Χριστουγεννιάτικοι έρωτες | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου φέτος τις γιορτές;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Χριστουγεννιάτικοι έρωτες | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου φέτος τις γιορτές;

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη βοηθάει τις σχέσεις σου. Είναι ένας μήνας που μπορείς να σταθεροποιηθείς και να θέσεις επί τάπητος πιο συγκεκριμένα τα προβλήματα καθώς βλέπεις πλέον ξεκάθαρα τις ανάγκες σου. Η νέα Σελήνη στις 7 σου ζητά να μην είσαι αδιάλλακτη γιατί θα υπάρξουν απομακρύνσεις. Δες με καθαρή ματιά τους στόχους σου και ξεκαθάρισε τι ακριβώς επιθυμείς από την άλλη πλευρά. Δείξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο σύντροφό σου και επένδυσε σ’ αυτόν αν η σχέση δεν είναι προβληματική. Βρες τις ισορροπίες σου και πρόσεχε σε ποιον εξομολογείσαι τις σκέψεις σου για να μην εξαπατηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου. Το θερμόμετρο ανεβαίνει στην ερωτική σου ζωή, το κλίμα αναζωπυρώνεται. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Η νέα Σελήνη στις 7 σε κάνει πιο εξωστρεφή, όμως οι εμμονές σε παρασύρουν. Μπορεί να μην βλέπεις και πολύ καθαρά πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή σου. Αγαπημένα σου πρόσωπα όμως σε στηρίζουν. Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, εκφράζεις τα συναισθήματά σου, ανοίγεις την καρδιά σου σε ανθρώπους που σε αγαπούν και σε ποθούν και υποδέχεσαι τον έρωτα. Η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και ασχολείσαι με οτιδήποτε μπορεί να φτιάξει την διάθεσή σου. Ο Άρης, από την πλευρά του, φροντίζει να ενισχύει και αυτός την ερωτική σου διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη σε κάνει εσωστρεφή. Αν έχεις σχέση, μπορεί να έρθουν κάποια παράπονα ή αμφιβολίες στο προσκήνιο από το ταίρι σου και αν είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες δεν θα έχουν τη δυναμική να προχωρήσουν όσο θα ήθελες. Τα πράγματα είναι αρκετά ασαφή καθώς δεν έχεις κατασταλάξει σε επιθυμίες και σε συναισθήματα. Προσοχή σε αδιέξοδες ιστορίες. Η νέα Σελήνη στις 7 στο ζώδιό σου φέρνει εντάσεις είτε γιατί εσύ έχεις νεύρα είτε γιατί οι απαιτήσεις των άλλων είναι πολλές. Η πανσέληνος στις 22 σε σταθεροποιεί αλλά και σε πιέζει. Με το Δία στο ζώδιό σου, όλα θα είναι πιο εύκολα καθώς είσαι πιο ανοιχτή σε νέες ιδέες, συζητήσεις, γνωριμίες και πιο δεκτική στις αλλαγές. Προσοχή σε παγίδες και εξαπατήσεις ή παρανοήσεις στην οικογενειακή σου ζωή. Το τέλος της χρονιάς σε βρίσκει να αναζητάς περισσότερη ουσία στις σχέσεις σου αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα τη βρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη έρχεσαι πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από παρέες ή ομάδες. Αν έχεις σχέση, βάζεις νέους στόχους. Η νέα Σελήνη στις 7 φέρνει γκρίνια στην καθημερινότητα ενώ η πανσέληνος στις 22 στο απέναντι ζώδιο ανοίγει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Έρχεσαι αντιμέτωπη με τις ευθύνες σου απέναντι στο σύντροφό σου. Αυτό το μήνα μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα και να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Μείνε μακριά από οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση και ταραχή. Έχεις ανάγκη να βρεις μιαν αγκαλιά και να συγκινηθείς από τον έρωτα. Κράτα και μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που μπορεί να σου δώσουν. Μέσα στις γιορτές επιθυμείς να ενισχύσεις τις συναισθηματικές σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη έχεις πολύ πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθείς από τον έρωτα. Εστιάζεις περισσότερο στην εικόνα που έχει το ταίρι σου για σένα και στις κοινωνικές σου επαφές. Με τη νέα Σελήνη στις 7 μπορεί να νιώθεις πως παίζονται παιχνίδια εξουσίας στη σχέση σου και αναρωτιέσαι ποιος έχει το πάνω χέρι. Με την πανσέληνο στις 22 έρχεσαι αντιμέτωπη με αλήθειες και αποδεσμεύεσαι από εμμονές. Ο έρωτας είναι ιδιαίτερος αυτό το μήνα. Μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο μεγαλύτερο ή άτομο κύρους αλλά ο έρωτας δεν μπορεί να ανθίσει έτσι, με δόλιο τρόπο. Μπορεί πάλι να παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου και οι συνθήκες να μην είναι κατάλληλες για σχέση διαρκείας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Αφροδίτη βοηθά την ηρεμία και την συνεννόηση στη σχέση σου. Νιώθεις ανεβασμένη και κάνεις επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Γοητεύεσαι από άτομα με λαμπρή προσωπικότητα, που εκφράζονται με πάθος. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται και αναζητάς ένα πρόσωπο που θα ζήσεις την περιπέτεια μαζί του αν είσαι μόνη. Η νέα Σελήνη στις 7 σε πιέζει, σου δημιουργεί ανασφάλειες και σε καλεί να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Μείνε ρεαλίστρια. Η πανσέληνος στις 22 σε κάνει να ονειρεύεσαι ενώ κάνει και τις γιορτές ρομαντικές. Ο Άρης στο ζώδιό σου σού δίνει ενέργεια. Ένας συναρπαστικός έρωτας έρχεται στο προσκήνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network