Χριστουγεννιάτικοι έρωτες | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου φέτος τις γιορτές;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Χριστουγεννιάτικοι έρωτες | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου φέτος τις γιορτές;

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα της χρονιάς με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού. Τα συναισθήματα γίνονται έντονα, μυστηριώδη, φλογερά, σαρωτικά. Η λίμπιντο αυξάνεται ενώ και ζήλιες και πάθη βρίσκονται στη σκηνή.

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει και η ζήλια κυριαρχεί. Περνάς μια περίοδο ενδοσκόπησης και είσαι πιο κτητική με τον σύντροφό σου. Είσαι πιο ευαίσθητη και έχεις ανάγκη να σου δείχνουν αγάπη και αφοσίωση. Κάποιες φοβίες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και μπορεί να αναρωτιέσαι για το κατά πόσο ταιριάζεις με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια παθιασμένη και σεξουαλική σχέση. Πρόσεχε τα λόγια σου με τη νέα Σελήνη στις 7.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τις σχέσεις σου. Πλησιάζεις περισσότερο το σύντροφό σου ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία. Μπορεί πάλι να νιώσεις πως δεν σε στηρίζουν όσο θα ήθελες ή να κατανοήσεις τις λανθασμένες επιλογές που μπορεί να έχεις κάνει στη συναισθηματική σου ζωή. Οι απαιτήσεις σου είναι πολλές και τώρα συνειδητοποιείς τις καταστάσεις. Μπορεί πάλι να απαιτήσεις όσα επιθυμείς από το σύντροφό σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τα θέλω σου με αυτά του συντρόφου σου και απόφυγε τις ρήξεις για οικονομικά θέματα. Βρες τη χρυσή τομή. Η πανσέληνος στις 22 θα φέρει αισιοδοξία στις σχέσεις σου ενώ μπορεί να βιώσεις και δυνατές ερωτικές στιγμές λίγο πριν την πρωτοχρονιά. Έχε ανοιχτές τις κεραίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό τρέχεις να προλάβεις πρακτικά θέματα με το ταίρι σου. Περιόρισε τον εγωισμό σου και την απόλυτη συμπεριφορά σου με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο στις 7. Θα γίνουν αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες αν είσαι μόνη. Ένα ειδύλλιο μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανό. Με την πανσέληνο στις 22 κάτι νέο φαίνεται να ξεκινά αφού αυτός ο μήνας είναι κουραστικός σε κάθε επίπεδο, κυρίως από τις απαιτήσεις των άλλων. Προσοχή σε λανθασμένες επιλογές. Απόφυγε τη γκρίνια στα μέσα του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη σε βοηθά να προσεγγίσεις το σύντροφό σου, σε κάνει γοητευτική και δεν περνάς απαρατήρητη. Ο μήνας είναι ερωτικός και εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Έχεις όρεξη να διασκεδάσεις, να χαρείς και να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Μια γνωριμία μέσα από χώρο ψυχαγωγίας είναι πιθανή αν είσαι μόνη. Η νέα Σελήνη στις 7 σου ζητά να είσαι συγκροτημένη και όχι απερίσκεπτη. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 22 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τις σχέσεις σου. Είσαι δημιουργική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το πάθος αλλά και η ερωτική σου διάθεση ενισχύονται.

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη γίνεσαι πιο εσωστρεφής και εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν παρά σε αυτά που διαθέτεις. Έχεις ανάγκη από ασφάλεια, ζεστασιά, θαλπωρή και μπορεί αυτά να μην τα εισπράττεις από το ταίρι σου. Υπάρχει κίνδυνος για αυταπάτες, για απογοητεύσεις, για ματαιώσεις. Με τη νέα Σελήνη στις 7 μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις αγαπημένα πρόσωπα. Φιλοσόφησε περισσότερο τα πράγματα και μην εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις που δεν προχωρούν. Ο Δίας θα σου δώσει ευκαιρίες στον έρωτα, θα σε κάνει πιο περιπετειώδη, πιο εξωστρεφή, θα σου δώσει όρεξη και διάθεση για να ζήσεις όμορφες στιγμές ενώ μπορεί να φέρει και έναν απόγονο. Έχεις δικαίωμα στην ευτυχία και εκφράζεις τις επιθυμίες σου με θάρρος. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες, συναντήσεις, επαφές. Μπαίνεις σε μια πιο εξωστρεφή περίοδο και αν είσαι μόνη, το έδαφος είναι πρόσφορο για κάτι νέο. Αν έχεις σχέση, θα βγεις από τη ρουτίνα. Κάποιες πιέσεις μπορεί να δεχτείς με τη νέα Σελήνη στις 7. Να είσαι πιο συγκροτημένη. Η πανσέληνος στις 22 θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία. Τα συναισθήματά σου είναι πιο ξεκάθαρα. Προσοχή στον Άρη, από το απέναντι ζώδιο, που μπορεί να φέρει εντάσεις, γκρίνια, παραποιημένες εντυπώσεις, ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις που θα σε κάνουν να πέσεις από τα σύννεφα. Μην πλάθεις όνειρα και φαντασιώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά. Τα Χριστούγεννα είναι πιο ρομαντικά και τρυφερά. Βρίσκεσαι με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ήρεμη. Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, κάτι δυνατό μπορεί να απογειώσει την ερωτική σου ζωή, να σε αναζωογονήσει και να σε συναρπάσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network