στόχους σου στον επαγγελματικό τομέα. Μπορείς να κάνεις νέα όνειρα και να πετύχεις τα σχέδιά σου. Η ενασχόληση με την τεχνολογία ευνοείται. Αναζητάς τώρα μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία και σε απασχολεί το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Άρη στους Ιχθείς ασχολείσαι με την καριέρα σου και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Είσαι μαχητική και αρπάζεις κάθε ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο. Οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται από ανώτερα πρόσωπα. Είσαι υπεύθυνη, αξιόπιστη, αποτελεσματική. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και νέα δεδομένα σε επαγγελματικά εγχειρήματα ή σε πρόσωπα εξουσίας στον εργασιακό σου χώρο. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και θα πρέπει να αποφύγεις μια ρήξη με πρόσωπα που είναι χρήσιμα για το μέλλον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Άρη στους Ιχθείς αλλάζει η οπτική σου για το μέλλον. Μπορεί να αποφασίσεις να ταξιδέψεις, να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να κάνεις μια νέα εκπαίδευση ή μια συνεργασία με το εξωτερικό. Μπορείς να δρομολογήσεις νέα σχέδια και να τα υλοποιήσεις. Είσαι ειλικρινής και διαθέτεις ισχυρές πεποιθήσεις. Η αισιοδοξία και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σε παρακινούν να ρισκάρεις και να ξεφύγεις από προβληματικές καταστάσεις. Είσαι άμεση και καυστική στην επικοινωνία σου αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ
Με τον Άρη στους Ιχθείς διαθέτεις πάθος, σεξουαλικότητα, όμως προσοχή στην ζήλια και την καχυποψία. Είσαι μυστήρια, αινιγματική, με έντονες συναισθηματικές επιθυμίες που μπορεί να μετατραπούν σε εμμονή. Τα κρυφά πράγματα σε ελκύουν. Προσοχή στις εντάσεις στη σχέση σου. Απωθημένα και σεξουαλικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια. Μπορεί αυτό το διάστημα να ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, οικονομικές συμφωνίες, εφορία. Μπορεί να κάνεις ένα διακανονισμό ή να αλλάξουν τα οικονομικά του συντρόφου σου και να επηρεαστεί το κοινό ταμείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο έρχονται σε πρώτο πλάνο σχέσεις και συνεργασίες. Θα υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση με το σύντροφό σου. Νέα δεδομένα προκύπτουν. Πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια ή αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με έντονα συναισθήματα. Κινητικότητα θα υπάρξει και στον εργασιακό χώρο ή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και σε συναδελφικό επίπεδο. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να διατηρήσεις αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις σου και να αποφύγεις τις εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Με την Άρη στους Ιχθείς είσαι πολύ εργασιομανής, δυναμική, χειρίζεσαι με άνεση τα πάντα. Βλέπεις τα πράγματα με λεπτομέρεια και βάθος. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις, τη γκρίνια και την επικριτική συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο. Οι ρυθμοί σου και το καθημερινό σου πρόγραμμα αλλάζουν, τρέχεις τώρα προκειμένου να προλάβεις τις υποχρεώσεις σου και να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Μπορεί να αλλάξεις αντικείμενο εργασίας ή να επιβαρυνθείς με περισσότερες ευθύνες ή να υπάρξουν αλλαγές με συναδελφικά πρόσωπα. Προσοχή στην φυσική σου κατάσταση, χαλάρωσε και ξεκουράσου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Άρη στους Ιχθείς αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου, γοητεύεις και τονώνεις την ερωτική σου ζωή. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις, δέχεσαι προσκλήσεις και ευκαιρίες, η σεξουαλικότητα ανεβαίνει και η σχέση σου ανανεώνεται. Η σχέση με τα παιδιά σου βελτιώνεται ενώ μπορεί να αποφασίσεις και να αποκτήσεις παιδιά. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη, δείχνεις τα ταλέντα σου και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες. Εντυπωσιάζεις το αντίθετο φύλο και έχεις ανάγκη την ανεξαρτησία. Καλή περίοδος για σεξουαλικές σχέσεις και όχι σταθερές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης στους Ιχθείς επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην ακίνητη περιουσία σου, να αποφασίσεις μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση ή μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις σε οικογενειακό επίπεδο ή να υπάρξουν διαμάχες με γονείς. Το παρελθόν σε απασχολεί τώρα και έχεις ανάγκη να κάνεις έναν απολογισμό, να ξεκαθαρίσεις πράγματα μέσα σου. Αναμνήσεις επιστρέφουν και οικογενειακά ζητήματα σε απασχολούν. Μπορεί να χρειαστεί να φροντίσεις αγαπημένα πρόσωπα ή να τα ελέγχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης στους Ιχθείς αυξάνει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Εκφράζεσαι πιο άμεσα τώρα και διεκδικείς μέσα από το διάλογο. Μιλάς με περισσότερο κόσμο και προβάλλεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Μπορεί να αποφασίσεις ένα κοντινό ταξίδι ή μια απόδραση. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες εξελίσσονται. Ευνοική περίοδος για όσους ασχολούνται με τα media, τη συγγραφή, τη δημοσιογραφία, τις δημόσιες σχέσεις. Είσαι πιο καυστική στο λόγο, πιο επιδέξια, με ισχυρή πειθώ. Προσοχή στην οδήγηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Άρη στους Ιχθείς ασχολείσαι με τα οικονομικά σου. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικονομικές συνδιαλλαγές, αγορές, επενδύσεις, έσοδα, έξοδα. Απόφυγε το δανεισμό και τις σπατάλες αν οι όροι δεν είναι ξεκάθαροι για να μην έχεις χασούρα. Κάνε κινήσεις για να νιώσεις ασφαλής, προσπάθησε να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου και απόφυγε σε κάθε περίπτωση το ρίσκο. Κάποιες καταστάσεις μπορεί να επηρεάσουν την αυτοεκτίμησή σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει εξελίξεις σε κάθε τομέα της ζωής σου. Αυτό το διάστημα είσαι πιο δυναμική, διεκδικητική, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, διαθέτεις μαχητικότητα για να κατακτήσεις τους στόχους σου και να φτάσεις στην κορυφή. Μπορεί να δεχτείς μια πρόταση στον επαγγελματικό τομέα που θα σε πιέσει και θα σου προσθέσει ευθύνες. Στις σχέσεις σου μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Είσαι εξωστρεφής και αναζητάς την αναγνώριση. Μαγνητίζεις και έχεις ισχυρή επίδραση στο περιβάλλον σου. Ο ενθουσιασμός σου είναι μεταδοτικός. Δρας πιο παρορμητικά, πιο απότομα, διεκδικείς αυτά που θέλεις χωρίς σκέψη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network