Follow us

Δεύτερη πανσέληνος τον Μάρτιο | Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Στις 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πανσέληνος στον Ζυγό ή αλλιώς Blue Moon!

moon over trees

Ο μήνας αυτός κλείνει επεισοδιακά καθώς η Σελήνη και ο Ήλιος στο Ζυγό τρώνε πιέσεις από Άρη/Κρόνο που βρίσκονται και οι δυο στον Αιγόκερω. Το διάστημα αυτό θα δοκιμαστούν και θα διαταραχτούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Απαιτείται σύνεση στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Θα χρειαστεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να βρούμε νέες συμπεριφορές που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε τους στόχους μας. Κάθε εμπόδιο που θα συναντάμε θα είναι ένα σημάδι επανεκτίμησης των καταστάσεων και θα έχει σαν σκοπό το ξεκαθάρισμα.

Ας δούμε το φεγγάρι αυτό θετικά για να φέρουμε αρμονία και δικαιοσύνη στις σχέσεις μας.

Αυτή η πανσέληνος είναι η δεύτερη μέσα στον Μάρτιο και γι’αυτό ονομάζεται Blue Moon.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Δεύτερη πανσέληνος τον Μάρτιο | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει τις σχέσεις σου. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος με έντονο και ανατρεπτικό τρόπο. Μείνε ψύχραιμη καθώς οι εντάσεις θα κυριαρχούν. Μπορεί πάλι να αφήσεις πίσω σου παρελθοντικές καταστάσεις για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Έχεις ανάγκη να κάνεις αλλαγές και να απομακρυνθείς από προβληματικές καταστάσεις. Μην παρασύρεσαι από τον παρορμητισμό σου και μην παίρνεις τώρα σοβαρές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία και υγεία. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να βγεις από τη ρουτίνα και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής. Βάλε λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σου και ξεκουράσου. Βγες, διασκέδασε, πέρνα όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου για να ανέβει η ψυχολογία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει την ερωτική σου ζωή και τη δημιουργικότητά σου. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή μπορεί να δώσεις τέλος σε μια ερωτική σχέση καθώς διαπιστώνεις πως τα όνειρά σας είναι διαφορετικά. Μπορεί πάλι να εγκαταλείψεις μια συνεργασία, ένα σχέδιο που δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες. Αυτό το φεγγάρι κλείνει κύκλους. Ξεκαθαρίζεις μέσα σου και προχωράς είτε σε κάτι πιο σοβαρό είτε σε ένα χωρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει θέματα σχετικά με το σπίτι, με ακίνητα αλλά και το παρελθόν. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, μια συγκατοίκηση.. Έρχεσαι πιο κοντά με οικεία πρόσωπα και περνάς ευχάριστες στιγμές. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σου αποκαλύψει κάποια πράγματα που θα φωτίσουν συναισθηματικά ζητήματα. Οικογενειακά θέματα του παρελθόντος έρχονται ξανά στη σκηνή. Μπορεί να αποφασίσεις να επισκεφτείς το πατρικό σου σπίτι και να σου ξυπνήσουν αναμνήσεις. Μπορεί πάλι να κλείσει ένας κύκλος στις σχέσεις σου με τους γονείς σου.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Μπορεί να θέλεις να απομονωθείς από την πολυκοσμία ή να ταξιδέψεις με αγαπημένα πρόσωπα. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου και γέμισε τις μπαταρίες σου. Μπορεί να αποφασίσεις να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο σκέψης. Μπορεί πάλι να ολοκληρώνεις ένα κύκλο μάθησης ή μια συνεργασία. Είναι καλό διάστημα να βρεθείς με κόσμο, να κάνεις κοντινές αποδράσεις και να ανταλλάξεις τις ιδέες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα εισοδήματά σου, να κάνεις μια αγορά, να ισορροπήσεις το budget σου. Μπορεί να αποφασίσεις μια αγοραπωλησία ή να κλείσεις εκκρεμότητες με χρέη ή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο κοινό ταμείο με το σύντροφό σου. Μπορεί να πάρεις πίσω χρήματα που σου χρωστούσαν. Κάνεις προσπάθειες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η ασφάλεια, οι αξίες σου και η αυτοεκτίμησή σου έρχονται σε πρώτο πλάνο. Νιώθεις χρήσιμη και κάνεις τα πάντα για να νιώσει όλη η οικογένεια ασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω και να την επισημοποιήσεις. Έχεις ανάγκη από ουσία και είσαι έτοιμη να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε δεν σε καλύπτει. Αναζητάς τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αμοιβαία αγάπη. Προσοχή στις εντάσεις, κάποια απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στις σχέσεις σου. Επαγγελματικά, προβληματίζεσαι για το πόσο καλή και αποδοτική είναι η δουλειά σου. Μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις ή να διακοπεί μια συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την πανσέληνο στο Ζυγό έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς. Θέλεις να χαλαρώσεις, να κάνεις αποδράσεις και να βρεθείς παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Θέλεις να βάλεις τις υποχρεώσεις στην άκρη και να νιώσεις ξεγνοιασιά και ηρεμία. Προσοχή στο παρασκήνιο για να μην δημιουργηθούν προβλήματα με συναδέλφους. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Κάνε πράγματα για σένα για να νιώσεις γαλήνη και ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στον Ζυγό επηρεάζει ομάδες, όνειρα, σχέδια, φιλίες. Φιλικά πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε κάθε τομέα. Έχεις ανάγκη να ταξιδέψεις και να βιώσεις νέες εμπειρίες. Μπορεί να κάνεις νέες δραστηριότητες που θα σε ενθουσιάσουν. Εξελίξεις θα υπάρχουν και σε κάποια σχέδια ή συνεργασίες που θέλεις να ξεκινήσεις ή με ομάδες και συλλόγους. Πιθανές είναι και κάποιες ρήξεις με φιλικά πρόσωπα που θα σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε συνεργασίες ή σε σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα ή να γίνουν κάποιες ανακατατάξεις. Μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις το προφίλ σου. Μπορεί πάλι να κάνεις μια νέα συνεργασία και να έχεις στήριξη από μεγαλύτερα πρόσωπα. Σου δίνεται η δυνατότητα να εξελιχτείς μελλοντικά σε κοινωνικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό σε κάνει πιο αισιόδοξη στη ζωή σου. Κάποια γεγονότα θα φέρουν αλλαγές στις σχέσεις σου με ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας ή το σπάσιμο μιας συνεργασίας. Θέματα με το εξωτερικό ευνοούνται. Μπορεί να κάνεις ένα μακρινό επαγγελματικό ταξίδι ή να κλείσεις μια συμφωνία με το εξωτερικό. Μπορεί πάλι να ασχοληθείς με νομικά θέματα, να υπάρξουν εξελίξεις σε εκκρεμή ζητήματα με δημόσιο και να παρθούν αποφάσεις. Εξελίξεις θα υπάρξουν και σε σχέσεις εξ αποστάσεως, τα δεδομένα αλλάζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει εξελίξεις σε κοινά οικονομικά και σχέσεις. Μπορεί να σε απασχολήσει μια συμβίωση, η συναισθηματική και υλική σου ασφάλεια και να θελήσεις να πάρεις αποφάσεις. Μπορεί να σκέφτεσαι να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή να σκέφτεσαι το κατά πόσο ταιριάζεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλάι σου. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με σύντροφο για τη διαχείριση του ταμείου σας. Οικονομικές συμφωνίες καλό θα ήταν να μετατεθούν για αργότερα. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ