Follow us

Δίας στο Ζυγό από 09/09/2016-10/10/2017

Ποια ζώδια επηρεάζονται και σε τι βαθμό; Διάβασε τις προβλέψεις ενώ μην παραλείψεις να ενημερωθείς και για τον ωροσκόπο σου!

dias

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της υπερβολής, της φιλευσπαχνίας και της πληθωρικότητας, εγκαταλείπει το ζώδιο της Παρθένου και περνάει στο ζώδιο του Ζυγού.

Ο Δίας σ’αυτή τη θέση γίνεται πιο κοινωνικός και εξωστρεφής. Σχέσεις και συνεργασίες θα ενισχυθούν ενώ θα υπάρξουν και πολλές επισημοποιήσεις σχέσεων, συγχωνεύσεις και γάμοι.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης, της ομορφιάς, της τέχνης, των νομικών θεμάτων.

Ο Δίας στο Ζυγό ενισχύει το εμείς και μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε πολλούς τομείς.

Ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι αλλά και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στο απέναντι ζώδιο ενισχύει την εικόνα και το πρεστίζ σου. Είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για σένα καθώς μπορείς να κάνεις μια σημαντική συνεργασία ή ένα γάμο. Θα κάνεις πολλές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να βρεις την δουλειά που ήθελες ή ακόμα και τον έρωτα της ζωής σου. Η επιτυχία έρχεται μέσω των άλλων. Μπαίνεις σε μια νέα σχέση ή επισημοποιείς την ήδη υπάρχουσα. Νέες συνεργασίες θα αποδώσουν οικονομικά μετά τον Οκτώβριο του 2017 με το Δία στο Σκορπιό. Αν βρίσκεσαι σε μια προβληματική σχέση, ο Δίας θα σε βοηθήσει να απαλλαχτείς. Δες σχέσεις και συνεργασίες χωρίς υπεραισιοδοξία, η αλλαγή κλίματος στη ζωή σου θα είναι ξεκάθαρη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στο Ζυγό σου ζητά να ωριμάσεις και να υπακούσεις κάποιους κανόνες. Μείνε επικεντρωμένη στη δουλειά και ασχολήσου σχολαστικά μ’αυτήν. Ο τομέας της υγείας ευνοείται, βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση, κάνε διατροφή, ξεκίνα γυμναστική. Άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες αλλά και τον τρόπο σκέψης σου. Μπορείς να οραματιστείς κάποια ανοίγματα στην καριέρα και να ανακαλύψεις νέες ευκαιρίες, να βελτιώσεις τις εργασιακές συνθήκες, να αποκαταστήσεις διαταραγμένες σχέσεις με συνεργάτες ή εργοδότες ή ακόμα να κάνεις και μια δεύτερη δουλειά. Λύσε όποια προβλήματα υγείας σε είχαν απασχολήσει τα προηγούμενα χρόνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στο Ζυγό έρχεται για να σε στηρίξει, να σε κάνει πιο αισιόδοξη. Βλέπεις πλέον τη ζωή με νέα ματιά, έρωτας-φλερτ-τέχνες-ψυχαγωγία-ομορφιά-δημιουργία βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Άνοιξε τους ορίζοντές σου, ανέδειξε τα δημιουργικά σου ταλέντα. Ένας νέος έρωτας ή ακόμα και ένας απόγονος είναι πιθανά. Βγες, διασκέδασε, απόκτησε νέα χόμπι ή κάντα δουλειά. Ασχολήσου με τα παιδιά σου ή απόκτησε δικά σου. Νέα ενδιαφέροντα, επιχειρηματικά σχέδια, νέοι θαυμαστές, ταξίδια είναι μερικά από τα δώρα του. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή ο πλανήτης αυτός για να σε απαλλάξει από τα βάρη και την πίεση του Κρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στο Ζυγό έρχεται για να σε βοηθήσει να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να διαχωρίσεις επιτέλους το παρελθόν από το μέλλον. Αν είχες κάνει κάποια λάθη σε οικογενειακά θέματα ή σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας, ήρθε η στιγμή να τα προσεγγίσεις διαφορετικά και να χτίσεις εκ νέου τα θεμέλια της ζωής σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσεις ένα σπίτι, να δημιουργήσεις οικογένεια ή να αποκτήσεις ένα παιδί, να δουλέψεις με έδρα το σπίτι σου. Μια μετακόμιση είναι επίσης πιθανή με σκοπό να βελτιώσεις τη ζωή σου. Επαγγέλματα σχετικά με το σπίτι θα αποφέρουν κέρδη. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στο Ζυγό σε εξελίσσει, σε κάνει πιο εξωστρεφή. Η επικοινωνία είναι στα ύψη, η κινητικότητα επίσης. Τα συμφέροντά σου ευνοούνται, έχεις νέες ιδέες και προτάσεις που πρέπει να εκμεταλλευτείς επαγγελματικά. Νέες γνωριμίες σε βοηθούν να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, τα ταξίδια αυξάνονται. Θα υπάρξουν σημαντικά γεγονότα με αδέρφια ή συγγενείς. Οι σπουδές ευνοούνται ενώ μπορείς να προχωρήσεις και σε αγοραπωλησία αυτοκινήτου. Νέα ενδιαφέροντα και σεμινάρια σε βοηθούν να ανέβεις επίπεδο, πνευματικό ή επαγγελματικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να μην ένιωσες ιδιαίτερα την παρουσία του Δία στο ζώδιό σου, όμως πίστεψέ με, τουλάχιστον σε προφύλαξε από τα χειρότερα. Τώρα περνάει στο Ζυγό και σιγά-σιγά θα δεις τις προσπάθειές σου να αποδίδουν καρπούς. Θα καταλάβεις αν οτιδήποτε ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά είναι ή δεν είναι σημαντικό. Μπορείς να κάνεις βελτιώσεις, να το αλλάξεις ή να το σταματήσεις. Ο οικονομικός τομέας βελτιώνεται ή σταθεροποιείται, μια αύξηση είναι πιθανή. Κάποιες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα φέρουν χρήμα και θα σε ικανοποιήσουν περισσότερο. Κάνε σωστή επιλογή δουλειάς ή συνεργασιών και είναι βέβαιη η οικονομική ευμάρεια. Μπορεί επίσης τα οικονομικά σου να βελτιωθούν και μέσω συντρόφου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας περνά στο ζώδιό σου και θα δεις τα σχέδιά σου να αναπτύσσονται . θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανοίγματα στο εξωτερικό, η φήμη σου διαδίδεται, οι σχέσεις σου βελτιώνονται, κάνεις πράγματα που κάποτε ήταν ανέφικτα. Παίρνεις νέες πρωτοβουλίες, βάζεις νέους στόχους. Σπέρνεις σπόρους για μια καλύτερη ζωή, για την καριέρα, για τα οικονομικά, για την ευτυχία, για την αναγνώριση. Βρες αυτό που θέλεις και προχώρα. Οι κόποι σου και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν, οι σχέσεις σου θα αποκατασταθούν, ανοίγονται νέες προοπτικές. Ένας γάμος ή μια συμβίωση είναι πιθανά σενάρια ή αν είσαι μόνη, θα βρεις το σύντροφο που ονειρεύεσαι, έναν άνθρωπο με τα ίδια ενδιαφέροντα. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μια προβληματική σχέση, θα μπορέσεις να απαλλαχτείς και να την αντικαταστάσεις. Ένα διαζύγιο βγαίνει πιο εύκολα τώρα. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη, σπουδές και ταξίδια ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στο Ζυγό σε βάζει σε μια πιο εσωτερική περίοδο, οι πνευματικοί σου ορίζοντες ανοίγουν και γίνεσαι πιο διευσδυτική. Απαλλάξου από οτιδήποτε άχρηστο, δες καλύτερα τις καταστάσεις στις σχέσεις σου και διώξε φόβους και εμμονές. Άλλαξε συνήθειες και συμπεριφορές, διώξε το προβληματικό και ανούσιο παρελθόν για να έρθει στη ζωή σου το νέο. Ακολούθησε ένα διαφορετικό δρόμο. Κάνε μια βουτιά στο υποσυνείδητό σου, δες στενά τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, ζήσε νέες εμπειρίες, κάνε ξεκαθαρίσματα μέσα σου, βρες την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις για να προχωρήσεις σ’αυτή όταν μπει τον Οκτώβριο του 2017 ο Δίας στο ζώδιό σου. Τότε θα ξεκινήσει και θα αναπτυχθεί ένας νέος κύκλος ζωής 12 ετών. Μέσα από την αυτογνωσία και την αυτοκριτική, θα δεις πως κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που διατηρείς τα τελευταία χρόνια δεν σε ικανοποιούν πια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας, ο κυβερνήτης σου, στο Ζυγό φέρνει ελπιδοφόρα μηνύματα που στηρίζονται σε νέες γνωριμίες. Γίνε κοινωνικά ευέλικτη για να πετύχεις τους στόχους σου. Αν μέχρι τώρα η πορεία σου ήταν καλή ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Γνωρίζεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα, ο φιλικός σου κύκλος διευρύνεται, υπάρχει αναγνώριση στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Μπορείς να ηγηθείς μιας ομάδας, να ασχοληθείς με τα κοινά, να βάλεις στόχους για το μέλλον. Οι σκληροί αγώνες σου αναγνωρίζονται, υπάρχει ηθική και υλική ανταμοιβή. Συνεργάτες ή φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σου, σε πιστεύουν και σε θεωρούν ικανή για ηγεσία σε μια ομάδα, σε ένα κόμμα, σε ένα σύλλογο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στο Ζυγό φέρνει νέα δεδομένα στη δουλειά, παίρνεις αποφάσεις για την καριέρα, γίνονται αναπροσαρμογές. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα αν η δουλειά σου δεν σε ικανοποιεί πια και οι προσπάθειές σου δεν αναγνωρίζονται. Η κοινωνική σου ζωή σε απασχολεί, ένας γάμος που θα αλλάξει την κοινωνική σου θέση είναι πιθανός. Είναι κατάλληλο διάστημα για να αναδείξεις τα ταλέντα σου, να συνεργαστείς με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς, να αναλάβεις μια ηγετική θέση. Η ζωή σου αλλάζει, βελτιώνεται, παίρνεις προαγωγή αλλά μπορείς να προβείς και σε ένα πετυχημένο γάμο. Κάνε τις επιλογές σου και προχώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στο Ζυγό ανοίγει τους ορίζοντές σου, οι γνώσεις, τα ταξίδια και η κοινωνικότητα αυξάνονται. Σχεδιάζεις το μέλλον σου, ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται. Μπορεί να αποφασίσεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό για να πραγματοποιήσεις μια επιθυμία σου. Αλλάζουν τα όνειρά σου, η κοσμοθεωρία σου. Μια δέσμευση είναι πιθανή. Βλέπεις τη ζωή με άλλη ματιά, την προσεγγίζεις διαφορετικά. Θέλεις να ανακαλύψεις άλλους πολιτισμούς και κοινωνίες, μια άλλη φιλοσοφία, αναζητάς έναν άλλο δρόμο έστω και μέσα από μια άλλη θρησκεία. Βάζεις νέους στόχους, μπορεί να αποφασίσεις να σπουδάσεις για να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το Δία στο Ζυγό αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου πιο βαθιά και ουσιαστικά. Τώρα θα φανεί αν τα όνειρα που έκανες θα ικανοποιηθούν ή όχι και αυτό ισχύει και για τον επαγγελματικό τομέα. Οι αποφάσεις που πήρες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα; Αυτό το διάστημα θα κάνεις ξεκαθαρίσματα και σε κοινά οικονομικά, περιουσιακά, ασφάλειες, διατροφές, έκτακτες αμοιβές, μπόνους, εφορία, κάρτες, επενδύσεις κλπ. Βρίσκεσαι σε μια φάση αναγέννησης σε κάθε τομέα, στις σχέσεις, στην εμφάνιση, στην υγεία. Δες στενά τα οικονομικά σου και δημιούργησε νέες συνθήκες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ